Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Mummy's babyclub

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 836
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

marmin 312 δημοσιεύσεις

• margi

margi 230 δημοσιεύσεις

• korina89

korina89 147 δημοσιεύσεις

• pepsi

pepsi 49 δημοσιεύσεις

Μαρμιν, καλές βόλτες εύχομαι από εδώ και στο εξής, αν και με 3 μωρά μου φάινεται τόσο δύσκολο!

Αλήθεια, για τα δίδυμα τι καρότσι πήρες; Πού τα έχεις βάλει τώρα; Πήρατε και δεύτερη κούνια; Για πες (όταν βρεις χρόνο) πώς τα έχετε βολέψει από άποψη χώρου;

Εμείς με τη δική μου τη μικρή έχουμε το εξής πρόβλημα το βράδυ! Κοιμάται στο κρεβάτι αφού της τραγουδήσω 3-4 νανουρίσματα και μετά την βάζω στην κούνια! Κατά τις 3 ξυπνάει και μου δείχνει το κρεβάτι. Την παίρνω και εκεί κοιμάται στο πι και φι. Την ξαναβάζω στην κούνια, κοιμάται πάλι λίγο και μετά πάλι ξυπνάει, πάλι κρεβάτι μέχρι που παραδίνομαι και κοιμάμαι κι εγώ στο κρεβάτι μαζί της. Το τι ξεμάλλιασμα πέφτει, το τι μπουνίδι, ρε κορίτσια, μέχρι να την "πάρει" για τα καλά ο ύπνος! Χθες είδα ΄κι έπαθα.....

Το μεσημέρι λέει η πεθερά μου να την βάλω στην κούνια και να την αφήσω εκεί να κοιμηθεί! Της λέω "βάλ'την εσύ και κοίμισέ την, να δεις τη γλύκα". Την παίρνει, την βάζει στην κούνια, πατάει κάτι κλάματα η μικρή, άλλο πράγμα. Δεν ιδρώνει το αφτί μου. Λέω μέσα μου "για να σε δούμε, πεθερούλα, που μου κάνεις την έξυπνη, θα τα κατεφέρεις; ". Σε 5 λεπτά μου την έφερε!!!!! Να σας πω την αλήθεια, ενδόμυχα, ήθελα να τα καταφέρει, γιατί πρέπει κάποια στιγμή η μικρή να μάθει να κοιμάται μόνη της! Εσας πώς κοιμούνται, τα λιονταράκια σας;

Ευχαριστούμε!!!

Χθες βγήκαμε την πρώτη μας καροτσάδα αλλά "είπε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι και ήτο ημέρα Σάββατο"!!! Δεν πήρα χαμπάρι ότι φυσούσε τόσο πολύ και τα έβγαλα ελαφρά ντυμένα όπως στο σπίτι! Ευτυχώς είχα δυο κουβερτούλες μαζί μου και τα τύλιξα αλλά γυρίσαμε συντομότερα στο σπίτι!! Καλά ήταν πάντως για πρώτη φορά!!! Επί τη ευκαιρία είδαμε και ότι το καρότσι μας το διπλό δεν χωράει από την πόρτα μας!! Μας έδωσε η φιλενάδα της μαμάς μου το διπλό της περέγκο που το είχε η νύφη της αλλά δυστυχώς είναι μεγάλο για εμάς ευτυχώς όμως δεν το πληρώσαμε!! Είδα προσφάτως το διπλό της κιντο κ μου φάνηκε αρκετά συμμαζεμένο! Πήραμε και τα μέτρα ρόδα-ρόδα της περέγκο και θα το μετρήσουμε να δούμε! Αυτό κλείνει και σαν ομπρέλα και πιστεύω πως θα χωράει άνετα κ στο πορτ μπαγκάζ γιατί το υπάρχον και εκεί στριμωχνόταν!! Τελικά τα δίδυμα τα βάλαμε στο μονό του Θράσου και ήταν μια χαρά!!

Υπνος Θράσου!!! Άλλο μεγάλο θέμα! Το τι κλωτσομπουνίδι τρώω ώσπου να τον πάρει ο ύπνος δε λέγεται!! Ενώ λιποθυμάει από τη νύστα αντιδράει πολύ όταν τον πάω!! Τον κοιμίζω δίπλα μου στο μονό κρεβάτι στο παιδικο! Αφού λοιπόν στην αρχή τρώω τα κλωτσομπουνίδια μου του γυρίζω πλάτη και σε λίγο ηρεμεί με παίρνει το χέρι να τον αγκαλιάσω με δίνει και φιλάκια και κοιμόμαστε αγκαλίτσα! Μετά ή τον παίρνω απευθείας στην κρεβατοκάμαρα να κοιμηθεί με τον μπαμπά του ή κοιμάμαι δίπλα του μέχρι το πρώτο τάισμα των διδύμων ή το δεύτερο δηλαδή ή μία ή τέσσερις περίπου!! Πήραμε ένα παρκοκρέβατο και το βάλαμε δίπλα μας στην κρεβατοκάμαρα με την υπέραισιόδοξη σκέψη να κοιμόμαστε που και που όλοι μαζί στην κρεβατοκάμαρα! Δηλαδή δίδυμα παρκοκρέβατο και τρεις μας κρεβάτι διπλό! Προς το παρόν άπιαστο όνειρο αφού τα μωρά τρώνε αρκετά συχνά κ κάνουνς και διάφορους ήχους στον ύπνο τους οπότε προτιμώ το χώρια κυρίως για το Θράσο!! Προς το παρόν λοιπόν τα δίδυμα κοιμούνται στην κούνια τους και τα δύο μαζί σε μία στο δωμάτιο το παιδικό κ εγώ στο μονό κρεβάτι!!! Μετά που δε θα χωράνε θα πάει και το παρκοκρέβατο στο παιδικό και θα κοιμούνται χώρια και ο Θράσος στο μονό κρεβάτι που ήδη κοιμάται! Και όταν με το καλό κοιμούνται όλη νύχτα θα μετακομίσει κ η μανούλα δίπλα στον μπαμπάκα έστω παρασκευοσαββάτα για αρχή!! :D:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαρμιν, διαβαζοντάς σε, αισθάνομαι πως περνάς μοναδικές στιγμές! Δεν σου κρύβω πως η περιγραφή των διδύμων να κοιμούνται μαζί στην κούνια με έκανε να θέλω κι εγώ!!!!! Ναι!ναι! Σαν σκέψη καλή φαίνεται θα μου πεις! Η πραγματικότητα όμως θα είναι πολύ δύσκολη, φαντάζομαι! Αλήθεια, ο σύζυγος έχει άδεια τώρα ή είσαι μόνη σου στο σπίτι; Η μαμά φάνηκε ή ακόμη το κρατάει μανιάτικο;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μαρμιν, διαβαζοντάς σε, αισθάνομαι πως περνάς μοναδικές στιγμές! Δεν σου κρύβω πως η περιγραφή των διδύμων να κοιμούνται μαζί στην κούνια με έκανε να θέλω κι εγώ!!!!! Ναι!ναι! Σαν σκέψη καλή φαίνεται θα μου πεις! Η πραγματικότητα όμως θα είναι πολύ δύσκολη, φαντάζομαι! Αλήθεια, ο σύζυγος έχει άδεια τώρα ή είσαι μόνη σου στο σπίτι; Η μαμά φάνηκε ή ακόμη το κρατάει μανιάτικο;

Ο σύζυγος έχει άδεια αλλά δε θα είναι κ για πάντα, οι γονείς μου ήρθαν τα είδαν χάρηκαν παίρνουν κ από κανα τηλέφωνο, πήγαν Χαλκιδική γιατί λέει αφού κάθεται ο συζυξ να χαρούμε τα παιδιά μας! Κ να γυρίσουν όμως θα το παλέψω μόνη μου άσε που ο συζυξ μουλαρωσε κ αυτός κ δεν θέλει ούτε να τους άκουει ούτε να τους βλέπει αν δεν ζητήσει συγγνώμη η μάνα μου που τόσα τραβήξαμε εξαιτίας της χωρίς λόγο κ χωρίς να φταίμε λέει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Kαλησπέρα σας! Βρήκα ευκαιρία να πω ένα "γεια" στα γρήγορα!

Μαρμιν, το λέω και δημόσια πως τα μωρά είναι κουκλάκια!

Σας φιλώ όλες.

Κορίνα, πού χάθηκες εσύ;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τι κανετε κοριτσια? Εμενα απο προχθες αρχισε να κλωτσαει ο μπεμπης και κανω σαν χαζοχαρουμενη..ειδικα οταν τρωω σοκολατα κανει παρτυ εκει μεσα..

Koρίνα, είδες τι υπέροχη αίσθηση είναι να σε κλωτσάει το μωρό; Και ναι! η σοκολάτα τους αρέσει πολύ, αν και η δική μου θυμάμαι πως δεν ξετρελαινόταν. Εκανε πάρτυ, όταν έτρωγα παστίτσιο!:tongue:

Η μικρή λοιπόν είναι μια χαρά, αλλά τώρα τελευταία έχει βγάλει κάτι παραξενιές του τύπου "θέλω να γίνεται το δικό μου, κι αν όχι, πέφτω κάτω και κλαίω".

Να και πριν από λίγο, τρόμαξα να τη βάλω για ύπνο! Εχει πάρει χαμπάρι πως ο πατέρας της είναι στο άλλο δωμάτιο και ασχολείται με τον υπολογιστή (τον αναβαθμιζει), ε! κι αυτή εκεί το μυαλό της! Να κλέινουν τα μάτια της και να πετάγεται πάνω, να θέλει να κατέβει από το κρεβάτι, να την κατεβάζω και να τρέχει στον πατέρα της! Ε, ρε τι τραβήξαμε (μάλλον τι τράβηξα) μέχρι να την ηρεμήσω και να την κοιμίσω...........

Τα άλλα κορίτσια τι νέα μας έχουν;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια;;; Εγώ περιμένω να ταίσω και προκειμένω να κοιμηθώ και να ειμαι ωσαν ζόμπι κάνω υπομονή να κοιμηθώ μια και καλή μετά κανένα δυομισάωρο!!!

Μάρτζι μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! Είμαι τριπλοκαψούρα τώρα!!

Πήγαμε παιδίατρο και είμαστε καλά!! Ώσπου να γίνουν δυομιση κιλά συνεχίζουμε το τρίωρο τάισμα! Προς το παρόν παρόλο που δεν τα βάζω πολύ συχνά στήθος με τις αντλήσεις καταφέραμε να πίνουν μόνο μαμίσιο γαλατάκι!! Βάλαμε και κάποια γραμμαριάκι και η παιδίατρος είπε πως είναι όλα πολύ καλά!! Επίσης ώσπου να γίνουν τρία κιλά τουλάχιστον απαγορεύονται και οι επισκέψεις αλλά και οι έξοδοι μαζί τους!! Μωρέ ας είναι γερά και θα τα τρελάνουμε στις βόλτες μετά!!

Ο πρωτότοκος πάει τα φιλάει κ δεν ξεκολάει! Αλλά υπάρχουν και στιγμές απίστευτης γκρίνιας που το αποδίδω αφενός στο ότι θέλει να μας αποσπάσει την προσοχή όταν ασχολούμαστε και οι δύο μαζί τους κάτι που γίνεται στο τάισμα και κρατάει και ώρα και αφετέρου στην υπερένταση λόγω του ότι δεν καταφέρνουμε πάντα να τηρούμε τις ώρες ύπνου! Τεσπα ευελπιστώ σε ακόμα καλύτερη προσαρμογή με το καιρό!!

Μάρτζι μου ο σύζυγος ευτυχώς έχει άδεια ως τέλος του μηνός αλλιώς "κλάφτα Χαράλαμπε"! Η μαμά ήρθε και τα είδε όταν βγήκαμε κ έκλαιγε που είχαν ξυρισμένο το κεφάλι κ μου λέει πώς μπορούσες να τα βλέπεις έτσι;; Της λέω εδώ τα έβλεπα διασωληνωμένα το ξυρισμένο κεφάλι θα με πείραζε;;; ότι ναναι! Ο σύζυγος φρόντισε να λείπει γιατί αφενός δε θέλει να τη βλέπει αφετέρου θα μάλωναν λέει γιατί δεν θα κρατούσε το στόμα του κλειστό! Πάντως ακόμα και τότε η μάνα μου ούτε να πει ένα δίκιο είχες κορίτσι μου! Πόσες φορές της είπα ότι δεν θέλω να μπαίνω μόνη μου στη μονάδα;; ότι θέλω να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα γιατί αρκετά ψυχοπλακωμένη είμαι; ότι, ότι ότι .... το χαβά της εκείνη! Σα να μην τρέχει τίποτα τώρα!!! Εγώ τηλέφωνα δεν παίρνω αν με πάρει κ δεν απαντήσω της τηλεφωνώ! Της μιλάω τυπικά αλλά δε φαίνεται να χαμπαριάζει και η πλάκα είναι πως ενώ όσο ήμασταν μέσα ούτε ένα τηλέφωνο μετά που παρεξηγήθηκε να δει τι κάνουν τα μωρά τώρα παίρνει ανά μία ή δύο μέρες!! Και θα ξαναπώ ότι ναναι! Δεν μπορώ να την καταλάβω! Ειλικρινά όμως!! Μεταλάχθηκε; τρόμαξε τόσο πολύ μην πάθω κάτι που αποσυντονίστηκε πλήρως; άρχισαν τα καλά του γήρατος;; δεν ξέρω πάντως αυτή δεν είναι η μάνα μου!! αααααα επίσης σήμερα θυμήθηκε να ρωτήσει τι κάνω εγώ!! Σας είπα ότι όταν έμαθε πως βγήκαν κ ο σύζυγος κάθεται μου είπε "ε τότε να πάμε εμεις Χαλκιδική να χαρείτε τα παιδιά σας και την οικογένεια σας!!!"" ότι δηλαδή αφού κάθεται δεν χρειαζεστε βοήθεια άρα ας πάμε διακοπές!! Για άλλη μια φορά αποφάσισε για μένα!! Ας είναι έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε σκοπό να τους ζητήσουμε κάτι!! Λοιπόν για να σου απαντήσω ότι μανιάτικο δεν το κρατάει (μάλλον) αλλά τώρα πια μουλάρωσε και ο σύζυγος (κ με το δίκιο του) και δεν θέλει καμία επαφή μαζί της αν δεν ζητήσει λέει πρώτα συγγνώμη!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ax, Μαρμιν, τι να πω; Δύσκολες καταστάσεις ζείτε κι εσείς!

Για τη μαμά σου δεν ξέρω τι να πω! Μήπως δεν αισθάνεται άνετα με το σύζυγό σου και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει με αποτέλεσμα να κάνει σπασμωδικές κινήσεις; Εχω περιέργεια να δω τι θα κάνει, αφού πάει στη δουλειά ο άντρας σου! Αραγε θα έρχεται καθόλου να σε βοηθήσει;

Εμένα σήμερα μού έσπασε τα νεύρα ο δικός μου! Ρε κορίτσια, να τσαντίζεται με πράγματα της προκοπής, να παίρνω με τα 1000 το μέρος του.....να τσαντίζεται όμως με μπούρδες και να περιμένει να γίνομαι συνένοχος της βλακείας και του παραλογισμού του, έ όχι! αυτό δεν μπορώ να το κάνω.

Τι να σας λέω τώρα.....Ούτε που θέλω να το σχολιάζω το θράσος του και τη χαζομάρα του ώρες ώρες...............

Τέσπα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα

Τι κανετε; χαθηκα λιγο αλλα υστερα απο μια τριημερη αποδραση στο νοσοκομειο λογω συσπασεων ευτυχως επανηλθαμε στους κανονικους ρυθμους μας. Τωρα ειμαστε καλα κ περιμενουμε την αφιξη των ζουζουνιων.

Μην ασχολειστε με θεματα γονιων. Η καθε οικογενεια ειναι ξεχωριστο σπιτι κ μην αφηνετε κανενα να εισβαλλει στην οικογενειακη σας ευτυχια!!!!

Pepsi μου, να προσέχεις πολύ τώρα! Μην κάνεις απότομες κινήσεις, μην κουράζεσαι! Να είσαι ξαπλωμένη όσο περισσότερο μπορείς!

Σε περιποιήθηκαν καλά στο νοσοκομείο; Αλήθεια, πού είσαι; πού θα γεννήσεις;

Οσο για τους γονείς, μπορεί να γίνονται φορτικοί ώρες ώρες, αλλά δεν φταίνε πάντα! Εγώ τουλάχιστον διαπιστώνω πως ο άντρας μου δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα............Και η αχαριστία με τρελαίνει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Pepsi μου, να προσέχεις πολύ τώρα! Μην κάνεις απότομες κινήσεις, μην κουράζεσαι! Να είσαι ξαπλωμένη όσο περισσότερο μπορείς!

Σε περιποιήθηκαν καλά στο νοσοκομείο; Αλήθεια, πού είσαι; πού θα γεννήσεις;

Οσο για τους γονείς, μπορεί να γίνονται φορτικοί ώρες ώρες, αλλά δεν φταίνε πάντα! Εγώ τουλάχιστον διαπιστώνω πως ο άντρας μου δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα............Και η αχαριστία με τρελαίνει!

πεπσι όπως στα λέει η Μαρτζι! Προσοχή τώρα άσε τις γενικές!

Μαρτζι κάτι τέτοια σπαστικά μου έκανε κ ο συζυξ παλιότερα αλλά κ τωρα επί της ευκαιρίας δοθείσης με τη συμπεριφορά τους έδωσαν τροφή να λέει κ τις αρλουμπιτσες του!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...