Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Mummy's babyclub

Recommended Posts

Γιούπιιιιιιιιι, γιούπιιιιιιιιιιιιι, γιουπιγιάγιαααααααααααααα :tongue::tongue::tongue:

Μας πήρανε τελέφωνο, μας πήρανε τελέφωνο

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 836
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

marmin 312 δημοσιεύσεις

• margi

margi 230 δημοσιεύσεις

• korina89

korina89 147 δημοσιεύσεις

• pepsi

pepsi 49 δημοσιεύσεις

Μαρμιν μου, φαντάζομαι πως δεν θα έχεις πλέον χρόνο ούτε για τουαλέτα!

Αλλα, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!!! Φτανει που θα εχεις τα αγγελουδάκια σου εκεί. Τι καλά! Τι μεγάλο δώρο σου έκανε η Παναγίτσα μας! Να έχεις τα μωρά στην αγκαλιά σου τη μέρα της γιορτής της!

Ξέρω πως πλέον θα μπαίνεις πολύ αραιά, αλλά είπαμε.........ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!! Φτανει να μπαίνεις πού και που και να μας λες πως τα παιδάκια σου είναι γερά και δυνατά!

Φιλιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαρμιν μου, φαντάζομαι πως δεν θα έχεις πλέον χρόνο ούτε για τουαλέτα!

Αλλα, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!!! Φτανει που θα εχεις τα αγγελουδάκια σου εκεί. Τι καλά! Τι μεγάλο δώρο σου έκανε η Παναγίτσα μας! Να έχεις τα μωρά στην αγκαλιά σου τη μέρα της γιορτής της!

Ξέρω πως πλέον θα μπαίνεις πολύ αραιά, αλλά είπαμε.........ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!! Φτανει να μπαίνεις πού και που και να μας λες πως τα παιδάκια σου είναι γερά και δυνατά!

Φιλιά!

Κι όμως έκανα κ μπάνιο :D Από τα τελευταία μου φαντάζομαι :) Στο νοσοκομείο ήταν μία μαία για 13 τουλάχιστον βρεφάκια στα τρία θα κολλήσουμε ; :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Eυχαριστούμε, Μαρμιν. Να χαίρεσαι και εσύ τα παιδάκια σου!

Χρόνια πολλά σε όλες! Να έχει η Παναγίτσα καλά τα όμορφα παιδάκια μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Eυχαριστούμε, Μαρμιν. Να χαίρεσαι και εσύ τα παιδάκια σου!

Χρόνια πολλά σε όλες! Να έχει η Παναγίτσα καλά τα όμορφα παιδάκια μας!

Μαρτζούλα μου σε ευχαριστώ!

Ευτυχώς που σαραντίζουμε αύριο να βγούμε καμία καροτσδα γιατί μου φαινεται η κλεισούρα αν τοσο λίγη με κάνει να τα βλέπω όλα μαύρα! Βασικά ο Θράσος ξεμυαλοζεται με τα μωρά κ δεν κοιμάται όσο κ όταν πρέπει με αποτέλεσμα να του βγαίνει απίστευτη γκρίνια ώρες ώρες κ εγώνανιώθω τελείως άχρηστη ειδικά αν κλαίει κ κανένα νεογέννητο ταυτόχρονα! Τεσπα υπομονή! Οι υπόλοιπες πού είστε;;

Ουράνιο πού χάθηκες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλησπερα χρόνια πολλά σε οσους γιορταζουν

Η Παναγία σα μανα κι αυτη να μεσιτευει για ολα τα παιδακια του κοσμου

Εμεις κοινωνησαμε τα μωρα σημερα κι υστερα με τι ορεξη φαγανε αρτο κ αντιδωρο, από τα χέρια μας το παιρνανε!

Μακαρι να βρισκεται παντα νερο κ ψωμακι για ολα τα μικρα στοματακια (αφηστε ο πολεμος με εχει κανει ναι εκτιμω τα παντα)

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Μαρτζούλα μου σε ευχαριστώ!

Ευτυχώς που σαραντίζουμε αύριο να βγούμε καμία καροτσδα γιατί μου φαινεται η κλεισούρα αν τοσο λίγη με κάνει να τα βλέπω όλα μαύρα! Βασικά ο Θράσος ξεμυαλοζεται με τα μωρά κ δεν κοιμάται όσο κ όταν πρέπει με αποτέλεσμα να του βγαίνει απίστευτη γκρίνια ώρες ώρες κ εγώνανιώθω τελείως άχρηστη ειδικά αν κλαίει κ κανένα νεογέννητο ταυτόχρονα! Τεσπα υπομονή! Οι υπόλοιπες πού είστε;;

Ουράνιο πού χάθηκες;

Εισαι απίστευτη!

Που το βρίσκεις το χρονο για ίντερνετ?! Εγω σου ετοιμαζα αποχαιρετηστηριο μήνυμα για κανα εξαμηνο!:-P

Αχ που ημουν εγω που περασα μονη μου ολη την τρελα των πρωτων μηνων δεν ηξερα για τα θεματα αυτα του φορουμ να επαιρνα λιγο κουραγιο.

Καλως τα πηρατε σπιτι! Τωρα πια εσυ θα εισαι αρχηγος για τα παντα, τεσσερα μωρα (βαζω κ τους ανδρες μεσα!)περιμενουν τη φροντιδα σου, να μην εξαντληθεις, εισαι εμπειρη μανα κι αυτο για τα δίδυμα σε βοηθάει πολυ, δε σε φοβαμαι ολα θα τα καταφέρεις. Δες το μερα μερα κ χωρις απαιτήσεις γιατι τα μωρα δε μας κανουν το χατιρι για πρόγραμμα υπνου φαγητού κλπ κ εμεις δε θέλουμε πολυ να πιστέψουμε πως κατι κάνουμε καθος!

Μην ξεχνας να μας γραφεις για τα μωρα να αναπολουμε τα δικά μας!

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Εισαι απίστευτη!

Που το βρίσκεις το χρονο για ίντερνετ?! Εγω σου ετοιμαζα αποχαιρετηστηριο μήνυμα για κανα εξαμηνο!:-P

Αχ που ημουν εγω που περασα μονη μου ολη την τρελα των πρωτων μηνων δεν ηξερα για τα θεματα αυτα του φορουμ να επαιρνα λιγο κουραγιο.

Καλως τα πηρατε σπιτι! Τωρα πια εσυ θα εισαι αρχηγος για τα παντα, τεσσερα μωρα (βαζω κ τους ανδρες μεσα!)περιμενουν τη φροντιδα σου, να μην εξαντληθεις, εισαι εμπειρη μανα κι αυτο για τα δίδυμα σε βοηθάει πολυ, δε σε φοβαμαι ολα θα τα καταφέρεις. Δες το μερα μερα κ χωρις απαιτήσεις γιατι τα μωρα δε μας κανουν το χατιρι για πρόγραμμα υπνου φαγητού κλπ κ εμεις δε θέλουμε πολυ να πιστέψουμε πως κατι κάνουμε καθος!

Μην ξεχνας να μας γραφεις για τα μωρα να αναπολουμε τα δικά μας!

Σαν πολύ δε βιάζεσαι να με ξεφορτωθείς;; :tongue::tongue: αχ σοβαρά τώρα είστε η παρηγοριά μου! Από εσάς περιμένω να ακούσω καμιά καλή κουβέντα και παρηγοριά να παίρνω τα απάνω μου καθώς κ καμία συμβουλή! Κάποιο νιαουρίζει και ο μεγάλος ακόμα ξύπνιος!!! Τι θα κάμω με αυτόν δεν ξέρω! Νυστάζει αλλά εκεί δεν παραδίνεται και ακούει και τα μωρά και φωνάζει "νινί" μόλις πάει να κοιμηθεί! Ας ελπίσουμε να τα συνηθίσει με το καιρό και να κοιμάται!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μαρμιν, καλές βόλτες εύχομαι από εδώ και στο εξής, αν και με 3 μωρά μου φάινεται τόσο δύσκολο!

Αλήθεια, για τα δίδυμα τι καρότσι πήρες; Πού τα έχεις βάλει τώρα; Πήρατε και δεύτερη κούνια; Για πες (όταν βρεις χρόνο) πώς τα έχετε βολέψει από άποψη χώρου;

Εμείς με τη δική μου τη μικρή έχουμε το εξής πρόβλημα το βράδυ! Κοιμάται στο κρεβάτι αφού της τραγουδήσω 3-4 νανουρίσματα και μετά την βάζω στην κούνια! Κατά τις 3 ξυπνάει και μου δείχνει το κρεβάτι. Την παίρνω και εκεί κοιμάται στο πι και φι. Την ξαναβάζω στην κούνια, κοιμάται πάλι λίγο και μετά πάλι ξυπνάει, πάλι κρεβάτι μέχρι που παραδίνομαι και κοιμάμαι κι εγώ στο κρεβάτι μαζί της. Το τι ξεμάλλιασμα πέφτει, το τι μπουνίδι, ρε κορίτσια, μέχρι να την "πάρει" για τα καλά ο ύπνος! Χθες είδα ΄κι έπαθα.....

Το μεσημέρι λέει η πεθερά μου να την βάλω στην κούνια και να την αφήσω εκεί να κοιμηθεί! Της λέω "βάλ'την εσύ και κοίμισέ την, να δεις τη γλύκα". Την παίρνει, την βάζει στην κούνια, πατάει κάτι κλάματα η μικρή, άλλο πράγμα. Δεν ιδρώνει το αφτί μου. Λέω μέσα μου "για να σε δούμε, πεθερούλα, που μου κάνεις την έξυπνη, θα τα κατεφέρεις; ". Σε 5 λεπτά μου την έφερε!!!!! Να σας πω την αλήθεια, ενδόμυχα, ήθελα να τα καταφέρει, γιατί πρέπει κάποια στιγμή η μικρή να μάθει να κοιμάται μόνη της! Εσας πώς κοιμούνται, τα λιονταράκια σας;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τι κανετε κοριτσια?

Εγω μια απο τα ιδια. Υποφερω απο τη ζεστη παρ ολα αυτα δεν το βαζω κατω, πλυσιματα σιδερωματα . Βεβαια με πιανουν κ οι συσπασεις εκει τα χρειαζομαι λιγο αλλα παω κ ξαπλωνω. Μεχρι 15 σεπ λογικα θα κανουμε κ μεις την εμφανιση μας. Εκει θα περιμενουμε οδηγιες απο τις εμπειρες διδυμομανουλες.

Pepsi,υπομονή με τη ζέστη. Θα δροσισει κι εκεί, αν δεν δρόσισε ήδη. Εδώ τώρα είμαστε πάλι στην δροσιά!

πλησιάζει ο καιρός, ε; Αντε, κοπέλα μου, να ξεκουράζεσαι τώρα όσο μπορείς!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Marmin mou na sou zisoun ta mwrakia sou na einai Panta kala kai na ta deis opws epithimeis!!! Sou efxome pragmatiki eftixia. ..

Ευχαριστώ! :D

Φρεσκοκαινουρια στο παρεντς ή παλιά πιυ έχασε κωδικούς κ ξαναεφτιαξε προφίλ;;; γιατί νιώθω πως γνωριζόμαστε :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...