Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Mummy's babyclub

Recommended Posts

Γιουπιιιι ! ! !

Βγήκαμε σε κουνάκι! Βέβαια που ρώτησα να τα αγγίξω μου είπαν" καλύτερα όχι" πραγματικά πως κρατήθηκα κ δεν τα άρπαξα από το κουνακι απορώ αλλά μου αρκεί που είναι καλά :D

Μπραβο πολυ χάρηκα

Σύντομα σπιτακι τα αδερφακια:)

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 836
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

marmin 312 δημοσιεύσεις

• margi

margi 230 δημοσιεύσεις

• korina89

korina89 147 δημοσιεύσεις

• pepsi

pepsi 49 δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Φυσικά και έχετε δίκιο!! Αυτό λέω κι εγώ!! Τον άντρα μου να έχω και την υγειά μας και όλα τα άλλα θα γίνουν!! Δεν είμαστε οι μόνοι που θα μεγαλώνουμε μόνοι μας τρία μωράκια!! Έπειτα ο γιόκας μου είναι η χαρά της ζωής, πολύ βολικό και συνεργάσιμο μωράκι (μην το ματιάξω) κ θα με βοηθάει είμαι σίγουρη για αυτό!! Ήδη τα ρουχάκια του μωρού είναι σε μέρος προσβάσιμο σε αυτόν κ ήδη είχαμε τα πρώτα κρούσματα να τα πειράξει αλλά φρόντισα να μην τον μαλώσω! Του εξήγησα ήρεμα ότι δεν τα βγάζουμε τα ρούχα από το συρτάρι!! Τελικά πήρε ένα φορεματάκι με φραμπαλά έκατσε στον καναπέ και έπαιζε με αυτό!! Σκέφτηκα να τα βάλω σε συρτάρια στην ντουλάπα που κλείνει αλλά το μετάνιωσα γιατί έτσι δε θα μπορεί να συμμετέχει στο άλλαγμα των μωρών και κατέληξα πως είναι προτιμότερο να "φάνε" λίγο πλακάκι τα ρούχα των μωρών παρά να μείνει στην απόξω ο πρωτότοκος μου!!!

Αδημονώ να πάμε σήμερα να δω πώς τα πανε τα νινάκια μας!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλησπέρα

Μαρμιν το κατάλαβα οτι δεν εχεις αλλη επιλογή κ παιρνετε κ τον μικρο μαζι πριν το πεις.

Αχ αχ αχ κ παλι αχ

Απλα σου πεσανε ολα μαζι, τωρα προεχει να παρετε υπο την αποκλειστική φροντίδα σας τα μωρα να χαμογελαστε.

Καμιά φορα σκέφτομαι οτι να ειχα πεθερά ισως να ηταν καλύτερα, ισως νοιαζονται οι μαναδες πιο πολυ τους γιους απο τις κορες.Θα αντιδρασετε σε αυτο αλλα τι αλλο να πω πως να το εξηγήσω. ?....

Αυτό που σκέφτομαι είναι πως αντί να είμαστε χαρούμενοι και να ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τα μωράκια μας κάνοντας τις τελευταίες ετοιμασίες ασχολούμαστε με μικροπράγματα!! Απλά στενοχωριέμαι για τους γονείς μου γιατί αντί να χαρούν με τα εγγόνια τους κάθονται και αναλώνονται σε χαζομάρες, η ζωή είναι μικρή και θα έπρεπε να ζούνε τις στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάνε και τους αγαπάνε και όχι να τα σκαλίζουν τόσο πολύ προσπαθώντας να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι! Αλλά δυστυχώς τα βλέπουν τελείως διαφορετικά τα πράγματα! Ας είναι! Αυτοί χάνουν!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Kaλησπέρα.

μαρμιν μου, τι σας είπαν οι γιατροί; Πόσο ζυγίζουν τώρα τα μωράκια και πότε θα μπορέσεις να τα πάρεις λίγο αγκαλίτσα;

Κορίνα, σε ποιο μέρος της Γερμανίας πήγε ο άντρας σου; Επιασε δουλειά; Ποιες είναι οι εντυπώσεις από εκεί;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα!!!

Σήμερα τα διδυμάκια μου έχουν μηνογεννέθλια!!! Γινόμαστε ενός μηνός :tongue::tongue:

Μάρτζι οι γιατροί δε λένε τέτοια πράγματα! Αγκαλιά θα τα πάρουμε μόνο όταν θα τα ταίζουμε!! Αυτό θα γίνει αφού πρώτα τα ταισουν οι μαίες με μπιμπερό κ δουν ότι τρώνε ικανοποιητικά! Τότε αφήνουν και τους γονείς κ όταν καταφέρνουν κ αυτοί (δηλαδή τη μαμά και αν θέλει ο μπαμπάς ταίζει αντί για τη μαμά όχι και οι δύο μαζί) τους τα δίνουν σπίτι! Βέβαια χθες που πήγαμε είχαν ακόμα το σωληνάκι και φυσικά δε σου λένε πότε θα αρχίσουν να τα ταίζουν με μπιμπερό! Ξαφνικά πας και τα βλέπεις όλα!! Δηλαδή μπορεί σήμερα να πάω και να μου πουν ξεκινήσαμε τάισμα με μπιμπερό (μακάρι)! Έτυχα ζευγάρι που πήγαν για το επισκεπτήριο και τους είπαν ότι αν περιμένουν καμιά ώρα μπορούν να το ταίσουν αυτοί το νινι τους και φυσικά οι άνθρωποι περίμεναν!!! Από βάρος είμαστε γύρω στα 1850 το αγοράκι και 1890 το κοριτσάκι!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Kaλησπέρα.

μαρμιν μου, τι σας είπαν οι γιατροί; Πόσο ζυγίζουν τώρα τα μωράκια και πότε θα μπορέσεις να τα πάρεις λίγο αγκαλίτσα;

Κορίνα, σε ποιο μέρος της Γερμανίας πήγε ο άντρας σου; Επιασε δουλειά; Ποιες είναι οι εντυπώσεις από εκεί;

Μαρτζι μου φρανκουρτη πηγε..ναι επιασε δουλεια στο αεροδρομιο, του αρεσει πολυ εκει γιατι εκει μεγαλωσε εκει τελειωσε το σχολειο..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημερα..τι κανετε?

Μαρμιν να τα χαιρεσαι, αντε και συντομα σπιτακι σας, τα δυσκολα περασαν..

Εγω τα τελευταια βραδια κοιμαμαι χαλια πιανομαι παντου..εκλεισα ραντεβου για β επιπεδου στις 4 σεμπτεμβρη στις 7 το απογευμα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημερα..τι κανετε?

Μαρμιν να τα χαιρεσαι, αντε και συντομα σπιτακι σας, τα δυσκολα περασαν..

Εγω τα τελευταια βραδια κοιμαμαι χαλια πιανομαι παντου..εκλεισα ραντεβου για β επιπεδου στις 4 σεμπτεμβρη στις 7 το απογευμα..

Ευχαριστώ :D

Φτάνει κι όλας η β επιπέδου;;; πωπωπω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τάισα την Αννούλα :D :D
Elα.............Και μας το λες έτσι απλα;;;; Πες τα μας όλα αναλυτικά! πώς ήταν;;;;

Φαντάζομαι την χαρά σου! Είδες χάρη που έχουν τα κοριτσάκια;

Το αγοράκι γιατί δεν το τάισες;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κορίνα, αφού μεγάλωσε εκεί, είναι φυσικό να του αρέσει! Ξέρει τη γλώσσα και τις συνήθειες του λαού!

Οι μισθοί εκεί σε τι επίπεδα είναι; Τα ενοίκια; Οι τιμές;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου άργησε πολύ να φάει η μικρή κ δεν πρόλαβα, όλο κοιμόταν! Τέλεια ήταν κ είναι τόσο μικρούλα! Όταν την έβαλα να ρευτει της εδωσα κάτι φιλάκια

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πόσα κιλάκια είναι τώρα τα μωράκια;

Αχ, το πουλάκι μου, τι όμορφα θα αισθανθηκε που τη φιλούσε η μαμά της!

Αντε, τώρα να αγκαλιάσεις γλυκά και το γιόκα σου.

Τι λένε οι γιατροί; Πότε θα βγουν;

Αντε, ρε Μαρμιν, να τελειώνει σιγά σιγά η ταλαιπωρία σας! Να τα πάρετε σπίτι και να τα γεμίσετε με αγάπη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρμιν η χαρα σου πεταει μεσα απο τις λέξεις!

Να σου ζησουν κ παλι! Πολυ μ αρεσει το ονομα Άννα

Επιτέλους σμιγετε παλι

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Καλημέρα!

Χθες το απόγευμα ταισα κ τα δυο! Τον Ιωάννη προσπάθησα να θηλασω τον Ιωάννη αλλά δεν έπιανε αν μπορέσω σήμερα θα προσπαθήσω κ την Αννούλα να δω τι θα κάνει αλλά είναι πολύ μικρά ακόμα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...