Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Mummy's babyclub

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Εδώ κι εγώ!! Μπαίνω από το κινητό και σας διαβάζω αλλά δεν είμαι και στα καλύτερα μου τελευταία! Δεν έχω πολύ όρεξη και νιώθω αρκετά κουρασμένη! Από το κινητό σπάζομαι να γράφω και στο λαπτοπ δεν μπορώ να καθίσω όταν είναι ξύπνιος ο Θρασούλης μου αλλά κ όταν κοιμάται είμαι τόσο πτώμα που κοιμάμαι κι εγώ! Τώρα θα πάω να την πέσω!

Τα νέα μας τα ίδια! "Μαμ, κακά και νάνι" και περιμένουμε να μεγαλώσουμε! Ίσως σήμερα να έχουμε καμία πρόβλεψη!! Αν όχι σήμερα σίγουρα μέσα στην εβδομάδα (ελπίζω) θα έχουμε νεότερα κ εννοείται θα σας τα ανακοινώσω!! Θα αλλάξω και τικεράκι τότε αρκεί να προλάβω!! Αυτά τα νέα μας! Σας φιλώ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 836
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

marmin 312 δημοσιεύσεις

• margi

margi 230 δημοσιεύσεις

• korina89

korina89 147 δημοσιεύσεις

• pepsi

pepsi 49 δημοσιεύσεις

Mακάρι, μαρμιν, να είναι καλά τα νεα!

Περιμένουμε πώς και πώς!

Ούτε κι εγώ πολυμπαίνω γιατί δεν προλαβαίνω. Λίγο τα μεσημέρια που κοιμάται η μικρή βρίσκω χρόνο και σας γράφω.

Πήγα στην αγορά σήμερα! Είδα κάτι πλατφόρμες μπλε και μου άρεσαν πολύ. Εκαναν όμως 33 ευρώ (από 56) και δεν είχα τόσο λεφτά να διαθέσω. Πήρα κι εγώ ένα μπλουζάκι με 13 ευρώ και γύρισα στο σπίτι. Πολύ τα ερωτεύτηκα όμως εκείνα τα παπούτσια! Μπορεί και να τα πάρω.

Η μικρή είναι καλά. Σήμερα ανέβηκε μόνη της πάνω στον καναπέ κι έκανε κάτι χαρές!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα!

Δυστυχώς τα ίδια :( Θα πάει μακριά η βαλίτσα βλέπω εγώ κ η υπομονή μου άρχισε μλνα εξαντλείται :( θέλω να τα πάρω αγκαλίτσα επιτέλους :(

Κορίνα έφυγε το αντρακι σου κ υποφέρεις έ; σκαιπ δεν έχετε να τα λέτε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρμιν, τα ίδια; Γιατί, ρε κορίτσι μου; Φαντάζομαι πόσο χάλια θα είσαι ψυχολογικά! Εχεις δίκιο. Η αναμονή είναι ό,τι χειρότερο. Υπομονή.........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Τα έχω πραγματικά παίξει. Αισθάνομαι πως δεν έχω πραγματική βοήθεια από πουθενά. Η μάνα μου είναι ώρες ώρες στον κόσμο της. Εχει αναλάβει τη γιαγιά και τρέχει και σε αυτήν, αλλά, ενώ της λέω να βάλει ένα πρόγραμμα, αυτή κάνει ό,τι της κατέβει με αποτέλεσμα, όταν εγώ θεωρώ πως θα κρατήσει τη μικρή για να κάνω δουλειές, αυτή μου το αρνείται και μένω στα κρύα του λουτρού!

Αναγκάζομαι έτσι να έχω και τη μικρή και να προσπαθώ να κάνω τα βασικά, όπως φαγητό δικό της, δικό μας, να πλύνω πιάτα και να σφουγγαρίσω.........Ε, δεινοπαθώ.

Το αποκορύφωμα ήταν το σημερινό. Ξυπνάμε με τη μικρή στις 9.30. Κατά τις 10 έρχεται η μάνα μου, κάθεται μετρημένα 5 λεπτά και φεύγει......Ταίζω, αλλάζω, ντύνω τη μικρή και πηγαίνουμε εμείς σε αυτή. Καθάριζε λοιπόν το σπίτι και θα έφευγε για τη γιαγιά. Τα "πήρα" λίγο κρανίο. Αντι να κάτσει 20 λεπτά σε μένα να συμμαζέψω λίγο, έτρεξε να καθαρίσει κι έφυγε χωρίς να μου κρατήσει έστω για λίγο το κορίτσι.

Πήγα μια βολτίτσα τη μικρή και όταν γυρίσαμε την έβαλα στο καθισματάκι και βγήκαμε στο μπαλκόνι, το οποίο έπλυνα γιατί ήταν μέσα στη βρώμα........

Κι εκεί που κοντεύω να τελειώσω τις δουλειές, έρχονται και η μάνα μου και ο πατέρας μου και παίρνουν τη μικρή. Χαίρω πολύ.......όταν τους χρειαζομαι, απέχουν κι όταν δεν τους χρειάζομαι εμφανίζονται!

Τεσπα. Λέω να το εκμεταλλευτώ και καθαρίζω μπάνιο, αλλάζω σεντόνια, βάζω πλυντήριο, διπλώνω ρούχα κτλ. Πώς κουράστηκα..........

Γυρίζει ο άντρας μου, ετοιμάζω να φάμε και πιάνω να ταίσω τη μικρή. Του ζητάω να την ταίσει εκείνος για να μαζέψω το τραπέζι και να πλύνω τα πιάτα, δεν ήθελε.........Λέω οκ.

Αφού τάισα τη μικρή, του ζητώ να την προσέξει για λίγο μέχρι να πλύνω τα πιατα και να κάνω ένα μπάνιο και, ρε κορίτσια, μού έβαλε τις φωνές. Ηθελε, βλέπετε να κοιμηθεί........Πώς τσαντίστηκα! Μα ούτε ένα μπάνιο να μην έχω την ευχαρίστηση να κάνω με την ησυχία μου;

Και μετά άρχισε να λέει λόγια για τους γονείς μου, πως δεν βοηθάνε κτλ (ενώ εγώ δεν του είχα πει τίποτα από τα σημερινά).

Αυτός με εκνευρίζει περισσότερο, γιατί δεν κρατάει καθόλου τη μικρή. Κάθε τρεις και λίγο όταν την κρατάει, με φωνάζει, γιατί τότε θυμάται να κάνει την τάδε ή τη δείνα δουλειά.........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τα έχω πραγματικά παίξει. Αισθάνομαι πως δεν έχω πραγματική βοήθεια από πουθενά. Η μάνα μου είναι ώρες ώρες στον κόσμο της. Εχει αναλάβει τη γιαγιά και τρέχει και σε αυτήν, αλλά, ενώ της λέω να βάλει ένα πρόγραμμα, αυτή κάνει ό,τι της κατέβει με αποτέλεσμα, όταν εγώ θεωρώ πως θα κρατήσει τη μικρή για να κάνω δουλειές, αυτή μου το αρνείται και μένω στα κρύα του λουτρού!

Αναγκάζομαι έτσι να έχω και τη μικρή και να προσπαθώ να κάνω τα βασικά, όπως φαγητό δικό της, δικό μας, να πλύνω πιάτα και να σφουγγαρίσω.........Ε, δεινοπαθώ.

Το αποκορύφωμα ήταν το σημερινό. Ξυπνάμε με τη μικρή στις 9.30. Κατά τις 10 έρχεται η μάνα μου, κάθεται μετρημένα 5 λεπτά και φεύγει......Ταίζω, αλλάζω, ντύνω τη μικρή και πηγαίνουμε εμείς σε αυτή. Καθάριζε λοιπόν το σπίτι και θα έφευγε για τη γιαγιά. Τα "πήρα" λίγο κρανίο. Αντι να κάτσει 20 λεπτά σε μένα να συμμαζέψω λίγο, έτρεξε να καθαρίσει κι έφυγε χωρίς να μου κρατήσει έστω για λίγο το κορίτσι.

Πήγα μια βολτίτσα τη μικρή και όταν γυρίσαμε την έβαλα στο καθισματάκι και βγήκαμε στο μπαλκόνι, το οποίο έπλυνα γιατί ήταν μέσα στη βρώμα........

Κι εκεί που κοντεύω να τελειώσω τις δουλειές, έρχονται και η μάνα μου και ο πατέρας μου και παίρνουν τη μικρή. Χαίρω πολύ.......όταν τους χρειαζομαι, απέχουν κι όταν δεν τους χρειάζομαι εμφανίζονται!

Τεσπα. Λέω να το εκμεταλλευτώ και καθαρίζω μπάνιο, αλλάζω σεντόνια, βάζω πλυντήριο, διπλώνω ρούχα κτλ. Πώς κουράστηκα..........

Γυρίζει ο άντρας μου, ετοιμάζω να φάμε και πιάνω να ταίσω τη μικρή. Του ζητάω να την ταίσει εκείνος για να μαζέψω το τραπέζι και να πλύνω τα πιάτα, δεν ήθελε.........Λέω οκ.

Αφού τάισα τη μικρή, του ζητώ να την προσέξει για λίγο μέχρι να πλύνω τα πιατα και να κάνω ένα μπάνιο και, ρε κορίτσια, μού έβαλε τις φωνές. Ηθελε, βλέπετε να κοιμηθεί........Πώς τσαντίστηκα! Μα ούτε ένα μπάνιο να μην έχω την ευχαρίστηση να κάνω με την ησυχία μου;

Και μετά άρχισε να λέει λόγια για τους γονείς μου, πως δεν βοηθάνε κτλ (ενώ εγώ δεν του είχα πει τίποτα από τα σημερινά).

Αυτός με εκνευρίζει περισσότερο, γιατί δεν κρατάει καθόλου τη μικρή. Κάθε τρεις και λίγο όταν την κρατάει, με φωνάζει, γιατί τότε θυμάται να κάνει την τάδε ή τη δείνα δουλειά.........

Άσε Μαρτζι μου πονεμένη ιστορία η βοήθεια! Από τους γονείς μου πλέον δεν περιμένω αλλά ούτε κ θέλω πια καμία απολύτως βοήθεια! Να είναι καλά να βλέπουν τα εγγόνια τους αν κ όποτε θέλουν κ φτάνει! Ο άντρας μου τολμώ να πω ότι βελτιώνεται συνεχώς σε πολλά θέματα! Δεδομένου κ ότι πια μείναμε μόνοι μας κ βλέποντας κ τη δική μου κούραση κ στενοχώρια άρχισε να φέρεται πολύ διαφορετικά! Το κυριότερο για μένα ότι θα πιάσει μόνος του να κάνει 2, 3 πράγματα χωρίς να χρειαστεί να του το πω κ λέει ότι με τα δίδυμα θα βοηθάει ακόμα περισσότερο! Επίσης είναι πιο ήρεμος κ παιχνιδιάρης με το Θρασο κ το αποκορύφωμα;; με ρωτάει κ καμιά φορά αν μπορεί να πάει να κάνει ένα τσιγάρο. ( βγαίνει στο μπαλκόνι) ή έχω κάποια δουλειά! Αυτό που λέω πάντα είναι πως αν έχω ουσιαστική βοήθεια από τον άντρα μου δεν έχω ανάγκη κανέναν άλλο! Κ αυτό που σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες είναι ότι αφού ο Θεός μου έστειλε τρία παιδιά χωρίς βοήθεια κ λεφτά άρα θα μου δώσει την υγειά μου, χρειάζομαι κάτι άλλο;;;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Margi το να είναι τόσο κοντά η βοήθεια αλλά να πηγαίνει τόσο μακριά με την ασυνεννοησία είναι τραγικο, σα ναυαγιο στο λιμάνι.

Εγω ειχα κι αλλο επεισόδιο αλλά με πονα να το διηγηθώ θελω να το ξεχασω.

Το μεγάλο μου παράπονο είναι κι εμένα το μπανιο, εχω τέτοια χαρα οταν καταφερνω κ κανω χωρις να με διακόψουν που φτιαχνει η διαθεση μου.

Οι δικοί μας δεν ξέρω τι θέλουν, μεχρι ξεκάθαρα να το ζητήσεις θελω βοήθεια κ παλι αλλο θα καταλαβουν.Απελπισια.

Μαρμιν τους το εχεις ζητησει των γιατρων να τα πάρεις αγκαλιά παίρνοντας ολα τα μέτρα προστασίας?

Ξαναζητα το!

Κι εγω το ίδιο λεω οι ανδρες μας αρκουν για βοήθεια αλλα ο δικος μου εχει διαβασματα κ σε λιγο καιρο επιστρεφω δουλειά οποτε αναγκαστικά χρειάζομαι τρίτους.

Οσο οτι θα σε βοηθάει με τα διδυμα ας κάνει κι αλλιώς, οταν θα κλαίνε μαζι δεν θα εχει αλλη επιλογη!

Κι οχι περα απο την υγεία σου δεν χρειάζεσαι τίποτα, κ τα τρια σου παιδιά θα εξαφανιζουν με τα χαμογελα τους καθε κούραση.

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Margi το να είναι τόσο κοντά η βοήθεια αλλά να πηγαίνει τόσο μακριά με την ασυνεννοησία είναι τραγικο, σα ναυαγιο στο λιμάνι.

Εγω ειχα κι αλλο επεισόδιο αλλά με πονα να το διηγηθώ θελω να το ξεχασω.

Το μεγάλο μου παράπονο είναι κι εμένα το μπανιο, εχω τέτοια χαρα οταν καταφερνω κ κανω χωρις να με διακόψουν που φτιαχνει η διαθεση μου.

Οι δικοί μας δεν ξέρω τι θέλουν, μεχρι ξεκάθαρα να το ζητήσεις θελω βοήθεια κ παλι αλλο θα καταλαβουν.Απελπισια.

Μαρμιν τους το εχεις ζητησει των γιατρων να τα πάρεις αγκαλιά παίρνοντας ολα τα μέτρα προστασίας?

Ξαναζητα το!

Κι εγω το ίδιο λεω οι ανδρες μας αρκουν για βοήθεια αλλα ο δικος μου εχει διαβασματα κ σε λιγο καιρο επιστρεφω δουλειά οποτε αναγκαστικά χρειάζομαι τρίτους.

Οσο οτι θα σε βοηθάει με τα διδυμα ας κάνει κι αλλιώς, οταν θα κλαίνε μαζι δεν θα εχει αλλη επιλογη!

Κι οχι περα απο την υγεία σου δεν χρειάζεσαι τίποτα, κ τα τρια σου παιδιά θα εξαφανιζουν με τα χαμογελα τους καθε κούραση.

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή ρωτούσα πότε θα μπορέσω αλλά μετά που το κοριτσάκι μου κόλλησε μικρόβιο είπα άστο καλύτερα γιατί αν τα πάρω αγκαλιά και κάποιο μου αρρωστήσει θα έχω τύψεις και για αυτό! Τώρα βέβαια η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα σήμερα να τους "πιέσω" λίγο γιατί πλέον είμαι ψυχικό ράκος! Από την άλλη έχω και το γιο μου έξω που κλαίει όσο είμαι μέσα κ μιλάμε ότι μπαίνω - βγαίνω αστραπή! Ζήτημα αν τα βλέπω ένα δυο λεπτάκια!! Φαντάσου να τα πάρω και αγκαλιά! Τι θα γίνει με τους απέξω!! Ο άντρας μου συνήθως τον παίρνει αγκαλιά και πάλι τον ακούω να κλαίει! Αν τον αφήσει ξαπλώνει κάτω!! Μωρέ έχει δίκιο και ο μικρός μου γιατί τον ταλαιπωρώ ώσπου να πάμε κ τον πιάνει νύστα!! Τεσπα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή! Και για να σε προλάβω τον παίρνουμε μαζί μας γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή! Ο άντρας μου δεν έχει γονείς και οι δικοί μου αποφάσισαν να κάνουν τώρα την επανάσταση τους!! Δεν πειράζει όμως σε καλό να τους βγει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια

Υπομονη κ ολα θα γινουν!!!! Μαρμιν ολα για τους ανθρωπους ειναι!!! Απο τη στιγμη που εχουμε τους συζυγους μας να μη φοβαστε τιποτα. Κ απο την αλλη οι γονεις καμια φορα ισως ειναι κ για κακο. Μπλεκονται στο ζευγαρι κ δεν κανει καλο.

Εμεις ολα καλα. Ξεκουραση κ ξαπλα. Η αληθεια ειναι οτι βαρεθηκα λιγο κ μετραω μερες.

καλημερα ..τι κανετε?

κοριτσια υπομονη και εγω τωρα που ειναι μακρια ο αντρας μου και μαλωνω συνεχεια με τους γονεις μου με την μαμα βασικα καταλαβα ποσο καλα ειναι οταν ειμαι σπιτακι μου με τον αντρα μου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπέρα

Μαρμιν το κατάλαβα οτι δεν εχεις αλλη επιλογή κ παιρνετε κ τον μικρο μαζι πριν το πεις.

Αχ αχ αχ κ παλι αχ

Απλα σου πεσανε ολα μαζι, τωρα προεχει να παρετε υπο την αποκλειστική φροντίδα σας τα μωρα να χαμογελαστε.

Καμιά φορα σκέφτομαι οτι να ειχα πεθερά ισως να ηταν καλύτερα, ισως νοιαζονται οι μαναδες πιο πολυ τους γιους απο τις κορες.Θα αντιδρασετε σε αυτο αλλα τι αλλο να πω πως να το εξηγήσω. ?....

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Γιουπιιιι ! ! !

Βγήκαμε σε κουνάκι! Βέβαια που ρώτησα να τα αγγίξω μου είπαν" καλύτερα όχι" πραγματικά πως κρατήθηκα κ δεν τα άρπαξα από το κουνακι απορώ αλλά μου αρκεί που είναι καλά :D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Marmin, μπράβο!!!!! Πλησιάζουν οι μέρες να τα πάρεις αγκαλίτσα! Αφού βγήκαν από τη θερμοκοιτίδα σημαίνει πως είναι καλά! Αχ! τι συγκίνηση. Μπράβο και πάλι μπράβο.

Εχει δίκιο πάντως η πέπσι! Αν έχουμε βοήθεια από τους άντρες μας, δεν μας νοιάζει για τίποτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...