Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Mummy's babyclub

Recommended Posts

Ασε, Μαρμιν! Πήρα μεγάλη τρομάρα. Οσο το σκέφτομαι........

Οι γονείς είναι μεγάλο θέμα τελικά! Και οι δικοί μου το παρακάνουν φορές-φορές! Εγώ έχω ανακαλύψει πως όταν κάνει ο άντρας μου παράπονα για αυτούς και του λέω πως έχει δίκιο, δεν το πολυτραβάει! Όταν τους υποστηρίζω, ε! εκεί λέει, λέει το στοματάκι του!

Μην δίνεις σημασία! Εσύ να κοιτάς τα δικά σου και να μην ασχολείσαι! Ποιος ξέρει τώρα τι τους έχει φταίξει και κάνουν αυτά που κάνουν!

Τα υπόλοιπα νέα σου ήταν πάντως πολύ καλά!

Α, να σου πω. Κανένα νέο από Τσέρυ είχες; Εστειλε κανένα μήνυμα στο fb;

Aκριβώς έτσι!!! Μόνο που στην προκειμένη και να θέλω δεν μπορώ να τους υποστηρίξω! Είναι απαράδεκτοι ότι και να πούμε! ΤΕσπα! Μεγάλοι άνθρωποι είναι ας κάνουν ότι θέλουν! Όταν με το καλό μαζευτεί όλη η οικογένεια το μόνο που εύχομαι και ελπίζω είναι δυο ήσυχα μωράκια και εμένα να μου δώσει ο Θεός την υγειά μου να τα μεγαλώσω και τα τρία μόνη μου χωρίς να έχω κανέναν άλλο ανάγκη! Άντε γιατί και τη βοήθεια ξινή στη βγάζουν! ¨Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα!¨ Τυχαίο;; Δε νομίζω!!!

Όσο για την Τσέρρυ καλά είναι!! Βόλτες , βόλτες, ααααααα και βόλτες :tongue::tongue:

Καλησπερα κοριτσακια τι κανετε;

Εμεις καλα ειμαστε. Ξεκινησαμε ετοιμασιες δωματιου κ ρουχων. Ολα καλα. Κ επισης ξεκινησαμε κ ψιλοσυσπασουλες. Προς το παρον δεν ειναι ανησυχητικες. Συνεστησε ξεκουραση κ να μαι ξαπλωμενη

Ξεκουράσου και μη μασάς όλα καλά θα πάνε! Απλά επειδή μετά η ξάπλα και ο ύπνος θα είναι πολυτέλεια τα μικράκια σου φροντίζουν να ξεκουραστείς τώρα!! Εν τω μεταξύ πρέπει κι εγώ να βάλω πλυντήριο κουβερτούλες, σεντονάκια κτλ και κάτι τελευταία φορμάκια που μου έμειναν! Όλο το αναβάλω λόγω Θράσου γιατί θέλω να τα απλώσω και όταν τα μαζέψω να κοιμάται (για να λείπει ούτε λόγος πια) ώστε να μην τα πειράζει και να τα σηκώσω κατευθείαν!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 836
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

marmin 312 δημοσιεύσεις

• margi

margi 230 δημοσιεύσεις

• korina89

korina89 147 δημοσιεύσεις

• pepsi

pepsi 49 δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! Είμαι λίγο άυπνη, γιατί χθες δεν με έπαιρνε ο ύπνος και, όταν τελικά με πήρε, είδα ένα πολύ κακό όνειρο και ξύπνησα! Κατατρόμαξα και αγκάλιασα τον άντρα μου. Τον ξύπνησα να μου κάνει παρέα και μετά το μυαλό μου πήγαινε στο κακό. Ακόμη και τώρα είμαι πολύ ταραγμένη και έχω κάνει από χθες χίλιες φορές το σταυρό μου να μας έχει καλά ο Θεός!

Μαρμιν μου, για τους γονείς δεν ξέρω τι να πω! Απαράδεκτοι. Για όλα τα υπόλοιπα εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να είναι περαστικά! Μακάρι να τελειώσουν εδώ οι στενοχώριες!

Η τσέρυ περνάει τέλεια εκεί που βρίσκεται! Αχ, τι ωραία. Πολύ θα ήθελα να έφευγα κι εγώ στο εξωτέρικο, να έβλεπα νέα μέρη.......

Κορίνα, φεύγει ο άντρας σου; Εσύ θα μείνεις στη μαμά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα! Είμαι λίγο άυπνη, γιατί χθες δεν με έπαιρνε ο ύπνος και, όταν τελικά με πήρε, είδα ένα πολύ κακό όνειρο και ξύπνησα! Κατατρόμαξα και αγκάλιασα τον άντρα μου. Τον ξύπνησα να μου κάνει παρέα και μετά το μυαλό μου πήγαινε στο κακό. Ακόμη και τώρα είμαι πολύ ταραγμένη και έχω κάνει από χθες χίλιες φορές το σταυρό μου να μας έχει καλά ο Θεός!

Μαρμιν μου, για τους γονείς δεν ξέρω τι να πω! Απαράδεκτοι. Για όλα τα υπόλοιπα εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να είναι περαστικά! Μακάρι να τελειώσουν εδώ οι στενοχώριες!

Η τσέρυ περνάει τέλεια εκεί που βρίσκεται! Αχ, τι ωραία. Πολύ θα ήθελα να έφευγα κι εγώ στο εξωτέρικο, να έβλεπα νέα μέρη.......

Κορίνα, φεύγει ο άντρας σου; Εσύ θα μείνεις στη μαμά;

Καλημέρα!! Το γλυκό μου το αγοράκι κοιμάται και σε λίγο θα πάω να ξαπλώσω κι εγώ δίπλα του!! Να τον χαρώ όσο μπορώ και προλαβαίνω!!!

Το σαββατοκύριακο τον είχα με πυρετό και ψες που πήγαμε στην παιδίατρο διαπιστώσαμε πως είναι οι αμυγδαλές του και πάλι! Τρίτη φορά από το Μάη!! Το καλό είναι πως περνάει με ντεπονάκι!! Αλλά θέλει προσοχή!! Επίσης είμαστε 14200 και 95 πόντοι ξαπλωτοί 92 όρθιοι! Το ξέρατε εσείς ότι το μωρό που το μετράνε ξαπλωτό δείχνει περισσότερο από ότι όρθιο; εγώ το έμαθα χθες! Τον μέτρησε όρθιο και έδειξε 92 κ μου λέει η παιδίατρος ότι τόσο ήταν και ένα μήνα πριν αλλά ξαπλωμένος (έτσι είχαμε κάνει την μέτρηση τότε) που σημαίνει λέει ότι αν τον μετρούσαμε πάλι ξαπλωτό θα ήταν 95 πόντους :shock:

Κατά τα άλλα όλα καλά!!!

Άσε Μάρτζι κι εγώ είδα ένα άσχημο όνειρο το ίδιο βράδυ που φαινόταν τόσο αληθινό και μου χάλασε τη διάθεση αν και οφείλω πως ανακουφίστηκα κι όλας όταν διαπίστωσα πως ήταν όνειρο! Ακριβώς δεν το θυμάμαι πια αλλά όντως άσχημο να βλέπεις κακά όνειρα!! Και για να ξυπνήσεις και τον άντρα σου φαντάζομαι πόσο τρόμαξες! Καλύτερα σήμερα;;

Πριν λίγο άπλωσα επιτέλους και τα σεντόνια, κουβερτούλες κτλ των διδύμων!! Αν καταφέρω και να τα μαζέψω πριν ξυπνήσει ο υιός μου και να τα τακτοποιήσω στο ντουλάπι καλά θα είναι!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλησπέρα! Καθόμαστε στη βεράντα με τη μικρή. Της κράτησα φαγάκι από το μεσημέρι (πατάτα, καρότο, κολοκυθάκι), δεν το άλεσα, της το έβαλα στο πιατάκι, έφαγε κάμποσο με μένα και τώρα παίζει με το φαγητό! Τρώει από λίγο, πετάει λίγο, αφήστε.......Δεν της αρέσει πλέον η κρέμα το απόγευμα και σκέφτηκα να της αφήνω φαί από το μεσημέρι! Σε λίγο θα πάμε την καθιερωμένη μας βόλτα στην γειτονιά, όπου κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ παιδια!

Μαρμιν, το φιλοσόφησα και είπα να μην επηρεαστώ από το παλιοόνειρο.........Το σκέφτομαι πού και πού αλλά οκ.

Περίεργο αυτό που μας λες για το ύψος! Εννοείται πως δεν το ήξερα!

Περαστικά στον μικρό!

Κορίνα, μην αγχώνεσαι. Όλα θα είναι τέλεια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια..ολα τελεια ειπε ο γιατρος, ειδαμε παλι ολα τα οργανα ,εχει 150 παλμους, ειναι 183 γραμμαρια και 16 ποντους..και τελικα ειναι 100% ΑΓΟΡΙ.. εχουμε και σε φωτο το τσουτσουνι του..μας χαιρετουσε κιολας, ειχε το χερακι μπροστα στο προσωπο του και ο γιατρος κουνουσε την κοιλια μου μηπως αλλαξει θεση αλλα δεν,αααα χασμουρηθηκε κιολας το ξυπνησαμε πρωι πρωι..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Aγοράκι τελικά; Μπράβο βρε Κορίνα! Γερό να είναι το παιδάκι και το φύλο δεν μας ενδιαφέρει, σωστά; Είδες που αγχωνόσουν; Όλα καλά πηγαίνουν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Aγοράκι τελικά; Μπράβο βρε Κορίνα! Γερό να είναι το παιδάκι και το φύλο δεν μας ενδιαφέρει, σωστά; Είδες που αγχωνόσουν; Όλα καλά πηγαίνουν!

ναι αγορακι μαρτζι μου 100% μου ειπε ,πιστευω να μην αλλαξει παλι, εννοειται γερο να ναι πανω απο ολα..ευχαριστω πολυ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Τι κάνετε, κορίτσια;

Μαρμιν, πού χαθηκες; Κανένα νέο μας έχεις;

Πέπσι μου, εσύ πού είσαι, βρε ψυχή;

Εμείς είμαστε καλά! Βολτάρουμε εδώ στη γειτονιά σχεδόν όλη μέρα.........Σήμερα το απόγευμα όμως είχε λίγη ψύχρα και μαζευτήκαμε νωρίς!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα!!!

Μάρτζι μου εσύ μεταμεσονύχτια εγώ του ξημερώματος!

Ήθελα και ψες να σας γράψω αλλά σηκώθηκε ο μικρούλης μου τέτοια ώρα δύο φορές κ τελικά κοιμηθηκα μαζί του γιατί αλλιώς θα είχαμε πανηγύρια από τας έξι!!!

Είμαστε μια χαρά! Στην αναμονή για να μεγαλώσουμε!!

Και εδώ δρόσισε αρκετά χθες! Βγήκαμε όμως κι εμείς βολτούλα εδώ στο παρκάκι της γειτονιάς γιατί σε εμάς η δροσιά ήρθε αργότερα!!

Ακόμα πλένω κουβερτούλες! Μόλις βρήκα και κάτι άλλες και θα τις βάλω κ αυτές κάποια στιγμή!!

Κορινάκι τουλάχιστον δεν προλάβατε να τα πάρετε όλα ροζ :tongue::tongue: Θυμάμαι που στον πρώτο κύκλο εγκύων είχαμε τον Ανεστάκη που στο μεγάλο υπέρηχο μας έγινε Μαρκελίτσα!! :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Ax, ναι! Ο Ανέστης.........Και αναρωτιόμουν ποιο ήταν το όνομα που είχε διαλέξει τότε η Τσέρυ!

Εσύ, Κορίνα, ευτυχώς δεν προλαβες να δώσεις ένα όνομα στην "κόρη".

Η μικρή κοιμάται. Εγώ σιδέρωσα λίγα ρούχα. Κουράστηκα και σταμάτησα. Λέω να μην κοιμηθώ, γιατί μετά ξυπνάω και δεν έχω καθόλου όρεξη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ax, ναι! Ο Ανέστης.........Και αναρωτιόμουν ποιο ήταν το όνομα που είχε διαλέξει τότε η Τσέρυ!

Εσύ, Κορίνα, ευτυχώς δεν προλαβες να δώσεις ένα όνομα στην "κόρη".

Η μικρή κοιμάται. Εγώ σιδέρωσα λίγα ρούχα. Κουράστηκα και σταμάτησα. Λέω να μην κοιμηθώ, γιατί μετά ξυπνάω και δεν έχω καθόλου όρεξη!

προλαβα και εδωσα ονομα στην κορη την φωναζα μαρια -ειρηνη..χαχαχα..

τωρα που ειναι γιος μαλλον θα μπει γιωργος απο πεθερο και μπαμπα εχουν το ιδιο ονομα και μαριος απο ταμα..αρα γιωργος-μαριος..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Koρίτσια μου, τι κάνετε;

Χαθήκαμε όλες!

Εμείς καλά είμαστε! Κάθε απόγευμα κάνουμε βολτίτσες. Χθες πήγαμε το πρωί στην εκκλησία και το απόγευμα στον παιδότοπο! Πόσο ωραία παίξαμε δεν περιγράφεται!

Κορίνα, βλέπω τα ονόματα τα είχες έτοιμα! Τυχερή είσαι που και οι δύο παππούδες έχουν το ίδιο όνομα και δεν θα σε πρήξουν ποιο να βγάλεις!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

kαλός είναι ο καιρός, Πέπσι μου! Παραδόξως έχουμε ζέστη!

Να μην στενοχωριέσαι καθόλου για τη θαλασσα! Του χρόνου θα πάτε με τα ζουζουνάκια σας και θα περάσετε τέλεια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...