Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Mummy's babyclub

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 836
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

marmin 312 δημοσιεύσεις

• margi

margi 230 δημοσιεύσεις

• korina89

korina89 147 δημοσιεύσεις

• pepsi

pepsi 49 δημοσιεύσεις

Ευχαρίστως

Κοντευεις βλεπω κ περιμενετε αγορι κοριτσι? Κι εγω ζευγάρι τα εχω, εχουν πολυ πλακα στο μαλωμα ο μικρος της τραβαει τα μαλλια κ με τα δυο χερια κι αυτη αντεπιτιθεται δαγκωνοντας, κ μετα κλαμα κι οι δυο φυσικα.Κανουν ομως κι απιστευτα γελακια το ενα στο αλλο, η ωραιοτερη μελωδια.

καλημέρα! φαντάζομαι θα έχουν πολύ πλάκα. αχ είναι πολύ ωραία να τα βλέπεις να μεγαλώνουν. όταν γελάνε σου γελάει όλος ο κόσμος...

Tinkerbell!!!!!!

Πού είσαι, κοριτσάκι μου; Τι όμορφη "καλημέρα" ήταν αυτή!

Κορίνα μου, τρέχω να σου στείλω! Ελπίζω να προλάβω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια!! Ή μήπως πρέπει να πω καλημέρα; :rolleyes::rolleyes:

Σας διαβάζω κλεφτά από το κινητό αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω γιατί όταν είναι εδώ ο μικρούλης μου θέλω να του αφιερώνω όλη μου την προσοχή μετά τα τελευταία γεγονότα! Αφήστε που δεν πρόκειται να μου επιτρέψει να καθίσω στον υπολογιστή!! Τώρα κοιμάται φυσικά!

Να καλωσορίσω κι εγώ τα καινούρια και παλιά κοριτσάκια !! Τινγκερ όλα καλά;;

Μάρτζι λύσε μου μια απορία! Πώς αντέχεις και πώς τα καταφέρνεις τόσο καιρό με τους γονείς σου τόσο κοντά;;

Εμείς προς το παρόν είμαστε όλοι καλά !! Σας φιλώ γιατί έχω και ένα κρεβάτι που με περιμένει!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Marmin, η καρδούλα μου το ξέρει πώς αντέχω! Μάλλον δεν αντέχω........Εξ ου και τα δερματολογικά μου που οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στο άγχος! Είναι φορές που είμαστε καλά ή μαλλον το παίζουμε πως είμαστε καλά κι άλλες που........άστο καλύτερα!

Κι εγώ γράφω μόνο όταν κοιμάται η ζουζούνα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσια καλησπερα

Συγνωμη που επεμβαίνω στην κουβεντα σας Μαρτζι κ Μαρμιν να ρωτησω κατι, σχετικα με τους γονεις επειδη θελω να τους φερω στη γειτονια μου για οταν γυρισω δουλειά ειναι λαθος βημα? Το περιμένω πως κ πως να έχω πιο ουσιαστικη βοηθεια αλλα με κανατε να ανησυχω εκτος αν κατάλαβα λαθος

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Κοριτσακι, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική! Εμείς μένουμε πάνω- κάτω, οπότε οι επαφές θέλουμε δεν θέλουμε είναι αναγκαστικές! Επίσης έχω σύζυγο περίεργο, τον ενοχλούν τα πάντα............Αλλά και οι γονείς μου ώρες ώρες κάνουν κάτι βλακείες........ Αν γύριζα το χρόνο πίσω δεν θα επέλεγα να μείνω εδώ! Αν εμεναν 2 τετράγωνα παρακάτω θα ήταν σαφώς καλύτερα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσακι, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική! Εμείς μένουμε πάνω- κάτω, οπότε οι επαφές θέλουμε δεν θέλουμε είναι αναγκαστικές! Επίσης έχω σύζυγο περίεργο, τον ενοχλούν τα πάντα............Αλλά και οι γονείς μου ώρες ώρες κάνουν κάτι βλακείες........ Αν γύριζα το χρόνο πίσω δεν θα επέλεγα να μείνω εδώ! Αν εμεναν 2 τετράγωνα παρακάτω θα ήταν σαφώς καλύτερα!

Κατάλαβα

Εμεις τετράγωνα θα ειμαστε ελπιζω.

Αλλα κ παλι αν με βοηθανε με τα παιδια θα παραβλεψω πολλες παραξενιες, αρκει να κοιμηθω λιγο σαν ανθρωπος, να κανω μπανιο!!κλπ

Παντως κι ο δικος μου δεν ηθελε αρχικα πολυ κοντα, αλλα τωρα με τα διδυμα παρακαλαμε για λιγο χρονο για μας για βασικα πραγματα, κ το προτεινε ο ιδιος να μετακομισουν κοντα μας!Φαντασου!

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Διαφημίσεις

E, τότε δεν θα έχετε πρόβλημα! Μην ανησυχείς. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική!

Πού είστε όλες οι υπόλοιπες;

Παρούσα αλλά είμαι πολύ πεσμένη ψυχολογικά :( όχι πως άλλαξε κάτι προς το χειρότερο απλά μάλον φταίνε οι ορμόνες, με το παραμικρό μου έρχεται να κλάψω :( που θα πάει θα στρώσω!

Προσωπικά προτιμώ την ησυχία μου κ ας μην έχω βοήθεια από το να μου κάνουν την ψυχολογία μου σκ@τ@ δε πάει νάναι όχι μανα μου κ ο βασιλιάς ο ίδιος ( αν είχαμε) ! Κ δεν είμαστε κ πάνω κάτω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα κοριτσια..τι κανετε?

μαρτζι μου κουκλες ειστε μανα και κορη..μεγαλωσε πολυ η μπουμπου..

εχει 2 μερες χαλια υπνο κανω καθε 5 λεπτα αλλαζω πλευρο γιατι πιανομαι..πιανεται η μεση μου τα ποδια μου και πονανε..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημέρα;;

Τι κάνετε; οι εγκυούλες πώς είστε; Με τις ζέστες πώς τα πάτε;; Έχει μπόλικες τελευταία δε συμφωνείτε;

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά ο μικρός μου κοιμάται και είπα να σας πω μια καλημέρα!!! Νέα δεν έχω εκτός του ότι έκανα μια γενική αίματος κ τις εξετάσεις για το θυρεοειδή μου! Έφτιαχνε ο άντρας μου τα χαρτιά όλα με εξετάσεις κτλ κ βρήκα έναν έλεγχο που είχα κ έληγε σε λίγες μέρες και είπα να ελέγχω μια τελευταία φορά αιματοκρίτη και θυρεοειδή! Τελευταία δηλαδή προς το παρόν! Αναλόγως αποτελεσμάτων θα δω και πότε θα χρειαστεί να ξανακάνω!!!

Φιλάκια σε όλα τα μωράκια!!

Υ.Γ Πάω να ξαπλώσω δίπλα στο αγγελάκι μου κ ελπίζω να μην τον ξυπνήσω από τα φιλάκια και τις αγκαλίτσες :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Γεια σας!

Τελικά θα μιλάμε εδώ ή πολύ νωρίς το πρωί ή πολύ αργά!

Η μικρή μου κοιμάται κι είπα να πω ένα γεια!

Μαρμιν μου, τι νέα από το μέτωπο; Ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλά!

Εμείς καλά είμαστε! Είμαι ολίγον τι τσαντισμένη με τον άντρα μου τις τελευταίες μέρες αλλά το παίζω κότα, για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα! Πολύ θα ήθελα όμως να του ρίξω ένα περιποιημένο βρισίδι! Τέσπα.........

Η μικρή μου είναι καλά ! Μεγαλώνει. Εχει όμως μανία με τα μαλλια μου και με έχει ξεμαλλιάσει!

καληνύχτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...