Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Mummy's babyclub

Recommended Posts

Μην ανησυχείς για τα πονάκια! Μεγαλώνει η μήτρα σου και για αυτό τα έχεις! Παρόλα αυτά, ρώτησες το γιατρό σου; Για να μην κάνουμε κι εμείς το γιατρό............

Εμείς καλά είμαστε! παρασκευή θα πάμε για 2 μέρες στη θάλασσα!

Φιλιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 836
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

marmin 312 δημοσιεύσεις

• margi

margi 230 δημοσιεύσεις

• korina89

korina89 147 δημοσιεύσεις

• pepsi

pepsi 49 δημοσιεύσεις

Μην ανησυχείς για τα πονάκια! Μεγαλώνει η μήτρα σου και για αυτό τα έχεις! Παρόλα αυτά, ρώτησες το γιατρό σου; Για να μην κάνουμε κι εμείς το γιατρό............

Εμείς καλά είμαστε! παρασκευή θα πάμε για 2 μέρες στη θάλασσα!

Φιλιά!

τον ειχα πει αλλα επειδη με πονουσε και πιο ψηλα στην κοιλια μου ειπε ειναι το εντερο..και σημερα με επιασε ενας πονος πηγα τουαλετα και ανακουφηστικα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

μου εδωσε η μαμα μου δικα μου μωρουδιακα που ειχε..2 σεντονακια με μαξηλαροθηκες, 1 πανα αγκαλιας, 1 κουβερτα, 1 πικε κουβερτουλα,και ενα σεντονακι για καροτσι μικρο..πολυ χαιρομαι..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

μου εδωσε η μαμα μου δικα μου μωρουδιακα που ειχε..2 σεντονακια με μαξηλαροθηκες, 1 πανα αγκαλιας, 1 κουβερτα, 1 πικε κουβερτουλα,και ενα σεντονακι για καροτσι μικρο..πολυ χαιρομαι..

Αχ τι ωραία! !

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Tα είχε κρατήσει η μαμά σου; Μπράβο της!

Κορίτσια μου, καληνύχτα! Εύχομαι να ξημερώσουμε καλά! Εύχομαι όλα τα παιδάκια να είναι καλά, γερά και δυνατά! Στέλνω πολλά φιλιά σε όλα τα μωράκια αυτού του θέματος.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, καληνύχτα! Εύχομαι να ξημερώσουμε καλά! Εύχομαι όλα τα παιδάκια να είναι καλά, γερά και δυνατά! Στέλνω πολλά φιλιά σε όλα τα μωράκια αυτού του θέματος.

ναι τα ειχε κρατησει..εχει και ακομα λιγα ειναι απο την αδερφη μου αλλα δεν τα παιρνω γιατι η μικρη τα θελει..χαχα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημερα! Ευχαριστούμε! :) Να δώσεις κ εσύ πολλά πολλά φιλάκια στην Αννούλα σου κ από το γιο μου ακομα περισσότερα! Είμαι σίγουρη πως αν βρίσκονταν τα δυο τους θα έκαναν πολλές αγκαλίτσες κ φιλάκια! :P:p

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλησπερα κ απο μενα

Ειπα κ εγω δε θα βρεξει στα Γιαννενα; δε μπορω να πω ομως τοσες μερες ειχε πολυ καλο καιρο.

Μαρτζι πηγατε θαλασσα η φοβηθηκατε τον καιρο;

Τα υπολοιπα κοριτσακια κ μωρακια πως ειναι;

Εμεις ολα καλα. Μπορω να πω οτι ξεκουραστηκα. Ειναι διαφορετικο πραμα να σε φροντιζει η μαμα κ να μη χρειαζεται να κανεις δουλειες.

Τι κανετε κορίτσια μου ?

Εγω καλοπερναω στο χωριο..κανω βολτιτσες με την μαμα ,πηγαινουμε και στον συλλογο που χορευουν εγω μονο βλεπω ..φετος που δεν χορευω εγω κανονισαν πολλες εμφανισεις..αυριο εχει λαικη βραδιά και θα παμε γυναικοπαρεα οι αλλες θα χορευουν και εγω θα τρωω..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Kαλησπέρα!

Τι κάνουν τα μωράκια μας; Ελπίζω όλες να είστε καλά!

Κορίνα, μια χαρά σε βρίσκω! πανηγύρια, λαικές, βόλτες! Μπράβο, ρε κορίτσι!

Πέπσι, τι περίμενες εσυ; Ηλιο στα Γιάννενα; Χα!χα!

Εμείς πήγαμε το διήμερο που σας είπα! Περάσαμε πολύ όμορφα! Ωραίος καιρός, ήρεμη θάλασσα! Η μικρή μου ενθουσιάστηκε με τα βοτσαλάκια. Τρόμαζα να την σηκώνω για να την βάζω το μαγιώ. Με το που μπήκαμε πρώτη φορά στη θάλασσα, τρόμαξε κι έκλαψε! Την επόμενη όμως μέρα μια χαρά έκατσε. Της άρεσε! Ηταν πολύ καλή κι ενθουσίασε πολύ κόσμο! Θα στείλω φωτο όταν μπορέσω. Φιλιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα!

Τι κάνουν τα μωράκια μας; Ελπίζω όλες να είστε καλά!

Κορίνα, μια χαρά σε βρίσκω! πανηγύρια, λαικές, βόλτες! Μπράβο, ρε κορίτσι!

Πέπσι, τι περίμενες εσυ; Ηλιο στα Γιάννενα; Χα!χα!

Εμείς πήγαμε το διήμερο που σας είπα! Περάσαμε πολύ όμορφα! Ωραίος καιρός, ήρεμη θάλασσα! Η μικρή μου ενθουσιάστηκε με τα βοτσαλάκια. Τρόμαζα να την σηκώνω για να την βάζω το μαγιώ. Με το που μπήκαμε πρώτη φορά στη θάλασσα, τρόμαξε κι έκλαψε! Την επόμενη όμως μέρα μια χαρά έκατσε. Της άρεσε! Ηταν πολύ καλή κι ενθουσίασε πολύ κόσμο! Θα στείλω φωτο όταν μπορέσω. Φιλιά!

Μαρτζι βρηκα την χαρα μου εδω ολες βολτες, αλλα μου λειπει και ο αντρας μου..

Θελω να κανω κοιλιααα ,εχω λιγη κοιλιτσα σε σχεση με πριν που ημουν πλακα..

Περιμενουμε φωτο τις μπουμπους καιρο εχουμε να την δουμε..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπέρα!

Μαρτζουλα να μας στείλεις φωτο με τη μικρούλα σου οπωσδήποτε, φαντάζομαι ποσο θα έχει μεγαλώσει! Αλήθεια το υλικό της βαφτισης το πήρατε; σας άρεσε; δε θυμάμαι είχατε νοικιάσει κανονικά φωτογράφο κ βίντεο;

Κι εμείς καλά πάμε, έβγαλε πολύ ζεστη αλλά μας δροσίζει ο Θρασούλης μας με τις αγκαλίτσες, τα ναζακια του, τις γλυκές του, τα φιλάκια κτλ ξέρετε... κ όταν κοιμάται αναλαμβάνει το κλιματιστικό :D :D :D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίνα, εσύ θες την κοιλίτσα (και με το δίκιο σου), εγώ πάλι θέλω να απαλλαγώ από την κοιλιά μου. Δεν με βλέπω όμως να απαλλάσσομαι αφού τρώω σαν γουρούνα αργά τα βράδια!

Να δεις πόση κοιλιά θα κάνεις τους τελευταίους μήνες...........Κάνε υπομονή!

Μαρμιν, είχα κλέισει φωτογράφο. Μας το έδωσε το υλικό και αν σου πω πως δεν εμφάνισα ακόμη φώτος, θα το πιστέψεις; Περιμένω το ψηφιακό άλμπουμ.........Καλές βγήκαν, αν και θα μπορούσαν να βγουν πολύ καλύτερες αν είχαμε σύμμαχο τον καιρό! Θυμάσαι που σας είχα πει πως έβρεχε καρεκλοπόδαρα και δεν βγάλαμε καμία φώτο έξω από την εκκλησία! Ολες βγήκαν μέσα στην εκκλησία και στο κέντρο! Πάλι καλά που είχαμε επαγγελματία, γιατί αν βγάζαμε μόνοι μας με τέτοιες συνθήκες δεν νομίζω να καταφέρναμε να βγάλουμε ούτε μία της προκοπής!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπερα..

μαρτζι στειλε μας και καμια φωτο βαφτισης να δουμε..

εγω ξετρελαθηκα με το καροτσι inglesina espresso σε μωβ..αυτο θα παρω αν το 2 ειναι αγορι πειραζει να ειναι σε μωβ καροτσι ?εμενα μου φαινεται ουδετερο δεν ειναι ροζ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κορίνα μου, δεν σου είχα στείλει φωτογραφίες από τη βάφτιση; Μα πώς είχα την εντύπωση πως έστειλα; Τεσπα! Θα σου στείλω αμέσως τώρα ( αν προλάβω)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...