Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Mummy's babyclub

Recommended Posts

Καλημέρα! Τι κάνετε; σήμερα έφυγα οι γονείς μου Χαλκιδική κ Παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο πρωί παμε κι εμείς! Βοήθεια μας γιατί ο άντρας μου δεν ξέρει να κλείνει το στόμα του κ η μάνα μου μια από τα ίδια αλλά υποχωρεί συνήθως για χάρη μου , μετά όμως αρχίζει σχόλια κ κριτικές

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 836
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

marmin 312 δημοσιεύσεις

• margi

margi 230 δημοσιεύσεις

• korina89

korina89 147 δημοσιεύσεις

• pepsi

pepsi 49 δημοσιεύσεις

Καλημεραααα..τι κανετε? Εγω αυριο εχω αυχενικη και ειμαι μεσα στο αγχος..

Έφτασες κι εσύ! Όλα καλά θα πάνε! Θα περιμένουμε νέα!

Η Μαρτζούλα πού χάθηκε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Eδώ είμαι! Δεν προλαβαίνω να μπαίνω τόσο συχνά, γιατί λίγο η μικρή, λίγο οι δουλειές που δεν τελειώνουν ποτέ, φτάνει το βραδυ κι είμαι τόσο πτώμα που δεν μου κάνει η καρδιά να ανοίξω τον υπολογιστή!

Κορίνα μου, όλα καλά θα είναι αύριο! Μην ανησυχείς.

Μαρμιν, καλό κουράγιο με τη μανα και τον άντρα! Τα ξέρω από πρώτο χέρι γιαυτό θα σου πω: το σκέφτηκες καλά να πάτε;;; Βρε τι τραβάμε εμείς οι γυναίκες!

Εγώ είμαι με την μέση μου. Άλλες φορές με αφήνει, άλλες με πιάνει! Αφήστε!

Η μικρή είναι μια χαρά. Μεγαλώνει και ομορφαίνει......Είναι εξυπνούλα και σπιρτόζα!

Σας αφήνω για να πάω να φάω τώρα που κοιμάται!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Eδώ είμαι! Δεν προλαβαίνω να μπαίνω τόσο συχνά, γιατί λίγο η μικρή, λίγο οι δουλειές που δεν τελειώνουν ποτέ, φτάνει το βραδυ κι είμαι τόσο πτώμα που δεν μου κάνει η καρδιά να ανοίξω τον υπολογιστή!

Κορίνα μου, όλα καλά θα είναι αύριο! Μην ανησυχείς.

Μαρμιν, καλό κουράγιο με τη μανα και τον άντρα! Τα ξέρω από πρώτο χέρι γιαυτό θα σου πω: το σκέφτηκες καλά να πάτε;;; Βρε τι τραβάμε εμείς οι γυναίκες!

Εγώ είμαι με την μέση μου. Άλλες φορές με αφήνει, άλλες με πιάνει! Αφήστε!

Η μικρή είναι μια χαρά. Μεγαλώνει και ομορφαίνει......Είναι εξυπνούλα και σπιρτόζα!

Σας αφήνω για να πάω να φάω τώρα που κοιμάται!

Άσε Μαρτζι όσο περνάει ο καιρός τόσο μετανιώνω αλλά δυστυχώς τώρα είναι αργά!

Φαντάζομαι τι γλυκουλα θα είναι η μικρούλα σου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια σημερα 18:45 αυχενικη και εχω πολυ αγχος..το μεσημερι θα φαμε στην πεθερα γεμιστα ..

Εγώ πάλι θα είχα άγχος για τα γεμιστά κ την πεθερά παρά για τον υπέρηχο!:tongue:

Καλή επιτυχία! Όλα θα είναι σούπερ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ξέχασα να σας πω ότι πήγαμε παιδίατρο κ γίναμε 92 πόντους κ 14100! Ολόκληροι άντρες πια! Δεν τον χορταίνω! Όλη μέρα παιχνίδια αγκαλίτσες κ φιλάκια κ το βράδυ μια από τα ίδια! Με κάνει κάτι αγκαλίτσες κ χαδακια κ κοιμόμαστε έτσι! Πως θα ρον αποχωριστώ τόσες μέρες με τα δίδυμα δεν ξέρω κ μετά νιώθω άσχημα που σκέφτομαι έτσι λες κ τα δίδυμα δεν έχουν ψυχούλα :|

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίνα, πες μας τι έγινε! Φαντάζομαι πως όλα θα πήγαν καλα!

Μαρμιν, μεγάλωσε πολύ ο Θράσος! Μπράβο!

Όταν έρθουν τα δίδυμα, τότε θα κοντρολάρεις τα πράγματα ανάμεσα σε αυτά και τον Θράσο! Πιστεύω όμως πως ο μικρός θα πάθει σοκ! Αφιέρώσου τώρα στο παιδί, γιατί μετά δεν θα έχει την πολυτέλεια να είναι μόνος μαζί σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπερα κοριτσια..

εκανα χθες αυχενικη ολα τελεια ειπε ο γιατρος..αυχενικη 1,2 μου πηρε αιμα για παπ-α..ειδαμε ρινικο οστο, ολα τα οργανα, κουνιοταν σαν τρελο και μου ειπε μαλλον ειναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..χαρηκα παρα πολυ..με ζυγισε ειμαι 49 κιλα και μου ειπε να τρωω μου μετρησε και πιεση ειχα 11 με 7,5..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια..

εκανα χθες αυχενικη ολα τελεια ειπε ο γιατρος..αυχενικη 1,2 μου πηρε αιμα για παπ-α..ειδαμε ρινικο οστο, ολα τα οργανα, κουνιοταν σαν τρελο και μου ειπε μαλλον ειναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..χαρηκα παρα πολυ..με ζυγισε ειμαι 49 κιλα και μου ειπε να τρωω μου μετρησε και πιεση ειχα 11 με 7,5..

Τέλεια!!! Ελπίζω τώρα να ησύχασες και να έφυγε ένα άγχος! έκλεισες και το πρώτο τρίμηνο οπότε όλα καλά!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τέλεια!!! Ελπίζω τώρα να ησύχασες και να έφυγε ένα άγχος! έκλεισες και το πρώτο τρίμηνο οπότε όλα καλά!!

Σχεδον εφυγε..ειμαι αγχωδης ατομο αρα συνεχεια με κατι βρίσκω και αγχονομαι..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Mπράβο, Κορίνα!

Κοριτσάκι, ε; Αχ, τι ωραία!!!!

Με το καλό να έρθει η ώρα να το πάρεις αγκαλιά!

Πέπσι, πού είσαι;

Μαρμιν, πώς τα περάσατε στις μίνι διακοπές σας;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Mπράβο, Κορίνα!

Κοριτσάκι, ε; Αχ, τι ωραία!!!!

Με το καλό να έρθει η ώρα να το πάρεις αγκαλιά!

Πέπσι, πού είσαι;

Μαρμιν, πώς τα περάσατε στις μίνι διακοπές σας;

Ναι κοριτσακι και χαιρομαι πολυ..μακαρι να μην μας το αλλαξει..

Η πεπσι ηρθε στα μερη σας..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

καλημερα..τι κανετε?

εγω στο χωριο περναω τελεια,κανω βολτες με την μαμα, με ξαδερφια..τωρα θα εθουν και οι συγγενεις απο γερμανια..

αυτα τα πονακια δεν σταματανε καθολου?εχω ακομα ψιλοπονακια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...