Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια,λιγο πριν παω να παρω τον μικρο απο το σχολειο!

λιζακι λενε οτι τα κοριτσια ειναι πιο ανθεκτικα απο τα αγορια...ειμαστε πιο γερες τι να κανουμε

οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος ηθελα κοριτσακι,ενας λογος ηταν αυτος,οτι εχουν καλυτερες αντοχες

βεβαια τον αγοραρο μου -μαλλον τα αγορακια μου- δε τα αλλαζω με τπτ!!! :)

ναι εχω την εμπειρια τρομαρα μου χαχα

καθε φορα μαλλον ειναι σα τη πρωτη!!!περασαν κ 4 χρονια σχεδον πωπω!!!

ριζοτο υπεσιδηρωση ε;δε το χω ξανακουσει!

εγω εχω μαλλον κατω απο τα φυσιολογικα δεν εχω σταματησει κανενα φαρμακο,εκτος το φυλικο οξυ!

ειχα σταματησει το μαγνησιο το πρωινο κι επαιρνα μονο βραδυ αλλα με πιαναν κατι κραμπες και το ξανασυνεχισα...

εμενα παλι ο μικρος ειναι αναποδα με τα ποδια κατω κ το κεφαλι ψηλα,ισχυακος δηλαδη κ νιωθω τα πατουσακια του να με πιεζουν κατω κατω και με γαργαλαει νομιζω περπαταει χαχα

τον λατρευω ανυπομονω να φιλαω πατουσακια <3 :rolleyes:

με το καλο ολες και τι να πω αυτο το αγχος μεχρι να γεννησουμε -το ευχαριστο αγχος!!!

ανυπομονω να δω φατσα παντως,ο δικος μου εχει κ μπολικο μαλλακι με ειπε ο γιατρος στη β επιπεδου!

ανυπομονω να δω αν θα μοιαζει τον μεγαλο!θα αποτρελαθω η μανα!χαχα

καλο σαββατοκυριακο κοριτσια!

ααα για τη βαλιτσα οσες θελετε ενημερωθειτε κ απο τη λιστα που δημοσιευσα πιο κατω ;)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Liza σερβιέτες πήρα τις tena για ειδικές χρήσεις που γράφουν για λοχεία.Μη στεναχωριέσαι γι' αυτό στέλνει κ τον άντρα σου αν σου πουν κάτι στο μαιευτήριο. Αφού χρειάζεται μόνο ρούχα εξόδου γιατί έβαλες τόσα πολλά για το μωρό? Κι εμένα ο σάκος του μπέμπη άδειος είναι αφού είναι όλα τα πραγματάκια μια σταλια!!

Από ενέργεια άλλο τίποτα, αφού πάω κ στο γυμναστήριο!Τρώω όμως η άτιμη!

tt1a2b70.aspx

Βαλίτσα

- Νυχτικιά (1)

- Πιζάμες (2)

- Ρόμπα

- Παντόφλες

- Κάλτσες (3)

- Σουτιέν θηλασμού (3)

- Σλιπάκια (4)

- Πετσέτα προσώπου

- Πετσέτα για μαλλιά

- Πετσέτα σώματος

- Σερβιέτες περιόδου μεγάλες

- Σερβιέτες για ειδικές χρήσεις

- Εσώρουχα μιας χρήσης

- Επιθέματα θηλασμού

- Αφρόλουτρο

- Σαμπουάν

- Οδοντόκρεμα

- Οδοντόβουρτσα

- Αποσμητικό

- Σεσουάρ

- Χτένα

- Χαρτομάντηλα

- Χαρτί υγείας

- Λαστιχάκια για τα μαλλιά

- Καλλυντικά

- Φωτογραφική

- Κινητό

- Χαρτιά για τη δήλωση του μωρού

Τσάντα μωρού

- Κουβέρτα αγκαλιάς

- Σεντονάκια διάφορα (4-5)

- Πετσετάκια για το ρέψιμο και τις αναγωγές (6)

- Κορμάκι μακρυμάνικο 50

- Κορμάκι μακρυμάνικο 56

- Κορμάκι κοντομάνικο 50

- Κορμάκι κοντομάνικο 56

- Σετ παντελονάκι με μπλουζάκι

- Ζακέτα-μπουφάν

- Κάλτσες (3)

- Σκουφάκι

- Γαντάκια

ante bre risoto kai mas gkastwses :P xxxxx ante xalarwse kai mhn agxwnesai....den uparxei periptwsh na mhn to katalabeis otan erthei h wra....

panmare ti marka einai oi panes? apo pou tis pariggeiles??? einai mpelas e????? auto skeftomai apo th mia alla apoo thn allh prokeimenou na kanw oikonomia se tetoio eksodo nomizw tha to upostw cxxxxxx!!!!! koritsia eyxaristoume gia thn lista.... k egw exw balei ta apolutws aparaithta alla apo deutera tha sunexisw...na paw sto giatro prwta!!!!

fu9Ip3.png

Zoubik έβαλα μακρυμάνικα και κοντομάνικα φανελάκια για το μωρό γιατί δεν ξέρω πως θα είναι ο καιρός έχουμε μεν Νοέμβρη αλλά εδ'ω στην Αθήνα δεν έχει καθόλου κρύο και επιπλέον δεν ξέρω αν το νούμερο 1-3 είναι καλό ή το 0 γιάυτο έβαλα και από τα δύο. Θα πάω να κοιτάξω για αυτές τις σερβιέτες ευχαριστώ!

Λίτσα δεν το ήξερα αυτό για τα αγοράκια με τα κοριτσάκια!

Η γιατρός μου είπε να αρχίσω να περπατάω αλλά μετά μου λεεί βέβαια δεν είναι απαραίτητο ας φτάσουμε τις 38 εβδομάδες εσείς περπατάτε? Εμείς με τον άντρα μου μόνο κανένα 40 λεπτο το απόγευμα κυρίως στην παραλία αλλά χαλαρά πιο πολύ για να μην είμαι εγώ όλη μερα στο σπίτι και αυτός να μην είναι δουλεία-σπίτι-δουλεία.

Αχ να ξέρετε πως ανυπομονώ από εχθές μετά τη γιατρό ανυπομονώ πάρα πάρα πολύ!

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο εμενα!!! Χρόνια Πολλα σε οσες γιορταζουν σήμερα!!!

risoto καλως επανήλθες!!! Χαιρομαι που είσαι καλα!!! Λίγο εμεινε κανε υπομονή κοπέλα μου!!! Ετσι για να σου δώσω θάρρος, την μία εβδομαδα που ήμουν στην κλινικη, στο διπλανο δωματιο γεννησε μια γυναικα. Και ήταν μεγαλη 40 και πάνω. Ηταν γνωστη μου απο την δουλεια. Φοβοταν λεει γιατι ειχε μεγαλωση και πως θα δυσκολευοταν να γεννησει φυσιολογικα. Από την αρχη της εγκυμοσυνης της επερνε σιδηρο και ασβεστιο, με αποτελεσμα να έχει υψηλο σιδηρο, υπερ του κανονικου. Η γυναικα γεννησε κανονικα, φυσιολογικά, και μαλιστα δεν δυσκολεύτικε καθολου και ο γιατρος της ειπε πως οφειλετε στο σιδηρο και στο ασβεστιο. Με ενα πόνο κοπελα μου σου ευχομαι και σε σενα!!!

Τα δικα μας νέα!!! Καναμε σημερα το NST!! Ηταν διπλα μου η Μαία μου και καθε τοσο ερχοταν και το ελεγχε!!! Μου είπε πως είναι τέλειο το τεστ για τόσο εβδομαδων και δεν εχουμε λόγο να ενοχλήσουμε τον γιατρο μου για τετοια αποτελεσματα. Μου ειπε θα μιλήσει αυτη μαζι του γυρω στο μεσημερι και αν θελω να τον πάρω το απογευμα και να μιλησω κι εγω μαζι του.

Ειχε και γεννα εκεινη την ώρα και εξω στο δωματιο ήταν ολοι συγκινημένοι. Με πήραν και εμενα τα ζουμια, και ο αντρας μου, μου λεει κάνε λιγο υπομονή θα ειμαστε και εμεις στην θέση τους σε λιγες μερες.

Μαζι μου κοριτσια ειχε ακομη μία κοπέλα για NST και ήταν 41 εβδομαδων!!!!! Εμεινα!!!! Την ρωτησε η νοσοκομα αν εχουν προγραμματισει καισαρική ή θα της βαλουν ορο για να την πιασουν οι πόνοι κτλ, και η κοπελα απαντησε, πως θα περιμένουν να κλεισουν 42 εβδομαδες και μετα θα αποφασίσουν, αν δεν γεννησει μεχρι τότε!!!

Αλλα ρε κοριτσια... η κοιλια της ήταν πιο μικρή απο την δικια μου!!! Και ελεγα πως εμενα δεν μου φαινετε πως μπηκα στον μήνα μου!!! Αχου!!!

Να σας ρωτήσω κατι ρε κοριτσια!!!

Πήρατε αρκετα ρουχαλακια για το μωρο; Οχι αυτα που βαλετε στην βαλιτσα αλλά για σπιτι; Δήλαδη πχ βαλατε 5 κορμακια στην βαλιτσια και εχετε και σπιτι αλλα τόσα;; Κοριτσια εγω δεν πήρα τιποτα για να εχω σπιτι. Πήρα οσα εβαλα στην βαλιτσα και σκεφτομαι να παω να παρω κι αλλα απο Δευτερας!!! Αν και ο αντρας μου λεει πως θα μου φερουν ρουχαλακια, και πως το μωρο μεγαλωνει γρηγορα τους πρωτους μήνες και θα περασω με αυτα που εχω αλλά δεν ξερω... εσεις τι λετε;;

Εχω 6 φορμακια, 8 εσωτερικές φανελιτσες μακρομανικες, 4 κλατσουλες.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Πω πω χαρά στο κουράγιο της κοπέλας που ήταν 41 εβδομάδων! Και μπράβο και στο γιατρό της που δεν την πίεζε για πρόκληση! Εγώ Μαριγούλα έχω αρκετά ρούχα μέχρι 6 μηνών γιατί απλά μου τα έδωσαν αλλά στη θέση σου θα είχα απλά αγοράσει όσα έχεις και εσύ τώρα. Θα σου φέρουν σίγουρα ρουχαλάκια όπως λέει ο άντρας σου και από μια φίλη μου που χθες σαραντησε το μωρό της μου είπε βολεύτηκα με 5 φορμάκια και ότι μου φέρνουν θα τα πάρω μεγαλύτερα νούμερα. Όλη μέρα θα είμαστε σπίτι πλυντήριο έχουμε δεν νομίζω να χρειαζόμαστε πολλά στη λβ αρχή ασε που μου είπε ότι ήδη δεν της κάνουν κάποια εσωρουχακια.

W0hvp2.png

Εχω 6 φορμακια, 8 εσωτερικές φανελιτσες μακρομανικες, 4 κλατσουλες.

Marigula κι εγώ 6 φορμάκια έχω, 7 μακρυμάνικα εσώρουχα και κάποια κοντομάνικα. Είναι αρκετά νομίζω, όμως έχεις και κάποιο ζακετάκι και εξτρά παντελονάκι για να τα φοράς πάνω από το φορμάκι για το κρύο? Τα νεογέννητα κρυώνουν πολύ κι οι μάνες που βλέπω γύρω μου τα ντύνουν σα κρεμμύδια!

Εlena μου, απο ζακετάκια αλλο τιποτα!!! Η γιαγιά μου απο την στιγμή που ακουσε οτι θα παρει δισεγγονο, του εμπλεξε ασε... αφου εχω γεμισει ενα συρταρι με ζακετάκια και παπουτσακια!!! Σε ολους τους χρωματισμους!!! Και σε ολα τα μεγεθη. Θα εχει να φορει ειλικρινα και μετα απο ενα χρόνο.

Η μαμα μου εχει απο την αδερφη μου, σε αριστη κατασταση και ας εχουν περασει και τοσα χρονια, μια κουβερτα και ενα quilt που κλεινουν και γινονται υπνοσακκος. Το quilt το εβαλα μεσα στο πορτ μπεμπε του καροτσιου για να μου το φέρει ο αντρας μου την ημερα που θα φυγω απο την κλινικη και την κουβερτα την εχω στο λικνο.

Φτάνουν δεν φτάνουν;;;

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

marigula κι εγώ τόσα έχω πάνω κάτω από φορμάκια κ εσώρουχα, δεν μου έδωσε κανείς και νομίζω φτάνουν.Αλλά βρε κορίτσια εγώ στο δάκο του μωρού έβαλα ένα εσώρουχο κοντομάνικο και ένα μακρυμάνικο.Καλά μία κουβέρτα-σάκο και πάνα κ καλτσες κλπ, αλλά από ρουχα μόνο αυτά.Αφού έτσι μας είπαν στην κλινική!Να βάλω κι άλλα?

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Μαριγουλα μου μην αγχωνεσαι... θα σου φερουν πολλα ρουχαλακια...και ιδικα μικρο νουμερο αρα θα σου φτασουν αυτα.... τι να πω κ εγς που εχω μονο εσωρουχα 0 νουμερο(50 εκ) και ενα φορμακι μακριμανικο 0 νουμερο...ολα τα αλλα ειναι 1-3 μηνων...

fu9Ip3.png

Καλησπέρα και από μένα!

Τελικά είδαμε και εμείς το γιατρό μας το μεσημέρι γύρω στις 3 ενώ το αρχικό ραντεβού ήταν για τις 10 το πρωί. Είχε όμως 2 καισαρικές το πρωί και όλα τα ραντεβού πήγαν πίσω!

Κάναμε NST το οποίο ήταν πολύ καλό μας είπε! Περίπου 25 λεπτά κάθισα στο μηχάνημα και άκουγα την καρδούλα του μωρού να χτυπά ρυθμικά!

Μετά κάναμε υπέρηχο. Μας βρήκε καλά! Από βάρος φτάσαμε τα 2665γρ (πήρε περίπου 300γρ σε 2.5 εβδομάδες)! Το αμνιακό υγρό μας είπε είναι καλό και δεν είναι λωροδεμένο. Έχει τον λώρο μπροστά στο πρόσωπό του! Τέλος μας είπε ότι έχει και μαλλάκια.... (αλίμονο τόσες καούρες που έχω τώρα στο τέλος...αν ισχύει αυτό που ισχυρίζονται για τα μαλλιά)!

Την Δευτέρα θα πάω για να μου πάρει καλλιέργεια να δούμε μην τυχόν υπάρχουν μύκητες. Μετά θα μας δει πάλι στις 37 εβδομάδες εκτός αν τύχει κάτι ενδιάμεσα.

Καλό σ/κ σε όλες!

cPtCp2.png

Καλημέρα κοριτσούδια!

Είπα να σας δείξω τι παίζει με τα βλαστοκύτταρα. Εδώ σας δείχνω το κουτί που πήραμε από το Παπανικολάου. Είναι ένα φελιζολένιο κουτί λοιπόν.

Στο εξωτερικό έχει ένα αυτοκόλλητο στο οποίο υπάρχει και το τηλέφωνο επικοινωνίας, το οποίο είναι το 2313307419 για όσες ενδιαφέρεστε.

Εσωτερικά περιέχει:

Ένα βιβλιαράκι - ενημερωτικό έντυπο, στο οποίο βρίσκει κανείς πολλές πληροφορίες για τα Ομφαλοπλακουντιακά Μοσχεύματα - Βλαστοκύτταρα. Όποια από εσάς ενδιαφέρεται, ας μου πει να κάνω ένα άλμπουμ με όλες τις πληροφορίες.

Μια διαφάνεια με έγγραφα.

- Εξουσιοδότηση

- Ιστορικό μητέρας

- Ιστορικό πατέρα

- Στοιχεία τοκετού

- Έντυπο μαιευτήρα-μαίας (διαδικασία - βήματα λήψης ομφαλοπλακουντιακού αίματος)

- Ενημερωτικό της λειτουργίας της τράπεζας

Ασκό συλλογής ομφαλοπλακουντιακού αίματος.

Τρία φιαλίδια αιμοληψίας

- 1 Γενική αίματος

- 2 Ορολογικά

Όποια από εσάς θέλει να με ρωτήσει κάτι ή γενικά θέλει να της δείξω και τίποτα άλλο, ας μου πει!

Κοριτσια καλησπερα,

μιλησα με τον γιατρο μου για το NST και μου την εδωσε αρκετα.

Με τετοιο NST θελει να το παρατήνουμε λιγο την καισαρικη και προτιμά λεει να κάνει αλλες κοπελες με χειροτερα αποτελεσματα παρα εμενα που ειναι τελεια.

Με ρωτησες και εμενα ρε φιλε; Ψυχολογικα ετοιμαστηκα για τις 3/12, ασε που δεν μπορω να γυρισω να κοιμηθω, ουτε καν να κοιμηθώ, ουτε να βγω σκαλες γενικα κουραζουμαι με το παραμικρο και ελεγα θα τελειωσουν ολα, ουφ!!! Ουυυ!!!

Μου ειπε να παω την Τεταρτη για υπερηχο και να διαλεξω αλλη ημερομηνια!!! :evil:

ο αντρας μου εχει πλακα, αφου γυριζει και λεει, ας λεμε οτι θελουμε και ας υπολογιζουμε οτι θελουμε, την μπεμπα την ρωτησαμε; Αυτη ειναι οτι θελει και οχι εμεις!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...