Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Μαριγούλα είναι ευλογία που έχεις τόση ωραία σχέση με τη μαμά σου. Εγω δεν ένιωθα ποτέ άνετα να της μιλήσω και δεν έχει σχέση η ηλικία και οι δικοί μου είναι μικροί η μαμά μου είναι 45 χρόνων. Δεν ξέρω αν φταίει ότι δεν μεγάλωσε με τους γονείς της έχασε το μπαμπά της όταν ήταν 1,5 χρόνων και η μητέρα της έφυγε στο εξωτερικό να δουλέψει για να στέλνει λεφτά στα πεθερικά που μεγάλωναν τη μαμά μου και τα αδέρφια της. Με πειράζει πολυ που δεν νιώθω άνετα να την ρωτήσω κάποια πράγματα είχαν έρθει για λίγες μέρες και δεν με ρώτησε τίποτα ούτε με συμβούλεψε για τίποτα για την ώρα του τοκετού κάτι. Μόνο δουλειές έκανε που δεν την ζήτησα γιατί έχω εύκολη εγκυμοσύνη και όλα τα έκανα.

Εγω σε είχα ρωτήσει για τον πεθερο σου μάλλον γιαυτο συμπεριφέρεται έτσι η πεθερά σου είναι κολλημενη με τον γιο της.

Η zoubik έχει δίκιο και εγω ζηλεύω που ξέρετε ποτέ θα γεννήσετε και πως. Εγω φοβάμαι γιατί όλη μέρα είμαι μονη μου ο άντρας μου έρχεται αργά το απόγευμα και σκέφτομαι αν πχ σπάσουν τα νερά πως θα πάω στο μαιευτήριο να τον περιμένω εντάξει αν απλά έχω πόνο έχουμε χρόνο αλλά διαφορετικά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην αγχωνεσαι Λιζακι μου, ο Θεος ειναι μεγαλος!!! Τις πληστες φορες, τα νερα σπάνε οταν ειμαστε ηρεμες και χαλαρώνουμε γιατι απλά εκει το μωρο εχει περισσοτερη διαθεση για κολοτουμπες. Ενω οταν περπαταμε, κανουμε δουλειες κτλ το μωρο νανουριζετε και κοιμαται!! Γι αυτο στις περισσοτερες μας σπάνε τα νερα το βραδυ οταν ξαπλωνουμε για κοιμηθούμε. (αυτό το διαβασα σε ενα βιβλιο που εχω για την εγκυμοσυνη).

Ξερω επισης και αυτο θα μας το επιβαιβεωσουν οι δευτερομανες κτλ πως οταν σπασουν τα νερα δεν σημαινει πως θα γεννησουμε το επομενο λεπτο, αλλά θα παρει ώρες. Εγω θα σου προτεινα για να ηρεμησεις να το μιλησεις με τον γιατρο σου και να στο εξηγηση καλυτερα.

Η μανα μου στον αδερφο μου, σπασαν τα νερα, μεσανυχτα, πήγε στο νοσοκομειο, και καθησε εξω στο αυτοκινητο μεχρι τις 5 πρωι και μετα να κατεβει να παει να πει στον γιατρο οτι σπασαν τα νερα. Η θεια μου, σπασαν τα νερα, ο αντρας της νοσοκομος τελειωνε η βαρδια του μετα απο 3 ωρες. Δεν τον πηρε τηλεφωνο, απλα τον περιμενε. Εκανε μπανιο, ντυθηκε, μαζεψε τα ρουχα, σιδερωσε και οταν ηρθε απο την δουλεια την πηρε στο νοσοκομειο!!! Αυτα τα εμαθα κι εγω οταν ειπα πως θα πανικοβληθω οταν σπασουν τα νερα. Και με πονους, μεχρι η διαστολη μου ειπαν να φτασει εκει που πρεπει να φτασει, για να γεννησουμε, παλι θελει καποιο χρονικο διαστημα. Αρα μην φοβασαι, θα εχεις αρκετο χρονο.

Στην χειροτερη, κατα την πεθερα μου, φωναξε τον γειτονα!! (χαχαχαχα, αστειακι ήταν αυτο... φυσικα και θα παρεις τον αντρα σου αμεσως)

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Πλησιάζουν οι μέρες για όλες, την άλλη εβδομάδα θα μου πει και εμένα πότε!!

Αύριο θα κάνω κι εγω NST, μακάρι να είναι όλα καλά!

Lineal Κι εγω με το διαβήτη κύησης περιμένω να δω πότε θα μου πει ημερομηνία. Πάντως με τη διατροφή εχει ρυθμιστεί, ανεβαίνει λίγο μόνο όταν φάω κατι έξτρα... Θα κάνω κι εγώ τις ενέσεις κορτιζόνης, για πόσες μέρες μετά από τις ενέσεις σου είχε απορρυθμιστεί;

να σαι καλα κικι μου :)

αχ λιζακι αχ καλα κανεις κ τα λες εδω και γω δε θελω να τα λεω στον αντρα μου μη τον ζοριζω και με αυτα χαχα

οντως σκλαβενιτη δεν εχουμε σερρες

χαχα ζουμπικ εκει γυρω θελει ο αντρας σου ε;εμενα ο αντρας μου γιορταζει στις 6/12 και εχει γενεθλια 12/12 δε πιασαμε καμμια ημερομηνια απο κει!

μαριγουλα σου ευχομαι καλα αποτελεσματα να κρατησεις επιτελους τη μπεμπα να ησυχασεις και ολες μας βεβαια!

δε νομιζω να παιζει ρολο η ηλικια και η δικια μου του χρονου μπαινει στα 50...

παντως παρολαυτα με τα αδελφια μου εχω τελεια σχεση -σχεδον τελεια οκ μη λεμε υπερβολες :) -

παντως απο την ωρα που με ειπε ο γιατρος ημερομηνια αγχωθηκα τοσο πολυ...ηθελα να ξερω βεβαια αλλα αγχωθηκα... :D

μαριαννα απο τις ενεσεις και μετα απορρυθμιστηκε,δηλαδη εκανα τη πρωτη ενεση το πρωι κ το μεσημερι ειχα υψηλες τιμες...

να φανταστεις μετα το βραδινο η τιμη εφτασε 190!!!!!!

επαθα πλακα...

ο γυναικολογος μου επιμενει παντως οτι δε φταινε οι ενεσεις κορτιζονης που ανεβηκαν οι τιμες,η ενδοκρινολογος μου εχει αλλη αποψη...ουφφφ βαρεθηκα ειλικρινα αυτη τη διγνωμια και να μη ξερω τι μου γινεται με εκνευριζει αυτη η ασταθεια...

σημερα -απο το απογευμα και μετα-ειμαι καλυτερα κ φυγαν οι φοβοι μου καπως,ο,τι ειναι να γινει θα γινει κ σκεφτομαι αισιοδοξα...

παντως εισαγωγη θα κανω απο τις 4/12 οποτε θα ειμαι καμποσο στο νοσοκομειο -στο νοσοκομειο σερρων θα γεννησω

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπέρα κι από ʽμένα! Σήμερα ξαναπήγα για NST και Doppler και επειδή το βάρος του μικρού σταθεροποιήθηκε μου δώσανε μικρή παράταση και τελικά θα γεννήσω Παρασκευή 28/11. Απʼ τη μια ένιωσα καλύτερα, απʼ την άλλη είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για Δευτέρα και τώρα μου φαίνονται πολλές οι ημέρες μέχρι να τον δω!!... Ούτε ξέρω τι μου γίνεται πια...

Κάποια κοπέλα είχε ρωτήσει για το colostrum, δε θυμάμαι όμως ποια, συγγνώμη... Είναι λοιπόν το πρωτόγαλα που έρχεται τις 3 πρώτες μέρες μετά τον τοκετό πριν κατέβει το γάλα. Αυτό είναι «μαγικό φίλτρο» για τα μωρά και τους φτάνουν και μόνο 15ml την ημέρα! Εγώ όσο και αν προσπάθησα δυστυχώς δεν κατάφερα να βγάλω καθόλου γιατί στην 35η εβδομάδα είναι ακόμα νωρίς. Ελπίζω απʼ το Σάββατο στην 36η να έχω καλύτερα αποτελέσματα...

Για τις πεθερομανούλες είναι τουλάχιστον και οι δύο καλοπροαίρετες. Γεγονός είναι ότι είναι και οι δύο θεόμουρλες, καθεμία στον τομέα της, αλλά τουλάχιστον δεν ανακατεύονται και σέβονται τα όρια που τους έχουμε θέσει. Εγώ ακόμα και όταν ήμουν το 1ο 3μηνο στο κρεβάτι δεν ήθελα να έρχονται. Ταλαιπωρήθηκε περισσότερο ο άντρας μου βέβαια που του είχα λίστα με δουλειές να κάνει μόλις γυρνούσε το βράδυ απʼ τη δουλειά αλλά χρειαζόμουν ψυχική ηρεμία περισσότερο από νοικοκυριό στην εντέλεια. Η μάνα μου φοβάται και να φταρνιστώ ακόμη και πρέπει να την παρηγορώ κι από πάνω ενώ έχω εγώ τον πόνο μου και η πεθερά μου είναι λίγο «καλλιτέχνης» και δε μπορεί να ασχολείται με δουλειές του σπιτιού...Φρόντισα λοιπόν να μην πέσω στη ανάγκη τους...

2016.pnghHGHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Ξεκινάω από τα νέα μας και μετά θα σχολιάσω. Λοιπόν πήγαμε στη γιατρό είμαστε 2900 έβαλε σε 15 μέρες 700 γρ και εγω ευτυχώς ενα κιλό έτσι με αντάμειψα με ενα donut! Το κακό είναι ότι είναι μπλεγμένος χαλαρά βέβαια αλλά μου είπε να έχω το νου μου να τον νιώθω αυτό λίγο με αγχώνει. Με εξέτασε και από κάτω ο τράχηλος είναι κλειστός αλλά δεν την είδα να πιστεύει ότι θα πάρω το μήνα. Θέλει να φτάσω τις 38 εβδομάδες δηλαδή μετά τις 1/12 για τα πνευμονία του και ανέφερε γιατί είναι και αγόρι. Δεν είχα ξανακούσει ότι υπάρχει διάφορα στα αγόρια με τα κορίτσια.

Rennie αρχικά μπράβο στον άντρα σου! Και εμένα με βοηθάει πολυ στην αρχή γκρίνιαζε λίγο που άπλωνε ρούχα τι θα λέει η γειτόνισσα του λέω θα ζηλεύει εμένα που με βοηθάς μην ανησυχείς! Για την παράταση σκέψου θετικά ότι θα έχεις λίγες ακόμα μέρες τον γιοκα σου στην κοιλίτσα σου να τον νιώθεις συνέχεια! Για το γάλα δηλαδή με θηλαστρο προσπαθείς να αντλήσεις και θα το βάλεις στην κατάψυξη; Γιατί νόμιζα ότι έχουμε από τη στιγμή που γεννάμε.

Λιτσα εγω θα ήθελα τις 6/12 επειδή θα είναι πρώτα ο Θεός και η ονομαστική του εορτή! Μπράβο για την αισιοδοξία σκέψου εσύ έχεις και εμπειρια από την προηγούμενη φορά!!

Μαριγουλα ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές! Εμένα κορίτσια δεν μου έκανε Nst δεν ρώτησα γιατί κάθισε μόνο για αρκετή ώρα και άκουγε την καρδιά. Μου είπε να πάω στις 1/12 που είμαι στις 38 αλλά οτιδήποτε νιώσω να την πάρω τηλέφωνο για να πάω να με δει.

W0hvp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Εξαφανίστηκα όπως φαίνεται! Σας αγαπώ πολύ που με ψάχνατε και ενδιαφέρεστε για μένα.

Είμαι καλά, σας διαβάζω, απλώς δεν είχα καθόλου χρόνο να σας γράψω. Φτηνή δικαιολογία, αλλά πραγματικά έτσι είναι.

Δεν έχω γεννήσει ακόμα. Ελπίζω να μην πάει πολύ αργά, γιατί η μικρή μου έγινε ολόκληρο βαράκι και έχει φτάσει ήδη τα 3300. Είναι με το κεφάλι κάτω, αλλά κοιτάει προς την κοιλιά μου και όχι την πλάτη μου. Ελπίζω να πάρει σωστή θέση και να εμπεδωθεί.

Θέλω να σας γράψω τόσα πολλά, αλλά νιώθω λίγο κουρασμένη τελευταία. Θα σας πω μόνο ότι έχω γίνει για πουθενά. Έχω τρελή κατακράτηση, έχω πρηστεί, σταμάτησα όλα τα χάπια (ασπιρίνη και μαγνήσιο). Έχω υπερσιδήρωση. 50 μονάδες πάνω από τα φυσιολογικά όρια με αιματοκρίτη 41. Άρχισα να ψιλοβγάζω πύαρ. Βρίσκω δηλαδή ξεραμένες σταγόνες μια στο τόσο. Έχω ετοιμάσει εντελώς τη βαλίτσα μου και τη τσάντα του μωρού για το μαιευτήριο. Με έχει πιάσει ένας μικρός πανικός. Οι ορμόνες μου νομίζω είναι άνω κάτω! Ανυπομονώ σαν τη χαζή να τη γνωρίσω. Ο άντρας μου χαίρεται σαν μωρό παιδί μαζί της και αυτό με κάνει ακόμα πιο χαρούμενη και περήφανη.

Σας αφήνω μια σειρά να δείτε όσες ενδιαφέρεστε.

λοιπόν!

Θα σας γράψω αύριο πολλά, για να καλύψω το κενό που άφησα τόσες μέρες. :)

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη που μας απάντησες κορίτσι(risoto). Δε χρειάζεται να μας γράφεις πολλά, αρκεί που ξέρουμε πως είσαι καλά. Κι εμείς την κοιλιά κοιτούσαμε μέχρι το τελευταίο ραντεβού, αλλά μου είπε ότι το πιο πιθανό είναι να γυρίσει προς την πλάτη.Φιλάκια πολλά κ να είσαι γερή να σου πάνε όλα όπως τα θέλεις.

Τώρα όλες οι υπόλοιπες μου φαίνεται θα γεννήσετε πριν απο εμένα. Ε τώρα πείτε είναι δίκαιο?Χα, χα!Εμένα μου ειπε θα ξεπεράσουμε σίγουρα τις 39 εβδομάδες, μη σου πω και τις 40!!!!

tt1a2b70.aspx

Καλημέρα!!

Risotto χάρηκα που είστε καλά! Νομίζω είσαι στην 38 εβδομάδα? Κουράγιο σκέψου θετικά λίγο ακόμα και θα έχεις τη μικρή σου αγκαλία! Τι περίεργο εσύ έχει υπερσιδήρωση και εγω το αντίθετο. Μου είπε συνεχίζω κανονικά με όλα τα χάπια, παραξενεύτηκα γιατί νόμιζα στο τέλος σταματάμε το μαγνήσιο αλλά μου είπε για τις κράμπες που κάνω να το συνεχίσω.

Risotto αν έχεις χρόνο μπορείς να γράψεις και εσύ τι έχεις βάλει στην βαλίτσα σου? Φοβάμαι γιατί μου φαίνεται άδεια η δική μου.

Από τις 8 κορίτσια πονάω κάτω χαμηλά σαν να με ενοχλεί το κεφαλάκι του δεν ξέρω, εσείς το νιώθετε?

Zoubik σκέψου ότι είναι καλύτερα για το μωράκι σου να πίασεις τις 38 εβδομάδες!

W0hvp2.png

Κορίτσια καλημέρα και από εμένα! Σας διαβάζω αλλά γράφω αραιά και πού γιατί έχω πήξει με τις εργασίες για το πανεπιστήμιο. Και μια και διάβασα τώρα για 3 θέματα που γνωρίζω, να σας πω σχετικά με αυτά:

1) πάνες πολλαπλών χρήσεων: πήρα κι εγώ 12 γιατί το θεώρησα εξοικονόμηση, στην τιμή των 150 ευρώ. Γνωστή αμερικάνικη μάρκα, τα παρήγγειλα online. Κατ' αρχάς αυτές που πήρα εγώ τουλάχιστον δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε βρεφάκι λόγω....διαφοράς μεγέθους. Μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν άνετα σίγουρα μετά το 5μηνο. Τις χρησιμοποίησα από τότε και μετά λοιπόν. Κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι δεν μπορούν να λερωθούν και να μείνουν όπως καταλαβαίνετε και να πλυθούν άλλη μέρα....Φυσικά μπορούμε να τις ξεπλύνουμε να στεγνώσουν και μετά να πλυθούν καλά καλά σε υψηλή θερμοκρασία στο πλυντήριο. Ή μια και καλή με το χέρι σε καυτό νερό (είναι λίγο μπελάς). Τι έκανα εγώ πολλές φορές? Έλεγα οκ...σήμερα θα είμαστε σπίτι, οπότε θα τις χρησιμοποιήσω όλες για τις αλλαγές που θα χρειαστούν σήμερα και το βράδυ πλυντήριο. Αυτό φυσικά δεν γινόταν κάθε μέρα. Λίγο μπελαλίδικες θα τις έλεγα αλλά τα λεφτά τους τα έβγαλαν. Ή μάλλον φρόντισα εγώ να τα βγάλουν γιατί διαφορετικά θα είχα τύψεις. :roll:. Αν τελικά πάρετε φροντίστε να είναι ουδέτερο χρώμα γιατί εγώ τις πήρα ροζ (δεν είχε και άλλες τότε) και τώρα στο αγοράκι δεν ξέρω αν θα του τις φορέσω.....(να κρατάμε και μερικές ισορροπίες :D)

2) Κι εγώ πήρα πάνες. Το νούμερο 1 μας κάνει μια χαρά για αρχή αλλά όχι για πολύ καιρό, οπότε λίγα πακέτα.

3) Στο Νεφελάκι μου μου έσπασαν τα νερά....ξημερώματα...σηκώθηκα και έτρεχαν...ξέρετε όλες το συναίσθημα των υγρών...ε ήταν αυτό χωρίς σταματημό όμως και χωρίς έλεγχο (ο άντρας μου με ρώταγε συνέχεια..."είσαι σίγουρη? είσαι σίγουρη?" αχ τι στιγμές, τι ευτυχία, τι ενθουσιασμός). Ήμουν πολύ ήρεμη γιατί ήξερα ότι δεν γεννάς αμέσως και ότι υπάρχει χρόνος. Επίσης να σας πω ότι τα δικά μου νερά είχαν άλλο χρώμα....πολύ πολύ σκούρα...προς πράσινο. Εάν δεν είχα διαβάσει σχετικά με αυτό θα είχα φρικάρει...αλλά ευτυχώς!!! ήξερα ότι ήταν επειδή είχε κάνει κακάκια το μωράκι μου μέσα στο σάκο και απλά τα νερά είχαν χρωματιστεί. Το λοιπόν...έκανα μπάνιο, ντύθηκα, πήραμε τη τσαντούλα και κύριοι πήγαμε για γέννα χωρίς πανικό. 6.30 έσπασαν τα νερά 10.20 γέννησα με καισαρική (δεν είχα κάνει καθόλου διαστολή και το μωρό έπρεπε να βγει καθότι καλή η ηρεμία αλλά εντάξει δεν μπορούσε να κάθεται με τα κακά του μέσα στην κοιλιά). Γι' αυτό κορίτσια....χαλαράάάάά......:mrgreen:

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

penmarne ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!Τί καλά να με πιάσουν είτε οι πόνοι είτε να σπάσουν τα νερά.Να νιώσω αυτό το συναίσθημα: ΓΕΝΝΑΜΕ. Θα ξενερώσω πολύ με το προγραμματισμένο ραντεβού, και μάλιστα για το λόγο ότι ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ!Για τις πάνες τα ίδια μου είπε και η μαμά μου.

Βρε Lizaki ποιες 38 εδώ μιλάμε για 40 και βάλε αλλά έχουμε ακόμα ελπίδες. Την επόμενη εβδομάδα έχω βάλει 3 ραντεβού στο γραφείο και μάζεψα και αρκετή δουλειά. Μ'αρέσει που έλεγα στις 23 θα τα έχω τελειώσει όλα.Αφού δεν παίζει να γεννήσω θα δουλέψω και την επόμεη εβδομάδα.

tt1a2b70.aspx

Zoubik για να μπορείς να δουλεύεις σημαίνει ότι νιώθεις καλά! Εγώ χθες δεν περίμενα να την δω να πιστεύει ότι δεν θα πάρουμε όλο το μήνα.

Panmare ευχαριστούμε για τις συμβουλές! Αυτό για τα κακάκια το έχω ακούσει από πολλές και νομίζω και σε ένα σεμινάριο. Εγώ η αλήθεια είναι θα ανησυχούσα γιατί ξέρω ότι οι γιατροί ανησυχουν να μην κάνει κακά. Μπράβο για την ψυχραιμία σου!! Μπορείς να δώσεις το site που παρήγγειλες τις πάνες?

W0hvp2.png

Καλημέρα!

Που ξύπνησα μετά τις 12 σήμερα; Είμαι για πουθενά. Δεν έχω κανένα πρόγραμμα πλέον. Νιώθω ένα πτώμα. Και είμαι φουλ πρησμένη από την κατακράτηση.

Επίσης σας είπα ότι ζω με το άγχος ότι κάθε μέρα θα γεννήσω; Ξαπλώνω και σκέφτομαι αν είναι εντάξει το υπόστρωμα από κάτω από το σεντόνι, μη και το λερώσω αν σπάσουν τα νερά. Που δεν φαίνεται να γεννήσω εδώ κοντά, αλλά έχω το άγχος. Η γιατρός προχτές στο ραντεβού μου λέει "άντε τα λέμε την άλλη βδομάδα, εκτός απροόπτου" Αυτό το "εκτός απροόπτου" πρώτη φορα μου το λέει. Ψιλοτρομοκρατήθηκα. Όχι ότι θα γεννήσω τώρα, αλλά ότι πλησίασε ο καιρός. Εγώ το πολύ μέχρι 9 Δεκεμβρίου θα πάω. Αν δεν έρθει μέχρι τότε, μάλλον θα πάμε με πρόκληση.

Όσο για τη βαλίτσα, θα σας πω πιο μετά, να κάτσω να φάω τίποτα πρώτα.

Κορίτσια εμένα τιποτα δεν με διαβεβαίωσε μόνο τι θα ήθελε και ναι μεν θα τα πούμε στις 1/12 αλλά ότι αλλάγη νιώσω να την πάρω να με δει κυρίως νομίζω γιατί ηταν μπλεγμένος. Πάντως δεν είμαι ειδικός αλλά και αυτοί δεν μπορούν να είναι σίγουροι.

Αχ βρε risotto πολύ δυσκολεύεσαι, είναι κανένας μαζί σου να σε βοηθάει να σηκώνεσαι και ότι χρείαζεσαι? Καταλαβαίνω ότι έτσι όπως είσαι δεν υπάρχει χώρος για όμορφες σκέψεις αλλά προσπάθησε να σκέφτεσαι το μωράκι σου να μην αγχώνεσαι τόσο είσαι η πιο διαβασμένη και προετοιμασμένη από όλες μας.

Σας γράφω τι έβαλα στην βαλίτσα μου και πείτε μου αν λείπει κάτι να συμπληρώσω.

Πιτζάμες, Εσώρουχα, Φανελάκια Θηλασμού, Παντόφλες,Σουτιέν Θηλασμού,Επιθέματα στήθους,Πετσέτες Μπάνιου και προσώπου, Σαπούνι, σαμπουάν, Βούρτσα μαλλιών,Οδοντόβουρτα-οδοντόκρεμα,Κουτί χαρτομάντηλα, Σερβιέτες πήρα τις πιο μεγάλες που υπάρχουν δεν βρήκα γέννας εσείς τελικά πήρατε τα εσώρουχα μιας χρήσης? Φωτίστε με εδώ και Κρέμα για τις θηλές.

Για το μωρό

Εσώρουχα μακριμάνικα και κοντομάνικα έβαλα 4 να υπάρχουν 2 και 2, 2 φορμάκια, σεντονάκια για το κάθισμα του αυτοκινήτου και δεν ξέρω αν χρειαστούν και πουθενά αλλού΄, κουβερτούλα, σκουφάκι και γαντάκια αυτά τα ψιλά και θα βάλω και ένα ολοσωμό μπουφανάκι αν και καθόλου κρύο δεν κάνει και ένα κουτί πάνες.

Σε ιδιωτικό θα γεννήσω για το μώρο θα χρειαστώ μόνο ρούχα εξόδου.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...