Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Κι εγω ενα πακετο pampers no1 να δουμε πως θα ειναι και το νινι.. κοριτσια σιγουρα γεννησε η risotto δεν εχει λειψει ποτε τοσο.. δωσε μας ενα σημαδι βρε κοριτσι οτι εισαι καλα.. και απο βδομαδα παει η rennie αρχισανε τα γεννητουριαααααα !!!!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λισακι το σοκ θα το παθει η πεθερα σου.... ειναι οικολογικες βαμβακερες με βαμβακερο πλενομενο πανακι... ειναι τεραστια οικονομια αρκει να σε βολεπσει....χρειαζεσαι καμμια 10 με 12 αποτι ξερω... συμφερει απο ιντερνετ γιατι απο φαρμακεια εχουν 22 η μια... στην αρχη τα κακακια δεν μυριζουν αλλα ταν αρχισουν οι κρεμεσ εκει θα ειναι θεμα να τισ καθαρισεισ.... αλλα το αντεχω νομιζω ενα ξεπλυμα και μετα πλυντηριο...στο χερι δεν παιζει να πλυνω τπτ.... θα παρω 2 αρχικα και βλεπω.... πηγα σημερα στο φαρμακειο και τισ ειχε 110ευρω 6 πανεσ μαι 12 ενθετα.......κ δεν πηρα εννοειτε....

ρισοτο περιμενουμε νεαααααα!!!! θα μας σκασεις!!!!

κοριτσια σημερα 3 ατομα μου ειπαν....κοντευεις εσυ η κοιλια εχει πεσει......σοκ ε....μετραμε αντιστροφα!!!!

fu9Ip3.png

Kiki η αλήθεια είναι διάβασα ότι είναι πιο υγιεινό από τις πάνες μιας χρησης αλλά σκέφτομαι θα πλένονται καλά; Εννοώ θα καθαρίζονται η θα θέλουν ξανά και ξανά; 10 πάνες βγαίνουν 150 ευρώ και τελειώσες είναι μεγάλη οικονομία σίγουρα. Αν πάρεις και σε βολέψουν θα προβληματίστω και εγω.

H risotto νομίζω είχε Πητ 6/12 εύχομαι όλα καλά να είναι περιμένουμε νέα!

Μαριγουλα πολυ καλό το βάρος! Τώρα να σου πω μην ανχωνεσαι δεν έχει νόημα αφού και εγω το ίδιο είμαι. Τουλάχιστον εσένα είναι πάνω από 2500 μακάρι και εμάς να πλησιάζει τουλάχιστον τα 2500 όποτε και να γεννήσω να μην χρειάζεται θερμοκοιτίδα. Αν και εγω δεν νιώθω ότι πχ η κοιλιά μου κατέβηκε το ίδιο νιώθω.

W0hvp2.png

Εμένα την βλέπουνε πεσμένη εδώ και ένα μήνα, αλλά....

Από την άλλη εβδομάδα αρχίζουμε και γεννάμε δηλαδή!

Marigula εγώ πάντως σου εύχομαι να φτάσεις τις 03/12.Τώρα και νωρίτερα όπως είπαμε καλά είναι.

Φιλάκια σε όλες

tt1a2b70.aspx

καλημερα κοριτσια!

λοιπον να πω οτι εγω απο πανες πηρα απο δω http://www.agnotis.com/

ειναι ελληνικες και πηρα το νο 1 με 24 ευρω 138 πανες,μου τις αποστειλαν την επομενη μερα της παραγγελιας,θα τις δοκιμασω κ θα σας πω αν και μια που εδωσα να δοκιμασει η γειτονισα μου που εχει βρεφακι με ειπε οτι ηταν μια χαρα

ειναι για μεχρι 5 κιλα και πιστευω θα με βγαλουν κανα μηνα;καπου κει πιστευω...

τωρα για το πως θα ανταπεξελθετε στο νεο μωρακι πιστευω θα ειστε μια χαρα -οι νεες μανουλες οι δευτερομανουλες τριτομανουλες ξερουν αν και εγω εχω ενα αγχος πως θα κουμανταρω 2 παιδια και εναν αντρα χαχα-

εγω που στο πρωτο το ειχα μονη χωρις βοηθεια πεθερας μαμας κλπ σκεφτομουν:

λιτσα τι θελει ενα παιδι,γιατι κλαιει;να σκεφτεσαι το τριπτυχο μαμ κακα και νανι,αν δε θελει το ενα θα θελει το αλλο

φυσικα αν δε θελει τπτ απ ολα και κλαιει κλαιει κλαιει εχουμε κ το τηλ του παιδιατρου ή πολλα παιδια περναν κ το σταδιο των κολικων εκει θελει πολυ υπομονη,αγαπη και αγκαλια-κουνημα και ολα θα πανε καλα...μεχρι τον τριτο μηνα το ξεπερνανε τα περισσοτερα βρεφακια

αυτο κοριτσια κ μην αγχωνεστε ολες τα περασαμε κ σαμπως ποιο παιδι ερχεται με οδηγιες;και μην ακουτε τις πολλες φωνες το ενστικτο της μανας ξερει να το θυμαστε ;)

λοιπον εγω πηγα χθες στο γιατρο μου βγαλε ημερομηνια

5/12 γενναω και αγχωθηκα πολυ -εστω κ δευτερομανουλα-

37η εβδομαδα και κατι μερες και η αληθεια ειναι οτι θα θελα να γεννησω μετα τη 38η μην εχω θεμα με θερμοκοιτιδες,στον πρωτο μου περασαμε αυτη τη φαση και ζοριστικα πολυ,δε μπαινω σε λεπτομερειες μη σας αγχωσω...

δε ξερω τι να πω

εν τω μεταξυ πως πατε απο ορμονες;

εμενα ειναι στο φουλ!

εδω βορεια εχει αερα,κρυουλακι και γω τις προαλλες βγηκα κοντομανικη,ζεσταινομαι παρα πολυ,τα μαγουλα μου ειναι κατακοκκινα,εχω τοσα νευρα που δε μπορω να ελεγξω,χθες μετα το γιατρο που με δωσε ημερομηνια αγχωθηκα για τα παντα κ εκλαιγα συνεχως για ολους τους λογους -απο το που θα αφησω τον μικρο μεχρι το αγχος που θα γεννησω τοσο νωρις...

ουφ και παλι ουφφφ

σορρυ αν σας αγχωνω :cool:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Lineal με καισαρική θα γεννήσεις; Του Αγίου Σαββα θα γεννήσεις πρώτα ο Θεός! Γιατί δεν ρώτησες στο γιατρό γιατί δεν θέλει να κλείσει στις 38 εβδομάδες αν τότε νιώθεις πιο ήσυχη; Δεν νομίζω να μας ανχώνεις αν έλεγες για την εμπειρία σου ίσα ίσα μπορεί κάτι να μάθουμε. Το site αυτό και εγω το έχω δει. Εμένα με έχουν πιάσει τα παράπονα. Χθες ήμουν έτοιμη να εκραγώ που συμμάζευα και τελειωμό δεν είχα. Σήμερα πάλι δεν είμαι πολυ καλά γιατί πάλι σκέφτομαι τη στάση της μαμάς μου. Δεν με ρωτάει τίποτα για την εγκυμοσύνη πως είμαι τι να προσέχω τι να βάλω στη βαλίτσα μια συμβουλή κάτι. Τίποτα απολύτως. Κλάιω γιατί σκέφτομαι ότι δεν χαίρεται ενώ άλλοι γονείς τρελαίνονται. Αν ήταν για το μεταπτυχιακό και μαθήματα θα με ρωτούσε χίλιες φορές. Και εμένα μακριά είναι, η πεθερά μου είναι κοντά αλλά έχει και άλλες υποχρεώσεις. Σκέφτομαι όταν έρθει η ώρα να γεννήσω να ζητήσω από τον άντρα μου να καθυστερήσει να ειδοποιήσει γιατί έχουν αρχίσει θείες να λένε να τους ενημερώσουμε πριν εγω κανέναν δεν θέλω.

W0hvp2.png

LINEAL tis eixa dei k egw tis agnotis alla moy fanikan ligo akribes.... exoyn 17 lepta h pana mexri 5 kila einw h babylino se prosfora 9 lepta h pana ths idias katigorias(mexri 5 kila)

emena pio polu tha me agxwsei na mou pei o giatros kiki tade tou mhna ela na geniseis...ekei tha trelathw....g auto elpizw na erthei apo mono toy...na me piasoun ponoi tetoia!!!! ah na doume....ante lineal plisiazeis k esu....15 meres emeinan...ti kala!!!!!

liza otan tis xrisimopoihsw tis charlie babbaba tha sou pw entupwseis....an den aksizei na mhn dokimaseis....

fu9Ip3.png

ναι λιζακι με καισαρικη θα γεννησω

ο γιατρος δε θελει να γεννησω αργοτερα γιατι φοβαται τον διαβητη κυησης,εχω διαβασει κ με ειπε κ ο ιδιος οτι αργοτερα υπαρχει κινδυνος,αλλα εγω θα προτιμουσα να μπω τουλαχιστον στη 38η,αυτος παλι φοβαται πολυ...

στον αποστολακο,ειχα παλι διαβητη κυησης,καισαρικη κ το μωρο γεννηθηκε και εκανε αναπνευστικη δυσχερεια,μπηκε κατευθειαν θερμοκοιτιδα για 11 μερες ηταν ιπποκρατειο θεσσαλονικης στη μενν -εγω μενω σερρες- και θα μου πεις δεν ηταν κ πολλες οι μερες,αλλα ζοριστηκαμε παρα πολυ,εννοω απο στεναχωρια κλπ...τελος καλο ομως ολα καλα,αλλα να το ξαναζησω δε θα το αντεχα...

η δικια μου η μαμα μενει απο το 2012 γερμανια,στον αποστολη ηταν ελλαδα,οι σχεσεις μας δεν ειναι οι καλυτερες,ειναι χωρισμενοι οι γονεις μου κ με τη μαμα μου δεν ειμαστε στα καλυτερα μας,μιλαμε αλλα δεν εχουμε αυτη τη σχεση μανας κορης...

δε με παιρνει τηλ,δε ρωταει πως τα παω κλπ ειναι ψυχρη οχι σαν ανθρωπος,σαν ανθρωπος οι φιλοι της κ οσοι τη γνωριζουν λενε τα καλυτερα,αλλα στα παιδια της 3 αδελφια ειμαστε..δε ξερω γιατι τι την εκανε ετσι...

ειναι ξαναπαντρεμενη κ εχει αλλο ενα παιδι με τον αλλο αντρα της,γυρω στα 6 ειναι εκεινο αλλα σε κεινο ειναι ενταξει -βεβαια μεχρι να μεγαλωσει κι αυτο...

δεν θελω να βγαλω θυμο ετσι οπως τα γραφω ή κακια,απλα ετσι ειναι κ το εχω δεχτει χρονια,αλλα καμμια φορα και γω σκεφτομαι τι καλα να ειχα τη μαμα μου,στο νοσοκομειο,να με βοηθησει να κανει κατι ρε παιδι μου...

τη βαλιτσα την εκανα με τον αντρα μου κ σας βαζω εδω μια λιστα που ισως σας βοηθησει :-D

και γω δε λεω σε πολλους ποτε θα γεννησω δε θελω κι εγω πολλα πολλα ειμαι κ γω καπως ετσι,αργοτερα -ελπιζω πολυ αργοτερα-να δεχτω σιγα σιγα...

φοβαμαι κ τις ιωσεις!

1zNmp2.png

• 4-5 μπιμπερό μεγάλα/2-3 μικρά/πιπίλες για τα μπιμπερό/βουρτσάκι για τον καθαρισμό τους

• βάση για να στεγνώνουν τα μπιμπερό

• πιπίλες

• σελτεδάκια (τουλάχιστον 5)

• 10 πανάκια αγκαλιάς (για αγκαλιά, καρότσι, ριλάξ κτλ.)

• ενδοεποικινωνία

• φωτάκι νυχτός

• κουνουπιέρα για την κούνια /καλαθούνα

• θερμόμετρο χώρου

• βούρτσα/νυχοκόπτης/ψαλιδάκι

• αποστειρωτή

• κούνια

• καλαθούνα

• ριλάξ

• σεντονάκια

• πικέ κουβερτούλα

• μπουρνουζάκια

• πανάκια ώμου

• φορμάκια κοντομάνικα

• φορμάκια αμάνικα

• φορμάκια μακρυμάνικα & ζακετάκι

• σαλιάρες

• καλτσάκια

• γαντάκια

• μπανάκι & σφουγγάρι ή μπανάκι με κλίση

• θερμός

• σφηνάκι για τον ύπνο

• καλάθι για τα άπλυτα του μωρού

• βραστήρας

για το αυτοκίνητο

• καθισματάκι αυτοκινήτου/καλαθούνα

• προστατευτικό για τον ήλιο

• σεντονάκι/σφήνα(αν χρησιμοποιήσουμε καλαθούνα)

για την φροντίδα του μωρού

• πάνες/κρέμα για τα συγκάματα/μωρομάντηλα

• σαμπουαν/αφρόλουτρο/φυσικό σφουγγάρι/ενυδατική κρέμα

• γάζες/ καθαρό οινόπνευμα

• οτρισαλιν/ανταλακτικά /αμπούλες φυσιολογικού ορού

για το μαιευτήριο

• νυχτικά

• ρόμπα

• επιθέματα στήθους

• σουτιέν θηλασμού

• κρέμα για τις θηλές

• σαμπουάν, αφρόλουτρο, σφουγγάρι

• παντόφλες και σαγιονάρες

• ωτοασπίδες

• ρουχα για το μωρό

• πάνες αγκαλιάς

• μωρομάντιλα για τα χέρια

• φωτογραφική/κάμερα

• σερβιέτες

• ρούχα για μας

• βούρτσα

• κλαμερ

• οδοντόβουρτσα

• οδοντόκρεμα

• εσώρουχα

• πετσέτα προσώπου/μπάνιου

• αντισηπτικό

• φορτιστή κινητού

• φάρμακα που τυχόν παίρνουμε

• χαρτιά για να δηλώσουμε την γέννηση των μωρών μας!

• καλλύματα μίας χρήσης για την λεκάνη της τουαλέτας

γενικά

• καρότσι

• ομπρέλα καροτσιού

• τσάντα για τα απαραίτητα του μωρού

5 μακρυμάνικα εσώρουχα και λίγα κοντομάνικα, 4-5 φορμάκια, καλτσάκια, 1 σκουφάκι, σεντονάκι και 1 κουβερτούλα αγκαλιάς, 4 πάνες αγκαλιάς, σαλιάρες, 1 ζεστό ζακετάκι κι 1 παντελονάκι για να μη κρυώνει, 1 πακέτο πάνες, μωρομάντηλα, κρέμα για το σύγκαμα. Επίσης γάζες, οινόπνευμα, 1 μπουκάλι Cetavlon για τον αφαλό, ψαλιδάκι για τα νύχια.γαντακια

τωρα αυτη απ αυτη τη λιστα η καθεμια ο,τι θελει αφηνει,ο,τι θελει κραταει

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

euxaristoume gia thn lista lineal..... thn exei o AB mexri to sabbato nomizw....

aaa koritsiaoles oi manades apoti blepw apo tous gurw mou etsi einai....sthn eggumosunh ths koris tous den einai kai toso ekdilwtikes.... k h mana mou to idio....oute rwtaei tpt...kai h pethera mou sthn kouniada mou to idio(kai auth paraponiotan oti pio polu xerontai oi files mou para ekeinh) kai polla alla tetoia paradeigmata....lineal ola kala tha pane mhn agxonesai...5 tha geniseis8 tha eisate oloi mazi spitaki sas!!!!!xxxx ti kalaaaaa....

fu9Ip3.png

Λίτσα έχουμε κάτι κοινό! Και εγω έχω αδερφό 6 χρόνων από τους ίδιους γονείς εμένα η μαμά μου με έκανε πολυ μικρή. Ούτε εγω μπορώ να πω ότι έχω τη κλασική σχέση μαμάς και κόρης. Δεν μαλωναμε ποτέ αλλά και ποτέ δεν με αγκαλιάζε όπως έκαναν άλλες μανάδες φιλεναδων μου. Η αγωνία της ήταν τα μαθήματα ήμουν καλή μαθήτρια χωρίς ιδιαίτερα να προσπαθώ και ας νόμιζε ότι ήμουν κλεισμένη στο δωμάτιο και διάβαζα μόνο στις πανελλήνιες κατάλαβα τι σημαίνει διαβάζω και μόνο τότε όταν βγήκαν τα αποτελέσματα την είδα να κλαίει και να με αγκαλιάζει. Στο γάμο μου δεν μπορώ να πω ότι είδα χαρά και με τον άντρα μου έχουν πολυ καλές σχέσεις απλά νομίζω ότι έτσι είναι σαν άνθρωπος. Αλλά εγω τώρα θα ήθελα να μου δείχνει λίγη χαρά φίλες τις πεθεράς μου πλεξανε κουβερτούρα και διάφορα για το παιδί και αυτή που πλέκει πολυ ωραία κάνει άσχετα πράγματα. Και όταν μιλάμε στο τηλ απλά τυπικά λέμε όλα καλά και τίποτα άλλο. Μην σας ζαλίζω και εσάς κάπου θέλω να τα λέω δεν θέλω να στεναχωρώ τον άντρα μου.

Τις πάνες που λέει η κικη της είχε ο Σκλαβενίτης αλλά δεν υπάρχει στις Σέρρες αλλά και ο βασιλόπουλος δεν γνωρίζω μέχρι πότε.

Για την λίστα ευχαριστούμε πολυ εγω πήρα ότι χρειάζεται αλλά ακόμα δεν την έχω ετοιμάσει. Σκέφτομαι να κάνω μια για εμένα και ενα βαλιτσάκι για το μωρό να το φέρει ο άντρας μου την τελευταία μέρα.

W0hvp2.png

Lineal θα πάνε όλα μια χαρά!Θα γεννήσεις στην ΠΗΤ μου και πρώτα ο θεός στη γιορτή του γιού μας(Σάββα θα τον βγάλουμε με το καλό)!Ο άντρας μου θέλει να γεννήσουμε εκείνη τη μέρα, εγώ θέλω πιο νωρίς, κι ογιατρός με βλέπει εκεί γύρω.

Πού θα γεννήσεις?

Ωραία, τώρα ξέρουμε 3 ημερομηνίες:Rennie, Marigula, lineal. Εσείς αγχώνεστε κ εμείς ζηλεύουμε.

tt1a2b70.aspx

Καλησπερα, κοριτσια!

Ξυπνησα λιγο μεσα στα νευρα!!! και με 1000 ερωτησεις για αυριο.

ΑΠλα γιατι με εβαλε να κανω το NST αυριο, μια εβδομαδα πριν να γεννησω, ειδε κατι στον υπερυχο που δεν του αρεσε; Η αληθεια ήταν ότι κρατησε αρκετα ο υπερυχος χθες και προσπαθουσε να ξυπνηση την μικρη, αφου επεσε στον υπνο, για να δει κινησεις. Αλλα τελικα δεν μας εκανε την χαρη!!!

Ασε που σημερα δεν λεει να ησυχάσει. Από το πρωι που ξυπνησα ολο στο παιχνιδι ειναι και στην κλωτσια!!! Αντε να περασουν οι μερες να την παρω αγκαλιτσα να ηρεμησω, λιγο!!!

Η σχεση με την δικια μου την μανα, είνα εντελως διαφορετικη με αυτη που λετε. Ποτε δεν ενδιαφερθηκε για τα μαθηματα - αντιθετως αυτο το εκανε ο πατερας μου- αλλά παντα στοχος της ήταν να είναι διπλα μας σε καθε στιγμη της ζωής μας. Στις δυσκολίες μας, στις χαρες μας. Γι αυτο πιστευω τοσο εγω οσο και τα αδερφια μου, ειμαστε ολοι τοσο δεμένοι μεταξυ μας. Και ολοι πιστευουμε στον θεσμο στης οικογένειας.

Παντα ελεγε και ακομη λεει πως τα υλικα αγαθα δεν εχουν σημασια, παρα μονο η συντροφια του γονιου, ενα χαδι, μια καλη κουβεντα, ενας επαινος, μια συμβουλη! Δεν Θελει να την βλέπουμε σαν μανα αλλά σαν την καλυτερη μας φιλη, γιατι ετσι μπορούμε να της ανοιχτούμε καλυτερα και να της μιλησουμε.

Από την πρωτη μερα που εμεινα εγκυος ήταν διπλα μας, και σε εμενα και στον αντρα μου. Και στις δουλειες του σπιτιου, και σε καθε αγωνία μας. Και αυτη θα μου κρατησει και την μπεμπα οταν με το καλο παω πισω στην δουλεια. Δεν μπορω να φανταστω εστω και τώρα ότι θα περασω μια δυσκολία (και δεν μιλώ απλα πραγματα) και να μην τους εχω διπλα μου.

Μακαρι να την εχει καλα ο Θεος! Δεν ξερω κοριτσια αν ολο αυτο παιζει ρολο οτι οι γονεις μου ειναι και σε μικρή ηλικια. Δεν ειναι πανω απο 55 χρονων. Και οι δυο!!

Βλέπω και συγκρινω συμπεριφορα με την πεθερα μου! Και απλα δεν μπορώ να τις συγκρινω. Και απο συμπεριφορα και γενικα σε ολα τα θεματα εχουν διαφορα οπως το ασπρο με το μαυρο.

Καποια με ρωτησε για τον πεθερο μου, νομιζω εσύ Λιζακι μου, οχι ο πεθερος μου δεν ζει. Ουτε ο αντρας μου τον γνωριζε. Σκοτώθηκε σε δυστηχημα οταν ο αντρας μου ήταν 2 χρονων. Γι αυτο καποτε ειπα πως δεν ξερει αυτη η γυναικα τι ειναι οικογενεια και πως ειναι να ζεις συλλογικα. Να σκεφτεσαι τον αλλο, να υπολογιζεις και σεβεσαι τον αλλο. Γιατι ποτε της αυτη δεν το εκανε. Παντα κοιταζε τον εαυτο της!!

Τελος παντως σας ζαλιζω. Ευχομαι να εχω καλα αποτελεσματα αυριο!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...