Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ο βασιλοπουλος εχει -50%τισ πανεσ babylino.... νο 1 28τεμαχια(2-5κγ) 2,47 και νο2 26 τεμαχια(3-6κγ)2,47... βγαινουν 0,09 και 0,10 το τεμαχια αντιστοιχα.... νομιζω πιο φτινα πεθαινεισ!!!!

fu9Ip3.png

Καλημέρα σε όλες!

Νομίζω ότι είμαι μια ζωή έγκυος!Θέλω τόσο να γεννήσω από τη μία, από την άλλη δεν είμαι σίγουρη ότι είμαι προετοιμασμένη για το μετά!

Αλήθεια εσεις το έχετε σκεφτεί?Εγώ καθόλου, αφού στις "συμβουλές" που μου δίνουν απαντάω: ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΩΤΑ και μου λένε: ΣΙΓΑ ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ?

Για τις πάνες που λέμε, εγώ πήρα ένα πακέτο pampers no1 αλλά μάλλον έκανα βλακεία!Εσεις τί νούμερο πήρατε και σε τί ποσότητα?

Φιλιά

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Zoubik μια από τα ίδια νιώθω και εγώ. Θέλω να γεννήσω γιατί δεν μπορώ να με θυμηθώ πως ήμουν πριν μείνω έγκυος αλλά και από την άλλη δεν ξέρω πόσο έτοιμη είμαι. Δεν εννοώ από πράγματα αλλά εγώ η ίδια αν θα καταφέρω να θηλάσω να το κάνω μπάνιο και ότι χρειάζεται. Αλλά και σαν ζευγάρι με τον άντρα μου αν θα τα καταφέρουμε. Ακόμα δεν έκανα τη βαλίτσα μέσα μου αρνούμαι να τη φτιάξω γιατί φοβάμαι ότι θα γεννήσω μόλις τη φτιάξω τι με έχει πιάσει.

Για πάνες εγώ πήρα μόνο ενα πακετακι το πρώτο μέγεθος και όταν με το καλό έρθουμε σπίτι θα στείλω τον άντρα μου να πάρει. Δεν ξέρω και πόσο θα γεννηθεί το μωρό και πχ αν χρειάζεται στην αρχή το 2-5 κιλά ή το 3-6 και έτσι το έχω αφήσει.

W0hvp2.png

Αυτό σκέφτηκα κ εγώ βρε Liza και δεν παίρνω σε προσφορές πάνες.

Άστα, θα τον πάρω και όλο το μήνα μου είπε ο γιατρός...άντε να δούμε...

Ευτυχώς δεν βάρυνα πολύ, αλλά έχω ένα άγχος μήπως πάθει κάτι και δεν το πάρουμε χαμπάρι, οπότε δεν είναι καλύτερα μόλις κλείσουμε τις 38 να βγει?

Τί γνώμη έχουν οι έμπειρες μανούλες?

tt1a2b70.aspx

αχ κοριτσια ολες αυτα νιωθουμε μου φενεται.... κ εγω απο την μια θελω να γεννησω για να ξελαφρωσω, που δεν μπορω ουτε να κοιμηθω, να γυρισω πλευρο, να ανεβω σκαλες και χιλια δυο αλλα .... κ απο την αλλη λεω χριστεμου τι θα κανω μετα???? θα τα καταφερω??? να ειναι ησυχος? γκρινιαρης, θα κοιματε θα με ταλαιπωρει? .......κλπ

οσο για τις πανες αν και ημου καθετη να μην παρω τπτ και να τα παρω ολα αφου γεννησω με πεισαν ολοι να ειμαι ετοιμη και να το ψαξω γτ μετα απο τη βιασυνη της αναγκης θα κανω πολλαααααα εξοδα.... εγω παντως πηρα 3 πακετα babylino no1 kai 3 paketa no 2!!!! το συγουρο ειναι πως δεν θα πεταχτει κανενα γιατι απο τη μια μεχρι το πεδι να φτασει 5 κιλα θα θελουμε κανενα μηνα και σιγουρα το πιανει και το 2 νουμερο αφου γενιουνται 3 με 4 κιλα.... θα δειξει ομως... θα παω σημερα να ρωτησω για πανεσ μιασ χρησης...θα παρω 2 για αρχη να δω αν με βολεψουν και αργοτερα θα δω τι θα κανω,,,,

fu9Ip3.png

Εγώ για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι περισσότερο την αντίδραση του άντρα μου. Δηλαδή εγώ νιώθω ότι θα έχω υπομονή και είμαι έτοιμη να ξενυχτάω και ότι χρειάζεται. Ο άντρας νου παρότι το περιμένει πως και πως όλο αγκαλιάζει την κοιλιά μου θα έχει όμως την ίδια υπομονή; Ή αν έχει πχ θέματα στη δουλειά και έτσι όταν θα έρχεται σπίτι θα είναι κουρασμένος. Είναι πολυ γλυκός και με βοηθάει σε όλα και σε δουλειές του σπιτιού αλλά δεν ξέρω ο ερχομός του παιδιού αν αλλάξει κάτι. Επιπλέον δεν θέλω να αρχίσουν αυτό είναι το σωστό έτσι πρέπει να το ταΐζει έτσι να το κρατάς. Όλα αυτά.

Κική έχεις δίκιο για τις πάνες και τα χρήματα καλά έκανες. Τι έννοιες πάνες μιας χρήσης στο τέλος του μνμ σου;

Zoubik στο λογαριασμό της δείχνει ότι μπήκε χθες το βράδυ.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

sorry koritsia ennoousa panes pollaplwn xrisewnn

http://www.polypharmacy.gr/baby-kids/baby-child-treatment.html?manufacturer=47\autes skeftomai na dokimasw....aloi lene oti den boleuei kai einai kourasstiko kai alloi lene oti einai sunitheia kai megalh eksoikonomish..... na fantastite oti sta 3 xronia ena paidi thelei 2.000 eurw panes enw me autes me 200 eurw ksemperdeueis... an kai den nomizw na thn palepsw tha dokimasw....den xanw kati....

risotoooooooooooo ante perimenoume nea sou.....

fu9Ip3.png

Kiki πως είναι δηλαδή αυτές οι πάνες? Καλά η πεθερά μου μπορεί να φρίκαρε αν έβλεπε κάτι τέτοιο αλλά φαίνεται ενδιαφέρον. Την πλένεις και την ξαναχρησιμοποιείς? Και πόσες χρειάζεται ένα παιδί? Φαινεται σαν να διαμορφώνεται το μέγεθος. Είναι υγιεινό πιστεύεται, γιατί σίγουρα θα είναι οικονομικό.

Βρήκα αυτό εδώ http://www.infokids.gr/2013/10/gnoriste-ti-nea-yfasmatini-epanaplen/

W0hvp2.png

Αυτές τις πάνες εννοεις!!!!Η μαμά μου τις χρησιμοποιούσε σε εμένα γιατί δεν ανεχότανε το δέρμα μου τις άλλες.Κάθε φορά που το αναφέρει πάντως το κάνει με μεγάλη αηδία και μια φορά που της είπα ότι θα το κάνω γιατί είναι πιο υγυεινό γελούσε.

Φαντάσου να έχεις να πλένεις τόσες πάνες κάθε μέρα, με όλα αυτά που θα έχουν αυτές επάνω τους!!!

tt1a2b70.aspx

Καλησπερα σε ολες!!!

Ερχομαι απο τον γιατρος. Τα νεα μας...

πηραμε βαρος και ειμαστε στα 2800γρ, ορισαμε ημερομηνια για την καισαρικη 3/12 αλλα... αχ να μην υπηρχαν αυτα τα αλλα!!!

1. Μαθαμε τι ειναι το NST το οποιο θα το κανω την Παρασκευη!!! Βασικα μου το ειπε καταγραφη αλλα θυμηθηκα πως μου το εξηγησατε εδω και καταλαβα πως ειναι το NST. Μου ειπε να φαω αρκετα γλυκα και να παω μετα απο 30-45 λεπτα για ενα μισαωρο, υπερηχο!! Ενα αγχος το εχω δεν λεω!!! Αν καταλαβα καλα, καταγραφετε η καρδουλα του μωρου και οποτε νιωσετε κινηση, πατατε κουμπακι;

2. Μου εξηγησε πως σπαζουν τα νερα! Στην ουσια μου ειπε πως οσο το μωρο μεγαλωνει και κλωτσα αρκετα, ο σακος δεν αντεχει και σπάζει ετσι φευγει το νερο. (απλα ελληνικα οπως το καταλαβα) ετσι επειδη η δικια μου, και κλωτσα αρκετα και ειναι ψηλο μωρο, εχει μεγαλες πιθανοτητες να με πιασουν οι πονοι, απο στιγμή σε στιγμή!!!! (οκ... εδω αγχωθηκα περισσοτερο) Από την στιγμή που μπήκα λεει στον μήνα μου να μην αγχωνομαι αν γεννησω και στην 36η εβδομαδα!!!

και ετσι οι δυο πιο πάνω λογοι, μπορουν να ανατρεψουν την πιο πάνω ημερομηνία!!!

Υπομονή τοτε!!!

Φιλιααα!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...