Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κατια μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Άντε να περνάει ο καιρός σιγά-σιγά. Έχουμε και εμείς NST την Παρασκευή 2-3 μέρες πριν μπούμε στον 9ο. Θα μου κάνει και κολπικό μου είπε για να πάρει και καλλιέργεια να δούμε για τυχόν μικρόβια αν υπάρχουν.

Εγώ σήμερα έβαλα άλλο ένα πλυντήριο με μωρουδιακά (ελπίζω και το τελευταίο)!!! Η βαλίτσα του μωρού είναι σχεδόν έτοιμη. Τώρα ξεκινάω την δική μου!

Ξεκίνησα και περπάτημα από χθες, 1 ώρα την ημέρα μετά από εντολή γιατρού και μαίας!

Καλή Κυριακή να έχουμε!!!

cPtCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριγούλα αν διαβάσεις τα κορίτσια λένε τι είναι αυτή η εξέταση δεν την έχω κάνει ακόμα αλλά ξέρω ότι στο τέλος την κάνουμε κάθε φορά που πάμε στο γιατρό.

Lineal βάζω ενα λαδάκι και τώρα πήρα κεραλοιβη κέφια τις θηλές αλλά βάζω και στην κοιλιά. Νιώθω το δέρμα κάπως να τραβάει ακόμα δεν έχω κάνει ραγαδες αλλά πόσο να αντέξει η κοιλιά! Σήμερα νιώθω μια ενόχληση σαν να μου τρίβει από μέσα τη κοιλιά, κουνίεται παρά πολύ. Πίστευα ότι όσο μεγαλώνει δεν θα έχει χώρο να κουνιέται αλλά μάλλον δεν ισχύει.

Serafina ευχαριστώ για τη σελίδα!

Peka τι έβαλες στη βαλίτσα του μωρού; Εγώ είχα στο μυαλό μου ενα-δυο εσωρουχακια, ενα φορμάκι και μια μικρή κουβερτούρα ή ενα μπουφάνακι με ποδαράκια και χεράκια. Φωτίστε με τι άλλο χρειάζεται; Γιατί από μόνο ρουχαλάκια εξόδου ξέρω ότι χρειάζονται.

W0hvp2.png

αχ βρε λιζακιι αυτο το θεμα μα το μωρο το εχω κ εγω.... χτες απο τις3 το μεσιμερη μεχρι σημερα δεν εχει σταματησει να κουνιεται....δεν κοιμηθηκα το βραδυ....ειναι δυνατον???και οχι τπτ νιωθω οτι εχει μεγαλωσει και ποναωωωω.... δεν θελει να ξεκουραστει το καημενοοο???που την βρισκειτοση ενεργεια????

α για φωτηστε μας.... τι να βαλουμε στην βαλιτσα.... εγω θα την φτιαξω σε καμια 10 μερεσ....λεω να βαλω 1 φορμακι 1-2 εσωρουχα λιγες πανες γαντακια σκουφακι, σεντονακι κουβερτουλα και σελτεδακι....τι αλλοοοοο????

fu9Ip3.png

Για όσες χρειάζεστε μόνο ρούχα εξόδου για το μωρό για την κλινική θα πάρετε τα ρούχα που θα το ντύσετε την ημέρα που θα φύγετε δηλ. φορμάκι εσωτερικό, ρουχαλάκι εξωτερικό, ζακετούλα ή φόρμα εξόδου, καλτσάκια, πάνες αγκαλιάς (3-4 για να παίρνετε το μωρό σας αγκαλιά στο δωμάτιο της κλινικής), σελτεδάκι για άλλαγμα πάνας (στην περίπτωση που αποφασίσετε να το αλλάξετε εσείς και όχι να καλέσετε το προσωπικό), μια πετσέτα μικρή για πλύσιμο (για το μωρό από τη μέση και κάτω), πανάκια για το τάισμα, πιπίλα (αν χρειαστεί). Αυτά θυμάμαι προς το παρόν που είχαμε πάρει στη νύφη μου πριν ένα χρόνο που γέννησε σε μεγάλο ιδιωτικό μαιευτήριο στην Αθήνα.

Τώρα εγώ επειδή γεννάω στην επαρχία, εδώ η ιδιωτική κλινική μας είπε να έχουμε τα πάντα μαζί για όλες τις 3-4 μέρες που θα είμαστε εκεί. Οπότε η βαλίτσα του μωρού είναι γεμάτη με φορμάκια εσωτερικά, φορμάκια εξωτερικά, σελτεδάκια, πάνες αγκαλιάς, πανάκια για το τάισμα, καλτσάκια, πετσέτες, κουβέρτα αγκαλιάς, καλλυντικά (κρέμα αλλαγής πάνας, σαμπουάν -αφρόλουτρο), πάμπερς, πιπίλες.

cPtCp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια δε ξέρω για τα ιδιωτικά, αλλά εγώ που θα γεννήσω σε δημόσιο στη βαλίτσα θα βάλω 5 μακρυμάνικα εσώρουχα και λίγα κοντομάνικα, 4-5 φορμάκια, καλτσάκια, 1 σκουφάκι, σεντονάκι και 1 κουβερτούλα αγκαλιάς, 4 πάνες αγκαλιάς, σαλιάρες, 1 ζεστό ζακετάκι κι 1 παντελονάκι για να μη κρυώνει, 1 πακέτο πάνες, μωρομάντηλα, κρέμα για το σύγκαμα. Επίσης γάζες, οινόπνευμα, 1 μπουκάλι Cetavlon για τον αφαλό, ψαλιδάκι για τα νύχια.

Εγω θα προσθεσω γαντακια συν ολα αυτα που αναφερθηκαν :)

Κι εμενα δεν σταματαει να κουνιεται βρε κοριτσια ηταν και 3200 την τελεφταια φορα που τον ειδαμε μα που βρησκει χωρο η κοιλια μου ειναι τεντωμενη και σκληρη οπως την πετρα και παλι κανει παρτυ!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Εγω θα προσθεσω γαντακια συν ολα αυτα που αναφερθηκαν :)

Κι εμενα δεν σταματαει να κουνιεται βρε κοριτσια ηταν και 3200 την τελεφταια φορα που τον ειδαμε μα που βρησκει χωρο η κοιλια μου ειναι τεντωμενη και σκληρη οπως την πετρα και παλι κανει παρτυ!

Aν του κόψεις τα νυχια δε χρειάζεται γαντάκια!:)

Πόσων εβδομάδων είσαι Chrisaki και είναι τόσο πολύ το βαρος του? :confused:

Καλά ρε κοριτσια δεν σας εχουν δώσει κατάλογο τι θα πάρετε μαζι σας; Σε εμενα η κλινικη μου εδωσε καταλογο τι πρεπει να παρω για το μωρο και τι για μένα. Εγω τις εχω φτιαξει εδω λιγες μερες και τις δυο βαλιτσες.

Για το μωρο: 4 φορμάκια ολοσωμα, 4 εσωτερικα μακρομάνικα, 4 πετσεντες μπανιου, 4 σεντονάκια μικρά (ή πάνες), 1 κουτι πανάκια, 4 ζευγαρια κλατσουλες, 1 κουβέρτα, 1 σετ περιποιήσης μπάνιου (χτενουλα για βρεφη, σαμπουαν, κρεμα για συγκαμα, πούδρα - σε εμας εδω υπαρχουν στα φαρμακεια ετοιμες τσαντουλες και πιο οικονομικες και αντιελεργικες). Αυτά ελεγε ο καταλογος, εγω εβαλα αυτα +1 ακομη στα ρουχακια, συν γαντακια και σκουφακι, συν ακομη 1 κουβερτουλα.

Για εμενα: 1 νυχτικια, 3 ζευγαρια πιτζαμες, 2 πετσεντες μπανιου, 1 πετσεντα προσωπου, 1 κουτι επιθεματα στηθους, 1 κουτι σερβιετες γέννα, προσωπικα αντικειμενα για μπανιο (οδοντοβρουτσα, οδοντοκρεμα, χτένια, κτλ) πρωινες παντοφλες.

Δεν θελουν μπιμπιλα και μπιμπερο, γιατι εκτος οτι λενε πως δεν θα δωσουν στο μωρο μπιμπιλα, εχουν τα δικα τους, οπου αποστειρώνονται σε ειδικούς κλιβανους. Αυτο δεν μου αρεσε εμενα, και εχω βαλει και στα πραγματα της μικρης και μια μπιμπιλα.

Επίσης εχω βαλει και το φυλακτο της οπου θα ζητησουμε να μπει κοντα στο κρεβατακι της που θα ειναι.

Αυτα.

Συγγνωμη που θα ξαναρωτησω, γιατι απλα δεν καταλαβα οταν διαβαζα, γι αυτο ρωτησα τι ειναι το ΝST. Είναι ο υπερυχος που ακουμε την καρδουλα του μωρου; Αυτό δεν το κανετε καθε φορα που πατε για υπερυχο; Εμεις παντα σχεδον 2 λεπτα, ακουμε την καρδουλα, και ο γιατρος στο τελος μετρα τους παλμους και μου λεει ποσοι ειναι. Αυτό γινετε απο την πρωτη φορα που ακουσαμε καρδουλα. Παντα οι κτυποι κυμενονται απο 150-154. Μονο τώρα στο τελευταιο τριμηνο επεσαν λιγο και ο γιατρος ειπε ειναι φυσιολογικο.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Marigula, NST είναι το καρδιοτοκογράφημα. Παρακολουθούν συνήθως για μισή ώρα τους παλμούς του μωρού σε συνδυασμό με τις κινήσεις του καθώς και τις συσπάσεις της μήτρας. Πρέπει η εξέταση να γίνεται προς το τέλος της κύησης για να βλέπουν αν το μωρό είναι ακόμα σε καλό περιβάλλον αλλιώς μπορεί να επισπεύσουν τη γέννα.

2016.pnghHGHp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Rennie μου! Πάντως σε εμας δεν μας αναφερε τιποτα ο γιατρος ούτε ξερω αν γινετε εδω. Γενικα πρωτη φορα το ακουω. Δεν ξερω αν ο γιατρος μου, το κανει αυτο τον τελευταιο καιρο. Ενταξει 30 λεπτα δεν κανω υπερυχο αλλά σχεδον 10 λεπτα κραταει, σε σημειο που κουραζομαι. Βλέπει τις κινήσεις της με την καρδουλα της, υγρο κτλ.

Και παντα σχολιαζει ότι κινεται αρκετα, κλωτσα αρκετα, σε σημειο που ρωτησα αν ειναι κακο αυτο :)

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Ελενα μου ειμαι 37 βδομαδων και ειναι μεγαλο το μωρο θα ειναι πανω απο 3.500 ειπε η γιατρος. Εγω ημουν 4 κιλα κ ο μπαμπας του 3.800.... αρα καταλαβαινεις. Εγω ημουν και πολυ μακροστενη οχι οτι ημουν χοντρη. Θα τον δουμε τον κυριο σε λιγες βδομαδες!!

Μαριγουλα μου το nst δεν μοιαζει καθολου με τον υπερηχο. Καθεσαι μιση ωρα και ακους τους παλμους του μωρου και βγαινει ενα χαρτακι που μοιαζει με καρδιογραφημα απλα εχει 2 σειρες μια με τους παλμους του μωρου και μια με τις συσπασεις της μητρας. Εχει και κουκιδες καθε φορα που πατας το κουμπι οταν κινειται για να μην θεωρηθει ανομαλια μιας και οταν κουνιεται αλλαζουν οι παλμοι του η μπορει να σπρωξει το καλωδιακι και να μοιαζει με συσπαση αλλα να μην ειναι. Δεν ξερω αν το εξηγησα καλα αν δεν καταλαβες κατι πες.

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Κοριτσάκια πολύ μου άρεσαν τα νέα σας!

Marigula ΜΠΡΑΒΟ!Επιτέλους κορίτσι μου της μίλησες όπως της άξιζε, καλά η πεθερά σου έχει μπερδέψει πολύ τα πράγματα!

Liza της εκκλησίας η δικιά σου κ θέλει να το βαφτίσει 40 ημερών? Εμένα μου είπαν στην κλινική μόνο ρούχα εξόδου για το μωρό.Έφτιαξα κ τις δύο τσάντες, αλλά του μωρού είναι πολύ λίγα.

Rennie με το καλό κοριτσάκι μου, όλα θα τα κάνεις μην αγχώνεσαι.Περιμένουμε πως και πως το πρώτο μας μωράκι στην παρέα!!Το γκρι είναι φανταστικό με λευκά έπιπλα!Σε θέματα διακόσμησης τους έχω όλους γραμμένους και στο τέλος όλοι θέλουν να κάνουν αυτά που έκανα και τα κοροϊδέυανε!

Chrisaki κι εγώ ακόμα δεν έκανα κολπικό έλεγχο, και νόμιζα ότι στην 36η γίνεται η εξέταση.

Βρε κορίτσια, θυμάστε που γκρίνιαζα ότι ο γιατρός μου με έχει ταράξει στις εξετάσεις και τα πρόσεχε?Βέβαια μου έκανε καλό γιατί ακόμα ελέγχω ζάχαρο που ξέρουμε ότι δεν έχει θέμα και πίεση τρεις φορές τη βδομάδα.Αλλά στην τελευταία επίσκεψη 6/11 μου είπε ότι ΚΑΝΟΝΙΚΑ τώρα μας βλέπουν κάθε εβδομάδα αλλά εμένα δεν χρειάζεται να με δει, κ κλείσαμε για 27/11 που θα είμαι 38+5!Doppler και nst δεν έχω κάνει!Μου είπε αν χρειαζόταν θα μου το έλεγε!

Εκεί δηλαδή που είμασταν στην τσίτα τώρα μου τα γύρισε και με διαβεβαίωσε ότι μέχρι τις 30/11 δεν θα έχω γεννήσει και δεν θα έχει πάθει τίποτα το έμβρυο!

Η αλήθεια είναι ότι με ξεάγχωσε λίγο, αλλά και πάλι που ξέρει?Με ενημέρωσε ότι ο πλακούντας δεν έχει γεράσει, το αμνιακό υγρό είναι μια χαρά και ο τράχηλος έχει ακόμα δρόμο!

tt1a2b70.aspx

Καλησπέρα σας!

Μαριγούλα και εμένα η γιατρός κάθεται και ακούει την καρδούλα του λίγη ώρα και μας λέει παλμούς. Για ρούχα απλά το μαιευτήριο γράφει ρούχα εξόδου όχι συγκεκριμένα όμως γιαυτο ρώτησα.

Zoubik είναι της εκκλησίας και εγώ πιστεύω δεν είμαι στα τυπικά της εκκλησίας. Δεν μπορεί να μου λέει ποτέ θα το βαφτισπυμε γιατί αν επιμένει θα την ρωτήσω ποτέ βάφτισε αυτή το γιο της γιατί ξέρω ότι δεν ήταν τόσο μικρός. Μπορεί ο γιατρός να έχει δίκιο για το ποτέ θα πας αλλά εγώ θα ένιωθα πιο ήσυχη να πάω νωρίτερα απλά έναν υπέρηχο. Doppler δεν είναι υποχρεωτικό και το κανείς νομίζω στη 32 εβδομάδα. Για το Nst ούτε εμένα μου είπε κάτι η γιατρός μια μαία μου το ανέφερε γιαυτο σας ρώτησα.

Βρε risotto γεννησες και χάθηκες; Ελπίζω όλα καλά να είναι.

Chrisaki και εγώ 4 κιλά ήμουν!!

W0hvp2.png

Που ακούστηκε να βαπτιστεί 40 ημερών μωρό! Να πεις στη πεθερά σου πως ένα μωράκι που το βαφτίσαν 6 εβδομάδων πνίγηκε στη κολυμπήθρα!

http://www.tlife.gr/Article/vaftisi/0-9-4054.html

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...