Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Έκανες δηλαδή απο την αρχή Chrisaki Nst? Να ρωτήσω επιπλέον απο εδώ και περα θα κάνουμε κολπικό υπέρηχο; Αχ κορίτσια απο το απόγευμα ειμαι ξάπλα η μέσω πονάει παρα πολυ και η κοιλια που πάνω νιωθω βασικά το δέρμα να πονά.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λιζακι θα πηγαίνουμε για καρδιοτοκ ο γράφημα θα μας βάζουν μια ζώνη στη μέση για να β Κ έχουν αν έχουμε συσπάσεις και τους παλμούς τους παλμούς του μωρού αν κάνω λάθος διορθώστε με.

fu9Ip3.png

Καλησπερα κοριτσια... εγώ εδω σας διαβαζω, απλα στην κυριολεξία εμπλεξα!!!

Λοιπόν τα νεα μου!!! Μια χαρα ειμαστε μεγαλώνουμε (2500γρ ειμαστε) και παμε για καισαρική την πρωτη εβδομαδα του Δεκέμβριου. Μάλλον για τις 3/12 όπως είπε ο γιατρος. Εβαλα την μανα μου την αδερφη μου και τον αντρα μου να καθαρισουν το σπιτι απο γωνιας, να κατεβασουν κουρτίνες να της πλύνουμε, θα ερθει και συνεργείο να μου καθαρίσει τους καναπες κτλ, έχω και την γυναικα που ερχετε μία φορα την εβδομαδα και κανει τα βασικα. Αυρίο θα στολίσουμε και το δεντρακι.

Χτες βαλθηκαμε με τον αντρα μου να στρώσουμε το λικνο να ειναι ετοιμο. Αποτελεσμα μετα απο δεκαπεντε λεπτα να φωναξουμε της αδερφης μου και μετα απο 2 ωρες θα ερθει η μαμα μου να το στρώσει. Δεν το πιστευαμε ότι ήταν τοσο δυσκολο. Ντραπηκαμε και οι δυο τοσο πολύ αλλά δεν...

Μιλησα ξανα με την παιδιατρο για το θεμα της θερμανσης στο σπιτι. ΚΟριτσια οσες εχουν τζακι - απαγορευεται αυστηρα. Επηρεαζει το αναπνευστικο του μωρού. Εμεις θα δυσκολευτουμε μαλλον και σκεφτομαστε τι θα κανουμε. Γιατι εχουμε τζακι και κλιματιστικό. ΤΟ κλιματιστικό σιγουρα καιει αρκετο ηλεκτρικο και δεν θελουμε να μας ερθει και ενας λογαριασμος 1000 ευρω πχ. Σκεφτομαστε για σομπα ή ισως να παω για λιγες μερες στους δικους μου που εχουν κεντρική θερμανση. Ρωτησαμε και εμεις για να βαλουμε κεντρική θερμανση και μας ειπαν πανω απο 5000 ευρω. Δυσκολο.

Οσο για την πεθερα μου, κοριτσια, τσακωθηκαμε ασχημα, αν και οσα της ειπα δεν κολλησε τιποτα. Την επομένη τα δικα της παλι. 70 χρονων η κυρια και ειχε αποψη για ολα.. εε δεν αντεξα.

Ξεκινησε με ότι δεν πρεπει να κανω 1) καισαρική γιατί ειναι πολλα τα χρήματα - της απαντήσα πως θα αφησω το μωρο στην κοιλια μου και δεν θα γεννησω 2) δεν πρεπει να κανω επισκληριδιο γιατι ειμαι ξυπνια στο χειρουργειο και φοβαται αυτή απλα της απαντησα πως οταν θα γινει γιατρος θα ξερει τι ειναι καλυτερα 3) αρχισε να μου λεει πως αφου θα κανω καισαρική δεν μπορω μετα να περιποιούμε το μωρο όπως πρεπει, και πως αυτη φοβαται τα μωρα και δεν θα μπορει (παλι καλα να μην την εχω μες τα ποδια μου) της απαντησα πως εχω και μανα και αδερφη και κυριως εχω διπλα μου τον γιο της αντρα μου και πατερα της μικρής, που θα με βοηθούν και το κυριοτερο δεν θα ειμαι ανυμπορή 4) γυρισε και μου ειπε πως αν σπασουν τα νερα πιο νωρις και ο αντρας μου δεν ειναι σπιτι δεν ειναι αναγκη να τον πιασω τηλ και να τρεχει να ερθει και παθει κατι στον δρομο (ακουσων ακουσων) αλλα να φωναξω του γειτονα (ακουσων ακουσων εις διπλουν) της απαντησα " η απαντηση του πελλου (του τρελλου) ειναι η σιωπη και το τελευταιο το τοπ που εκει ακουσε τον εξαψαλμο ήταν 5) να πουμε στον νονο της μικρης μας, (που το παιδι το περιμενει εδω και 4 χρονια το βαφτιστηρι του) οτι δεν θα το βαφτισει και θα βαφτισει την μικρή μας καποιος ο οποιος δεν ξερουμε εμεις, αλλα τον ξερει αυτη και συγκεκριμένα ο γιος της φιλεναδα της. Εκει ρε κοριτσια εγινα σκύλα. Για ενα και μοναδικο λογο, δεν την αφορα το θεμα, και μαλιστα κανενα απο τα πιο πανω θεματα που εθιξε. Της ειπα απλα πως την επομενη φορα που θα ανακατευτει σε πραγματα που δεν την αφορουν θα βρει την πορτα του σπιτιου μας κλειδωμένη και την εγγονα της θα την βλέπει οταν θελω εγω. Φυσικα κοριτσια δεν κολλησε τιποτα και περιμενω πως και πως να ξεσπασει καποια στιγμή πανω μου.

Οταν θα κοντεψουν οι μερες και θα παω να δω την Μαια μου, (την βλεπω τώρα καθε εβδομαδα και μιλαμε, εντολη του γιατρου μου) θα της πω πως την ημερα της καισαρικης όταν θα παω το πρωι, επειδη ειμαι σιγουρη πως θα κατεβει και η κυρια, θα της δωσω εντολη να της απαγορευσει την εισοδο στο δωματιο μου. Στο δωματιο θα ειναι ο συζηγος μου, και αν χρειαστει η μαμα μου κανεις αλλος, μεχρι να γεννησω. Δεν θα με πεθανει αυτη, εγω θα της κοψω τον αερα. Αντε γιατι βαρεθηκα με το αυτο το θεμα. Να μην στεναχωρεσω τον αντρα μου, να μην θυμωσω την κυρια... εεεααα...!!!

Γι αυτο Λιζακι μου, μην στεναχωριεσαι κοπελα μου, να λες εχει και χειροτερα, δες την δικια μου, και ας τες να λενε οτι θέλουν. Εγω βαρεθηκα να την ακουω να την βλέπω. Αυτες καλα την εχουν.

Εγω αυτοκολλητα πήρα απο το jumbo, (λουλουδακια, αρκουδακια κτλ) ήταν πιο φθηνα, και εχει αρκετα ωραια. Οποια εχει facebook μπορει να μου στειλει μηνυματακι να την κανω add αν θελει.

Αυτά από εμενα. Να καλως ορισω και εγω με την σειρα μου τις νεες μανουλες της παρέας μας και να ευχηθω ξανα σε ολες μας καλη ελευθερια, με ενα πόνο.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Κική ευχαριστω για την απάντηση!

Μαριγούλα πραγματικα υπάρχουν χειρότερα, τι λες βρε κορίτσι μου τι γυναίκα ειναι αυτη; Πρώτον τα δικα της παιδιά ποιος τα μεγάλωσε αφου δεν μπορει αυτα τα παιδιά; Δεύτερον φυσικα και δεν την νοιάζει τι θα κανεις στο γιατρο αφορά αυτο αυτος εχει την ευθύνη. Και εμένα μου ειπε για την επισκληρίδειο αλλα εςενα τα λεει χωρις τακ. Ναι να σε παει ο γείτονας στο μαιευτήριο. Οτι να ναι!! Εγω θα μιλούσα στον αντρα μου γιατι αυτα που λεει ειναι πολυ χοντρά. Εμένα για τη βάφτιση ακομα δεν ανέφερε ποιος θα το βάφτισει μονο πέταξε κανα δυο φορες να βαφτιστεί πολυ γρήγορα δηλαδή μετα τις 40 μερες ακριβώς ε όπως το πε ετσι έμεινε εγω σαν να μην το ακουςα.

W0hvp2.png

Γεια σας! Εμείς κάναμε χθες NST και Doppler, το βιοφυσικό προφίλ δηλαδή. Ευτυχώς ο μικρός είναι καλά αλλά είναι ήδη 3150γρ, λόγω του διαβήτη τύπου 1 που έχω εγώ. Έτσι, μετά από συμβούλιο ενδοκρινολόγου, γυναικολόγου και νεογνολόγου αποφασίσαμε να μπω για προγραμματισμένη καισαρική στις 36 εβδομάδες, δηλαδή στις 24/11!! Στην αρχή ήμουν απαρηγόρητη και έκλαιγα αλλά αφού με διαβεβαίωσαν ότι το μωρό είναι και θα είναι καλά, ηρέμησα και μάλλον χαίρομαι που θα τον έχουμε ακόμα νωρίτερα!! Το μόνο ότι έχω κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες να διευθετήσω και έχω λιγότερες από 10 μέρες! Τρέχουμε, τώρα τρέχουμε!!!!

Ευτυχώς πήγα ήδη στη σύμβουλο θηλασμού και από αύριο ξεκινάω να συλλέγω colostrum για να μην πάρει καθόλου ξένο την πρώτη μέρα που θα μπει στην εντατική προληπτικά για παρακολούθηση. Μετά θα τον έχω μαζί μου στο δωμάτιο γιατί η σύμβουλος μου είπε ότι το rooming-in είναι ό,τι καλύτερο για το μωρό και το θηλασμό. Επίσης μου είπε για τις θηλές ότι το καλύτερο φάρμακο που δεν πειράζει και το μωρό και δε χρειάζεται ξέπλυμα πριν το θηλασμό είναι το ελαιόλαδο.

Zoubic, μπράβο για τα ασπρόμαυρα!! Εμείς βάψαμε το δωμάτιο γκρι ποντικί και πήραμε λευκά τα έπιπλά του! Πλάκα είχε γιατί μάνα και πεθερά φρίξανε αλλά εμείς ποσώς ενδιαφερθήκαμε, αφού έτσι μας αρέσει! Ποτέ δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία βέβαια...

Εύχομαι σε όλες να έχετε υγιή και χαρούμενα μωρά και τη γέννα που θέλετε!

2016.pnghHGHp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ρε Λιζα μου, αυτα τα ελεγε μπροστα στο αντρα μου. Ο αντρας μου, μια γελουσε και την ειρωνευοταν, μία δεν αντεχε αυτα που ακουγε και της ελεγε φτάνει ως εδω να σταματήσει μία προσπαθούσε να αλλαξει κουβεντα μήπως και σταματήσει να λεει αηδίες, μια προσπαθούσε να την παρει με το καλο να της εξηγήσει ορισμένα πραγματα αλλά εκει... τα δικά της, ούτε που τον λαμβανε υποψη. Τι να πεις!!!

Rennie, καλη ελευθερια κοπέλα μου, ολα καλα να πανε. Οι γιατροι ξερουν καλυτερα.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

αχ μωρε κοριτσακια πλησιαζουν οι μερες!!!!! rennie μου αντε με το καλο!!!!σε 10 μερουλες θα εχεις το γλυκουλακι σου αγκαλια!!!! το πρωτο μωρακι ερχετεεεεε!!!!!! ανυπομονουμε!!!!!

κοριτσια εγω τελευταια φορα πηγα στο γιατρο 15 οκτωβρη, και τωρα θα ξανα παω 24... αργα δεν ειναι ? στις 22 μπαινω στο μηνα μου αλλα ο αντρας μου δεν μπορει πιο πριν να παμε και δεν θελει να παω μονη μου!!!!

fu9Ip3.png

Αχ έρχονται τα γεννητούρια!! Πω πω με το καλό Rennie!! Να μην στεναχωριεσαι να σκέφτεσαι όπως είπες οτι θα ειναι νωρίτερα και το βάρος τπυ και τωρα ειναι πολυ καλο! Τι όμορφα! Και το δωματιο μια χαρα!!

Κική και εγώ έτυχα να παω πιο μετα από το μήνα, και τωρα δεν θα παω μόλις μπω στο 9 μου ειπε να παω στις 20 δηλαδή 3 μερες μετα που μπω στον μήνα μου. Παρε τον γιατρο να τπυ το πεις για να νιώσεις καλύτερα!

Μαριγούλα η δική σου εχει τα ηνία δεν την φτάνει καμια! Να σας στείλω τον αντρα μου να την στρώσει; Γιατι ο δικός μου με τη μαμα του εχει θέματα απο τότε που ηταν μικρος τα εχει παραδεχτεί η πεθερα μου αλλα δυστυχώς η πικρία μαλλον εχει μείνει την εχει συνχωρεςεη και της το εχει πει αλλα πλέον δεν δέχεται παρατηρήσεις και του εχω πει οτι δεν ειναι σωστο. Ετσι η πεθερα μου δεν τολμάει. Πρεπει και ο άντρας σου να την βάλει καμια φωνή δεν γινεται να ειςαι ετσι με ανχος για αλλα πράγματα και να εχεις και την μουρμούρα της! Ο πεθερος σου εχει πεθάνει; Να την έστρωνε αυτος. Ο δικός μου της λεει ενα σταματά ή ειςαι υπερβολική και τελειώνει το θεμα ευτυχώς!

Λοιπόν αποφάσισαμε και εμεις πως θα βάψουμε το δωματιο, πετρολ με άσπρο και ένας τοίχος θα ειναι με ρίγα με αυτα τα δυο χρώματα. Επιπλέον θα βάλουμε μια κιβωτό στο τοίχο που θα ειναι άσπρος. Ούτε εμένα θα τρελαθούν με το πετρολ αλλα εμένα μου αρέσει πολυ.

W0hvp2.png

Καλημέρα!

Αχ Rennie με το καλό!! Εφτασε η στιγμή!!

Marigula τι τραβάς! Φαίνεται τι ανθρωπος είναι αυτή η γυναίκα από τη στιγμή που δεν σέβεται την κατάστασή σου, το άγχος σου! Ότι και να πουμε είναι λίγο! Την Τετάρτη που θα πάω στο γυναικολόγο ίσως ορίσουμε κι εμείς ημερομηνία! Είχαμε πει 38 εβδομάδων ή αν μπορέσουμε να φτάσουμε και 39! Δηλαδή ή 3/12 ή 10/12!

Διαφημίσεις

Liza0 εγω εκανα τοσα πολλα nst γιατι με παρακολουθουσαν λογο της αιμοραγιας. Ειναι πολυ ωραιο γιατι ακους την καρδουλα του για πολυ ωρα! Κολπικο υπερηχο δεν εκανα ακομη κ δεν ξερω :/

Μαριγουλα ελεος η πεθερα πια. Καντε την περα ειναι φουλ στον αρνητισμο. Οσο για τον γειτονα ακομη γελαω αν και ειναι για κλαματα.

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

λιζα αυτο με το καρδιοτοκογραφημα ειναι ο,τι σε ειπαν τα κοριτσια,ξαπλωνεις,σου βαζει η γιατρος κατι καλωδια στη κοιλια κ ακους χτυπους καρδιας κ οποτε νιωσεις το μωρακι σου πατας ενα κουμπακι!

ειναι τελεια!!!

το εκανα τη προηγ εβδομαδα κ θα ξανακανω τη τεταρτη που θα παω στον γιατρο μου!

μαλιστα μου τον βρηκαν πολυ ζωηρο!

στον πρωτο μου γιο πριν κανω η γιατρος τοτε με ειχε δωσει να φαω κ γλυκο!!!μμμμμ

κολπικο υπερηχο κανει ο γιατρος σε οσες βεβαια θα γεννησουν φυσιολογικα δεν ειχα κανει στο πρωτο κ μαλλον -τι μαλλον σιγουρα-δε θα κανω κ στο δευτερο οποτε δε γνωριζω να σε πω!

για τη κοιλια σου βαζεις καμμια κρεμουλα που σε πονα;σε τραβαει εννοεις ή ποναει απο τις κλωτσιες;

μαριγουλα η πεθερα σου 70 χρονων ε;πωπω θα σε τρελανε με οσα λεει,παλι καλα που εχεις τη μαμα σου,την αδελφη σου...

σιγα που δε θα μπορεις να κουμανταρεις το παιδι σου επειδη θα κανεις καισαιρικη ελεος...εγω στον πρωτο μου γεννησα και σηκωθηκα απο τη δευτερη μερα -κ τη πρωτη σηκωθηκα αλλα ειχα καθετηρα αλλιως....-και δεν ειχα πονους...ειναι στον οργανισμο...

ας μη μπορει καλυτερα

κ γω που η μαμα μου ειναι μακρια κ δεν εχω καμμια βοηθεια απ εξω μια χαρα τα καταφερα με τον πρωτο κ ελπιζω να τα καταφερω οσο μπορω κ με το δευτερο.

η δικια μου πεθερα μενει σε ενα χωριο εδω κοντα,συγκοινωνια σπανια,αυτοκινητο δεν εχουν αλλα δε με πειραζει εχω μαθει να τα κανω οοοολα μονη,οπου πηγαινα και ο,τι κ αν εκανα το κανα με τον μικρο ετσι θα κανω κ τωρα,

μαλιστα παρηγγειλα κ ενα ρινγκ σλινγκ να χω τα χερια μου ελευθερα ελπιζω να με βολεψει

αφου σκεφτομουν παντα,οι γυναικες που δεν εχουν καν συζυγο ή καμμια καμμια βοηθεια πως τα καταφερνουν;ετσι κι εγω

μη στεναχωριεσαι μονο με οσα σε λεει απο το ενα αυτι να μπαινει κ απο το αλλο να βγαινει... ;)

rennie ευχομαι να πανε ολα καλα κ ενταξει εντελως δικαιολογημενο το κλαμα σου,αυτες οι ορμονες!

και μπραβο που το χεις ψαξει με ολα,με θηλασμο με με με

εγω χαμπαρι απο τπτ στη πρωτη γεννα ο,τι με λεγαν ναι ημουν

αυτο με τα δειγματα πολυ καλο και γω εχω παραλαβει αρκετα!

προσωπικα ανυπομονω να ρθει η τεταρτη να παω στον γιατρο,ισως με πει κ ημερομηνια που θα γεννησω κ εχω αγχος γενικα γιατι δεν εχω ετοιμασει καν τη βαλιτσα μου,σημερα εβαλα λιγα πραγματα....πωπωπωπω

καλο σαββατοβραδο σε ολες!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπέρα!

Κορίτσια το NST ε'ιναι απαραίτητη εξέταση; Δεν την έχω κάνει ως τωρα στο γιατρό. Μόνο στην πρώτη εγκυμοσύνη την ημέρα που πήγα να γεννήσω.

Lineal κι εγω πήρα ring sling και ελπίζω να με βολέψει! Εχω δει και video στο ιντερνετ, έχω και κάτι οδηγίες που είχε το κουτί.. Θα δείξει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...