Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η κάμερα και ο καθετήρας για την λήψη υλικού είναι λίγο μεγαλύτερα από τον καθετήρα της έμβρυομεταφορας γιατί το συζήτησα με τον γιατρό αν θα έχω την ίδια εμπειρία στην ετ και μου είπε όχι, μου έδειξε τις διαφορές. Εγώ πάντως χωρίς μέθη δεν θα την έκανα την υστεροσκοπηση με τίποτα. Αν βρεθεί και κάτι να το κάνουν έπι τόπου να τελειώνουμε. Αλλά εμένα δεν το κάνει και ο γιατρός μου χωρίς μέθη. Μου είπε αν δεν θέλω έτσι να πάω αλλού. 

Η μαμά μου ακριβώς το ίδιο σενάριο στο πανεπιστημιακό στη Λάρισα, μπήκε-βγηκε σαν να μην έκανε τίποτα. Λιγο ο κολποδιαστολεας ήταν κρύος είπε 🤦‍♀️

Της το δίνω γιατί έκανε δύο παιδιά χωρίς επισκληρίδειο φυσιολογικό τοκετό 😂

Ναι όλα αυτά ρυθμίζονται πολύ εύκολα και γρήγορα με αγωγή και διατροφή, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Καλά αποτελέσματα! 

Κλαίω με τη μανούλα😂😂😂😂

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια! Αυτο το μπανακι που λες Έλενα ειναι για νεογέννητα. Ειναι όντως σαν κουβάς αλλα απο τη μια πλευρά ειναι πιο ψηλός κ απο την άλλη ειναι πιο χαμηλός για να μπορείς να κρατάς το μωρο απο το κεφαλάκι. Η φιλοσοφία του ειναι, πως το νεογέννητο εκεί μεσα νιώθει όπως στην μήτρα μεσα στο σάκο του κ αυτο το ηρεμει κ αισθάνεται ασφαλές. Η αλήθεια ειναι πως ειναι ακριβά, τουλάχιστον εδώ στην Ελβετία, αλλα εμεις το πήραμε απο μια φίλη κ πραγματικά ηταν τέλειο! Το μωρο που δείχνει στο βίντεο ειναι πολυ μεγάλο για αυτο το μπανακι. Οταν βάζεις ενα νεογέννητο εκεί μεσα γινεται κάτι μαγικό! Χαλαρώνει κ αιωρείται μεσα στο νερό. Το μόνο που εχεις να κανεις ειναι να σηκώνεις λίγο το πηγουνακι του για να μην καταπιεί νερό. Επίσης βοηθάει πολυ με τους κολικους. Οταν η μικρή μου ηταν ανήσυχη κ νευρική λόγω κολικων, τη βύθιζα εκεί μεσα για κανένα 10λεπτο κ ηρεμούσε απίστευτα!

Φυσικά το χρησιμοποιήσαμε για λίγο καιρό, γιατι μεγαλώνουν γρήγορα τα άτιμα! Σημερα το χρησιμοποιώ για λεκάνη για να απλώνω τα ρούχα! Αν το βρείτε κάπου φθηνό ειναι ωραίο δοκιμάστε το, αλλιώς πολλα λεφτά για πολυ λίγο χρόνο. Αν ψάξετε στο YouTube tummy tub εχει κάποια πολυ ωραία βίντεο με νεογέννητα.

Ελπίζω να πανε όλα καλα με τις ετοιμασίες σας!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κι απο μενα!

αν και γενναω σε 3 εβδομαδες τωρα μου κοψε να μπω στο γκρουπακι του δεκεμβριου,συνηθισα που λετε το γκρουπακι του ιουλιου του 2010!χαχα

εχω εναν ακομα μπομπιρα κ περιμενω τον δευτερο!

καλη λευτερια σε ολες σας με το καλο τα μπεμπακια σας

εν ταχει να πω οτι θα γεννησω τη 37η εβδομαδα,εχω διαβητη κυησης -νηστικη εχω θεμα-κανω ινσουλινη μια φορα το βραδυ,χθες και σημερα -σε λιγο-κανω ενεσεις για τα πνευμονια του μωρου και θα κανω αλλες δυο πριν γεννησω,

και ενα αγχος το χω,κι ας ειναι η δευτερη φορα!

να στε καλα ολες :)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπέρα σας!

Αν παρακολούθησε καμία κοπέλα το σεμιράνιο για το θηλασμό της Nutricia μπορει να μας κάνει μια περίληψη? Γιατί δυστυχώς δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω από την αρχή.

Kidenio πως πάνε τα μωράκια σου?

Lineal καλως ήρθες και με το καλό να έρθει ο μπόμπιράς σας!

Zoubik και εμένα γίνεται αυτό με την κοιλία και στην ιδια κατηγορία ζώων ανήκω και εγώ!!

Χθες κορίτσια ξύπνησα να βάψω το δωμάτιο δεν θα μείνει έτσι και αλλίως το μωρό στη αρχή εκει και υπάρχει αρκετός καιρός για να ξεμυρίσει. Σκέφτηκα να πάρω κάποιο αυτοκόλλητο από αυτό το site http://www.stickit.gr/index.php?id_product=1918&controller=product#/-_/material-_ κάτι σαν αυτό τι γνώμη έχετε? Είναι αξιόλογα?

W0hvp2.png

Liza είναι τέλειο το αυτοκόλλητο, το είχα δει κ εγώ, αλλά μου έδωσαν κάτι αντίσοιχα ζωάκια και μάλλον θα βάλω αυτά το σ/κο.κανα δυο γιατί δεν μου αρέσει να είναι τσίρκο, αλλά η κιβωτός είναι το πιο ωραίο που έχω δει.Γιατί να μην είναι αξιόπιστο το site?

lineal με το καλό και το δεύτερο παιδάκι σου!

πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια.

tt1a2b70.aspx

Καλησπέρα!

Lineal καλώς όρισες και με το καλό το δεύτερο μωράκι σου!

Αντιμετωπίζω κι εγω το ίδιο θέμα με το σάκχαρο νηστική, αλλά για την ώρα δεν έχει χρειαστεί ινσουλίνη.. Αν επιτρέπεται, ειχες πολύ υψηλές τιμές και ξεκίνησες ινσουλίνη; Τηρείς αυστηρά το πρόγραμμα διατροφής;;

Διαφημίσεις

Καλησπέραα σε όλες!

Lisa0 έχασα και γω τα πρωτα 20΄. Ακουσα καποιες ερωτησεις σου που διαβασε η μαια!

Θα σου πω ότι συγκράτησα.

Υπάρχουν τρεις στασεις θηλασμου. Η μια και πιο κλασική ειναι με την κοιλιά του μωρου να εφαπτεται στην δική μας κοιλιά, η δευτερη με το μωρο να το κραταμε οπως κρατουν την μπαλα στο χαντμπολ, κατω από την μασχαλη μας, και η τριτη σταση ειναι να ειμαστε και οι δυο ξαπλωμενοι. Η τριτη ειναι καλό οταν νυσταζουμε να αποφευγεται.

Πρεπει να φερνουμε το μωρο στην θηλή, και οχι να πηγαινουμε την θηλη στο μωρο. Για να μην επιβαρυνεται η μεση μας και τρυματιστει η θηλη με τραβηγμα. Γενικα απο τι καταλαβα και με το σεμιναριο στην Φαιναρετη, η σωστη σταση σωματος, με την βοηθεια καποιου μαξιλαριου, και η καταλληλη φροντιδα των θηλων μας, θα κανει τον θηλασμο πιο ευκολο. Βαζουμε λανολινη, σπαθολαδο, κεραλοιφη, μητρικο γαλα στις θηλες για να μενουν μαλακες, και οταν χρησιμοποιουμε αυτα τα φυσικα προιοντα δεν χρειαζονται πλυσιμο πριν τον θηλασμο. Δεν βαζουμε οινοπνευμα στις θηλες, οποως ελεγαν οι παλιες, γιατι σκληραινουν και μετα ματωνουν. Οταν το μωρό κοιμαται πανω στο στηθος, ή απλα πιπιλιζει χωρις να θηλαζει, με ενα δαχτυλο μας που το βαζουμε στο στοματακι του, το απομακρυνουμαι απο την θηλή, χωρις να μας την τραβήξει. Τις πρωτες σαράντα μερες θηλαζουμε συνεχεια, οποτε μας το ζητησει το μωρο. Ας ειναι και μετα απο απανοτά γευματά. Το θηλαζουμε αποκλειστικά χωρις να του δινουμε τσαι ή ξενο γάλα. Κι αυτο γιατι οσο περισσοτεροο θηλαζουμε, τοσο περισσοτερο γαλα παραγουμε. Αν δινουμε ξενο συμπληρωμα, μειωνεται το γαλα μας και υπαρχει προβλημα. Γενικα πρεπει να καταλαβουμε οτι αν του δινουμε οσο γαλα ζηταει και το βραδυ το ξυπνάμε ανα τρεις ωρες για να το θηλασουμε τις πρωτες 40 μερες, το μωρο θα παιρνει οσο γαλα χρειαζεται και θα βαζει 100-200 γρ αν θυμαμαι καλά. Τονισε πολλες φορες να μην ακουμε διαφορες γνωμες, οτι το μωρο δεν χορταινει κτλ, κτλ. Ανεφερε ότι πρεπει να το ξυπναμε ανα τρεις ωρες το βραδυ για να τρωει, μονο τις πρωτες 40 μερες, γιατι αλλιως μπορει να παθει αφυδατωση ή υπογλυκαιμια. Επισης ειπε οτι δεν απογορευεται καμια τροφη κατα τον θηλασμό. Το τονισε πολύ αυτο. Αλκοολ και καφε με μετρο, και ολα τα αλλα σε μια ισορροπημενη διατροφη. Σε αντιθεση με την Φαιναρετη που μας ειπαν να προσεχουμε τους πρωτους 2 μηνες και να μην τρωμε οσπρια, σαλατες, ξηρους καρπους, σπορια και αγελαδινο γαλα, και να τα προσθετουμε μετα τους 2 μηνες σταδιακά. Νομιζω ότι το σωστο ειναι ο συνδυασμος αυτων των δυο. Για τους κολικους μας ειπε οτι με το μητρικο γαλα που ειναι ευπεπτο δεν σπανια εχει, ενω με το ξενο που ειναι δυσπεπτο δημιουργουνται συχνά. Πιπίλα μετα τις 40 μερες δεν πειράζει, αλλα δεν ειναι και απαραιτητη. Αν πληγωθουν οι θηλες κανουμε μαλαξεις με τα χερια για 10΄και παραπανω αν χρειαστει για να βγαλουμε το γαλα, γιατι θα μαζευτει πολύ αφου δεν θα μπορουμε να θηλασουμε γιατι θα ποναμε. Το θηλαστρο μπορει να πληγωσει κι αυτο τις θηλες, γιαυτο προτιμοτερο ειναι μαλαξεις με τα χερια. Μιλησε για την τραπεζα γαλακτος, πως να αποθηκευουμε το γαλα, οταν θα πρεπει να ξεκινησουμε δουλειά, χρησιμοποιοντας το θηλαστρο σε αυτη την περιπτωση. Επιθεματα στηθους θα πρεπει να βαζουμε για να μην λερωνομαστε. Τι αλλο; Συνισταται 6 μηνες αποκλειστικος θηλασμος, και μετα με την στερεα τροφη οσο θελουμε και μπορουμε εμεις και το μωρακι μας. Αυτα θυμαμαι. Ελπιζω οσα δεν εγραψα να προλαβες να τα ακουσεις.

Ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ Serafina που μπήκες στον κόπο! Τα ίδια περίπου ακουςα και απο την κυρία Πατσουρού αλλα μόνο εγω πρώτα ο Θεός θα αποφεύγω το αγελαδινό γάλα. Μακάρι να τα καταφέρουμε κορίτσια θελω παρα πολυ να τον θηλάζω!

Zoubik λεω αν ειναι αξιόλογο απο την αποψη να κολλάνε καλα οχι μετα απο ενα μήνα να εχουμε πρόβλημα γιατι οι τιμές μου φαίνονται πολυ καλές με ενα ωραιο αυτοκόλλητο αλλάζει νομιζω η όψη του δωματίου. Να σας πω μονο δική μου εμπειρία η μαμα μου ειχε ενα σεντονάκι με πόντικακια ( μαμα με παιδάκια ήταν) δεν μπορείτε να φανταστητε πως τα έτρεμα. Παρακαλούσα να κοιμηθω για να μην τα βλέπω και το περίεργο ειναι πτι δεν έλεγα οτι δεν τα θελω και οταν πια μετα απο πολλα χρονια ειπα στη μαμά μου οτι τα φοβόμουν απόρησε. Γιαυτο για εμάς μπορει να ειναι κατι χαριτωμένο αλλα για ενα παιδι να μην ειναι φυσικα μιλάω για αργότερα για παιδάκι 3 χρόνων και μετα.

Αχ κορίτσια ανυπομονω να έρθει το μωρακι μας!!! Ο άντρας μου λεει οτι θα στεναχωρήθει που δεν θα βλέπει κοιλιτσα αλλα εγώ περιμένω να τον γνωρίσω!

Risoto που ειςαι;;

W0hvp2.png

Καλησπέρα!

Lineal καλώς όρισες και με το καλό το δεύτερο μωράκι σου!

Αντιμετωπίζω κι εγω το ίδιο θέμα με το σάκχαρο νηστική, αλλά για την ώρα δεν έχει χρειαστεί ινσουλίνη.. Αν επιτρέπεται, ειχες πολύ υψηλές τιμές και ξεκίνησες ινσουλίνη; Τηρείς αυστηρά το πρόγραμμα διατροφής;;

καλημερα!

να στε καλα ολες κοριτσια!

μαριαννα να σου πω λοιπον

στο πρωτο μου παιδι ειχα παλι θεμα νηστικη αλλα μεχρι τον 8ο μηνα δεν εκανα ινσουλινη προσπαθουσα με διατροφη,οταν ομως ειδαμε πολυαμνιο η γιατρος με εγραψε ινσουλινη που εκανα μια φορα το βραδυ

αυτη τη φορα η ενδοκρινολογος μου με εβαλε καμπυλη ζαχαρου απο την αρχη γιατι περιμεναμε να κανω παλι,οι μετρησεις δεν ηταν κ χαλια αλλα ειχα 96 νηστικη,μου ειπε οτι στανταρ θα χω αργοτερα θεμα κ με βαλε ινσουλινη απο τον 4ο μηνα

ολα καλα μετριεμαι καθημερινα εχω φτασει να κανω 74 ινσουλινη -αν ξερεις απο τις μετρησεις του στυλο που κανουν ενεσεις-να φανταστεις ξεκινησα απο 10;καπου κει

ομως οταν ετρωγα δεν ειχα κανενα θεμα,ολες οι μετρησεις μια χαρα!

ολα αυτα μεχρι προχθες που εκανα ενεσεις που σας ελεγα για τα πνευμονια του μωρου

αυτες εχουν κορτιζονη κ οι τιμες μου στο διωρο που ετρωγα εκτοξευθηκαν στα υψη κ αναρωτιομουν γιατι

να σημειωσω οτι μετραω με μηχανακι το ζαχαρο μου 4 φορες τη μερα νηστικη,2ωρο απο το πρωινο 2ωρο απο το μεσημεριανο κ 2ωρο απο το βραδινο

μιλαμε με την ενδοκρινολογο κ με ειπε οτι λογω των ενεσεων αυτων οι τιμες μου μετα το φαγητο θα ειναι χαλια κ οπωσδηποτε να ξεκινησω κ αλλη ινσουλινη!

οποτε απο σημερα θα κανω κ πριν φαω γευματα,δηλαδη πριν φαω πρωινο,μεσημεριανο κ βραδινο...

να σημειωσω επισης οτι δεν εκανα κ αυστηροτατο προγραμμα διατροφης οσο δεν ειχα θεμα μετα τα γευματα,δηλαδη κ τα γλυκακια μου τα ετρωγα κ διαφορα -νταξει σε λογικη σειρα :)

τα κιλα που εχω βαλει ειναι 11 -αν δεν ηταν το ζαχαρο οκ το ξερω θα ηταν 31

και ξεκινησα ομως κ παχυσαρκη

ο,τι θελει να με ρωτησεις ελευθερα θα χαρω να σου λυσω αποριες και σου ευχομαι ολα καλα να πανε με τη διατροφη σου κ να μη χρειαστει η ινσουλινη αλλα οτι χρειαστει το κανουμε για τα μωρουδελακια μας :)

επισης πολυ σημαντικο οι γιατροι που εχουμε να ειναι ατομα που ειναι διπλα μας στα παντα!

η γυναικολογος μου κ η ενδοκρινολογος μου -γιατι εχω κ θυροειδη- ειναι διπλα μου πολλα χρονια κ τις εμπιστευομαι απολυτα!σαυτο ειμαι τυχερη κ οσο να ναι νιωθεις μια ασφαλεια

καλη μερα να χουμε :)

1zNmp2.png

Liza αν είναι σαν αυτά που έδωσαν θα κολλάνε με ταινία διπλής όψεως. Οπότε σίγουρα μετά από λίγο θα πέφτουνε.Βάζεις άλλη ταινία κ τα ξανακολλάς.

Καλά, κι εγώ τίποτα δεν ήθελα για το δωμάτιο: αφού ήθελα να βάλω ένα ασπρόμαυρο δερμάτινο χαλί που έχω φανταστικό, αλλά τα άκουσα από τον άντρα μου(κανέναν άλλο δεν υπολογίζω-κι αυτόν όχι ότι τον ακούω απόλυτα αλλά του κάνω καμια φορά το χατήρι) ότι πρέπει να έιναι χαρούμενο και να μοιάζει παιδικό. πάντος το καρότσι και την καλαθούνα τα πήρα μάυρα, και την κούνια άσπρη και όλα τα λευκα είδη (πάπλωμα, κουβέρτες, πάνες κ.α) σε μπεζ και καφέ αποχρώσεις. Δυστυχώς όμως στα φορμάκια δεν τη γλίτωσα, πήρα και 2-3 μπλε - γαλάζιο γιατί δεν μπορούσα να βρω και πολλά σε μπεζ,καφέ, γκρι.

Χαχα, φανταστείτε να έκανα κορίτσι το ροζ με νευριάζει περισσότερο από το γαλάζιο.

Κορίτσια, μετράω τις μέρες αντίστροφα κα δεν περνάνε.Νομίζω ότι είμαι μια ζωή έγκυος!Μετά που το ξανασκέφομαι όμως αγριεύομαι που δεν ξέρω τίμε περιμένει!

Παρακαλούνται οι φίλες μας αυτό το μήνα να εμφανίζονται που και που γιατί ανησυχούμε.Αν και είμαι σίγουρη ότι είναι όλες καλά, απλά κάνουν τα τελευταία τους ψώνια και προετοιμασίες για τα μπεμπάκια τους.

ΦΙΛΙΑ

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Lineal σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!

Κι εγω προς το παρόν με τη διατροφή το ελέγχω, κάνω μικρές παρασπονδίες, πολύ μικρές και όχι συχνα! Πεινάωωωω αρκετά γι αυτό!! Κι εγω ξεκίνησα με κίλα και έχω πάρει 7 αλλα έχασα 1 τωρα με τη διατροφή.

Έχω κι εγω πόλύ καλή συνεργασία με τους γιατρούς μου, ευτυχώς!

Σήμερα με στεναχώρησε η τιμή μετά από τοστ που εφαγα το πρωι ηταν 143! Οποτε θα αποφεύγω να τρώω τοστ το πρωι αφου μου το ανεβάζει και θα μιλησω και με το γιατρό αυριο που θα δει τις μετρήσεις της εβδομάδας..

Οι κορτιζόνες ναι το ανεβάζουν... Εγώ έχω πάρει να έχω stand by ινσουλίνη για το βράδυ όχι για μετα τα γευματα και βλέπουμε, ισως τη γλιτώσω. Αμνιακό υγρό ειχα καλό προς το παρόν. Εχω άλλες 3 εβδομάδες για τη γέννα. Εσυ;

Μαριάννα μου να ξέρεις ότι μέχρι τις 10 το πρωί απαγορεύεται να τρώμε υδατάνθρακες γιατί ανεβάζουν το ζάχαρο μμου το είπε η ενδοκρινολογς μέχρι ττότε μπορώ με να φάμε αυγό ζαμπόν τέτοια αλλά όχι ψωμί δημητριακα

fu9Ip3.png

Lineal σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!

Κι εγω προς το παρόν με τη διατροφή το ελέγχω, κάνω μικρές παρασπονδίες, πολύ μικρές και όχι συχνα! Πεινάωωωω αρκετά γι αυτό!! Κι εγω ξεκίνησα με κίλα και έχω πάρει 7 αλλα έχασα 1 τωρα με τη διατροφή.

Έχω κι εγω πόλύ καλή συνεργασία με τους γιατρούς μου, ευτυχώς!

Σήμερα με στεναχώρησε η τιμή μετά από τοστ που εφαγα το πρωι ηταν 143! Οποτε θα αποφεύγω να τρώω τοστ το πρωι αφου μου το ανεβάζει και θα μιλησω και με το γιατρό αυριο που θα δει τις μετρήσεις της εβδομάδας..

Οι κορτιζόνες ναι το ανεβάζουν... Εγώ έχω πάρει να έχω stand by ινσουλίνη για το βράδυ όχι για μετα τα γευματα και βλέπουμε, ισως τη γλιτώσω. Αμνιακό υγρό ειχα καλό προς το παρόν. Εχω άλλες 3 εβδομάδες για τη γέννα. Εσυ;

κι εγω σε 3 εβδομαδες γενναω στη 37η εβδομαδα ο γυναικολογος μου θελει να το παρει τοτε λογω του διαβητη κυησης οποτε μαλλον παμε μαζι :-D

ολα καλα θα πανε οκ το 143 ειναι οντως αρκετο αλλα κ μενα μου χει τυχει να φαω ενα κουλουρι κ να εκτοξευτει η τιμη

οντως θελει μεγαλη προσοχη

οπως και συ κ γω καθε εβδομαδα πηγαινω τις μετρησεις στη γιατρο στενες επαφες :D

1zNmp2.png

Μπράβο βρε κορίτσια στην υπομονή σας! Πραγματικα πολυ δύσκολο ολο αυτο να μετράτε και να προσεχετε τοςο πολυ!

Zoubik και εγω δεν ειμαι υπέρ του γαλάζιου και του ροζ! Πηρε η πεθερα μου μια μπλε κουβέρτα θα προτιμούσα να ηταν κάποιο ουδέτερο γιατι ειναι πολυ καλής ποιοτητας και πρώτα ο Θεος αν κανουμε και αλλο παιδάκι θα ήθελα να ηταν ουδέτερα για να τα εχω. Μου έδωσε η κοπέλα που μπυ ειχε δωςει την καλαθουνα της inglesina κςι το καθισμα αυτοκινήτου και τωρα εχω ολο το σετ αφου ειχα παρει το καρότσι! Πολυ χαρηκα!

Να σας ρωτήσω τωρα που θα πηγαίνουμε καθε εβδομαδα στον γιατρο θα ειναι η εξέταση ίδια; Γιατι διάβασα για μια Nst που βλέπει τους χτύπους της καρδιάς τπυ παιδιού ετσι καταλαβα.

W0hvp2.png

Χαιρετω ολα τα κοριτσια αν και μας λειπουν 2 τα οποια ηταν και αρκετα ενεργα και ειναι πολυ παραξενο που λειπουν.. δωστε μας ενα σημαδι!

Λιζα εχω κανει γυρω στα 15 NST ειναι το καρδιοτοκογραφημα και ειναι πολυ απλο σου βαζουν 2 καλωδιακια και το ενα μετραει παλμους και το αλλο συσπασεις. Κραταει κανενα μισαωρο σιγουρα και καθε φορα που κλωτσαει το νινι πατας ενα κουμπακι. Το αστειο ειναι να εχει και λοξυγγα ταυτοχρονα!! Το ακους οταν κουνιεται ειναι σαν ραδιοφωνο!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...