Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Peka με γεια το λίκνο! Δεν ειναι ωραια που γεμίζει το δωματιο με παιδικα πράγματα; Τι λίκνο πήρατε;

Έλενα απο οτι κατάλαβα ουσιαστικά ενα κάδος ειναι η μπανιέρα, αλλα να ρωτήσω οταν ειναι μικρουλη επιτρέπεται να καθίσει με τον ποπο; Γιατι ξερω οταν ειναι μικρα δεν κάθονται ετσι.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλενα απο οτι κατάλαβα ουσιαστικά ενα κάδος ειναι η μπανιέρα, αλλα να ρωτήσω οταν ειναι μικρουλη επιτρέπεται να καθίσει με τον ποπο; Γιατι ξερω οταν ειναι μικρα δεν κάθονται ετσι.

Στην ουσία δε κάθεται αφού είναι μέσα στο νερό. Είναι στην εμβρυική θέση.

Καλό μεσημέρι! Τί κάνετε;

Εγω σήμερα πήγα να δω τη μπέμπα μου, είναι καλά και έχει μεγαλώσει, 2500 κιλά. Σε ισχιακή προβολή.. Τελικά μόνο ισχιακά μωρα κάνω εγω;;!! :P

Elena το είπα γιατί στο video το μωρό φαίνεται ότι κάθεται εσύ ξέρεις τι σε βολεύει καλύτερα.

Peka πολύ ωραίο το λινκο σας!

Μαρίαννα είναι το δεύτερο παιδάκι σου? Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει? Θα έκανες ετσι και αλλίως καισαρική? Μια χαρά είναι το βάρος του μπράβο! Εγώ θα πάω την άλλη Πέμπτη και ανυπομονώ!

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

elena den pisteyw na dwseis ena swro lefta gia auto to mpanaki....pare mia koupa gia ta rouxa me 3 eurw apo ta jambo to idio einai...auto to mpanaki mono pou apeuthunete se brefh paizei na kanei kai 50 e...

euxaristw polu peka....exei polu wraia pragmata ta thelw ola....

mou eipanw shmera gia rouxalakia karamelises...einai bolika mou eipan ta kserete???

shmera korisia ponaei h mhtra mou...phra to giatro kai mou eipe akinhsia gia mia mera....mh genisw kai prowra,....

fu9Ip3.png

Liza ναι το δεύτερο. Δεν ξέρω αν θα γυρίσει αλλα μόνο στον Β επιπέδου ήταν με το κεφάλι κάτω, όλες τις άλλες φορές οχι! Το ίδιο κ στο πρώτο μέχρι την εβδομάδα που γέννησα. Καισαρική θα κάνω.

Κική τι πόνο νιώθεις δηλαδή και που ακριβώς? Εγώ κάθε φορα που πετρώνει πόνάω αλλά η μαια μου είπε είναι φυσιολογικό. Τα ρουχαλάκια που λες δεν τα ξέρω και έψαξα στο google αλλα δεν βρισκω κάτι πως ακριβώς γράφονται?

Μαρίαννα αφού έτσι και αλλιώς θα κάνεις καισαρική δεν πειράζει φαντάζομαι που είναι σε ισχιακή προβολή.

W0hvp2.png

τραβηγμα στη μητρα νιωθω ,ξερεισ χαμηλα στο τριγωνο.... δεν το ειχα ξανα νιωσει...αφου δεν μπορουσα να μερπατησω απο τον πονο....οταν πετρωνει η κοιλια μ δεν νιωθω κατι.... τα ρουχαλακια ουτε εγω ξερω πως να τα ψαξω...απ οτι καταλαβα παντως ειναι με μανικακια και κατω στα ποδια ειναι τργωνικο σαν σακοσ και δενει οπως η σακουλα σκουπιδιων η μεγαλη(φοβερο παραδειγμα σ εδωσα...χχχ) μου ειπε παντου τα πουλανε και θα μου παρει...τι να σ πω.....

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν θα γυρίσει αλλα μόνο στον Β επιπέδου ήταν με το κεφάλι κάτω, όλες τις άλλες φορές οχι! Το ίδιο κ στο πρώτο μέχρι την εβδομάδα που γέννησα. Καισαρική θα κάνω.

Μαριάννα, το μωρό σου ήταν σε ισχυιακή προβολή μέχρι την εβδομάδα που γέννησες, δηλαδή γύρισε πριν να γεννήσεις? Εμένα έχει λες πιθανότητες να γυρίσει? Είναι με το κεφάλι πάνω διαγώνια.

elena den pisteyw na dwseis ena swro lefta gia auto to mpanaki....pare mia koupa gia ta rouxa me 3 eurw apo ta jambo to idio einai...auto to mpanaki mono pou apeuthunete se brefh paizei na kanei kai 50 e...

Έχει 20 λίρες στα αγγλικά Mothercare... Κι εγώ το σκέφτηκα να πάρω ένα κουβά με παρόμοιο σχήμα από το Μασούτη, αλλά τι υλικό θα είναι, θα είναι κατάλληλο για μωρά? Δε νομίζω. Φοβάμαι μήπως έχει χημικές ενώσεις που δεν κάνουν για το μωρό.

Liza ναι εφοσον ειναι ουτως ή αλλως καισαρική, δεν πειράζει που δεν γυρισε..

Elena με εμένα ήταν αλλιώς τα πράγματα και γέννησα 33 εβδομάδων, οπότε αργότερα μπορεί και να γυρνούσε. Εχεις χρόνο μπροστά σου! :)

Καλημέρα κορίτσια!

kiki κι εγώ είμαι υπέρ του τρεχούμενου νερού, αφού στο σπίτι ΄χω μία μεγάλη ντουζιέρα!Γι' αυτό πήρα ένα μπανάκι απλό σαν σκάφη αλλά η βάση βγήκε λίγο ακριβλη 20 ευρώ.Κατά τα άλλα όσα μωρά κάναμε μπάνιο με τις μαμάδες τους χωρίς ξέπλυμα, βγαίνανε βρώμικα από το νερό!!!

Σημερα διάβασα ότι τα μαζέματα της κοιλιάς δεξιά και αριστερά είναι συσπάσεις της μήτρας, κι εγώ το βόδι νόμιζα ότι εκεί κάθεται το μωρό!Τί χαζή εδώ δεν έχει χώρο για να κουνηθεί, μου είπε ο γιατρός, κι εγώ νόμιζα ότι πιάνει και τη γωνία του!!

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...