Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

lisa ki egw tris fores pairnw alla apo duo xapia kathe fora....mou eixe pei na pairnw h fakelaki 1*3 th mera alla protimisa xapia.... den kserw gt toso polla...twra se 2 bdomades tha ta stamatisw....pare oti mporeis ths kouniadas mou tis xrewsan ta panta sto iasw....serbietes , pausipona, kompreses, antisiptiko plusewn euaisthitis perioxis.....OLA....

fu9Ip3.png

Λιζα μου εμενα ειναι λιγο παχουλος. Αμα κανεις συγκριση με μωρακια της εβδομαδας σου πρεπει να ειναι καλος ο δικος σου.

Μαριαννα μου δεν εκανα εγω την παραγγελεια που ειπες δεν εχω ιδεα να σε βοηθησω..

Ζουμπικ μου λες να μου κανει την χαρη να πανε ολα καλα; ειναι και χοντρουλης μωρε.... εγω ειμαι +17 και ολοι νομιζουν οτι εβαλα μονο κοιλια!! Χαχα αντε να δουμε πως θα φυγουν!!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

σιγά μην είναι χοντρός, θα κάνεις ένα ΨΗΛΟ παίδαρο, και θα γεννήσεις chrisaki πανεύκολα γιατί θα είναι έτοιμη και η μήτρα και ο τράχηλός σου!

Βρε κορίτσια, τα κιλά στην εγκυμοσύνη μπαίνουν από μονα τους.Εγώ επειδή είμαι λίγο τρελλή, παρατήρησα ότι τους μήνες που πρόσεχα έβαζα και τους άλλους που δεν έδινα σημασία μέχρι που έχανα. Νομίζω είναι ανάλογα πως θα σε βρει αλλά μου έχουν πει τα 10 φεύγουν από μονα τους, τώρα για τα υπόλοιπα θα δείξει!

όταν κουράζομαι έχω κάτι φριχτους πόνους από κάτω, αλλά χαίρομαι γιατί επιτέλους υπάρχει και μία ένδειξη ότι πλησιάζουμε στο στόχο μας!!Ακούς chrisaki υπάρχει και η άλλη πλευρά.Εσύ μεχρι τώρα δεν είχες συσπάσεις τώρα τελευταία σου παρουσιάστηκαν.

tt1a2b70.aspx

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα...Έχουμε να μιλήσουμε μπορεί και δύο μήνες. Διάβασα τα νέα των....τριών τελευταίων σελίδων....Από ό,τι φαίνεται γεννάτε οι περισσότερες πριν από εμένα γιατί εμείς πάμε για 27 Δεκέμβρη με καισαρική. Με τις πεθερές μην στενοχωριέστε....εεεε.... δεν βοηθάει και η κατάσταση που βρισκόμαστε γιατί οι ορμόνες κάνουν πάρτυ!!!

Όταν γέννησα το πρώτο μου παιδάκι έμεινε μία εβδομάδα η πεθερά μου μαζί μας ενώ είχα ζητήσει ευγενικά να έρθουν όταν γεννηθεί βέβαια, αλλά όταν γυρίζαμε σπίτι θα ήθελα να είμαστε μόνοι μας (εγώ, ο άντρας μου και το μωρό). Φυσικά αυτό δεν έγινε σεβαστό. Έγινα τούρμπο...σίγουρα οι ορμόνες δεν βοήθησαν αλλά κατά τα ψέματα: πέρα από τις ανάγκες των άλλων υπάρχουν μερικές στιγμές στη ζωή μας που δεν ξαναγυρνούν και οι ανάγκες των άλλων δεν θα έπρεπε να έχουν σημασία. Μία τέτοια στιγμή είναι ο ερχομός ενός μωρού. Η μαμά όπως και να το κάνουμε είναι στην πιο ευαίσθητη φάση. Κι εγώ κοιτάω πίσω και λέω καμιά φορά "πω πω τι νεύρα είχα" αλλά ειλικρινά δεν μπορούσα να ελέγξω ούτε τα νεύρα, ούτε τη στενοχώρια που είχα. Γι' αυτό δώστε λίγο σημασία στον εαυτό σας και δεν πειράζει πείτε συγνώμη μετά σε όσους θίχτηκαν...

Πέρα από αυτά....τα ρούχα της next είναι όνειρο αλλά είναι και πανάκριβα βρε κορίτσια....

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

Zoubik και εγώ χαίρομαι πόυ εχει αρχίσει να πετρώνει γενικά χαίρομαι που πλησιάζει ο καιρός! Θα έρθουν τα Χριστούγεννα και πρώτα ο Θεός θα έχουμε το πιο πολύτιμο δώρο!

Panmare καλως ήρθες ξανά πως είναι το μωράκι σου? Έχεις δίκιο για τα νεύρα εδώ και με τον άντρα μου καμιά φορα τσατίζομαι για κάτι μικρό και δεν το δείχνω γιατί μου περνάει αμέσως (πχ συσκευασία μπισκότων στο κομοδίνο). Για το ερχομό του παιδίου έχεις δίκιο η μαμά μου ΄θα έρθει σχεδόν 2,5 εβδομάδες για να περάσουμε μαζί και τα Χριστούγεννα δεν είναι ότι δεν χαίρομαι που θα την έχω να με βοηθήσει στην αρχή αλλά θέλω να είμαστε και μόνοι μας, ο άντρας μου το περιμένει πως και πως.

Για το next δεν έχω ιδέα. Σήμερα θα πάω να πάρω αλλαξίερα κατέληξα σε αυτές τις πλαστικές τις χοντρές που μπαίνουν πάνω από το κρεβάτι του μωρού σαν αυτήν http://www.motherbaby.gr/%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%8D-p-1165.html

Σας ευχαριστώ για το βάρος ησύχασα, η αλήθεια είναι δεν θέλω να γίνει και σαν εμένα ήμουν 4 κιλά και η μαμά μου είχε δυσκολευτεί πάρα πολύ. Για τα κιλά εγώ δεν καταλαβαίνω πως μπαίνουν τα άτιμα. Αυτές τις μέρες κάθε βράδυ τρώω ένα γιαουρτάκι με λίγα δημητριακά ολικης και ένα φρούτο αλλά και πάλι τσουπ το τσίμπησα το μισό κιλάκι μέσα σε μια εβδομάδα. Είμαι κοντά στα +15!

W0hvp2.png

Αχ τα κιλά!!! Εγώ έχω βάλει 12 και πρέπει να συγκρατηθώ λίγο. Έχει απομείνει 1,5 μήνας ακόμα μην πάρουμε άλλα 12. Ο μικρός μας είναι μια χαρά και 2 κιλάκια αισίως. Τον είδαμε εχτές στο Doppler. Από ό,τι μας είπε η γιατρός το κεφαλάκι του είναι γεμάτο μαλλάκια. Χαχαχαχα... Σε αντίθεση με την αδερφή του... Ελπίζω να φτάσουμε μέχρι τελευταία ημερομηνία. Κανονικά η ΠΗΤ μου είναι 7/1/2015 αλλά λόγω καισαρικής πάω στις 27/12. Στο μεταξύ η κοιλιά μου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!!!!! μυτερή και τεράστια!! άλλο πράγμα! :D

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Καλησπέρα κι από μένα!

Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο. Σήμερα μπήκα στην 36η εβδομάδα και η μικρή στον υπέρηχο έδειξε ότι είναι εγκάρσια, δηλαδή διαγώνια, με το κεφάλι πάνω. Γι' αυτό με πίεζε τόσο καιρό στα πλευρά! Λέτε να γυρίσει μέσα σ' ένα μήνα? Αλλιώς θα πάει για καισαρική.

Το καλό είναι ότι είναι ήδη 2.900-2.980 κιλά δηλαδή θα βγει μπουλούκα!

Σήμερα πήγα και στα Jumbo για τις τελευταίες αγορές. Σαλιάρες, πανάκια, τσάντα αλλαγής και μια βαλίτσα για το μαιευτήριο. Σήμερα βάζω πλυντήριο!!!

Όσο για τα κιλά φοβάμαι να ζυγιστώ! Πρέπει να έχω ξεπεράσει τα 15 εδώ και καιρό!

Κορίτσια μήπως ξέρετε γι' αυτό το όρθιο μπανάκι για βρέφη που είναι σαν να είναι μέσα στη μήτρα, που μπορώ να βρω? Τα Mothercare Αγγλίας έχουν, εδώ δε ξέρω.

Zoubik κι εγω οταν προσεχω τα περνω τα κιλα χαχα.. γι αυτο αποφασησα να τρωω οτι θελω πια και εδω και 1 μηνα εχασα και μισο κιλο. Οτι να ναι..

Elena εγω πηρα ενα απλο της chicco τι ειναι αυτο το ορθιο πρωτη φορα το ακουω;

Η risoto που χαθηκε;

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Διαφημίσεις

και η risoto και η marigula!Που είστε κορίτσια?

Πραγματικά ότι να' ναι τα κιλά!

Όποιος με βλέπει μου λέει έπεσε η κοιλιά σου θα γεννήσεις σε λίγο.Κι εγώ τους απαντάω ότι ο γιατρός μου είπε θα πάρω όλο το μήνα και στεναχωριέμαι!Η 38η εβδομάδα πολύ μου αρέσει, εσεις τί λετε? Εφτιαξα κ τη βαλίτσα μου γιατί όπως σας έχω ξαναπεί οι φίλες μου γέννησαν όλες πριν την 37η και τώρα θα πρέπει να περιμένω τουλάχιστον 3 εβδομάδες!κλαψ

Παρεπιπτόντως μόλις γύρισα από το γυμναστήριο!!!Και είμαι στο γραφείο!!!Δηλαδή αυτά που λένε για τις δραστήριες βλακείες.....εγλώ δεν άλλαξα τίποτα, μόνο ότι δεν τρέχω!

tt1a2b70.aspx

Α από μπανιο εγώ πήρα μια απλή μπανιέρα, και μία βάση για να είναι ψηλά.Πήρα κι από τα jumbo αυτό που είναι για να μη γλιστράει σαν πετσετα - στρώμα.Όλα μαζί 40 ευρώ.

Αυτό που λες Elena είναι με τα ράφια απο κάτω και το σωλήνα που το αδειάζεις στη μπανιέρα?Γιατί αν είναι αυτό δεν μου φαίνεται καθόλου βολικό.

tt1a2b70.aspx

Μπορείς να βάλεις ένα λινκ να δούμε τι εννοείς Έλενα? Και εγώ μια απλή μπανίερα πήρα μοτ έδωσαν και κάτι ακόμα που φουσκώνει γύρω γυρώ και μου είπαν ότι είναι για τα ταξίδια αλλά δεν έχω δει ακριβώς τι είναι. Ναι risoto που είσαι?

Και εγώ την βαλίτσα μου θα την φτίαξω μέχρι τη δευτέρα που θα μπω στον μήνα μου ας είναι έτοιμη. Ζουμπικ και οι γιατροί συνήθως θέλουν να πιάσεις τις 38 εβδομάδες.

W0hvp2.png

Kiki1986 εγώ έχω πάρει ρούχα από το next. Είναι πολύ καλή ποιότητα (τα έχω πλύνει ήδη). Είναι εξυπηρετικοί και τα στέλνουν άμεσα και το βασικό δεν έχει μεταφορικά για αγορές άνω των 20 ευρώ.

Εμείς σήμερα παραλάβαμε το λίκνο μας! Το στήσαμε για να αεριστεί λίγο και θα το μαζέψουμε πάλι μέχρι να έρθει η ώρα να το χρησιμοποιήσουμε!

cPtCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...