Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Καλή εβδομάδα κορίτσια!!

Chrisa όλα καλά θα πάνε!! Ενέσεις για τα πνευμόνια χρειάζεται να κάνεις ή οχι; Αφου μπήκες στο μήνα σου μην ανχώνεσαι!

Νομίζω απο το Σάββατο άρχισε να πετρώνει η κοιλία μου νιώθω να πονάει όμως αρκετα φυσιολογικό; Δεν ήμουν και καλα ψυχολογικά μπορει να επηρέασε αυτό; Δεν πετάω ρε κορίτσια ερχεται το μωρο και εγώ δεν θέλω να βλέπω άνθρωπο. Όλοι έχουν μια άποψη. Μαριγούλα σε καταλαβαίνω τωρα απόλυτα. Η πεθερα μου άρχισε χθες να μην κανω επισκληρίδιο η τάδε έπαθε ειχε αυτο, για ολα κατι ελεγε μια ωρα έκατσε μια ωρα συστάσεις. Κουραστηκα εγω θα δω αν αντέχω χωρις επισκληρίδιο δεν την αφορά αυτο. Σας παρακαλω πείτε μου τι να την πω ευγενικά για να σταματήσει πια. Ξερω οτι δεν ειναι κακιά δεν τα λεει με κακιά αλλα η ψυχολογία η δική μου δεν ειναι καλη και δεν μπορω συνέχεια να ακούω διορθώσεις.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια βγηκα κι ολας. Σταματησαν ολα αιμα και συσπασεις τελος. Λιζα μου εγω οταν ενιωθα την κοιλιτσα να σφηγγει εκανα 100αρα συσπαση γι αυτο προσεχε και μην ασχοληθεις με κανεναν αστα για μετα την γεννα.. δεν μου εκαναν κορτιζονη που ειπες ισως γιατι ειναι μεγαλο το μωρο αλλα επειδη φοβηθικαν μην εχω διαστολη εκαναν εκεινη την κακια εξαιταση με το χερι. Ευτυχως δεν ειχα τιποτα. Ας αντεξω λιγο ακομα να μεγαλωσουν τα πνευμονακια του..

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Καλή εβδομάδα κορίτσια!!

Σας παρακαλω πείτε μου τι να την πω ευγενικά για να σταματήσει πια. Ξερω οτι δεν ειναι κακιά δεν τα λεει με κακιά αλλα η ψυχολογία η δική μου δεν ειναι καλη και δεν μπορω συνέχεια να ακούω διορθώσεις.

Δε θα μπορούσες να πεις τον άνδρα σου να επέμβει ώστε να μη σε πρήζει? Εκείνος την έχει πιο πολύ θάρρος. Ή μπορείς να μην της απαντάς σ' αυτά που σου λέει, να κοιτάς αλλού, κουνώντας το κεφάλι και να αλλάζεις θέμα. Αυτό ίσως της κόψει τον αέρα.

chrisaki mia xara ksekourasou twra.... kai mhn agxwnesai ola teleia tha pane....

liza egw lew se ola nai kai kanw to diko mou giati an tsakwthw me tn pethera mou den einai eukolo meta na diorthwsoun oi sxeseis kai einai krima gia ton antra mou oute emena tha mou arese na tsakwnotan me tous dikous mou....alla otan kanei kamia xontrada bazw ton antra mou kai tis milaei kai ola meli gala....kalo einai na mhn anakateuteis esu...tha breis ton mpela su xwris na thes ...

fu9Ip3.png

koritsia phra shmera ena paketo babylino n1 to eixe se prosfora o basilopoulos me 3,56 0,13 h pana bgainei einai h kaluterh timi se panes opoia endiaferete(eixe mono ena g auto)

kai phra kai serbietes every day loxeias pali prosfora apo sklabeniti 2,25 tis mob kai 2,95 tis roz tha xreiastoume polles na parw ki alles???

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Chrisa ξεκουράσου τωρα και όλα καλά θα πάνε. Πόσο βάρος έχει το μωράκι σας? Γιατί το δικό μας το προηγούμενο μήνα δεν πήρε πολύ βάρος λιγότερο από τον προ προηγούμενο αν και η γιατρός δεν της φάνηκε λίγο το βάρος του.

Ελενα αν μιλήσω στον άντρα μου φοβάμαι ότι θα είναι χειρότερα, γιατί και αυτός είχε τέτοια θέματα και πια ούτε θέλει να ακούσει κάτι από αυτήν, αν και σε κάποια πράγματα έχει δίκιο η πεθερά μου αλλά επειδή ήταν μοναχοπαίδι και νομίζω τον είχε πρήξει πια εκνευρίζεται εύκολα μαζί της. Και επιπλέον φυσικά δεν τα λέει μπροστά του και δεν θέλω να βάλω λόγια. Σήμερα που πήρε τηλ ήθελε να περάσει να ξεδιαλέξουμε κάτι ρούχα που μου έδωσαν την είπα δεν χρειάζεται τα διάλεξα μόνη μου κάπως κόπηκε δεν περίμενε να την πω όχι αλλά αυτή θα είναι η στάση μου τελείωσε. Και σε ότι προτείνει θα την λέω θα το δω και θα ρωτήσω την γνώμη του γιού της για να καταλάβει ότι εγώ και ο άντρας μου έχουμε μόνο λόγο σε ότι έχει σχέση με το παιδί.

Κική αν χρειαστείς παρα πάνω θα σου δώσουν και από το μαυετήριο βέβαια εγώ θα πάω να πάρω αρκετές γιατί και στο σπίτι δεν θα χρειαστούν?

Κορίτσια εσείς κάθε πότε έχετε πετρώματα? Από το πρωί έχω τουλάχιστον 3 φορες και κράτησε αρκετά.

W0hvp2.png

liza thumise miou sto gea tha geniseis....egw tha ta parw ola dika mou giati kserw oti sta xrewnoun kai me to parapanw...bebaia tha rwtisw ti parexei dwrean to meeuthrio alla kalo kako tha ta exw mazi mou...

petrwmata exw kaimia 10 th mera isws kai parapanw an kourastw kai fantasou pairnw 6 magnisia th mera....

fu9Ip3.png

Κορίτσια είναι καμιά από Αθήνα που ενδιαφέρεται να παραγγείλουμε από τα mothercare Αγγλίας μαζί για να γλυτώσουμε τα μεταφορικά? Τα μεταφορικά κοστίζουν 35 ευρώ. Οι τιμές όμως είναι πολύ πιο χαμηλές από την Ελλάδα. Όποια θέλει ας μου στείλει pm.

Liza0 μου στις 35 βδομαδες ηταν 2800 νομιζω ειναι καλος. Οσο για την αντιμετωπιση της πεθερας νομιζω ειναι το πιο σωστο αυτο που κανεις απλα μην σε περνει το αγχος και η ανυσηχια πια μιας που εδτασες στο τελος!!! Τωρα ειναι ο μηνας της χαλαρωσης ας το απολαυσουμε ;)

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

chrisaki να δεις που θα γεννήσεις εύκολα!Τώρα πια όλα αυτά είναι για να προετοιμάζεσαι!

Αλοίμονο σε εμάς!!!!Πήγα τη παρασκευή στον γιατρό και μου είπε ότι θα τον πάρω όλο τομήνα σίγουρα.Αφού μου έκλεισε ραντεβού για τις 27 Νοέμβρη.Βέβαια μου είπε ότι κανόνικα μας βλέπουν πιο συχνά αυτή την περίοδο αλλά εμένα δεν χρειάζεται να με δει.Όλα καλά ΑΛΛΑ όλο το μήνα κορίτσια.Το καλό είναι ότι έχασα 2,5 κιλά από το προηγούμενο ραντεβού, ομπέμπης αναπτύσεται κανονικά 2840γρ., το αμνιακό μια χαρά κι ο πλακούντας το ίδιο. Οι ενοχλήσεις που είχα μου είπε πως είναι προετοιμασία του τραχήλου και το θέλουμε.

Αυτά τα λίγα απο μένα

Φιλιά σε όλες

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Ναι Κικής στο γαία θα γεννήσω πρώτα ο Θεος ξερω οτι τα χρεώνουν αρκετα και εγω θα παω να αγορασω. 6 μανήσια γιατι παίρνεις τόσα; Εγω έπαιρνα μονο για ενα μήνα 3 φορες γιατι ειχα κράμπες. Σήμερα η μαία με πρότεινε για το στήθος κερατινη οταν θα θηλάζω και τωρα αμυγδαλέλαιο.

Εμένα ρε κορίτσια το βάρος του στις 34+2 μερες ήταν μονο 2284γρ γιαυτο στεναχωρηθηκα εβαλε μονο 400 γρ εμώ τον προηγούμενο μήνα ειχα βάλει 600γρ. Η γιατρός δεν μου ειπε κάτι ολα καλα τα μέτρησε.

Zoubik μην το βλεπεις αρνητικά που θα πάρεις ολο το μήνα θα εχει αναπτυχθεί πλήρως το αναπνευςτικο του σύςτημα. Πως έχασες κιλα; Εγώ έβαλα αρκετα δυστυχώς εχω θεμα και με την τουαλέτα 3 φορες σιδηρο παίρνω επειδη ειναι πολυ χαμηλός και ο αιματοκρίτης μου.

Chrisa εχεις δίκιο αυτο θελω να κανω να απολαύσω αυτη τη περίοδο πρεπει να καταλάβει ποια ειναι τα όρια.

W0hvp2.png

Chrisaki αν θυμάμαι καλά, εσύ είχες παραγγείλει καρότσι από το koudounistra.gr; Διοτι ενδιαφερομαι να παραγγείλω ένα από εκεί και θα ήθελα να σε ρωτήσω εαν ήταν συνεπής στο χρόνο παράδοσης και αν μπορουμε να πληρώσουμε με αντικαταβολή. Τηλεφωνικά έκανες την παραγγελία;

Elena2014 έλεγξες αν παραδίδουν Ελλάδα γιατί νομίζω εδώ σε εμάς δε στέλνουν. http://help.mothercare.com/help/delivery_info/overseas_delivery_which_country

Πάντως σήμερα πήγα Mothercare. Θα έχουν εκπτώσεις μέχρι το άλλο Σάββατο για όποια ενδιαφέρεται σε ορισμένα είδη. Έχουν και σουτιέν θηλασμού λευκά με έκπτωση βγαίνουν 20 ευρώ το ένα.

cPtCp2.png

Liza μάλλον ξεπρήστηκα λίγο γιατί τον προηγούμενο μήνα είχα φτάσει +13,5.Μη νομίζεις κι εγώ +11 είμαι τώρα, τα κίλάκια μου τα πήρα.Το έντερο μεγάλο δράμα εδώ και 5-6 μήνες.Δηλαδή, δε νομίζω πως όλα αυτά τα κιλά που γράφει η ζυγαριά μας είναι πάχος.Τώρα για το βάρος του μικρού σου στις 34+2 μια χαρά μου φαίνεται, δεν είχα πάει στο γιατρό τότε να σου πω, αλλά μη ξεχνάμε ότι ο υπέρηχος εχει τώρα μεγάλες αποκλίσεις.

Καλημέρα

tt1a2b70.aspx

Elena2014 έλεγξες αν παραδίδουν Ελλάδα γιατί νομίζω εδώ σε εμάς δε στέλνουν. http://help.mothercare.com/help/delivery_info/overseas_delivery_which_country

Ναι το ξέρω δε στέλνουν Ελλάδα, μπορείς να τα παραλάβεις όμως μέσω του forward2me.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...