Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Liza0 δεν χρεώνει τίποτα η κλινική ούτε ο γιατρός για την συλλογή του ομφάλιου αίματος. Μίλησα και γω με τη δημόσια τράπεζα και μου εξήγησαν την διαδικασία και έκανα αίτηση στη σελίδα τους για να μου σταλεί το κιτ συλλογής με χρεώση δικιά μου. Μάλιστα το είπα και στο γιατρό και μου είπε βέβαια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την μεριά του να συλλέξει το αίμα. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι το κιτ πρέπει να αποσταλεί πίσω με κούριερ μέσα σε 24 ώρες από την συλλογή. Οπότε η μόνη χρεώση στην προκειμένη περίπτωση για την δωρεά είναι τα έξοδα αποστολής κούριερ για παραλαβή και επιστροφή του κιτ.

Σήμερα είχα πάλι μάθημα με τη μαία. Δεν με κράτησε πολύ περίπου μισή ώρα γιατί ήρθε μια κοπέλα για να γεννήσει. Κάναμε πάλι εξάσκηση στις αναπνοές. Αλλάξαμε ρυθμό ξεκινάμε αργά για 10 δεύτερα, συνεχίζουμε πιο γρήγορα για 15 δεύτερα και τελειώνουμε πάλι αργά για 10 δεύτερα. Κάνω και εξάσκηση στο σπίτι από την Τρίτη οπότε σήμερα είδα μεγάλη βελτίωση! Κατά τη διάρκεια μιας αναπνοής είχε το χέρι της στην κοιλιά μου και μου λέει "έχεις σύσπαση τώρα. τη νιώθεις???". Φυσικά δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα αλλά μου είπε όταν σκληραίνει η κοιλιά ψηλά στον αφαλό (εκεί περίπου έχει ανέβει η μήτρα τώρα) για μερικά δευτερόλεπτα αυτό σημαίνει ότι συσπάται! Πλέον μου είπε οι συσπάσεις θα είναι αρκετές και όσο προχωράμε θα γίνονται όλο και περισσότερες. Θα την δω πάλι την Δευτέρα.

cPtCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας!

Εγώ ούτε πόνους έχω ούτε συσπάσεις νιώθω, και με ρωτηςε χθες η γιατρός αλλα μου λεει ειναι νωρις μην ανησυχείς. Ευχαριστω για την ενημέρωση και εγω απόρησα γιατι να δώσω λεφτα για τη συλλογή. Να σας ρωτήσω εσάς η μαία σας εχει κάποια αμοιβή ή θα δώσετε οτι θέλετε; Μιας φίλης μου ειχε αμοιβή 200 ευρω και ειπα να ρωτήσω και εγω μηπως εχει αμοιβή και δεν τη γνωρίζω. Μου ειπε οτι σας πει η γιατρός άρα καταλαβα στην αμοιβή της γιατρού ειναι και η δική της γιατι ειναι ουσιαστικά υπάλληλος της γιατρού. Και σκεφτόμουν οτι θα της δώσω 100 ευρω ακούγονται λίγα; Δεν ξερω τι αμοιβές υπάρχουν γιαυτο ρωτάω.

W0hvp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τελικά ειμαι με τις μέρες μου, σήμερα είμαι ΧΑΛΙΑ!!!Πήγα εχθές σε ένα συνέδριο και ήπια γαλλικό καφέ.Είχα πολλούς μήνες να πιω καφέ και δεν κοιμήθηκα ούτε λεπτό.Με επιασε και η συχνοουρία πάλι(δεν έχω όλη την ώρα), και είμαι στο γραφείο και προσπαθώ να δουλέψω.

Εγώ έχω ενοχλήσεις πολύ χαμηλα.Δηλαδή εννοώ την ευαίσθητη περιοχή.Έχετε καμια ιδέα γιατί γίνεται αυτό?Νιώθω σαν τσιμπήματα.Στο γιατρό δεν πήγα ακόμη γιατί έχει τοκετούς εδώ και 2 μέρες.Κι εγώ την άλλη εβδομάδα θα πάρω το κιτ για τα βλαστοκύτταρα.

Αυτά κορίτσια, σας φιλώ και καλή δύναμη σε όλες!!

tt1a2b70.aspx

Και εγώ χαλια ειμαι. Με πηρε η πεθερα μου να μου πει οτι μια κοπέλα της έδωσε μια καλαθουνα( ειχα συννενοηθει εγω μαζι της με ειχε ρωτήσει αμα τη θελω και μένει κοντα στη πεθερα μου γιαυτο την έδωσε σε αυτην. Και η πεθερα μου μου ειπε οτι δεν της αρεσε καθολου γιατι ειναι μαύρη και ασπρη μεσα και οταν τη πηγαινε σπιτι ένιωθε ουι κουβαλάει φέρετρο. Εγω την ειπα δεν με πειραζει θα βαλουμε μια μπλε κουβερτούλα και μου απαντάει καλα και το κλείνει. Τι ειπα δηλαδή; Η κοπέλα προθυμοποιήθηκε μονη της να με ρωτήσει αμα τη θελω και θα κόλλησω στο χρώμα; Νιωθω τοςο χαλια κλαίω και δεν μπορω να καταλάβω τι ειπα.

W0hvp2.png

liza τι εννοείς?σου το έκλεισε στα μούτρα?καλά θα τρελαθούμε εντελώς με τις πεθερές σας βρε κορίτσια!!!Μην κλαις βρε κορίτσι μου χωρις λόγο.

Κι η δικιά μου καλαθούνα μαύρη είναι, και μάλιστα τη διάλεξα εγώ.Τώρα που το λες όταν είδε το σετ η πεθερά μου είπε: εσύ μαύρη θα έπαιρνες, τί θα έπαιρνες!!!Αλλά δεν νομίζω ότι το είπε για κακό, αλλά και να το είπε ούτε που με αγγίζει!Μήπως εμείς οι θεσσαλονικιές είμαστε λίγο πιο σκληρες?

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Την Τρίτη μου βάλαν από το ΙΚΑ όλο το επίδομα (1.130 ευρώ) στο λογαριασμό! Δεν το περίμενα, νόμιζα θα τα βάζαν σε δόσεις! Ορμάω αύριο στο ΙΚΕΑ για ό,τι εξοπλισμό μου λείπει. Πήρα δύο νυχτικιές και πιτζάμες για το μαιευτήριο από τα HONDOS (έχει πολύ καλές τιμές τώρα με το δεκαήμερο προσφορών) πήρα και δύο ροζ κουβερτούλες και κανόνισα ό,τι εκκρεμότητα έχω για το σπίτι, βαψίματα κλπ. να τελιώσει την επόμενη εβδομάδα! Σε λίγο θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε την μπέμπα και τον Αη Βασίλη! :P

Μου είπε zombik καλα οτι νομιζεις και το έκλεισε. Εχω στεναχωρήθει παρα πολυ δεν ειπα τιποτα στον αντρα μου γιατι θα εκνευριστεί μαζι της και δεν θελω ποτε να κάθομαι να λεω απλα άλλη φορα δεν ξανα σηκώνω το τηλεφωνο αν ειμαι μονη μου τελείωσε. Θα λεω ημουν έξω αν μου πει οτι πηρε. Εχει κόλλημα με το μαύρο και εγω αν φοράω μαύρη μπλούζα το σχολιάζει οχι με κακιά απλα δεν της αρέσει αλλα της εχω πει οτι δεν εχω θεμα με τα χρώματα. Δεν ξερω γιατι φέρθηκε ετσι πραγματικα και τον αστείο ειναι που ξεκινηςε

να μου το πει και ειπε εςυ ξέρεις βέβαια αλλα εμενα δεν μου αρεσε. Αν ξερω εγω μην μου το σχολιάζεις καθολου τα νεύρα μου. Και εγω δεν ειναι Αθηναία απο Μακεδονια ειμαι.

Έλενα με γεια τα ψώνια!! Και εγω σήμερα πήγα πηρα πιτζάμες και σουτιέν θηλασμού. Πήρα δύο πιτζάμες και δυο σουτιέν. Φτάνουν πιστεύεται για το μαιευτήριο;

Σήμερα μιλούσα με μια φιλη που γέννησε με καισαρική και μου ειπε και αυτη για τα εσώρουχα μια χρήσης ή μου ειπε σερβιέτες μεγάλες. Θα παω να κοιτάξω. Να ξέρετε οτι οι κλινικές τα χρεώνουν πανάκριβα.

W0hvp2.png

Σήμερα παρέλαβα τα καλλυντικά που παρείγγειλα από το φαρμακείο για το μωρό και για μένα (σαμπουάν-αφρόλουτρο, κρέμα αλλαγής πάνας, κρέμα ενυδάτωσης, αμπούλες φυσιολογικό ορό, κρέμα για τις θηλές, σλιπ μιας χρήσης για την κλινική)! Έτοιμα και αυτά! Άντε σιγά-σιγά να τελειώνουμε!

Έβγαλα και ληξιαρχικές πράξεις γάμου και πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης και για τους δυο μας (εννοώ και του συζύγου) γιατί έχουμε 2 οικογενειακές μερίδες (ο καθένας την δικιά του).

Το ωραίο είναι στη ληξιαρχική πράξη γάμου δεν υπάρχει προσδιορισμός επωνύμου τέκνου γιατί ο παπάς που μας πάντρεψε δεν μας έδωσε να κάνουμε κοινή δήλωση για το επώνυμο των τέκνων! Οπότε βάσει του Αστικού Κώδικα αφού δεν έχει γίνει τέτοια δήλωση από εμάς, τα τέκνα παίρνουν το επώνυμο του συζύγου υποχρεωτικά (καλά όχι ότι θέλαμε να δηλώσουμε κάτι διαφορετικό, αλλά λέμε...!!!).

Elena2014 πάρε από το λογαριασμό τα χρήματα και άσε τους να ψάχνονται αν έκαναν λάθος!

Liza0 μην ασχολείσαι! Αν αρέσει σε εσάς άσε τους υπόλοιπους να λένε!!!

Δανείστηκα και εγώ 3 σελτεδάκια (αυτά που είναι αδιάβροχα από κάτω) από μια φίλη μου και το ένα ήταν ξεφτισμένο. Εεεε και??? Τα φέρνω σπίτι μου λέει η μάνα μου (παρακαλώ) πού το πας αυτό δε βλέπεις πως είναι??? Της απαντάω μια χαρά θα την κάνει τη δουλειά του κάτω από το σεντόνι στο λίκνο, δεν θα το βγάλω πρώτη μούρη έξω! Σταμάτησε να μιλάει, τα έπλυνα, τα σιδέρωσε κιόλας και τα βάλαμε στην άκρη. Απλά ήθελα να σου φέρω και δικό μου παράδειγμα!

cPtCp2.png

Peka με γεια και τα δικα σου ψώνια!! Πηρα κςι εγω σαμπουάν για το μωρο της chicco τι κρεμα πήρες για τις θηλες? Μια μαία μου ειπε να βαζω αμυγδαλέλαιο και τωρα για να τις προετοιμάσω. Για το θεμα με τη πεθερα δε με πείραξε που μου το ειπε αλλα που μου το έκλεισε ετσι. Μιλούσαμε κανένα 10 λεπτό για αλλα θέματα και μόλις ειπε αυτο το έκλεισε ετσι απότομα. Δεν διαχωρίζω τη μαμα μου αν μου τη ελεγε θα τη έλεγα το ίδιο οτι θα βαλουμε κουβερτούλα και μια χαρα θα ειναι στην τελική για λίγους μηνες ειναι. Αν μου το έκλεινε η μαμα θα την ξανα έπαιρνα να το ελυνα με την πεθερα δεν μπορει να γινει αυτο.

W0hvp2.png

Liza0 μου έχουν πει ότι στο μαιευτήριο θα χρειαστούμε τουλάχιστον 3 νυχτικιές γιατί βολεύουν πιο πολύ. Εγώ πήρα 2 νυχτικιές, έχω και 2 καλοκαιρινές με κουμπάκια που θα της βάλω με μια μπλούζα και πήρα και 1 ζευγάρι πιτζάμες για να βρίσκονται. Σουτιέν θηλασμού έχω ένα, δες πρώτα αν σε βολεύουν πριν πάρεις κι άλλα.

Όσο για τα προιόντα της chicco το έχεις ψάξει για τα συστατικά της? Εγώ δε θα τα έβαζα στο μωρό μου. Παρήγγειλα της weleda που είναι ακίνδυνα και κάποια από το iherb που έλενξα τα συστατικά τους.

Κρέμα για τις θηλές δεν το έχω ξανακούσει. Σε τι βοηθάει? Σίγουρα το αμυγδαλέλαιο είναι καλό αφού είναι εντελώς φυσικό.

Διαφημίσεις

Η κρέμα για τις θηλές αφορά την καταπραϋντική φροντίδα αναδόμησης των θηλών. Χρήση από τη γέννηση του μωρού, για διευκόλυνση του θηλασμού. Έπειτα από σύσταση της μαίας την πήρα. Το αμυγδαλέλαιο που λέτε καλό είναι αλλά έχει άσχημη γεύση να έρθει σε επαφή με το στόμα του μωρού οπότε δεν μου το σύστησε για τις θηλές.

cPtCp2.png

Elena για να ειμαι ειλικρινής διάβασα εξωτερικά τι έγραφε η συσκευασία δεν έψαξα στο Ίντερνετ για τα συστατικά. Σχετικα με την κρεμα για τις θηλές μου είχαν δωςει δείγμα της frenzy derm δεν την εχω δοκιμάσει λεει για προετοιμασία γιαυτο ρωτάω και εγω. Νυχτικιά δεν μπορω να φορέσω κρυώνω εχω μια με κουμπιά θα τη βάλω στη βαλίτσα αλλα δεν ξερω αν θα τη φορέσω. Τις πιτζάμες τις πηρα XL μεγάλες για να ειναι άνετες.

W0hvp2.png

Μια ερώτηση προς όσες έχουν χρησιμοποιήσει κουπόνια από Pampers.

Μου έστειλαν ένα κουπόνι -3 ευρώ για συσκευασία New Baby μεγάλη. Ισχύει για τα μεγέθη 1 και 2??? Γνωρίζει κάποια που να το έχει χρησιμοποιήσει και να έχει αγοράσει με το κουπόνι αυτό το μέγεθος 2???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

cPtCp2.png

Καλημερα κοριτσια,

Δεν πηρα κρεμα για τις θυλες καντε εσεις την ερευνα και θα βλεπω απο εσας τι να παρω κι εγω γιατι ειμαι στο νοσοκομειο με συσπασεις.. Δεν θα παει μακρια η βαλιτσα θα το δειτε μεσα στον Νοεμβρη με βλεπω να γενναω!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Chrisaki εύχομαι να πάνε όλα καλά, που θα πάνε πιστεύω γιατι πλέον μπήκες στο μήνα σου και λογικα θα μπορεσουν να ελέγξουν τις συσπάσεις στο νοσοκομείο! Υπομονή και θετικές σκέψεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...