Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω έκανα prp ενδομητριου πριν την εμβρυομεταφορα. Είχαμε ακυρώσει 3 φορες την εμβρυομεταφορα γιατί έφτανε το ενδομήτριο το πολύ μέχρι 6,9 και μετά έπεφτε. Κι ο γιατρός μου μου έλεγε στην αρχή να μην το κάνω και να προχωρήσω με ενδομητριο 6,8 επειδή ήταν τριζωνικο όμως όταν λες στην αρχή το ενδομήτριο να είναι τουλάχιστον 7,5 πώς μου λες μετά να προχωρήσω με κάτω από 7?Του είπα όχι και του ξεκαθάρισα ότι χωρίς prp ενδομητριου δεν πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Έτσι και μου το έκανε. Είχα κάτι να χάσω? Θα έκανε κάποιο κακό? Μόνο 300 ευρώ θα έχανα αν δεν πετύχαινε και θα εμένα και με το "αν". 

Άρα κοριτσαρα προτείνεις να το κάνω??? Εμένα μου είπε 200ε το απλό δηλαδή απλά να το εισχωρήσει μέσα και 400 με βελόνα ειδική που το τοποθετεί σε όλο το ενδομητριο στα σημεία που θέλεις και κρίνει σωστά αυτός, βέβαια ακόμα περιμένω την απάντηση του αν θα το κάνουμε ή όχι 

πρίν από 26 λεπτά , apple2 είπε:

Θα τις βάλεις και τις τρεις? Κι εγώ στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά με δύο βλαστοκύστες 3αβ και 2αβ. 

Δεν ξέρω ακόμα θα μιλήσουμε για αυτό την άλλη βδομάδα γιατί θέλει να σκεφτεί αν θα προχωρήσουμε σε prp ενδομητριου ή όχι... μόλις έφυγα από το κέντρο όλα τα άλλα ήταν καλά μορφολογία και διαστάσεις μήτρας δηλαδή 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

risoto μπράβο κορίτσι μου, τα κατάφερες!Όλα τέλεια, θα γεννήσεις όπως θέλεις!!!!Είμαι πολύ περήφανη για σένα!Μασαζ να κάνω αλλά με τίπ τι προϊόν, εγώ αυτά τα λάδια δεν τα εμπιστεύομαι καθόλου.Θα ρωτήσω αύριο το γιατρό, που θα πάω επιτέλους.Αν γεννήσεις στις 38 δεν νομίζω να σου βγεί 4κιλό, τώρα αν πάρεις όλο το μήνα κουράγιο με τόσο μεγάλο παίδι!χαχα!

Συγχαρητήρια kidenio!Τώρα θε έχεις μια μεγάλη οικογένεια!!

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

risoto ειδες που γυρισε το μωράκι σου!!! Σχετικά με αυτο που ειπες με το μασαζ περινέου, στο βιβλιο που εχω, γραφει οτι οι ασκησεις Kegel http://www.familylife.gr/eimai-egkyos/praktikos-odigos/1879-%CE%A4%CE%BF-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%BF,-%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AE,-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-KEGEL-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%AC%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B1%E2%80%A6 βοηθουν παρα πολυ, στην γυμναση του πυελικου εδάφους και στην ελαστικοτητα τους. Ειναι ιδανικες κατα την εγκυμοσυνη, αλλα΄και μετα τον τοκετο για την επαναφορα των πυελικων μυων στην αρχικη τους κατασταση.

Lisa0 πολυ ενδιαφερον το σεμινάριο. Ερωτηση δεν εκανα γιατι με καλυψαν οι ερωτησεις των αλλων μαμαδων.

Εμεις καναμε προχθες την εξεταση doppler. Ολα καλά, o μπεμπης μας ειναι με το κεφαλι προς τα κατω αυτη την φορά, αλλα μαλλον θα φερει πολλες σβουρες ακομη! Εφτασε τα 2 kg.

YS2Wp3.png

Κοριτσια ειμαι χαλια!!! :(

Εγώ σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση και προσπαθω να μην το δειξω και να ανυσηχουν και για μένα. Στην μαμα μου λεω συνεχεια πως ειμαι δυνατη και αντεχω. Στον συζηγο μου δεν μιλω αν και το καταλαβαινει και με στηριζει.

Ο γιατρος μου εφυγε εκτακτος εκτος Κύπρου και γυριζει Δευτερα, κατι του ετυχε και αυτού. Η πιεση μου ειναι ψιλοχαλια, απο το αγχος!!!

Μιλησα με τον γιατρο μου για την πιεση του εξηγησα την κατασταση και μου αυξησε την δοση των φαρμακων. Φοβαμαι να χαρω πλεον!!!

Το καλο ειναι που νιωθω παρα πολύ την μπεμπα μου και αυτο με καθυσηχάζει.

Θεε μου, βοηθάμε!!! Παναγία μου, Αγία Μαρίνα!!!

Ευτυχως που εχω φτιάξει βαλιτσες, τα παντα!!! Ευτυχως που βαλαμε και τις ενεσεις για τα πνευμονακια του μωρου!!! Τουλαχιστο να αντεξω μεχρι την Δευτερα που θα γυρισει και ο γιατρος μου!!!

rizoto μου, χαιρομαι κοπελα μου, ειλικρινα πολύ χαιρομαι που γυρισε η ζουζουνα σου!!!

Lizaki το καταστημα που πήρα την αλλαξιερα είναι το Mari-Kali. Δεν ξερω αν υπαρχει στην Ελλαδα.

Σας φιλώ!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Παρακολούθησα και εγώ το σεμινάριο της nutricia. Ενδιαφέρον και κατατοπιστικό!

Liza0 απλά ο γιατρός στον υπέρηχο αποφεύγει το "επίμαχο" σημείο οπότε δε μπορούμε να καταλάβουμε. Αυτός βλέπει ό,τι θέλει να δει και συνεχίζει!!! Έχει πλάκα πάντως να μην ξέρουμε τι είναι το μωρό!!! Του μιλάμε και του λέμε δεν ξέρουμε τι είσαι αλλά εμείς σε αγαπάμε πολύ και σε λίγο καιρό θα γνωριστούμε από κοντά και μας απαντάει κλωτσώντας!!!

Σήμερα επικοινώνησα και για δωρεά ομφάλιου αίματος και έκανα αίτηση να μου στείλουν το κιτ συλλογής. Αν είναι να σώσουμε μια ζωή παγκοσμίως ας γίνει με αυτό τον τρόπο!

Risoto μπράβο για το μωρό! Είδες τελικά γύρισε όταν ήθελε αυτό...μας βασανίζουν απο την κοιλιά παιδί μου!!!

Marigula υπομονή και θετική σκέψη! Τα πάντα είναι μέσα στη ζωή...εγώ αυτό έχω σαν αρχή και προχωράω!

cPtCp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Marigula εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη θεία σου, να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να συνεχίσει να εξελίσσεται ομαλά η εγκυμοσύνη σου!

Χθες που πήγα στον ενδοκρινολόγο μου έδωσε μια διατροφή και να κάνω μετρήσεις 4 φορές την ημέρα εως την Παρασκευή οπου και θα δουμε τις τιμές και θα δουμε για τα περαιτέρω.

Διαφημίσεις

Μαριγούλα εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη θεία σου να σκέφτεσαι το μωράκι σου και να προσεύχεσαι! Μέχρι τώρα όλα καλά πάνε και έτσι θα συνεχίσουν, αυτό να σκέφτεσαι! Ευχαριστώ για την ενημέρωση για την αλλαξιέρα.

Risotto μπράβο χαρηκα πολύ! Τσάμπα τα κλάματα είδες! Αυτό πρέπει να είναι παράδειγμα για όλες μας! Για το μασαζ δεν έχω ξεκινήσει κάτι εγώ θα μιλήσω αύριο με τη γιατρό που θα πάμε. Για την αλλαξιέρα θέλω για πάνω από το κρεβατάκι έχω δει τι έχει το Ικεα έχει και φτηνό επιπλάκι στα 30 ευρω και από πάνω βάζεις αυτό το στρωματάκι που λες αλλά δεν θα ήθελα να γεμίσω το δωμάτιο με χώρια έπιπλο.

Peka πραγματικα θα είναι ωραίο που δεν ξέρετε το φύλο μπράβο που αντέχεται!!

Και εμένα μου άρεσε το σημερινό σεμινάριο. Ρώτησα μόνο για το rooming in και η μαια είπε ότι είναι υπερ αλλά να μην υπάρχει επισκεπτήριο αυτή αυτό έκανε.

W0hvp2.png

Serafina Kegel κάνω χρόνια τώρα. Νομίζω έχει γίνει σχεδόν συνήθεια και δεν τις κάνω πια συνειδητά. Η αλήθεια είναι ότι βοηθάνε πολύ γενικά. Θα δείξει και με τη γέννα τι θα γίνει. Αλλά το μασάζ λέω να το κάνω πάραυτα.

Marigula ρε κορίτσι, μήπως να σας διαβάσει κανένας παπάς; Μα λες και σας μούτζωσαν. Δόξα τω Θεώ τουλάχιστον εσείς και το μωράκι σας είστε καλά. Αλλά όλα τα τριγύρω σε έχουν κάνει κουδούνι, ρε παιδάκι μου. Υπομονή. Όλα μέσα στη ζωή είναι. Ελπίζω να πάνε όλα κατ' ευχήν.

Liza0 να πας στα jumbo να δεις αυτό που σου λέω που είναι μαζί με μπανάκι. Πρέπει να είναι πολύ βολικό. Εγώ έβαλα εκείνο το στρωματάκι του ΙΚΕΑ πάνω σε μια συρταριέρα που είχα ήδη. Μου άρεσε αυτό του ΙΚΕΑ, γιατί είναι ελαφρύ και μπορώ να το μαζέψω εύκολα και να το βάλω όπου θέλω. Τα άλλα μου φάνηκαν πολύ βαριά και γκουμούτσες.

zoubik μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο για το μασάζ.

Μπορείτε σας παρακαλώ να μας δώσετε πληροφορίες που μαζέψατε από το σεμινάριο της nutricia; Γενικά ότι μάθατε που δεν το ξέρατε ή που δεν το έχουμε αναφέρει. Εγώ αύριο έχω ραντεβού στο Σταθμό Προστασίας Μάνας-Παιδιού για να συζητήσω για το θηλασμό. Ουσιαστικά θα πάω με τις ερωτήσεις μου για να μου τις απαντήσουν. Ότι ερωτήσεις έχετε, γράψτε για να τις έχω μαζί μου και θα σας φέρω αύριο τις απαντήσεις.

Risoto θα πάω να δω αυτο που μου λες ευχαριστω! Σήμερα πήγαμε βόλτα με τον αντρα μου σε ενα mall και μπήκαμε σε ενα prenatal ειχε αλλάξιερα πάνω σε κρεβατακι αλλα δεν ηταν κατι σταθερό απλα ενα χοντρο πλαστικό με δεξια και αριστερά λιγο υπεριψομενο αλλα δεν κούμπωνε κάπου. Εννοείτε οτι δεν θα αλλάξεις το μωρο και θα φεύγεις αλλα αργότερα που θα κουνιεται το φοβάμαι μην πέσει.

Για το σεμινάριο δεν πιστεύω οτι ειναι κατι που δεν ξέρεις θα πω απλα τι ειπε και οτι θες ρωτα! Μίλησε αρχικά για το αν ο θηλασμός ειναι μέσω αντισύλληψης και ειπε οτι πρεπει να μην υπαρχει και περίοδος. Εγω δεν μπορω να καταλάβω γιατι να ρισκάρεις αν δεν θες εγκυμοσύνη και να μην χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό τελος παντων. Μας έδειξε με μια κούκλα πως κανεις μπάνιο το μωρο και όσο δεν εχει πέσει ο οφαλος ο οποίος δεν υπάρχει πρόβλημα αν βρέχεται αλλα δεν πρεπει να μουλιαζει και πέφτει μέχρι τις 25 μερες. Θα ανησυχήσουμε αν στον ομφαλό υπαρχει ερυθρότητα, ερεθισμός ή μυρίζει. Το μωρο θα το κάνουμε το πρωτο καιρο καθε βραδάκι μπάνιο και φυσικα σε καθε εκκένωση θα το πλένουμε. Δεν υπαρχει πρόβλημα οταν το πλένουμε και πέφτει το νερό απο πισω προς τα μπρος γιατι ειναι τρέχουμε το βέρο δεν ειναι σαν το μωρομάντιλο που θα μείνουν τα μικρόβια μπροστα και θα υπαρχει φόβος για ουρολοίμωξη. Αργότερα ειπε για το τι θα χρειαστούμε για το παιδι και πως θα βγει απο το μαιευτήριο. Γενικα και σε ερωτήσεις που τις εκαναν για το τι να φοράει στον ύπνο ανέφερε οτι μετα τις 4 μερες το παιδι αντιλαμβάνεται τη θερμοκρασία τπυ περιβάλλοντος όπως εμεις άρα όπως θα ντύθουμε εμεις θα ντυθεί και το παιδι και φυσικα θα μπει σε κάθισμα αυτοκινήτου για να φύγουμε οχι σε καλαθουνα. Της εκαναν ερωτήσεις για τα σκυλιά ειμαι ζωόφιλη αλλα μεσα σε ενα διαμέρισμα δεν καταλαβαίνω γιατι να βασανίζεται το σκυλί αλλα δεν ηταν κατα ( ειπε μια κοπέλα οτι θα ειναι στο ίδιο δωματιο και δεν ειχε πρόβλημα η μαία. Για μαρςιπο ειπε οτι βοηθάει αλλα καλυτερα να γεννηθεί το μωρο και να παμε μαζι του να πάρουμε γα να δούμε τι μας βολεύει. Για τις πάνες ειπε να μην πάρουμε πολλές γιατι αλλάζουν νούμερα γρήγορα τα μωρά και το σωςτο νούμερο ειναι να ειναι τα κιλα του μωρου στη μεςη δηλαδή αν ειναι πχ για μωρο απο 2-4 το βάρος του μωρού θα πρεπει να ειναι 2800-2900 περίπου.

Αυτα θυμάμαι συγνώμη αν εχω ξεχάσει κατι το επόμενο ειναι για το θηλασμο δεν εχω καποια απορία τωρα ισως να μου έρθει κατι να ρωτήσω στο σεμινάριο.

W0hvp2.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε. . Χάθηκα μέρες και μόλις κατάφερα να μπω και να δω ότι με ψάχνατε είπα να στείλω για να μην ανησυχείτε παντρεύτηκα την Παρασκευή πήραμε άδεια γάμου και είπαμε να πάμε εκδρομ ούλα γιατί δύσκολο να βρεθεί αλήθεια ευκαιρία χ χ. Λοιπόν όλα καλά με ντιπ λες ο μικρούλης μου είναι 2 κιλά. Θα φτάσει 3.5 αν με πάει μέχρι τελους. Όλα τέλεια. Δεν μπόρεσα να διαβάσω πολλά κιδ ενιο μπραβο τα φασολάκια σου μια χαρά μεγαλώνουν είναι διαζύγωτικα? 4 μέλη οικογένεια ποιος στη χάρη σου.

ριζότο είδες όλα καλά με το μπουμπούκι σου τώρα περιμένουμε μπαίνει στο μήνα σου σε λίγες μέρες. . Κυριακή επιστρέφω θα τα ξανά πούμε τότε φιλάκια σε ολες

fu9Ip3.png

Κοριτσια καλημερα. Μαριγουλα τι να πω βρε κορίτσι μου; Όλα τα δύσκολα μαζί σας έτυχαν! Κουράγιο κ υπομονή.

Risoto ειδες την πονηρούλα; Θέλει να σε κρατάει σε εγρήγορση! Το καλο που της θέλω τώρα να παει να εμπεδώθει αμέσως!

Κικη συγχαρητηρια! Καλα να περνάς!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια και σας ευχαριστώ για την στηριξη.

Κικι μου, να ζήσετε, να ευτυχίσετε!!! Ο,τι καλυτερο ευχομαι κοπέλα μου!!!

Εγώ κοριτσια, ξυπνησα με χαλια διαθεση. Εψες εκανα συνεχεια εμετους. Η πιεση μου ήταν αρκετα ψηλη, 15/10, πήρα τα φαρμακα και ξαπλωσα και δεν ξερω τι σκατα εγινε και δεν μπορουσα να σταθω στα ποδια μου με μια πιεση στα 8/5.

Πηρα τον γιατρο μου, αν και εκτος Κυπρου, μου ειπε και πηγα στην κλινικη. Με ειδε μια συνεργατης του, η μπεμπα μου, εγινε θηριο. Είναι στα 2500γρ. Μου ειπε πως με καταλαβαινει γι αυτο που περνω, μιλησαμε για κανενα 5λεπτο για την ψυχολογια μου κτλ. Μου εδωσε θάρρος!!! Μου ειπε οποτε θέλω ο,τι ωρα θέλω και νιωσω την αναγκη για να κανω ενα υπερηχο μπορω να παω να με δει. Αγχωνομαι λεει υπερ του κανονικου!!!

Τι να πω ρε κοριτσια!!! Υπομονή κάνω τιποτα αλλο!!!

Σας πριζω και εσας με τα δικα μου!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Oχι βρε Μαριγούλα δεν μας πρίζεις τι είναι αυτά που λες. Ξέρω ότι δεν μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα αλλά μόνο θα σου πω όταν με το καλό γεννηθεί η μικρόυλα σας θα σκέφτεσαι δεν χάρηκα την εγκυμοσύνη σου. Πάρε τον αντρούλη σου πηγαίνεται μια βόλτα μια εκδρομούλα κοντινή να ηρεμήσεις να χαρείς λίγο αυτή την όμορφη περίοδο. Αφού με το μωράκι σου τουλάχιστον όλα πάνε καλά εχεις ανθρώπους που σας αγαπάνε γιατί να δημιουργείς άνχος και στην κορούλα σας?

Κική να ζήσετε και καλά να περνάτε!! Τώρα είστε στη Γερμανία ή μπερδεύομαι με άλλη κοπέλα?

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι σκέφτομαι να πάω να πάρω το κιτ που χρειάζεται για τα βλαστοκύτταρα από τη δημόσια τράπεζα αλλά θέλω να σας ρωτήσω θα πλήρώσω κάτι στην κλινική για τη συλογγή? Γιατί έμαθα από μια κοπέλα ότι η συλλογή κοστίζει 1000 ευρώ τι ξέρετε εσείς? Risotto εσύ που πήρες τι σου είπαν?

W0hvp2.png

kiki1986 να ζήσετε σας εύχομαι και ό,τι επιθυμείτε!

Kidenio η μικρή μού κάνει καψόνια. Πολύ την αγαπώ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πόσο πολύ θα χαρώ που θα την πάρω αγκαλιά και θα δω τα ματάκια της.

Marigula χωρίς να έχω επικριτική διάθεση εννοείται, έχω μια ερώτηση. Έτσι ήσουν και πριν την εγκυμοσύνη; Σε επηρρέαζαν όλα σε τέτοιο βαθμό; Το ρωτάω, γιατί αν ήσουν έτσι από πριν, μήπως να πας σε κάποιον σύμβουλο να δεις πώς θα το αντιμετωπίσεις γενικά; Όταν με το καλό γεννηθεί το μωράκι σου θα είναι χειρότερος ο κόσμος. Όλοι θα ξέρουν καλύτερα από σένα, όλοι θα κρίνουν το καθετί... Θα σε πρήζουν εννοώ περισσότερο. Και θα είναι δύσκολο για όλη την οικογένειά σου να μην είσαι εσύ καλά. Αν πάλι σου προέκυψε τώρα στην εγκυμοσύνη, πες το στο γιατρό σου να το κοιτάξει και λίγο διαφορετικά. Καλά στα λέμε όλες μας ότι δεν αξίζει να σκας, αλλά μπορεί να χρειάζεσαι πιο σωστή αντιμετώπιση από το να στο πούνε 10 ξένες από το internet ή 10 φίλες σου. Δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ γι' αυτά που γράφω, στα λέω, διότι βλέπω ότι σε επηρρεάζει πολύ το περιβάλλον σου και φαίνεται ότι δυσφορείς και θες να το αλλάξεις.

Liza0 για το βαλιτσάκι που σου δίνουν για τα βλαστοκύτταρα ισχύει το εξής. Θα πας και θα το παραλάβεις με κάποιο τρόπο. Τώρα αν επικοινωνήσεις μαζί τους θα σου πουν πώς. Εγώ θα το πάρω την επόμενη εβδομάδα που θα μπω στο μήνα μου. Μιλάω πάντα για τη δημόσια τράπεζα. Το ομφάλιο αίμα το παίρνει ο γιατρός. Συζήτησέ το μαζί του. Να σε ενημερώσω ότι δεν μπορεί πάντα να γίνει συλλογή, και αν γίνει, δε θεωρείται πάντα επαρκής η ποσότητα και αυτό δεν έχει να κάνει με το γιατρό ή με σένα. Για να γίνει συλλογή ομφάλιου αίματος και να είναι επαρκής η ποσότητα, ο ομφάλιος λώρος θα πρέπει ακόμα να "χτυπά". Οι περισσότεροι γιατροί στις μέρες μας τον κόβουν αφού σταματήσει να χτυπά, έτσι ώστε να πάρει το μωρό όσο περισσότερα μπορεί από τον πλακούντα. Αν προλάβει ο γιατρός και υπάρχει επαρκής ποσότητα μετά από το κόψιμο του ομφάλιου λώρου, έχει καλώς. Αλλά δε νομίζω ούτε εσύ ούτε και κάποιος σοβαρός επαγγελματίας υγείας να στερήσει από το μωρό σου αυτό το πράγμα. Οπότε ουσιαστικά δοκιμάζεις να πάρεις όσο περισσότερο γίνεται από ότι απομείνει. Και ελπίζεις να είναι αρκετό. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ζητήσει η κλινική χρήματα για τη συλλογή βλαστοκυττάρων. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να το κάνει, είναι αν η ίδια η κλινική έχει σύμβαση με κάποια ιδιωτική τράπεζα και το μαζέψει η κλινική για να το δώσει η ίδια στην ιδιωτική τράπεζα. Από τη στιγμή που θα το κάνεις δωρεά στη δημόσια τράπεζα, απαγορεύεται να σου ζητήσουν χρήματα. Θα στα πουν και από τη δημόσια τράπεζα αν πας ή αν τους πάρεις τηλέφωνο. Περισσότερες πληροφορίες θα σας έχω την ερχόμενη εβδομάδα που θα πάω να το πάρω, αλλά προς το παρόν ισχύουν αυτά.

risoto μου, δεν σε παρεξηγω, ειλικρινα!!!

Γενικα στην ζωή μου ειμαι πολύ δυνατος ανθρωπος. Εχω περασει αρκετα, συνεχεια εχω να αντιμετωπισω μια δυσκολη κατασταση που πάντα βγαίνω ολο και πιο δυνατη απο αυτη. Και τώρα δεν ξερεις ποση δυναμη εχω μέσα μου. Απλά εχω και ενα ελλατωμα. Θελω να βλέπω τους γυρω μου ευτυχισμένους και ειδικα τα δικά μου ατομα και θυμώνω με τον εαυτο μου οταν δεν μπορώ να κανω τιποτα για να αλλαξει. Ειδικα όταν βλέπω δικα μου ατομα που αγαπω να υποφερουν θα εκανα τα παντα για να ειναι ευτυχισμένοι. Θεωρω την οικογένεια το πιο ιερο πραγμα στην ζωή και σκοτώνω ανθρωπο αν καποιος μπει αναμεσα και θελει να διαταραξει αυτη την γαληνη (πχ η πεθερα μου, γιατι ξερω πως αυτη τα κανει ολα απο ζηλια γιατι δεν ξέρει τι παει να πει οικογένεια και πως να ζεις κατω απο ενα συνολο και οχι ατομικα).

Γι αυτο το μωρακι, δεν ξερεις ποσο εχω παλεψει και ψυχολογικα και σωματικα. Πόσα εχω αντιμετωπισει απο λογοκρισια και ειδικα απο υοδικα μου ατομα. Πόσο εκλεψα, κατερευσσα στην κυριολεξια γιατι ειχα ενα αρνητικο αποτελεσμα. Ειλικρινα αν συμβει κατι θα καταρρευσω. Είναι ολοκληρη μου η ζωή. Την αγαπω, την λατρευω. Μου φτάνει που την νιωθω να ειναι καλά, και ολος μου κοσμος αλλαζει. Ο καλυτερος για μενα ηχος αυτη την στιγμή ειναι ο χτυπος της καρδουλας της στον υπερυχο. Ποσο αγωνιω να την σφιξω στην αγκαλια μου. Νομιζω μπορεις να με καταλαβεις. Αν και πιστευω πως μονο μια γυναικα που εζησε την υπογονημοτητα μπορει να καταλαβει μια αλλη που την περνα η την εχει περασει.

Οσο για την κατασταση που περναω τωρα, μια πολυ σοβαρη ασθενεια δεν ειναι μια απλη ιωση και οσο θες να μην αγχωθεις να μην κλαψεις να εισαι καλα απλα δεν μπορεις. Πρεπει να εισαι τελειος αναισθητη. Πραγμα που δεν ειμαι.

Με τον γιατρο μου για το αγχος το εχω μιλησει επανελημενα, οπως μου ειπε με την εγκυμοσυνη ολος ο ψυχολογικος μας κοσμος αλλαζει. Και γινομαστε πιο δυνατες αλλα συναμα και πιο ευαισθητες. Οταν γεννησουμε γινομαστε σκύλες για να προστατευσουμε το μωρο μας, ειναι στην φυση μας.

Σε κανενα μας η ζωή δεν ειναι ροδινη, ολοι εχουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της. Ο Θεος μας στέλνει οσες μπορούμε να αντεξουμε.

Καλη συνεχεια και καλη ελευθερια σε ολες μας.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Risotto ευχαριστω για την ενημέρωση. Πήρα τηλ τη τράπεζα αλλα μου απάντησαν οτι η ενημέρωση ειναι άλλη ωρα και ξέχασα να παρω εκεινη την ωρα που μου ειχε πει.

Εμεις γυρίσαμε απο τη γιατρό. Όλα καλα με το μωρακι μας ηταν γυρισμένο προς τα κάτω και μέςα και δεν είδαμε καθόλου το προσωπάκι του η καημένη η γιατρός περιμενε αλλα τιποτα αυτο δεν πειραζει να ειναι καλα και θα το δούμε απο κοντα. Είναι 2200γρ λιγο στεναχωρήθηκα γιατι αυτο το μήνα δεν έβαλε πολλα γρ μονο 400γρ. Σε αντίθεση με εμένα δεν καταλαβα ποτε πήρα τόσο βάρος θα προσπαθήσω να περιοριστώ λίγο γιατι τρόμαξα έβαλα 4 κιλα αυτο το μήνα ενώ τον προηγούμενο 2, είχα και θέματα δυσκοιλιότητας αυτο το μήνα είχαμε αυξήςει τη δολςξ τπυ σιδήρου.Θα πάω τωρα στις 20 Νοεμβρίου στις 17 θα μπω στο μήνα μου. Το καλο ειναι οτι δεν υπήρχε μπλέξιμο ( δεν θυμάμαι πως λέγεται) του ομφάλιου λώρου ενώ την προηγούμενη φορα υπήρχε. Και η δική μου γιατρός ειπε οτι μας ενδιαφέρει να φτάσουμε στις 38 εβδομάδες.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...