Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Kidenio συγχαρητήρια!!!! Μπράβο καλη μου!!! Πολύ χαιρομαι γι σένα!!!Πάντα τέτοια!!! Με το καλό να νινάκια σου!!!

Chrisaki μου, για δύο λόγους!!! 1) ισως να μην χρειαστει!!! Δήλαδη θα χρειαστει να στειλουν το μωρακι μου Μακάρειο, μόνο αν ειναι πιο κατω απο 36 εβδομαδες και το βάρος του να μην ειναι καλό. Οπως επίσης να εχει αναπνευστικά προβλήματα!!! 2) Ειλικρινα εχω τυφλη εμπιστοσυνη στον γιατρο μου που θα τον ήθελα δίπλα μου. Να φανταστεις παρακαλω να γεννησω αν ειναι Δευτέρα - Τεταρτη - Παρασκευή ή Κυριακη που ο γιατρος μου ειναι στην πόλη μου. Λειπει αυτός και νομιζω πως ειμαι χαμένη!!!

Αν και θα το συζητησω μαζι του στις 12/11 πως αν βλέπει πως δεν θα αντεξω μεχρι τέλος του Νοεμβριου αρχες του Δεκεμβρίου, να μου πει τι μου προτεινει.

Κοριτσια, να παρετε οπωσδηποτε σουτιεν θηλασμου και οχι τιποτα αλλο. Εκτός φυσικα και αν δεν εχετε σκοπο να θηλασετε. Οταν ήμουν στην κλινικη με την αποκοληση, τις πρωτες μερες πνιγομουν και δεν φορουσα σουτιεν. Μου εκανε παρατηρηση ο γιατρος μου και μου θυμωσε και μια νοσοκομα. Απαγορευετε ρητα μου ειπαν να μην φοραμε σουτιεν τοσο στην εγκυμοσυνη και κυριοτερα οταν γεννησουμε και μετα. Ο γιατρος μου ειπε πως το κυριοτερο δεν ειναι το θεμα αισθητικης που χαλα παρα πολύ το στηθος στην εγκυμοσυνη και μετα αλλά το κυριοτερο ειναι θεμα υγειας. Ρωτήστε αν θελετε τον γιατρος σας ή την Μαία σας!

Elena μου και τα σουτιεν θηλασμου, μαλακα ειναι. Δεν εχουν ουτε σιδερο ουτε τιποτα. Απλά η διαφορα ειναι πως εχουν ψηλα ειδικο κλιπ που μπορεις ευκολα να το κατεβασεις και να θηλασεις, ασε που ειναι σουτιεν και θα σου κρατα το στηθος σου καλυτερα.

Για τις αιμορόειδες θα σου προτεινω ενα χλιαρο μπανιο και συνεπως καλο πλυσιμο καθε πρωί. Εγώ ειχα κατι παρόμοιο. Συριγγιο. Και μαλιστα ήταν 3 μεγάλα στην γραμμη. Πλενομουν καθημερινα με χλιαρο νερο (κάθε πρώι και ειδικα παντοτε μετα απο την τουαλετα), αφησα στην ακρη μωρομαντιλα που χρησιμοποιουσα αρκετα συχνα και Δοξα τω Θεω μου περασε!!!

Για την μέση, επειδη εγω εχω και δισκοπαθεια και με πεθαίνει απο το 3ο τριμηνο. Κοιμαμαι παντα στην αριστερη πλευρα (οχι ποτε στην δεξια πλευρα δεν οξυγονονεται καλα ο πλακουντας όταν τον πιεζουμε στα δεξια) με ενα μαξιλαρακι αναμεσα στα ποδια, και ενα κατω απο την μεση μου. Το ενα μου χερι ειναι κατω απο την κοιλια μου, (δοκιμασε να βαλεις και ενα μαξιλαρακι κατω απο την κοιλια για να μην κουραζετε το χερι σου).

Εμενα με ταλαιπωρει αφανταστα η δυσφορία. Σηκωνομαι και περπατω για να συνελθω το βραδυ. Δεν ξερω τι να κανω. Σημερα στον γιατρο για την πίεση μου, όταν του το ειπα, νομιζα θα μου ελεγε ειναι που με τα φαρμακα πεφτει αρκετα η πιεση και εξου και η δυσφορία, μου αυξησε την δοση των φαρμακων. Ηθελα να ηξερα με αυτα ειμαι στο 12/8 με την αυξημενη δοση που θα παω;;; Ουφου!!!

Αυτά από εμενα!!! Φιλιαααααα σε ολες!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kidenio αντε ευχομαι να ειναι γερα τα νινακια να μας λες τα νεακια τους και μην σε αγχωνει η αποκλιση που εχουν συνηθιζεται!!!

marigoula μου σε 2 βδομαδες δεν θα εχεις προβλημα οποτε αντε δεν ειναι τιποτα θα περασει ο καιρος!! Στο ευχομαι να μην χρειαστει να σου παρουν μακρια το νινι σου να προσεχεις οσο πιο πολυ μπορεις εσενα και το νινι!!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Καλησπέρα και από μένα.

Εγώ σήμερα έκανα το πρώτο μάθημα με την μαία όπου μου έδειξε την τεχνική των αναπνοών που βασίζεται στη γιόγκα. Ρυθμική αναπνοή λοιπόν όχι από το στήθος αλλά κοιλιακά. Ομολογώ ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα! Κάναμε 1 ώρα εξάσκηση μαζί και μου είπε 30 λεπτά κάθε πρωί πριν σηκωθώ και 45 λεπτά το βράδι πριν φάω να κάνω εξάσκηση! Ο στόχος είναι να φτάσουμε τις γρήγορες κοφτές αναπνοές στα 35 δευτερόλεπτα συνεχόμενα καθώς μου είπε ότι τόσος είναι ο μεγαλύτερος πόνος σε διάρκεια κατά τον τοκετό.

Οπότε από αύριο πρωί ξεκινάω εξάσκηση. Μάθημα έχω πάλι την Τετάρτη. Η μαία είναι της κλινικής που θα γεννήσω. Ήταν και άλλη μια κοπέλα στο δίπλα κρεβάτι στην 39η εβδομάδα και έτυχε να έχουμε τον ίδιο γιατρό!

Αύριο θα πάμε στο γιατρό να δούμε πως μεγαλώσαμε!

Kidenio τέλεια τα νέα!!! Όλα να πάνε καλά!

cPtCp2.png

Απαγορευετε ρητα μου ειπαν να μην φοραμε σουτιεν τοσο στην εγκυμοσυνη και κυριοτερα οταν γεννησουμε και μετα. Ο γιατρος μου ειπε πως το κυριοτερο δεν ειναι το θεμα αισθητικης που χαλα παρα πολύ το στηθος στην εγκυμοσυνη και μετα αλλά το κυριοτερο ειναι θεμα υγειας. Ρωτήστε αν θελετε τον γιατρος σας ή την Μαία σας!

Elena μου και τα σουτιεν θηλασμου, μαλακα ειναι. Δεν εχουν ουτε σιδερο ουτε τιποτα. Απλά η διαφορα ειναι πως εχουν ψηλα ειδικο κλιπ που μπορεις ευκολα να το κατεβασεις και να θηλασεις, ασε που ειναι σουτιεν και θα σου κρατα το στηθος σου καλυτερα.

To ξέρω ότι είναι μαλακά τα σουτιέν θηλασμού. Απλώς δε βολεύουν στο θηλασμό μου έχουν πει. Αλλά αυτό βέβαια πάλι υποκειμενικό είναι. Εγώ έχω ένα και δεν θα πάρω άλλο. Θα δω αν θα με βολέψει.

Δεν μπορώ να φανταστώ ποιό είναι εκείνο το θέμα υγείας που σε υποχρεώνει να φοράς σουτιέν, ειδικά στην εγκυμοσύνη. Κι εμένα με πνίγουν και τα φοράω μόνο όταν βγαίνω έξω.

Σιγουρα ειναι προσωπικη επιλογη της καθε μιας μας. Εγω απλα αναφερω τι μου ειπαν. Τα σουτιεν εγκυμοσυνης ειναι με ετσι τροπο σχεδιασμενα στο να μεγαλωνουν οπως μεγαλωνει και το στηθος μας. Για αυτο ειναι και ειδικα. Η μη χρηση σουτιεν στην εγκυμοσυνη η η χρηση του μη σωστου σουτιεν ενδεχεται θεμα μαστιτιδας, μολυνσης, ραγαδες πουν να μην βοηθουν τον θηλασμο κτλ.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Kidenio πολύ ευχάριστα τα νέα σου, καλή συνέχεια να έχεις όλα θα πάνε καλαά!!

Κορίτσια έχω στεναχωρηθεί πολύ, γιατί μάλλον θα χρειαστεί να κάνω ινσουλίνη!! Η καμπύλη που έκανα δεν ειχε πρόβλημα, όμως στις εξετάσεις που πήρα την Παρασκευη μου είχε βάλει και σακχαρο νηστείας το οποιο ήταν 100! Πηρα τηλ το γυναικολόγο μου και μου είπε να το μετράω.. Αρχισα να το μετραω από το Σάββατο το πρωι που ξυπνάω και 1 ώρα μετά το μεσημεριανό και ήταν πάνω από 95 που ειναι το όριο, μάλιστα σημερα το πρωι ήταν 106!!!!!!! Μετα το γεύμα προς το παρόν ειναι καλό.

Ανησυχώ.. δε με πειράζει το να κανω ινσουλίνη όσο να μην υπάρξει θέμα με το μωρό μας.. Σήμερα το απόγευμα θα πάω και στον ενδοκρινολόγο-διαβητολογο να δουμε τι θα μου πει..

Καλημέρα κορίτσια!!

Μαριαννα μην στεναχωριεσαι βρε το μωρακι σας σκέψου! Εχω ακούσει πολλές περιπτώσεις με γυναίκες που κάνουν ινσουλίνη και μάλιστα νωρίτερα απο οτι ειςαι εσυ. Το σημαντικό ειναι οτι το έχετε ανακαλύψει και υπαρχει λύση ώστε να μην εχει κανένα πρόβλημα το πλασματάκι σας.

Για τα σουτιέν θα παρω σίγουρα γιατι εγω γενικα δεν μπορω χωρις να μην φοράω. Μονο στο ύπνο το βγάζω και αυτο επειδη εχω διαβάσει οτι δεν πρεπει να το φοράμε. Απλα μπορει επειδη δεν εχω άλλη εμπειρία μπορει καλα να μου ηταν αυτα απο τα hm αλλα εγω να μην τα άρεσα. Οταν θα παω να παρω πιτζάμες θα δω και σουτιέν αλλα δεν θελω να δώσω πολλα λεφτα μακάρι. Αλλα θα παρω με μπάντελα μαλακή δεν εχω φορέσει ποτε απο τα αλλα. Χθες που ειδα πολλα video της κυρίας Πατσουρου καταλαβα οτι το σημαντικότερο ειναι η στάση του παιδιού όλα τα προβλήματα (πόνος στις θηλές) ξεκινάνε απο αυτο.

Χθες πήγα στα jumbo δεν παίρνανε οι ωρες μου τωρα και πηγα κυρίως να χαζεψω και να περπατήσω. Είχε πολυ ωραίες καλαθουνες αμα δεν εχει καμια κοπέλα. Είχε για αγοράκι και κοριτσάκι σε μπλε και ροζ και μια ψάθινη ουδέτερη, αν δεν ειχα θα ειχα αγοράσει 20 ευρω τις ειχε. Να σας ρωτήσω μου είχαν πει οτι στα jumbo ειχε αλλάξει τα που μπαίνει πάνω στο κρεβατι εχει δει καμια; Έχετε πάρει αλλαξιέρα; Σκέφτηκα πτι αν δεν ειναι κατι ακριβό να έπαιρνα γιατι θα βόλευε δεν τρωει χωρο αλλα κάποιες που ειδα σε site έκαναν 70-120.

Peka μπράβο για τις αναπνοές!! Δεν θα κάνεις επισκληρίδειο μαλλον ε;

W0hvp2.png

Καλημερα τι κάνετε;

Λιζακι πήρα εγω αλλαξιερα αλλά οχι απο το jumbo. Δεν ειδα αν ειχαν. Την πήρα στα 25 ευρώ. Λογικα στο jumbo αν εχει θα την εχει πιο φθηνη. Μου εδωσαν και κλιπ οπου εφαρμοζει ανετα πανω απο το κρεβατακι του μωρου. Οπως ειναι τα καγκελα αναμεσα τους. Βασικα εγω την ήθελα κυριως για κατω. Οταν θα ειμαι στο υπνοδωματιο, το μωρο ευκολα θα το αλλαξω πανω στο κρεβατι μου με ενα σεντονάκι απο κατω, αλλά οταν ειμαι κάτω που θα ειμαι τις περισσοτερες ώρες δεν ήθελα να το αλλαζω στον καναπε. Ειδικα πανακι κτλ. Και ετσι την πήρα. Νομίζω θα με βολέψει αφανταστα!!!

Μαριαννα μου, μην στεναχωριεσαι για την ινσουλινη, να σκεφτεσαι ότι θα ειναι για το καλο του μωρου και του δικού σου και οτι εμεινε λιγος καιρος!!! Θα περιμενουμε νεακια απο τον ενδοκρινολογο.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Μαριάννα85, μην ανησυχείς. Εγώ έχω διαβήτη τύπου 1 από 4 ετών και κάνω ινσουλίνη. Είμαι πολύ καλά ρυθμισμένη, όμως και το μωρό μας δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δες και τι θα σου πει και ο ενδοκρινολόγος αλλά λογικά με τέτοιες τιμές δε θα σου χρειαστεί ινσουλίνη. Σίγουρα θα σου πει να το παρακολουθείς και να μετράς πιο συχνά και το πολύ πολύ να σου δώσει συγκεκριμένη διατροφή. Αν μπορείς, περπάτα και μισή ωρίτσα την ημέρα. Προ γεύματος καλό είναι να έχεις 60-100 και μια ώρα μετά μέχρι 130. Χρήσιμο είναι να αποφεύγεις τα πολύ παχυντικά φαγητά και τα γλυκά. Αν έχεις ερωτήσεις, πες μου και θα χαρώ να σε βοηθήσω. Νομίζω όμως ότι δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Καλά αποτελέσματα!

2016.pnghHGHp3.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια που με ενθαρρύνετε! Rennie αυτες τις 5 μερες που το μετράω οι μετρήσεις νηστική ήταν: 100, 87, 97, 97, 106 σήμερα. 1 ωρα μετά το μεσημεριανό προς το παρόν πάντα ειναι κάτω από 130. Ισως χρειάζονται κι άλλες μετρήσεις μέσα στην ημέρα, θα μου πει σήμερα. Ο γυναικολόγος επειδή ήταν οι περισσότερες μέρες πάνω από 95, μου είπε πως ίσως χρειαστεί να κάνω 2-3 μονάδες ινσουλίνης.. Θα δείξει, ο διαβητολόγος γνωρίζει καλύτερα.. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι!

Γυρίσαμε από το γιατρό. Όλα καλά προχωράνε! Το μωρό ζυγίζει 2320γρ και σήμερα κλείσαμε 33 εβδομάδες. Μας είπε ότι είναι μεγάλο μωρό και υπερηχογραφικά είναι 2 εβδομάδες πιο μπροστά. Με το doppler όλα καλά. Κάναμε και κολπικό υπέρηχο και μέτρησε τον τράχηλο 2.4-2.5 (έχει αρχίσει και μειώνεται ήταν πάνω από 3). Μας είπε ότι είναι καλό αυτό αν και δεν έχω ακόμη πονάκια προπαρασκευαστικά. Μου ζήτησε να περπατάω και σε 10 μέρες να ξεκινήσω εντατικά 1 ώρα τη μέρα περπάτημα.

Θα μας δει σε 3 εβδομάδες πάλι όπου θα κάνουμε και καλλιέργεια. Αύριο πάω και για εξετάσεις αίματος και ούρων που μου έγραψε.

Σε βάρος είμαι +13,4 κιλά.

Liza0 έχω σκοπό να κάνω επισκληρίδιο η οποία γίνεται όταν έχεις 5 διαστολή. Μέχρι τότε τους περνάς τους πόνους οπότε και κάνω την τεχνική αναπνοών. Βέβαια απ' ότι μου έλεγε η μαία χθες άλλη μία κοπέλα έκανε μαθήματα και όταν πήγε στην κλινική είχε διαστολή 7 οπότε δεν μπορούσαν να της κάνουν επισκληρίδιο (αν και ήθελε) και γέννησε κανονικά! Άρα επειδή δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί καλύτερα να ξέρω τι με περιμένει παρά να μην μπορώ να τους βοηθήσω εκείνη την ώρα.

Αυτά από εμάς! Καλή συνέχεια σε όλες!

cPtCp2.png

Καλημέρα σας!!

Peka καλά κάνεις έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις να μην προλάβουν να κάνουν επισκληρίδιο . Μάλιστα πρόσφατα μίλησα με μια μάμα που γέννησε δίδυμα φυσιλογικά χωρις επισκληρίδιο γιατί δεν πρόλαβε σε 40 λεπτα γέννησε αλλά της είχε φανεί ώρες.

Μπράβο για το μωράκι σας! Εμείς θα πάμε αύριο να το δούμε και περιμένω πως και πως. Παρότι δεν ξέρετε φύλο από ότι θυμάμαι δεν το έχετε καταλάβει? Γιατί σε εμάς που είναι αγοράκι μεχρι και φωτογραφία έκατσε και το έβγαλε ο γιατρός για να με κάνει να γελάσω επειδή στο doppler ήμουν σοβαρή.

Μαριγούλα από που πήρες την αλλαξιέρα μήπως βρω κάτι αντιστοιχό στην Ελλάδα.

Χθες μίλησα με μια μαια πολύ ευγενική από την Φαιναρέτη. Τη ρώτησα λοιπόν για τα σουτιεν θηλασμόυ και μου είπε ότι σίγουρα αφού θέλω να θηλάσω θα μου χρειαστεί στο μαιευτήριο και μου είπε να μην έχει μπανέλα εσείς τι πήρατε? Επιπλέον μου είπε ήταν ύπερ του rooming in και ότι σέβονται όταν τους λες για αποκλειστικό θηλασμό, άρα μάλλον θα το ζητήσω.

W0hvp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσια!

Lisa0 τι κάνεις; Τελικα ξεκινησες μαθηματα στην Φαιναρέτη; Σήμερα δεν ξέχασα το μαθημα της Nutricia! Μπηκα στο adobeconnect και γραφει οτι το σεμιναριο θα ξεκινησει σε λίγα λεπτά. Κανω κατι επιπλέον ή θα εμφανιστει οθονη οταν ξεκινησει η μαια; Και κατι ακομα. Τις ερωτησεις τις γραφουμε ή τις λεμε στο μικροφωνο;

Serafina τις γράφεις τις ερωτήσεις και τις βλεπει μόνο η μαια και απαντάει συνήθως στο τέλος μετά την παρουσίαση της ή αν είναι σχετικές με τις διαφάνειες απαντάει εκείνη τη στιγμή. Όχι δυστυχώς δεν ύπηρχε θέση για τα σεμινάρια μακάρι να το ήξερα νωρίτερα γιατί είναι πολύ ευγενικές όλες οι κοπέλες που έχω μιλήσει.

W0hvp2.png

Κορίτσια καλημέρα!

Σήμερα πήγα γιατρό να δω αν γύρισε το λουλούδι μου και γύρισε. Είναι με το κεφαλάκι της κάτω. Τώρα θα πρέπει να εμπεδωθεί. Πολύ χάρηκα. Οι οδηγίες, χαλαρό περπάτημα περίπου μια ώρα την ημέρα. Και θέλουμε να φτάσει τουλάχιστον 38 εβδομάδες. Είναι ήδη στα 2800-2900 γραμμάρια. Αν πάει έτσι θα βγει μικρός μπόγος. Περιμένουμε να πάρει κανένα κιλό ακόμα μέχρι να γεννήσω.

Liza0 σουτιέν να πάρεις χωρίς σιδεράκια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Θες να είσαι άνετη. Επίσης να ξες ότι θες να καλύπτει αρκετά το στήθος για να μπορείς να βάλεις και επιθέματα. Βαμβακερά οπωσδήποτε! Αλλαξιέρα έχει στα jumbo μαζί με μπανάκι από κάτω και ραφάκια. Νομίζω γύρω στα 30? - 35? πρέπει να κάνει, αν θυμάμαι καλά. Αλλά αν θες, μπορείς να πάρεις και από το ΙΚΕΑ το στρωματάκι αλλαξιέρα που έχει. Εγώ αυτό πήρα. Νομίζω στα 9? είναι. Και έχει και ειδικά καλύμματα που μπορείς να βγάζεις και να πλένεις. Έχει πακέτο του ενός καλλύματος και πακέτο των δύο. Εγώ πήρα δύο των δύο.

Επίσης να σας επιστήσω την προσοχή στο μασάζ περινέου. Και να σας ρωτήσω. Το ξεκίνησε καμιά σας; Έχετε σκοπό να το ξεκινήσετε; Εσείς που το έχετε ξεκινήσει ή το έχετε κάνει σε παλαιότερη εγκυμοσύνη, μπορείτε να πείτε την εμπειρία σας; Εγώ λέω να το ξεκινήσω το ΣΚ για να προετοιμαστώ και να αποφύγω ενδεχομένως περινεοτομή ή σχίσιμο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...