Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! Καλη Κυριακή!

Chrisa μπράβο χαίρομαι που ειναι όλα καλα! Να ρωτήσω το μπεμπάκι σου εχει πάρει θέση; Επειδη ειςαι στην 35 εβδομάδα και θα το βλέπατε τωρα που ήσουν στο νοσοκομείο.

Risotto μπορει να εχει πέσει ο αιματοκρίτης σου και να νιώθεις ετσι η πίεση σου πως είναι; Εμένα οταν είναι η μεγάλη 8 και η μικρή 5 ειμαι έτσι, ευτυχώς εχει καιρό να συμβεί. Δεν πειραζει ομως να ξεκουράζεσαι θα μεγαλώνει η μικρούλα σας.

Εγώ εχω αρχίσει να δυσκολεύομαι με τη μέση μου, χθες το βράδυ γύρω στις 4 κουνιόταν συνέχεια ο μικρός και δεν μπορούσα να ηρεμήσω.

Καλά να περάσετε σήμερα!

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

risoto ειδα πολυ πονο... πηγεναν πανω κατω να κατεβει τ μωρο και οσο περνουσε η ωρα πονουσαν ολο και περισσοτερο και μετα χανοντουσαν και οταν εκανα πιο αργα βολτα τις εβλεπα με το νινι τους!! Αλλα πονουσαν πολυ! Επισης πολυ ροχαλιτο η απεναντη αναγκαστικα και ζητησα να μ φερουν ωτοασποιδες γιατι αντι να ξεκουραστω εγινα ζομπι. Θα χρειαστουμε σαγιοναρες για το ντους εγω δεν ειχα και συχαθηκα οσο να ναι. Αν θυμηθω τιποτα συην πορεια θα σου πω.

liza0 το μωρο ηταν με κεφαλικη προβολη απο την β επιπεδου και ως χθες δεν ξαναγυρησε και το κεφαλι του κατεβηκε πολυ χαμηλα ετοιμαστηκε ο καημενουλης! 2800 ηταν που τον μετρησαμε τον περιμενουμε γυρω στα 3.500 κιλα αν ειναι τελιομηνος αλλα κανει πολλες κινησεις και μας φανηκε λιγο ανυσηχος εγω και με 38 βδομαδες θα ειμαι ικανοποιημενη.

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Καλησπέρα!

Πήγα το μεσημέρι να πάρω μια εφημερίδα από το ψιλικατζίδικο και ήταν μέσα 2 άτομα που κάναν προώθηση για τσιγάρα. Ένας νεαρός και μια κοπέλα. Παίρνω την εφημερίδα και πάω να πληρώσω. Ο νεαρός ούτε που μου μίλησε. Η κοιλιά όχι απλώς τούρλα, μιλάμε πρώτα μπαίνει η κοιλιά στο χώρο και ύστερα εγώ. Βγάζω τα λεφτά και ακούω την κοπέλα από δίπλα μου να με ρωτάει: "Συγγνώμη, καπνίζετε;". Νόμιζα απευθυνόταν σε άλλον. Γυρνάω και την κοιτάω και με βλέπει μέσα στα μάτια και περιμένει απάντηση. "Όχι, και ειδικά σε αυτήν την κατάσταση". Και της δείχνω την κοιλιά. Το τι γέλιο κάναν ο νεαρός και η ψιλικατζού... Είπε πόσα συγγνώμη, αλλά είχε πολύ πλάκα όλο αυτό.

Λοιπόν, Liza0, κανονικά έχω πολύ χαμηλή πίεση. 8-4 με 9-5 είναι το φυσιολογικό μου. Τώρα στην εγκυμοσύνη ψιλοανέβηκε και το στάνταρ είναι 10-5 ή 10-6. Πίεση δεν είναι πάντως ο λόγος της κούρασης. Για αιματοκρίτη δεν ξέρω. Θα ρωτήσω τη γιατρό στο ραντεβού, να μου γράψει καμιά εξέταση.

Chrisaki21 μας έκανες την καρδιά περιβόλι με τον πολύ πόνο. Τις άκουγες να φωνάζουν; Εσύ πώς έχεις σκοπό να προετοιμαστείς; Δώσε καμιά βοήθεια!

Chrisaki μου, τελος καλα ολα καλα!!! Ξανα πλεον εκει μονο οταν ερθει η ώρα του τοκετου. Για πες μου λιγες εντυπωσεις απο το Μακάρειο. Είναι τοσο καλα όπως λενε;

...Τις άκουγες να φωνάζουν; Εσύ πώς έχεις σκοπό να προετοιμαστείς; Δώσε καμιά βοήθεια!

O γιατρός μου: Μην ακούσω κανενα διαολοστηλμα για τον αντρα σου ή ότι αυτός φταίει θα σε αφησω να πονας.

Η Μαία μου: Μπορεις να τον δειρεις, να τον τραυματισεις, να του τραβηξεις τα μαλλια, την φανέλλα (γι αυτο να φορα φανελλα και οχι πουκαμισο που βγαινουν τα κουμπια) για ολα αυτος φταιει!!!

οπως καταλαμβαινετε, με πειραζουν γιατι παντα με βλέπουν αγχωμενη!!!

Πολύ κουραση ρε κοριτσια, ειδικα τις τελευταιες 2 μερες δεν με παιρνουν τα ποδια μου!!! 5 βήματα κανω και θέλω να καθησω. Ασε που δεν μπορω ουτε να καθήσω πλεον καλα. Εχει 2 μερες που την νιωθω παρα πολύ χαμηλα και δυσκολευομαι. Και παρα πολύ δυσφορία!!! Πάρα πολύ!!! Χθες εβρεχε και η τρελλη καθοταν στην βεραντα γιατι ενιωθα οτι πνιγομουν!!!!

Αυριο εχω ραντεβου στον γιατρο μου για την υπερταση, να του πω να δουμε. Υπερυχο εχω ακομη μεχρι τις 12/11.

Και εχει γεμισει και η κοιλια μου ραγαδες. Και να φανταστητε απο τον 4ο μηνα βάζω κρεμα 2 φορες την ημερα!!! :( Δεν ήταν ετσι, τις τελευταιες μέρες αρχισε το φαινομενο.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Marigula έχεις και γιατρό και μαία; Έτσι λειτουργεί το σύστημα εκεί; Εδώ δεν έχω ακούσει καμιά κοπέλα να έχει μαία. Πολύ καλή φάση. Όταν ρώτησα τη γιατρό μου για το τι μπορεί να περιμένουμε όσο θα πονάω και θα φωνάζω, μου είπε μην ανησυχώ έχουν ακούσει τα πάντα. Δεν ξέρω πάντως αν θα έχω το σθένος να βρίζω. Νομίζω θα μουγκρίζω μόνο και θα κλαίω. Κάνω εξάσκηση τις ανάσες. Αν και να δούμε λίγο τι έγινε με τη μικρή αν κατέβασε το κεφαλάκι της προς την έξοδο. Αχ τι άγχος κι αυτό!

Διαφημίσεις

risoto ναι φωναζαν αλλα συνεχιζαν να περπατουν για να κατεβει το μωρακι, σαν χελωνιτσες πηγεναν οι καημενες αλλα μετα απο λιγες ωρες ειχαν την τελεια ανταμοιβη στα χερια τους.. :) Εγω δεν ξερω γιατι αλλα εχω αναισθησια δεν φοβαμαι καθολου. Αυτο το λεω τωρα ετσι; χαχα να σου πω την αληθεια στην αρχη τρομαξα μην γεννησω προωρα αλλα μονο για το λογο οτι λειπει ο αντρας μου και ενιωθα τοσο ανετα marigoula και τοση σιγουρια που δεν σκεφτηκα στιγμη οτι κινδυνευει το μωρο μου. Την ημερα που μπηκα γεννησε μια 29 εβδομαδες και το νινι ηταν μια χαρα αφου ειχε οση φροντιδα χρειαζοταν!! Πολυ πολυ καλο το νοσοκομειο και πολλες κοπελες απο Λεμεσο Λαρνακα που τις εστειλαν λογο μικρης εγκυμωσινης.

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Chrisaki μου, προχθες ο γιατρος που με ειδε και ειπε αν γεννησω πιο νωρις γιατι ειμαστε απο τώρα σε ορια - αμνιακο υγρο και τραχηλο - ειπε πως ισως χρειαστει το μωρο να μεταφερθει στο Μακαρειο. Και αυτο με τρομαζει, ουτε θελω να σκεφτω ότι εγω θα ειμαι εδω και το μωρο μου εκει. Μόνο με την ιδεα οτι θα ειναι σε καλα χερια ισως να ηρεμω λιγο. Παναγια μου να μην χρειαστει!!! Αγωνιω να ερθει η 12 του μηνα να παω για υπερηχο. Αλλα εβαλα στοχο τις 38 εβδομαδες και θα αντεξω, με την δυναμη της Παναγίας θα αντεξω!!!

risoto μου ναι, εχω τον γυναικολογο μου που ειναι και μαιευτήρας και έχω και την Μαία. Βασικα ετσι λειτουργει η συγκεκριμένη κλινικη που θα γεννησω. Οπως μου εξηγησαν η Μαια θα βοηθαει στην γεννα και συναμα θα ακουω και τις οδηγιες της για τις αναπνοες. Με την Μαία θα περάσω τις ωδίνες, θα εξετάζει για διαστολή, θα σπασει τα νερα αν χρειαστει κτλ. Ο γιατρος μου θα ειναι παρων στην φυσιολογική γεννα και θα επεμβει οπου χρειαστει. Επίσης στην συγκεκριμένη κλινικη, εχει και μια νοσοκομα που ειναι ξενη, παντρεμένη εδω, η οποια ειναι γυναικολόγος αλλά δεν μπορει να εξασκει το επαγγελμα και ετσι ειναι απλη νοσοκομα. Είναι παντα με την Μαια στην γεννα. Στην συνέχεια η Μαία θα με βοηθήσει στον θηλασμο, και στην φροντίδα του μωρού (αλλαγη πάνας, λούσιμο κτλ).Υπάρχουν και οι απλες νοσοκομες που είναι για τα απλα πραγματα!!!

Γενικά μου αρέσει η συγκεκριμένη κλινικη γιατι ειναι πολύ οργανωμένη.

Τώρα που θα ειναι καισαρική, μου ειπαν πως αν θα ειναι επισκληρίδιο, η Μαία θα ειναι διπλα μου, να μου μιλά, να μου εξηγει τι γινετε κτλ.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Risoto η γιατρος σου ( νομίζω γυναίκα εχεις αν θυμαμαι καλα) δεν έχει μαία δική της; Γιατι εγω θα εχω τη μαία της γιατρού μου η οποία ηταν και οταν έκανα β επιπέδου,αυχενικη και Doppler και με ξενάγησε στην κλινική στο χωρο που θα είμαστε. Νομιζω και εδω στην Ελλαδα ειναι όπως λεει η Μαριγούλα στην Κύπρο. Γιατι αυτη θα με βοηθήσει και στο θηλασμο όπως μου ειπε. Τυφλή μάλλον η κοπέλα στο περίπτερο!

Εγώ δεν αισθάνομαι πολυ καλά δεν ξερω βασικά τι εχω. Ούτε ανχος ούτε κανενας λόγος ανησυχίας υπαρχει αλλα νιωθω σαν μια υπερένταση δεν ξερω τι ακριβώς. Όλη μετα δεν βγήκα απο το σπίτι το πρωι ήμουν στην κουζίνα ήταν τα πεθερικά μου το μεσημερι κςι το απόγευμα ενα ζευγάρι φίλων. Ελπίζω να κοιμηθω και να είμαι καλύτερα αυριο.

Μαριγούλα ολα καλά θα πάνε μην ανχωνεσαι όπως είπες με τη βοήθεια της Παναγίας θα αντέξετε μέχρι τις 38!

Εγώ ακόμα ραγάδες δεν εχω κανει και η μαμα μου μου ειπε και μπράβο γιατι αυτη ειχε γεμίσει και χάρηκε που δεν εχω αλλα δεν νομιζω να τη γλιτώσω γιατι γενικα εχω ραγάδες δεξια και αριστερά απο αυξομειώσεις βάρους. Έβαζα της frezyderm τη κρεμα τωρα μου τελείωσε και το bio oil ουσιαστικά ενα λαδακι ειναι αλλα γενικα δεν ειμαι τυπική ξεχνάω εσεις τι χρησιμοποιήσετε; Θα παω να παρω μαλλον τη κρεμα ξανα γιατι διάβασα οτι και μετα πρεπει να βαζουμε.

W0hvp2.png

Κορίτσια θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την κυρία Πατσούρου που μου προτείνεται βλέπω να video στο youtube που μου είπατε πραγματικά πολύ βοηθητικά και ενθαρρυντικά!

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

marigoula μου γιατι δεν ερχεσαι κ εσυ να γεννησεις στο νοσοκομειο; οι αλλες κοπελες που ηταν απο κλινικες τις εστειλαν και για γεννα. Οποτε αν εχεις σιγουρο το θεμα για την νοσηλεια του μωρου στο μακαριος γιατι δεν το συζητας και για να γεννησεις; για να εισαι μαζι με το μωρο αλλα θα μου πεις εχεις και τους γιατρους σου απο κει... δεν ξερω

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Κοριτσια καλησπέρα! Γυρίσαμε σημερα απο τη γιατρό κ τα φασολάκια μας ηταν κ τα δυο εκεί! Είδαμε τις καρδούλες να χτυπάνε κ η γιατρός τα μέτρησε, το ενα 1,99 εκ κ το άλλο 1,65 εκ. Η αλήθεια ειναι πως δεν μου πολυ άρεσε η διαφορα αλλα μας ειπε πως προς το παρόν δεν υπάρχει ανησυχία. Επόμενο ραντεβού για την αυχενικη στις 27 Νοεμβρίου. Άντε να δούμε...

Κοριτσια η Κικη σαν να χάθηκε. Κικη ελπίζω όλα να ειναι καλα!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Kidenio μπράβο υπέροχα νέα!! Αρκετές μέρες μέχρι τις 27 αλλά όλα καλά θα πάνε αφού δεν ανησυχεί η γιατρός να είσαι και εσύ ήσυχη! Θα ξανακάνεις την εξέταση με το αίμα ή μόνο αυχενική? Ναι για την Κική έχεις δίκιο.

W0hvp2.png

Liza0 όχι, η γιατρός μου δεν έχει δική της μαία. Με όποια μαία είναι εκείνη την ώρα εκεί, με εκείνη θα με ξεγεννήσουν.

Kidenio καταπληκτικά τα νέα σου. Και αφού ακούσατε και τις 2 τις καρδούλες είστε πολύ καλά. Όσο για το μέγεθος, μη δίνεις καθόλου σημασία. Έχω διαβάσει άλλωστε ότι θα διζυγωτικά δεν αναπτύσσονται το ίδιο. Μπορεί και μέχρι το τέλος το ένα να το βγάλεις 3 κιλά και το άλλο 2.5. Όσο είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια και είναι υγιή και τα δύο, κλάιν μάιν αν έχουν μικρές διαφορές. Εύχομαι όλα καλά από εδώ και μπρος. :)

Ραγάδες δεν έχω κάνει ακόμα. Βάζω κάθε βράδυ αμυγδαλέλαιο ευλαβικά. Εύχομαι να μην κάνω, αλλά δε νομίζω ότι θα το γλιτώσω. Τελευταία εβδομάδα πολύ τσίτα τη νιώθω την κοιλιά και μέχρι το τέλος αν πάμε έτσι είμαι σίγουρη ότι θα σκάσει το δέρμα μου.

Η μικρή νομίζω ότι παίζει κυνηγητό μέσα στην κοιλιά μου. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει, αλλά νομίζω ότι έχει γυρίσει 20 φορές από την περασμένη Τετάρτη. Να δούμε μεθαύριο που θα πάω σε τι φάση θα τη βρούμε.

Γεια σας κορίτσια,

Αύριο μπαίνω στην 35η εβδομάδα. Περίμενα τόσο καιρό από το νοσοκομείο να με πάρουν για τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής, αλλά είχε πολύ κόσμο λέει, και θα με πάρουν την άλλη εβδομάδα. Απογοήτευση. Δηλαδή αν γεννήσω πριν τις 40 εβδομάδες δεν θα προλάβω να τα τελιώσω!

Εντωμεταξύ με έχουν χτυπήσει αιμορροίδες και υποφέρω τρελά. Χθες το απόγευμα πήρα ένα ντεπόν γιατί δεν άντεχα, και στις 1 ξύπνησα κλαίγοντας από τους πόνους και πήρα ένα δεύτερο. Και εκτός από αυτό, έχω και τη μέση μου και πόνο στα ισχύα να με τυραννάει κάθε βράδυ. Πρέπει να αλλάξουμε επειγόντως στρώμα. Εσείς ξυπνάτε με πόνους στη μέση το βράδυ?

Κατά τα άλλα όλα τέλεια! :? Υπέρηχο θα κάνω την άλλη Τρίτη για να δω αν η μπέμπα γύρισε ή όχι. Πιστεύω όμως ότι θα γύρισε. Τη νιώθω πολύ χαμηλά, όταν περπατάω νομίζω ότι η κοιλιά μου θα σχιστεί. Επίσης όλοι όταν με βλέπουν νομίζουν ότι είμαι ετοιμόγεννη, δε πιστεύουν ότι έχω ακόμα 1 μήνα και 1 εβδομάδα! :shock:

Επειδή διάβασα ότι μερικές θέλου να αγοράσουν σουτιέν θηλασμού. Η αδερφή μου λέει ότι δε βολεύουν, καλύτερα να έχεις ένα μαλακό σουτιέν και να το σπρώχνεις προς τα κάτω. Μήπως να περιμένετε να γεννήσετε πρώτα πριν τα αγοράσετε?

Όσον αφορά τις ραγάδες, και η μαμά μου είχε κάνει πολλές, εγώ και η αδερφή μου καθόλου. Μάλλον σε μικρότερες ηλικίες βγαίνουν, σε μεγαλύτερες όχι. Το αμυγδαλέλαιο κάνει καλή δουλειά, κι εγώ αυτό βάζω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...