Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Νομίζω ότι αφού κουνίεται αρκετά σημαινει ότι έχει χώρο να γυρίσει Risotto μην ανησυχείς!! Εγώ δυστυχώς δεν βρήκα θέση για τα σεμινάρια στην Φαιναρέτη αλλά θα το ξέρω για το επόμενο. Θα κοιτάξω την άλλη εβδομάδα αυτό με τη δημόσια τράπεζα για τα βλαστοκύτταρα για το κούτι που χρειάζεται. Η μαια χθες ανέφερε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν γύρω στις 100 ιδιωτικές εταιρείες συλλογής βλαστοκυττάρων και στην Αμερική 1-2! Χθες η μητέρα μου ειχε 3 καισαρικές (νοσοκόμα είναι) ή μία ήταν δίδυμα 2800 το κάθενα!!

Kideniο είχες καταφέρει να θηλάσεις τις κόρες σου? Πες μας από την εμπειρία σου τι θεωρείς πιο δύσκολο και τι πρέπει να προσέχουμε. Όχι εγω δεν ξέρω αυτό με τους κόμπους που ανέφερες γενικά δεν το έχω ψάξει να είμαι ειλικρινής , περιμένω ένα σεμινάριο να ενημερωθώ.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalimera koritsia euxaristw gia ti euxes. Evgala ton oro simera, kai exw kanei 7 kardiotokografimata ws twra poli kouniete o mpempis mou. Mallon k simera tha meinw edw... Oso gia to stithos emena merikes fores lerwnetai i pitzama mou me mia kilida san kserameno ugro isa me ena 2euro megethos alla oxi poli suxna.

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Liza στην αρχή το πιο σημαντικό απ όλα νομίζω οτι ειναι να πιάσει σωστά το μωρό τη θηλή. http://www.breastfeedinginc.ca/content.php?pagename=videos εδώ εχει αρκετά βίντεο για το σωστό πιασιμο της θηλης κ διάφορα αλλα.

Αν το μωρο δεν πιάσει σωστά τη θηλή, θα το καταλάβεις γιατι θα πονάς. Τότε ειναι που πληγωνονται οι θηλές κ το να θηλάζει το μωρο σου γινεται επώδυνο για σένα. Να εχεις μαζί σου λανολινη, βοηθάει πολυ να επουλωθούν οι θηλές. καθαρή λανολινη ομως, γιατι υπάρχουν κ κρέμες που περιέχουν λανολινη αλλα κ αλλα συστατικα. Αυτή που χρησιμοποιούσα εγω ηταν η purelan 100 της Medela. Επίσης εμένα με βοήθησε πολυ κ το βιβλιο της Αννας Πατσουρου για τον θηλασμο. Κάτι άλλο πολυ σημαντικό ειναι να ψάξεις να βρεις παιδίατρο που ειναι κ πιστοποιημένος σύμβουλος θηλασμου. Θα εχεις συνεχή υποστήριξη κ απαντήσεις σε κάθε σου ερώτηση!

Όσο για το πιο δύσκολο στην αρχή, για μένα ηταν να κλείνω τα αυτιά μου σε όσους μου έλεγαν με την πρωτη ευκαιρία να σταματήσω τον θηλασμο. Μήπως το παιδι πεινάει; Μήπως το γάλα σου δεν ειναι καλο; Μήπως δεν ειναι αρκετό; Μα γιατι είσαι τοσο επιμονη, δεν καταλαβαίνεις οτι δεν κανεις καλο στο μωρο; Ηταν στιγμές που σαν καινουρια κ άπειρη μητέρα που ήμουν, ήμουν στο όριο να λυγίσω κ να δώσω ξένο γάλα. Ευτυχώς δεν το εκανα! Ειχα κ την πλήρη υποστήριξη κ βοήθεια του άντρα μου που κάποιες φορές ηταν αποφασιστική για τη συνέχεια! Την πρωτη την θηλασα 2,5 χρονια κ τη δεύτερη 14 μήνες. Μεχρι σημερα δεν έχουν πάρει ούτε μια φορά αντιβίωση κ ειμαι σίγουρη οτι το οφείλω στον θηλασμο.

Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ. Οτι χρειαστείς πάντως κ μπορω να σε βοηθήσω με μεγάλη μου χαρα.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Kidenio είσαι πρότυπο ρε συ. Μακάρι να μπορέσω κι εγώ να θηλάσω τόσο πολύ. Για το θηλασμό που λες για την Πατσούρου, είχα δει και κάτι βιντεάκια στο youtube. Έχω κατεβάσει και κάτι εγκυκλοπαίδειες θηλασμού και νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Έχω και τα μαθήματα ακόμα στο Ιπποκράτειο και αισθάνομαι ΟΚ.

Chrisaki21 πολύ ευχάριστο που το μωρό είναι καλά και που και συ είσαι καλά. Καλύτερα να καθίσετε και σήμερα μέσα. Να σιγουρευτούν και οι γιατροί και να είσαι κι εσύ πιο άνετη και ήσυχη.

Liza0 αν θες, μπορώ να σου βρω υλικό για να δεις και να διαβάσεις μόνη σου, μιας και δε μπορείς να βρεις μαθήματα τώρα. Θα ψάξω και ότι βρω θα στο ποστάρω. Βασικά, αν θες, θα γράψω και για τα μαθήματα που κάναμε στο Ιπποκράτειο και σας άφησα στο σκοτάδι για μερικά. Ελπίζω μέχρι αύριο-μεθαύριο να μπορέσω να σου δώσω ότι έχω και ότι βρω.

Μπράβο chrisaki! Όπως λέει κ η Risoto καλύτερα που μένεις κ σημερα μεσα. Όλα καλα!

Risoto τι πρότυπο; Σαμπως απο ενα σημείο κ μετα ειχα επιλογή; Μόνες τους αποφασιζανε! Ζητούσαν κ έδινα! Δηλαδή τη μεγάλη κ σημερα να της πεις έλα θα τρέξει! Που κ που ακόμη κ σημερα μου λέει να ρούφηξω λίγο μαμα να δω αν εχεις γάλα;...

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω παρα πολύ κορίτσια! Θέλω να ειμαι ενημερωμένη πρώτα για το μωρο μας και μετα για την ψυχολογία μου. Ξερω οτι άργησα να ενδιαφέρθω τωρα εχω αρχίσει να το συνηδητοποιω για να ειμαι ειλικρινής. Ήρθε πολυ γρήγορα αυτο το πλασματάκι και επειδη μια απαισιοδοξία την εχω δεν άφηνα τον εαυτό μου να το πολυ πιστέψει. Επιπλέον όπως λες Kidenio δεν θελω μα αρχίσει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Η πεθερα μου δεν μπόρεσε καθολου να θηλάσει γιαυτο ελπίζω οτι δεν θα εχει λόγο. Και τόσο πολυ όσο εσυ να μην θηλάσω έστω 6 μήνες τουλαχιστον να τα καταφερω θα ειμαι ευχαριστημένη, φυσικα και περισσότερο δεν θα το σταματήσω αλλά και τόσο κατι θα παρει. Risotto θα ψάξω για αυτη τη γυναίκα που λέτε για video μηπως και εχω απορίες να της λύσω στο σεμινάριο.

Σήμερα θα παω να παρω σουτιέν για το θηλασμό απο τα hm πιστεύεται δυο θα φτάσουν; Για το μαιευτήριο τουλάχιστον και μετα θα στείλω κάποιον μα μου παρει. Ενα νούμερο μεγαλύτερο απο πτι ειναι τωρα ειναι ενταξει;

Μπράβο Chrisa που ειναι όλα καλα, αν επιτρέπεται γιατί μπορει να είδες αίμα; Δεν ξερω αν το ανέφερες αλλα απο που ξεκίνησε; Κουράστηκες παρα πάνω;

W0hvp2.png

Liza τα ίδια κι εγώ!!!ακριβώς όμως.Όλο το σκεφτόμουνα και όλο έλεγα έλα μωρέ έχω χρόνο ακόμα.Στην αρχή ούτε που τον σκέφτηκα το θηλασμό.Τώρα όμως λίγο που ενημερώθηκα για το πόσο καλό κάνει, λίγο που είδα τις τιμές του βρεφικού γάλατος και λίγο η εποχή που πιστεύω θα ωφελήσει ο χειμώνας θα το παλέψω. Μου έφερε δύο μπιμπερό η θεία μου κι ενώ με πρήξανε (όχι γονεις κ πεθερικά) ότι χρειάζομαι κι άλλα εγώ δεν πήρα για να μην μπω στον πειρασμό και δώσω ξένο. Βέβαια εγώ φοβάμαι ότι θα έχω πρόβλημα με τη δουλειά γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω μετά τα χριστούγεννα, μέχρι τελευταία μέρα που θα γεννήσω θα είμαι εδώ και μετά το συντομότερο ξανά πισω.Πραγματικά δεν γίνεται διαφορετικά. Κι εμένα δεν θήλασε κανεί, όυτε καν οι γιαγιάδες.

tt1a2b70.aspx

Βρήκα αυτό το site που έχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τα καθίσματα αυτοκινήτου και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Αν δε θέλετε να το διαβάσετε, που δεν το προτείνω, τουλάχιστον δείτε τα βιντεάκια.

Εγώ θα ειμαι σπίτι για κάποιο διάστημα και ετσι μπορω να θηλάσω γιαυτο θέλω να τα καταφέρω. Και σίγουρα περα απο το ποσο βοηθάει για το μωρο και το οικονομικο ειναι σημαντικό θεμα.

Risotto ευχαριςτουμε πολυ θα το μελετήσω αυριο.

Πήγα λοιπόν σήμερα για σουτιέν και απογοητεύτηκα βρε κορίτσια δεν εχω μεγαλο στήθος μικρο το λες αλλα εχω πλάτες τη μέγεθος μου ειναι κανονικα 80B και δοκίμασα κςι το 80B και το 85Β αλλα ηταν τεράστια στο στήθος σιγα μην το γεμίσω αυτο και έφτανανεχρη πάνω και μέχρι την μασχάλη αν καταλάβαινεται τι εννοώ. Γιατι ηταν ετσι; Δεν μου αρεσε καθολου και δεν πηρα. Πήρα ομως δυο φανελάκια πολυ ωραια σαν ποιότητα με κλιψακια για το θηλασμο και επένδυση με λάστιχο για κάτω απο το στήθος θα κου χρειαστούν στο μαιευτήριο μονο με την πιτζάμα θα κρυώνω.

Τι μου προτείνεται για σουτιέν; Που να κοιτάξω; Ολα ετσι ειναι;

W0hvp2.png

Όσον αφορά τα καθίσματα αυτοκινήτου έχετε υπόψιν σας ότι σε όλη την Ευρώπη χρησιμοποιούν τα rear-facing (δηλ. αυτά που κοιτάνε προς τα πισω) μέχρι την ηλικία των 4 ετών!!! Προφανώς κάτι ξέρουν! Εδώ στην Ελλάδα από τον 1ο χρόνο και μετά όλοι λένε να γυρίζουν τα καθίσματα ώστε τα παιδιά να κοιτάνε μπροστά! Δείτε τα βιντεάκια στο ίντερνετ (κυκλοφορούν πολλά) για να καταλάβετε σε περίπτωση πρόσκρουσης ότι όταν τα παιδιά κοιτάνε πίσω δέχονται πολύ λιγότερες πιέσεις από την πρόσκρουση και τραυματίζονται πιο δύσκολα! Ενημερωθείτε για τα καθίσματα γιατί στην Ελλάδα μετά τον 1ο χρόνο δεν υπάρχουν πολλά και δεν πουλάνε καθίσματα που να τοποθετούνται ανάποδα! Δεν έχω καταλάβει τον λόγο που ως χώρα δεν τα προωθούν αυτά τα καθίσματα! Δικαιολογίες ότι δεν αρέσει στο παιδί ή δεν χωράνε τα πόδια του (νομίζουμε ότι δεν χωράνε) μόνο εδώ στη χώρα μας τις έχω ακούσει! Η ασφάλεια είναι πάνω απ' όλα οπότε προσέξτε, ενημερωθείτε και μην σας "πασάρουν" οι πωλητές ό,τι θέλουν!!! Όσο περισσότερο το παιδί κάθεται στο κάθισμα βλέποντας προς τα πίσω τόσο ασφαλέστερο είναι!

cPtCp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, καλό μήνα και καλή ελευθερία, με ένα πόνο, καθώς για μερικες αυτός ο μήνας θα είναι και ο μήνας τους!!! Στόχος μας οι 38 εβδομαδες!!!!

Lizaki μου, για το σουτιεν, ζήτα επιπροσθετο για πίσω. Το επιπροσθετο ειναι ενα επιπροσθετο κουμπομα που απλα μεγαλωνει η πλατη. Σε εμενα ήταν ακριβως αυτα που πήρα, στην πλατη και μου ειπαν να παω να μου δωσουν οταν θα πλησιαζει ο καιρος. Ευτυχως που μου το θυμισες για να παω. Τα πήρα από τα Damart αν και ήταν αρκετα ακριβα αλλά μόνο εκει βρηκα.

Για το καθισμα του αυτοκινητου, το δικο μου, κοριτσια δεν μπορει να μπει διαφορετικα παρα μονο να βλέπει το μωρο προς τα πίσω. Είναι λεει με ευρωπαϊκα προτυπα ασφαλειας κτλ και μονο με ενα τρόπο μπορεις να το σταθεροποιησης και να το δέσεις με την ζωνη ασφαλειας. Εχει ειδικες θήκες όπου πρεπει να περασω την ζωνη ασφαλειας του αυτοκινητου για να δέσει καλα αλλιως δεν μενει με τιποτα.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλό μήνα κορίτσια!! Πράγματι σε αυτόν τον μήνα πολλές μπορει να γεννήσουμε! Και εγω ελπίζω στις 38 εβδομάδες αν γινει κιόλας θα ειναι κοντά με την γιορτή του στις 6 Δεκεμβρίου!

Σήμερα πήγαμε και πήραμε καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου ! Πήρα το inglesina trilogy στο χρώμα μπλε σκούρο και κάθισμα της Chico το Eletta. Και τα δυο στα 450, 340 το καρότσι με ποδόσακο, αδιάβροχο και θηλή για ποτήρι και 110 το κάθισμα. Είχαν 20% εκπτώσεις και συγκεκριμένα για το καρότσι γιατι το χρώμα ειναι του 2014 και έχουν βγει του 2015, ελπίζω να βγούνε καλα.

Marigoula ευχαριστω για τις πληροφορίες θα παω να ρωτήσω και σε ενα μεγαλο μαγαζι μονο με εσώρουχα που υπαρχει κατι θα βρω σκεφτόμουν να μην δώσω πολλα λεφτα αλλα και δεν θελω να παρω και κατι που δεν με βολεύει.

W0hvp2.png

Liza0 με γεια το καρότσι και το κάθισμα. Άντε να τα χαρείτε τώρα και με το μωρό. Όσο για τα σουτιέν θηλασμού που λες, σκέψου ότι θα χρειαστεί ενδεχομένως να βάλεις και επιθέματα θηλασμού. Οπότε πρέπει το cup να είναι αρκετά μεγάλο για να μπορεί να σταθεροποιηθεί το επίθεμα. Τώρα, αν δε βρήκες στο H&M, μπορείς να δοκιμάσεις στο prenatal ή στο mothercare. Προφανώς είναι πιο ακριβά από αυτά του Η&Μ, αλλά μπορεί να βρεις κάτι να σε βολέψει.

Εγώ σήμερα νιώθω μια φοβερή αδυναμία. Θέλω απλώς να κοιμάμαι όλη μέρα. Νομίζω δεν έχω δύναμη ούτε μέχρι την τουαλέτα να πάω. Σας συμβαίνει αυτό εσάς; Έχω και τη μικρή να κάνει πάρτυ μέσα στην κοιλιά μου και έχω χάσει τη μπάλα. Δεν ξέρω καν αν είναι πάνω ή είναι κάτω. Τουλάχιστον ηρεμώ, γιατί έχει χώρο. Οπότε αφού έχει χώρο και γυρίζει, ελπίζω να τα καταφέρει τελικά. Αλλά νυστάζω ρε κορίτσια. Νυστάζω πολύ.

Καλημερα κοριτσια εγω βγηκα χθες απο το νοσοκομειο δεν ηταν κατι μερικες φορες συμβαινει αυτο μου ειπαν. Πηρα μια γευση απο το τι μας περιμενει και τωρα θα προετοιμαστω καλυτερα. Το νοσοκομειο ηταν απλα υπεροχο. Μαλιστα την ημερα της εισαγωγης μου τα Mc Donalds εκαναν δωρεα μια καινουρια πτερηγα για τα βρεφακια με καρδιολογικα προβληματα και ειχαν εγκαινια!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Chrisaki21 πολυ ευχάριστο νέο. Άντε και μέχρι το τέλος να πάνε όλα σύμφωνα με τις προδιαγραφές :). Να σου πω, όμως. Τι μας περιμένει; Τι γεύση πήρες; Εγώ φοβάμαι πολύ νομίζω. Όχι τόσο συνειδητά, αλλά νομίζω ότι έχω ένα φόβο μέσα μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...