Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Liza0 σε υπέρ-ευχαριστώ που με σκέφτηκες και ρώτησες. Άρχισα να το δουλεύω μέσα μου και να λέω ότι θα τα καταφέρει η μικρούλα μου. Απλώς μου κάνει τσαλίμια και δεν είναι έτοιμη ακόμα.

Marigula την αγάπαω τη γιατρό σου. Και αν μπορείς να πεις και στις νοσοκόμες να μην αφήνουν κόσμο μέσα στο δωμάτιο. Εδώ στα ιδιωτικά τουλάχιστον, δεν αφήνουν παραπάνω από 1:30 ώρα επισκέπτες και στο δωμάτιο είναι μάξιμουμ 2 άτομα σε κάθε λεχώνα. Μπορείς να συνεννοηθείς με τις νοσοκόμες να βγάζουν τον κόσμο έξω. Θα έχεις μια μυστική λέξη η φράση και όταν την ακούνε θα διώχνουν τον κόσμο. Τύπου πρέπει να θηλάσει το μωρό, οπότε όλοι έξω ή πρέπει να αλλάξουμε το μωρό ή πρέπει να κάνουμε εξέταση ή κάτι. Πάρε και κανένα κουτί με κουλουράκια να τους δώσεις μπας και σε προσέξουν και σου κάνουν τα χατίρια. Αλλά νομίζω ότι κι αυτές θέλουν να είναι οι λεχώνες καλά. Λεχώνα που είναι καλά σημαίνει και μωρό που είναι καλά και αν είναι και οι δύο καλά, τότε είναι πιο άνετες και οι μαίες-νοσοκόμες.

Για τα θήλαστρα που λέτε, όντως της medela είναι τα καλύτερα βάσει reviews παγκοσμίως. Νομίζω ότι η ενοικίαση δε συμφέρει. Ξέρω ότι όλα τα μαιευτήρια έχουν θήλαστρα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι μητέρες κατά τη διαμονή τους, οπότε μήπως να το συζητήσετε με το μαιευτήριό σας; θα σας δώσει μια ιδέα και πώς λειτουργούν και γενικά τι πρέπει να προσέξετε.

Όσο για το rooming in, καταλαβαίνω αυτό που λέτε οι περισσότερες ότι καλύτερα να το δώσετε το μωρό για να μπορείτε να ξεκουραστείτε και τέτοια. Αλλά σκεφτείτε ότι το μωρό σας, τις πρώτες ώρες και μέρες της ζωής του έχει ανάγκη εσάς. Ούτε τις μαίες ούτε τα κλάματα από τα άλλα μωράκια. Τη δική σας παρουσία και αγάπη χρειάζεται. Και αν είναι δίπλα σας θα είναι και πιο ήσυχο και θα εδραιώσετε καλύτερα το θηλασμό και θα δεθείτε καλύτερα. Τα νεογέννητα κοιμούνται πάνω από 17-18 ώρες την ημέρα. Οπότε θα μπορέσετε να γνωρίσετε καλύτερα το μωρό ενώ ξεκουράζεστε κιόλας. Θα δείτε πώς "λειτουργεί" με τη βοήθεια των μαιών. Δε θα μάθετε τα πάντα μόνες σας στο σπίτι. Θα έχετε κάνει την καλύτερη εξάσκηση στο μαιευτήριο και θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δεν είναι τυχαίο που φωνάζουν όλοι οι ειδικοί ότι το rooming in είναι η καλύτερη λύση και για το μωρό και για τη μάνα. Ψάξτε το. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι 2 μέρες "παραπάνω" ξεκούρασης (που δεν περιμένω να ξεκουραστώ στο μαιευτήριο) θα μου χαρίσουν τόση χαρά. Μετά στο σπίτι ούτως ή άλλως θα πρέπει να είμαι εγώ 100% υπεύθυνη για το μωρό. Γιατί να μας στερήσω λοιπόν τη χαρά να δεθούμε από μια αρχή και να είναι συνεχόμενο αυτό;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kidenio έχεις ακουστά την κατάρα της μάνας; Η μαμά μου λοιπόν, μια ζωή με "καταριόταν" να κάνω ένα παιδί ίδιο με μένα για να μάθω εγώ και να δω τι τράβηξε μαζί μου. Η καημένη ακόμα τραβάει. Και σαν να νομίζω ότι έρχεται και μένα η σειρά μου. Από την αρχή της εγκυμοσύνης η μικρή με έχει στην τσίτα. Ηρέμησε για τη μισή εγκυμοσύνη σχεδόν και τώρα ξανάρχισε. Μωρέ ξέρω τι θα τραβήξω, αλλά χαλάλι της. Η μαμά μου γελάει που της τα λέω. Κι εγώ θα γελάω όταν περάσει καιρός...

Liza0 για τις ημερομηνιες εχεις δικιο. Μου αρεσει που μου εστειλαν και υπενθύμιση. Για την Φαιναρέτη τώρα, ειναι στην πλατεία Ν. Σμύρνης, στον μικρο πεζόδρομο που ειναι στα Εβερεστ.www.fainareti.gr. Το τηλ είναι 2109319054. Παρακολουθεις 8 μαθήματα, μπορει και ο συζυγος αν θέλει να ερχεται. Ειναι συνεδρίες με 10 μανουλες. Εγω παρακολουθησα τα πρωτα 4, και επειδη δεν με βολευε το προγραμμα θα παρακολουθησω τα αλλα 4 με το γκρουπ του Νοεμβριου. Αν παρεις τηλ και τους πεις την ΠΗΤ σου, λογικα θα σε εντάξουν στα μαθηματα του Νοεμβρη. Εχει και εξτρα μαθηματα γυμναστικης αν θέλεις. Και το πιο σημαντικο ειναι οτι μπορεις να πηγαινεις και εναν χρονο αφου γεννησεις με το μωρο σου και να λυνεις διαφορες αποριες που εχεις και στην πραξη πλέον. Καλεσε τους και σημερα αν θελεις και θα σου πουν να περασεις αμεσα για μια πρωτη συναντηση. Και είναι δωρεάν.

Serafina σε ευχαριστω παρα πολυ. Πήρα τηλ βέβαια επειδη άργησα δεν ειναι σίγουρο οτι θα καταφερω να παρακολουθήσω έδωσα τα στοιχεία μου και θα περιμένω. Μακάρι να μπορέσω να παρακολουθήσω ειδικά για το θηλασμό.

Risoto να ειςαι καλά, και για εμένα ρώτησα γιατι και εγω θελω πολυ να γεννήσω φυσιολογικά. Παντως έπεμενε να μην μας ανχωνει αυτο και για την πρόκληση δεν ηταν πολυ υπέρ αν δεν υπαρχει φυσικα λόγος σοβαρός γιατι μια κοπέλα ανέφερε οτι η τακτική του γιατρού της ειναι να γεννάει με πρόκληση και χωρις να κατηγορήσει το γιατρο άμεσα αυτη δεν ειναι υπέρ γιατι το μωρακι μας δεν ειναι έτοιμο ούτε τη σωμα μας.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Είναι εβδομάδα στα Γιάννενα. Με 5 γυναίκες. Μιλάμε για καρακιτσαριό. Η σημερινή οικοδέσποινα είχε ΛΑΤΡΙΑ με τα μπουζούκια και συγκεκριμένα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Και έπαιζε και κλαρίνο. Και τραγουδούσε. Και ήταν πολύ προχώ γκόμενα μιλάμε. Αυτή τα πιάτα δεν τα πλένει, λέμε. Αυτή τα σπάει στα μπουζούκια. Πολύ μπροστά, ρε μόρτη! Δεν είναι για γάμους, παντρειές και παιδιά. Αυτή είναι να γλεντήσει τη ζωή της στα μπουζούκια.

Βρε, ζω στιγμές, σας λέω!

Καλημέρα σας!

Chrisa όλα καλα θα πάνε περιμένουμε νεα σου! Είσαι στην προσευχή μου και σίγουρα θα περάσει και αυτο!

Risotto χαρα στο κουραγιο που το παρακολουθείς κανονικα πρεπει να μας πληρώνουν για να τα βλέπουμε αυτα τα θεάματα!

Το μωρο μου σήμερα το πρωι κουνιεται συνέχειααα!!! Να σας ρωτήσω επειδη θελω παρα πολυ να θηλάσω εσάς το στήθος σας δείχνει να ειναι έτοιμο; Εγω μόνο λίγο στη θηλή κατι σαν ξερό κομματάκι εχω βρει οχι όμως που λενε καποιες κοπέλες οτι απο τον 7 βγαίνει γάλα.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια.

chrisaki κουράγιο.Σε σκέφτομαι

Liza παρά το ότι έχει μεγαλώσει το στήθος μου αρκετά (3 νούμερα) γάλα δεν έβγαλε, μόνο όπως λες που είδα κάτι ξερά στη θηλη μία φορά.

tt1a2b70.aspx

Chrisaki21 περαστικά εύχομαι και να πάνε όλα καλά. Ελπίζω να είστε καλά όλοι.

Liza0 η εγκυμοσύνη καμιά φορά είναι περίεργο πράγμα. Καθόμουν στον καναπέ, με το laptop στα πόδια και το τηλεκοντρόλ ήταν πάνω στο τραπεζάκι. Έπρεπε να ξεβολευτώ. Ούτε καν! Οπότε και το είδα. Βασικά σκέφτομαι ότι όσες φορές το έχω δει, κάπως έτσι ήταν οι συνθήκες. Γάλα δεν έχει βγει από το στήθος. Κάποιες φορές είδα μικρά ξερά κομματάκια, σαν τσίμπλες. Περισσότερα στο αριστερό στήθος. Δεν ξέρω αν είναι αυτό δείγμα πύαρ.

Κατά τα άλλα, τα δικά μου νέα είναι ότι έχω ξεσκιστεί να κάνω ασκήσεις για να γυρίσει το μωρό και συν αυτών, περπατάω κιόλας. Από τη μια δεν αγχώνομαι καθόλου και από την άλλη έχω μια μελαγχολία ότι τσάμπα τα κάνω όλα και θα μου εμπεδωθεί κανένα ποδαράκι και άδικα τρέχω. Αλλά, ρε παιδιά, η μικρή κουνιέται πολύ. Και όταν λέμε πολύ, νιώθω λες και κάνει τεράστιες βόλτες μέσα στην κοιλιά μου. Χαίρομαι πολύ που μπορεί και κουνιέται και το νιώθω σαν το πιο τέλειο μασάζ ever, αλλά να δούμε τι θα γίνει με το θέμα της θέσης. Θέλω να πιστεύω ότι θα γυρίσει όταν νιώσει έτοιμη. 3%-5% των μωρών είναι ισχιακά στο τέλος. Λέτε να είμαι τόσο τυχερή;

Κοριτσια καλημερα! Chrisaki όλα καλα να πανε κορίτσι! Όλες οι ευχές μου μαζί σου. Liza μην άγχωνεσαι με το στήθος. Το σώμα μας ειναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή. Οταν χρειαστεί το μωρό σου το γάλα, να είσαι σίγουρη πως θα ειναι εκεί. Ούτως η άλλως τα πρώτα 24ωρα δεν χρειάζεται πολυ γάλα. 10-20 ml αρκούν. Ίσως 20 να ειναι κ πολλα! Η σύμβουλος θηλασμου μου έλεγε ενα δυο κουταλάκια του γλυκού αρκούν. Θα την βρείτε την άκρη μαζί με το μικρούλι σου! Πω πω τα γράφω κ συγκινουμαι... Θυμάμαι τα δικά μου. Απο την τριτη περίπου μέρα θα αρχίζει να φουσκώνει πολυ το στήθος κ εκεί θέλει προσοχή για να μην κανει κομπους. Ειμαι σίγουρη πως τα ξέρεις. Με το καλο!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Ετσι ακριβως Risoto! Κ εμένα η μαμα μου μου έδωσε την "ευχή" της για την πρωτη μου κορη! Κ χωρις υπερβολή αυτο το παιδι μεχρι σημερα αν και εξωτερικά μοιάζει καταπληκτικά στο μπαμπά του, κατα τ΄αλλα ο χαρακτήρας της ειναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου μικρή! Και φυσικά το ευχαριστιέται η μάνα μου!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...