Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Όχι δεν θα χτυπήσεις τίποτα, να λες πάλι καλά που το έψαξες ώστε όταν προχωρήσεις για εμβρυομεταφορα να είναι ο οργανισμός σου σούπερ 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Marigula πατατοκεφτέδες με κιμά ε; Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Θα τους κάνω μια από αυτές τις μέρες. Προς το παρόν έχω κάτι κολοκυθάκια και μελιτζάνες και λέω να τα βάλω μαζί στην κουζινομηχανή με πατάτες, λίγη φέτα, λίγο κεφαλοτύρι, φρυγανιά και μυρωδικά και να τα τηγανίσω. Να βγει ένα μείγμα κολοκυθομελιτζανοπατατοκεφτές. Ε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριγούλα η δική σου πεθερα δεν υπαρχει απλα! Δεν ντρέπεται να της φτιάχνεις εσυ φαγητο και να μην πει ούτε ευχαριστω; Και να μην εχεις και την καλύτερη εγκυμοσύνη. Εγω δεν μπορω να μιλάω η δική μου με την μαγειρική δεν τα παει καλα και η ίδια της λεει οτι δεν της αρέσει αλλα οποτε τρώμε μαζι σε εμάς με βοηθαει στο καθάρισμα. Και ο δικός μου άντρας μοναχοπαίδι ειναι και νομιζω οτι το πρόβλημα ειναι οτι δεν εχουμε αλλα προβλήματα και ψάχνουμε να βρούμε. Το κρεβατι δεν θα το εχω κολλητά με καλοριφέρ ειναι απλα μπροστα του οχι απεναντι, το θελω εκει για να ειναι απεναντι απο τη κρεβατοκάμαρα μας αν το βάλω απο την άλλη πλευρά πρεπει να μπαίνω μεσα στο δωμάτιο για να βλέπω οτι ειναι καλα και κοιμαται και ετσι θα κανω φασαρία γιατι εχουμε παρκέ οχι πλακάκι. Τα ίδια ειχα περάσει και στην μικρούλα που πρόσεχα έμπαινα όσο πιο σιγα μπορούσα για να την σκεπάζω και να βλέπω οτι ειναι καλα ειδικά οταν ηταν άρρωστουλα και μονίμως την αναστάτωνα αλλα δεν ησυχάζα αν δεν πήγαινα.

Ευχαριςτουμε για την συνταγη! Εγω χθες έκανα βελουτε πράσουπα με κολοκυθακια και πατάτες πενταντοστιμη και γρήγορη!

W0hvp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Εχω καιρό να μπω λόγω μετακόμισης και εχω χασει επεισοδια! Προσπαθησα ομως να διαβασω τα περισσοτερα απο όσα γραψατε!

Ξεκινησα και γω μαθήματα ψυχοπροστατευτικης στην Φαιναρέτη, στην Ν.Σμυρνη. Είναι δωρεαν και οι μαιες ειναι πολύ καλές. Είναι οχτώ μαθηματα και συμπεριλαμβάνουν τα σταδια του φ.τ., την καισαρικη, θηλασμό, προσαρμογη και λοχεια, περιποιηση βρεφους κ.α. Και μπορω να πηγαινω το 1ο ετους του βρεφους αν εχω καποιες αποριες.

Γραφτηκα κ γω στην Nutricia, οπως αναφερθηκαν παραπανω, για να παρακολουθησω και τα τρια μαθηματα που κανουν. Ειναι πολυ ενδιαφεροντα απο οτι μου ειπε μια φιλη μου και αξιζει να τα παρακολουθησουμε. Γινονται online και αν εχεις αποριες τις γραφεις και σου απαντουν. Αυριο ειναι το 1ο μαθημα, στις 5 και στις 17 Νοεμβ. τα επομενα.

Επίσης γραφτηκα και στο http://www.babyspace.gr/ και μου στειλανε ενα πακετο με πολλα χρησιμα δωράκια: 2 πιπιλες, δυο μπιμερό, επιθεματα στηθους, κρεμα frezyderm για τις θηλές, sudocrem για το ποπάκι του μωρου, αντιβακτιριακα μαντιλάκια και δεν θυμαμαι τι άλλο!

Θα ξεκινησω και γω προγραμμα οπώς και συ risoto γιατι ειμαι στην 31 εβδομάδα και πρεπει να προετοιμασουμε το σωμα μας για τον τοκετο. Ειχα ξεκινησει στο δευτερο τριμηνο καθημερινο περπατημα και pre natal yoga από ενα cd που ειχα αγοράσει, αλλα δυστυχως με τις διακοπες και την μετακομιση τα παρατησα.

risoto θελω να σε ρωτησω σε τι χρησιμευουν οι παγοκύστες και η αφωνία; Γραφτηκα και στο spinningbabies.com.Σου στελνουν μαιλ με ασκήσεις;

Από βδομάδα θα κανω το doppler! Εχω να δω τον μπομπιρα μου σχεδον ενα μηνα!!!

Serafina εμένα ενώ γράφτηκα από αρχές του Οκτώβρη για τα δειγματάκια στο babyspace, μου είπαν ότι θα μου το στείλουν αρχές του μεθεπόμενου. Λογικά θα έχω γεννήσει ήδη.

Εμένα επειδή η μικρή γύρισε ισχιακά (κεφάλι κάτω από τη δεξιά πλευρά του θώρακα και ποδαράκια στη λεκάνη), πρέπει να κάνω ασκήσεις και ότι άλλο μπορώ να βρω για να τη βοηθήσω να ξαναγυρίσει με το κεφάλι κάτω.

Παγοκύστες θα βάζω στον πυθμένα της μήτρας (βλέπε περιοχή στομάχι) εκεί που βρίσκεται το κεφάλι της για να την ενοχλεί και να αλλάξει θέση με την ελπίδα να πάρει τον κατήφορο.

Αφωνία για να μην ακούει την φωνή μου από πάνω και έρχεται για να την ακούσει πιο καλά. Θα της βάζω μουσική από κάτω για να πηγαίνει προς τα εκεί.

Εσύ ακόμα έχεις αρκετό καιρό για να γυρίσει το μικρό σου όπως το βολεύει και είναι πολύ πιθανό να αλλάζει θέση άνετα μέχρι και την 34η εβδομάδα. Σε εκείνη τη φάση καλό είναι να πάρει θέση και να μην αλλάξει πια. Εγώ είμαι 35η και αύριο μπαίνω 36η και δυστυχώς έκανε τούμπα. Αλλά ποντάρω στο γεγονός ότι είναι πολύ δραστήρια και μπορεί να ξαναγυρίσει. Γιατί κάνει τεράστιες κινήσεις ακόμα.

Αυτό το site έχει διάφορες ασκήσεις μου μπορείς να κάνεις για να γυρίσει το μωρό και τις παρουσιάζει με πολύ εύθυμο τρόπο. Στη φάση που είμαι δοκιμάζω τα πάντα. Προσπαθώ να έχω θετική στάση τώρα. Χτες με πιάσαν τα κλάματα. Ελπίζω όμως να μου κάνει απλώς νάζια και καμώματα έτσι για να με τσιτσιρίζει. Θα ξαναγυρίσει θέλω να πιστεύω.

Διαφημίσεις

Εχω καιρο να γραψω και με επιασε λογοδιαρροια. Ηθελα να διευκρινησω για τα μαθηματα της www.nutricia.gr/‎ ότι γινονται συνεχεια και οχι μονο τις ημερομηνιες που ανεφερα, απλά γραφεσαι και σε ενημερωνουν καθε ποτε εχει και επιλεγεις εσυ ποτε σε βολευει.

Πηραμε πολυκαροτσι 3 σε 1, με καλαθουνα, καθισμα αυτοκινητου, τσαντα αλαξιερα, ποδοσακους και για τα τρια 280 ευρώ http://koudounistra.gr/home.html?page=shop.product_details&flypage=yagendoo_VaMazing_2.tpl&product_id=2828&category_id=2 .

Μεσα σ΄αυτο τον μηνα θα αγοράσουμε κρεβατάκι και θα ετοιμασω την βαλίτσα του μωρου και την δική μου για το μαιευτήριο.

'Εσεις εχετε αγοράσει κρεβατάκι;

risoto ευχαριστώ πολύ για την αμεση απαντηση σου.

Μη στεναχωριέσαι καθολου γιατι τα μωράκια μας ξερουν ποτε θα παρουν την σωστή θέση. Μπορει και την τελευταια μέρα να αλλάξει θέση. Και το δικο μου ηταν με το κεφαλακι στραμμενο προς τα πανω αλλα ηταν αρχες του εβδομου μηνα οταν το ειδαμε τελευταια φορα, οποτε οντως ηταν και εινα νωρις.

Να σου πω και εμενα ο μοναδικος μου μεγαλος φοβος, περα απο το να ειναι υγιες το μωρο μου, ειναι μηπως κανω καισαρικη χωρις καποιον σοβαρο λογο.

Αλλα απο αυτα που μας ειπε μια μαια στο τελευταιο μαθημα, καταλαβα, ότι ο τροπος με τον οποιο θα γεννησουμε το μωρο μας, δεν καθοριζει το αν θα ειμαστε καλες μανουλες ή οχι. Ολες προσπαθουμε για το καλυτερο δυνατο, και το αν θα γεννησουμε με καισαρικη ή φ.τ. , το αν θα θηλασουμε ή για τον α ή β λογο δεν το καταφερουμε, αυτο δεν μας κανει καλές ή κακες μητερες αντιστοιχα!

Εχουμε πολλές ευκαιριες μπροστά μας για να γινουμε καλές μανουλες και να δωσουμε αγαπη στο βρεφάκι μας! Αυτα τα λεω και στον εαυτό μου γιατί σαν πρωτοτόκες αγχωνομαστε λίγο παραπανω! Ειναι βλέπεις και οι ορμονες!!!

YS2Wp3.png

zoubik ΠΗΤ 02/12

Gloria78 ΠΗΤ 06/12

Risoto ΠΗΤ 07/12

Chrisaki21 ΠΗΤ 09 /12

Liza0 ΠΗΤ 12/12

Ariam ΠΗΤ 15/12

Μαριάννα85 ΠΗΤ 17/12

Marigula ΠΗΤ 17/12

Rennie ΠΗΤ 20/12

Tzeni ΠΗΤ 20/12

Peka ΠΗΤ 27/12

Mylife10 ΠΗΤ 27/12

Panmarne ΠΗΤ 27/12

Kiki ΠΗΤ 27/12

niki86 28/12

Serafina 29/12

Κορίνα ΠΗΤ 14/01

Κοριτσια, καλημερα,

ερχομαι απο την παιδιατρο. Ειχα μια πολύ επικομιδητική συζητηση μαζι της. Μου αρεσε παρα πολύ και ετσι συμφωνισαμε να ειναι αυτη!!!

Με εβαλε μονο να παρω θηλαστρο γιατι λεει αν γεννησουμε πριν της 38 εβδομαδες ισως το μωρακι να μπει για λιγο στην θερμοκιτιδα και ετσι θα αναγκαστω να βγαζω το γαλα, αφου θα κανουμε αποκλειστικο θυλασμο.

Οπως μου ειπε να παρω και αποστειρωτηρα γιατι θα αποστειρωνουμε μονο που μπιμπερο που θα δινω το μητρικο γαλα.

Εκανα μια ερευνα αγορας για να ενοικιασω θηλαστρο και να αγορασω θηλαστρο.

Ενοικιαση: 100 ευρω ως εγγυηση (επιστρεφετε στο τελος), 38 ευρω τα χωνια, και 65 ευρω τον μηνα. (σαν πολλα μου φανηκαν)

Αγορα: τον πιο φθηνο που βρηκα εκτος jumbo, jumbo θα παω αυριο αν και δεν θελω να παρω απο εκει λογω εγγυησης κτλ, ηλεκτρονικο, το βρηκα στα 100 ευρω.

Αποστερωτηρα ο πιο φθηνος, για θηκη 6 μπιμπερο, συν θηκη μπιμπιλας, συν θηκη για κατι αλλα εξαρτηματα, και μαζι με δωρο ενα μπιμπερο, (μαρκα δεν θυμαμαι) στα 65 ευρω.

Δεν ξερω τι να παρω!!!

Και μαλιστα πραγματα που ισως δεν θα τα χρειαστω!!!

Ασε που οταν ακουσει η γλυκια μου πεθερουλα οτι θα παρω αποστειρωτηρα θα τρελλαθει απο την χαρα της!!! :P

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Παρακολούθησα το σεμινάριο της Nutricia μου αρέσει παρα πολυ! Μου απάντησε η μαία σε οτι ερωτήση ειχα δεν ειχα πολλές αλλα ηταν πολυ ευγενική. Serafina εσένα πως σου φάνηκε;

Risotto να σου πω κατι που επέμενε η μαία και το ρώτησα κυρίως γιατι σε ειχα στο μυαλο μου. Επέμενε οτι η διάρκεια της εγκυμοσύνης κρατάει 40 εβδομάδες στο εξωτερικό 42 και αυτη συμφωνουςε με τις 42. Μπορει λοιπόν το μωρο στις 39 να μην εχει παρει θέση δεν μας ανχωνει γιατι απλα το μωρο δεν ειναι έτοιμο. Απο δική της προσωπική εμπειρία το μωρο της γύρισε στο μαιευτήριο στις 40 και 4 μερες. Αν έχετε χρονο δηλώστε συμμετοχή και μονο να ρωτήσετε καποια πράγματα ειναι σημαντικό. Κυρίως ανυπομονω για το θηλασμό.

Μαριγούλα εμένα μου έδωσαν το θηλάστρο της Mandela όπως μου ειπε η κοπέλα την Ferrari των θηλαστρων δεν εχω ιδέα ομως τι ισχύει. Σε αυτην δυστυχώς δεν φάνηκε χρήσιμο γιατι δεν ειχε γάλα πολυ λιγο το χρησιμοποίησε. Αν ειςαι σίγουρη οτι θα σε χρειαστεί όπως ειπε η γιατρός εγω θα έπαιρνα ενα καλο θα προτειμουσα να έπαιρνα λιγοτερα ρούχα αλλα σε αυτα θα έπαιρνα κατι καλο.

W0hvp2.png

ααα ξεχασα να σας πω κατι που μου εκανε μεγαλη εντυπωση και συναμα χαρα,

επειδη θα ειναι η συγκεκριμενη παιδιατρος, ειναι πολύ υπερ του rooming in την πρωτη ημερα!!! Ετσι οπου αναλαμβανει αυτη, την πρωτη η μερα της γεννας, απαγορευει ρητα σε συγγενολόι να μπαινει στο δωματιο της λεχωνας. Στο δωματιο λεει ειναι μονο ο συζηγος, η λεχωνα και το μωρο. Το πρωτο 24ωρο. Μετα οκ ειναι ετσι λεει η κοινωνιας μας που και δεμένους να τους εχεις θα ερθουν.

Αααααα αυτο με εκανε πολύ χαρουμενη. Γιατι το ηθελα τρελα, αλλα σκεφτομουν οτι θα κατεβουν ολοι κτλ και δεν θα το ειχα. Τρελενομαι!!!!!!!!

Αααα και μου συστησε, επισκληριδιο στην καισαρικη, για να ζησω οτι θα χασω απο μια φυσιολογικη γεννα, καθως ειπε το επισκληριδιο στην καισαρικη ειναι πιο ασφαλες για το μωρο. Με την ολικη ναρκωση λεει, οσο γρηγορος κι αν ειναι ο γιατρος καποια φαρμακα περνανε απο τον πλακουντα στο μωρο με αποτελεσμα αρκετες φορες το μωρο να βγει και να κοιμαται, ετσι να μην κλαψει καλα, κτλ, ενω με το επισκληριδιο στην καισαρικη ειναι σαν να γενιεται φυσιολογικα!!! Ετσι θα το συζητησω και με τον γιατρο μου τις 12/11 που θα παω για υπερηχο.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Liza0 το έχασα. Νομιζα ότι αυριο ειναι 30 Οκτωβρη. Ειμαι τελειως αφηρημένη. Θα δηλώσω συμμετοχη στο επομενο που θα γινει για τον ανωδυνο τοκετο. Ελπιζω να μην μπερδευτω και στα σεμιναρια του θηλασμού και λοχειας και περιποιησης νεογεννητου που ειναι 5 και 17 Ν.

Δεν πειραζει νομιζω του θηλασμού θα μας βοηθήσει αρκετα στην περιποίηση θα δείξει και το μπάνιο πως θα γινεται γιατι με ανχωνει λιγο οι πρώτες μερες που δεβ θα εχει πέσει ο οφαλος. Επειδη ειμαι κοντα στη Νεα Σμυρνη φαντάζομαι Αθήνα εννοείς μπορεις να με ενημερώσεις για αυτα που είπες; Για τις ημερομηνίες που λες εννοείς της nutricia? γιατι τα επόμενα ειναι στις 5/11 και στις 13/11.

Μαριγούλα θα βάλεις την γιατρο έξω απο τη πόρτα να τους διώχνει όλους!! Χαχα! Αλήθεια ειναι υπέρ του rooming in ε; Δεν ξερω και εγω τι να κανω μπορει να το ζητήσω.

W0hvp2.png

Πάντως Risoto ενα εχω να σου πω... Η κορη μου όπως ηταν ζωηρή στην κοιλιά κ γυρνοβολουσε συνέχεια, ετσι βγήκε κ ειναι μεχρι σημερα... Αεικίνητη κ πανζωηρη! Η μικρή που ηταν ήσυχη στην κοιλιά, ετσι ειναι κ τώρα, ήρεμη κ γλυκιά! Οπότε κανε τα κουμαντα σου, γιατί Ταλιμπάν μου φαίνεται το σπορακι!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Λιζακι μου, εχω μια Μαια, που ειναι στην κυριολεξια, σκυλιτσα!!!

Για να καταλαβεις όταν ήμουν στην κλινικη με μεγαλη αποκοληση την 7η εμβδομαδα, και ειχα παθει κριση πανικου με μια πιεση στα 16 εκει ήταν η μαμα μου, ο συζηγος μου, η πεθερα μου, και η αδερφη μου, τους εβγαλε ολους εξω, αφησε την μαμα μου και τον αντρα μου μαζι μου. Πήγε να της συζητηση τον λογω η πεθερα μου, την πηρε απο το χερι, την εβαλε στο ανσανσερ με την βια και την εστειλε σπιτι της, κατι πηγε να της πει ο αντρας μου, αν επρεπε να παρω καποιο φαρμακο κατι τον εβγαλε εξω απο το δωματιο γιατι ειπε μου προκαλει αγχος και αφησε την μαμα μου μονο!!! Που εισαι ακομη να ακολουθει εντολες γιατρου!!! Γι αυτο την γουσταρω πολύ.

Τωρα που αναφερες την μαρκα του θηλαστρου, αυτη την μαρκα βρηκα, την Mandela, στα 100 ευρω.

Ναι η παιδιατρος μου ειναι πολύ υπερ στο rooming in το πρωτο 24ωρω. Λεει πως ειναι πολύ σημαντικο το μωρο να συνηθηση το νεο του περιβαλλον, εξω απο την μητρα, να νιωσει λεει την ασφαλεια των γωνιων του, την αγκαλια της μαμας του!!! ΕΙναι σημαντικο λεει να ερθει σε επαφη το μαγουλο του μωρο με το μαγουλο της μαμα του, να νιωσει την αναπνοη της μαμα του, να αναγνωρισει την μυρωδια της, να αναγνωρισει την φωνη του μπαμπα του.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Μπράβο στην μαία! Και καλά εκανε τι δουλεια ειχε η πεθερα σου, χαρα στην υπομονή σου!

Τι όμορφα και γλυκα που τα περιγράφει η γιατρός! Ανυπομονω να δω τον μικρουλη μας!

Kidenio δεν ειναι και πολυ αισιόδοξα για εμένα τα συμπεράσματα σου εμένα συνέχεια κουνιεται και στους υπερήχους το αναφέρει η γιατρός και στο Doppler που κάναμε με αλλο γιατρο ανάφερε οτι κουνιοταν οχι οτι ειναι ανησυχητικό μου είπαν.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...