Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Στην Ψαρρά έκανα και έδωσα 130 μαζί με pappA. Τα αποτελέσματα της αυχενικής την ίδια μέρα και τα υπόλοιπα την επόμενη το πρωί.Καλη επιτυχία❤️

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Κορίτσια θέλω να με στηρίξετε!

Είχα γιατρό σήμερα. Και ενώ είναι δόξα τω Θεώ πολύ καλά σε όλα, γύρισε ισχιακά. Ενώ πριν 2 εβδομάδες ήταν με το κεφάλι κάτω, σήμερα που την είδαμε είχε τα ποδαράκια της κάτω. Η γιατρός μου λέει περπάτημα τουλάχιστον μια ώρα την ημέρα. Θα πάω ξανά την άλλη εβδομάδα και ελπίζουμε να ξαναμπει στη σωστή θέση. Νιώθω χάλια.

Αν παραμείνει ισχιακά, θα πρέπει να κάνω καισαρική. Νιώθω απαίσια. Πείτε τίποτα να μου φτιάξετε το κέφι και να ηρεμήσω. Τι θα κάνω αν δε γυρίσει; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

risoto μου, μην ανυσηχεις, ολα θα πανε καλα. Να περπατας οσο πιο πολύ μπορεις και θα γυρισει!!! Μην αγχωνεσαι! Θα δεις ολα θα πανε καλα! Το περπατημα κανει καλο στις τελευταιες εβδομαδες και γεννας και πιο ευκολα! Να σκεφτεσαι θετικα και ολα παιζονται μεχρι την τελευταια στιγμή, τιποτα δεν ειναι τελεσιδικο. Ηρεμία πανω απο ολα!!!

Εμενα με καθηλωσε στο κρεβατι!!! Ειχα αρκετο νεροαιμα το πρωι, σε σημειο που γεμισε το σεντονι. ΝΟμισα πως σπασαν τα νερα. Καναμε αναλυση αλλα βγηκε αρνητικη. Εκανε μετρησεις τραχηλου και αμνιακου υγρου και ειπε ειναι στα ορια ετσι για να μην γεννησουμε προωρα κρεβατι. Σημερα καναμε και μια δοση ενεση για τους πνευμονες του μωρου και μια δοση αυριο. Μου ειπε θα τους καθαρισει και θα τους απελευθερωση ετσι και πιο νωρις απο τις 38 εβδομαδες να γεννησουμε δεν θα εχει προβλημα το μωρο.

Μακαρι Παναγια μου, Αγία Μαρινα να παμε καλα και φτασουμε στις 38 εβδομαδες.

risoto μου και παλι μην αγχωνεσαι κοπελα μου, ολα θα πανε καλα!!! Θα δεις θα γυρισει!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

risoto πολύ ζωηρή η κόρη σου!σε αυτή την εβδομάδα να γυρίσει?

όπως έβαλε τα πόδια κάτω θα τα ξαναβάλει πάνω. Τί να σου πω βρε κορίτσι μου, πρωτάρα είμαι, αφού σου είπε η γιατρος σου περπάτημα σημαίνει ότι όλα είναι άριστα, γιατί στο μήνα που ήμαστε ξέρω ότι αν δουν κάτι οι γιατροί προτείνουν ξεκούραση. Περπάτα και κάνε τις ασκήσεις σου για τη μέση, έχω ακούσει βοηθάνε ώστε να κάνει τούμπα το μώρό.ότι μπορείς να κάνεις είμαι σίγουρη πως θα το κάνεις!

marigula να σκέφτεσαι ότι θα ελευθερωθείς νωρίς.Εμένα οι φίλες μου γέννησαν όλες στην 36η εβδομάδα και τα παιδιά τους σήμερα είναι θηρία!Καλό κουράγιο και μη φοβάσαι τίποτα, από ότι κατάλαβα είσαι υπεύθυνο άτομο και ο γιατρός σου σε προσέχει πολύ!

Καλό μεσημέρι σε όλες.

tt1a2b70.aspx

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ, αλλά με έχει πιάσει μια σχεδόν υστερία.

Marigula έχεις κι εσύ τα δικά σου και νομίζω ότι κι εγώ κλαίγομαι για να κλαφτώ. Ουσιαστικά όλα τέλεια είναι, απλώς θέλουμε να γυρίσει. Πριν δύο εβδομάδες το είχε κάτω το κεφάλι. Τι στο καλό δεν της άρεσε;

Rennie την Παρασκευή κλείνω 35 εβδομάδες. Η γιατρός λέει ότι μάλλον επειδή έχει ακόμα χώρο γι' αυτό και γύρισε. Και ελπίζουμε να γυρίσει μέχρι την άλλη εβδομάδα. Ευχαριστώ πολύ για το site.

zoubik κοντεύω να τρελαθώ. Εκεί που τα είχα κάπως στο μυαλό μου και από μια αρχή προσπαθούσα για να πάνε όλα φυσιολογικά και φυσικά, η μικρή αποφάσισε να κάνει τούμπες. Ελπίζω να ξαναγυρίσει και αν ξαναγυρίσει θα βρω τρόπο να τη δέσω. :P

Διαφημίσεις

Risoto μην αγχώνεσαι, δεν ειμαι ειδική αλλα εχω διαβάσει αρκετές κοπέλες που έλεγαν οτι πηρε θέση το μωρο αρκετα αργα. Ούτε εμένα νομιζω ήταν κάτω το κεφάλι οταν έκανα το Doppler εχω και το αμνιακό υγρό στα ανώτερα φυσιολογικά άρα φαντάζομαι οτι εχει χωρο να γυρνοβολαει. Η γιατρός σου σίγουρα ξερει καλυτερα κςι αφου σε εμπνεύει εμπιστοσύνη ολα θα γίνουν σωστα δεβ νομιζω να θελει καισαρική χωρις λόγο. Οταν έρθει η ωρα της μπέμπας σου θα δείξει σε ποια θέση θα ειναι. Οταν μπεις στον 9 θα πηγαίνεις καθε εβδομάδα ε;

Έλενα ευχαριςτουμε για την ενηνερωση!

Μαριγούλα μπράβο σου στην ψυχραιμία σου και το κουραγιο σου! Θα πανε ολα μια χαρα και όπως ειπε η Ζούμπικ και στις 36 εβδομάδες θα ειναι μια χαρα το μωρακι σου! Και ο άντρας μου ειχε γεννηθεί πρόωρα ηταν 2200γρ.

Τα δικα μου προβλήματα ειναι αύτα τα χαζά που σε εκνευρίζουν. Χθες η πεθερα μου με ρωτηςε που θα βάλω το κρεβατι τπυ μωρού της λεω εδω και λεει μπροστα στην μπαλκονοπορτα. Λεω διπλα ειναι το καλοριφέρ και δεν ειναι μπροστα ενα μετρό απόσταση έχουν. Αχ τα νεύρα μου μετα την πείραξε η βιβλιοθήκη τι την θελουμε, μετα μην ειναι το κρεβατι χοντροκομμένο. Δεν ειχα ποτε θέματα και οταν αγόρασα πραατα για το σπιτι δεν άφησα περιθώριο να ανακατευτει κανεις οτι μας αρεσε πήραμε. Φοβάμαι πρι θα έρθει το μωρο και θα ανακατεύεται και δεν ξερω ποσο υπομονή θα εχω.

Συγνώμη αν σας κούρασα ξερω οτι τα δικα σας ειναι πραγματικα προβλήματα.

W0hvp2.png

Κοριτσια, σας ευχαριστώ για ολα!!! Θα αντεξουμε!!! risoto μου, ειμαστε εδω για να δινουμε θαρρος και στηριξη η μία στην αλλη!!! Θα περιμενουμε τα νεακια σου, θυμισμου ποτε θα ξαναπας για υπερηχο;;;

Αυριο που θα παμε ξανα για ενεσεις, για τους πνευμονες του μωρου, εκλεισα ραντεβου και με την παιδιατρο, να κανουμε μια πληρη κουβεντα μαζι της, γιαιτι πρεπει να αποφασισουμε με ποιο θα προχωρησουμε. Είναι μικρη, μπορει να μην εχει μεγαλη πειρα, αλλά εχει ιδεες που κλεινουν με τις δικιες μας, ειναι υπερ του αποκλειστικου θηλασμου που ειμαι και εγω γενικα την ειδαμε να εχει παθος και αγαπη για τα μωρα και την δουλεια της. Και το κυριοτερο που ήταν το πρωτο που ρωτησα απο το τηλεφωνο μας ειπε πως ειναι διαθεσημη 24ώρες το 24ωρο και ετσι οτι ωρα μα οτι ωρα θα την χρειαστουμε θα ειναι διπλα μας. Ετσι κλεινουμε προς αυτη, παρα τον πιο ηλικιωμενο. Θα μιλησουμε και μαζι της αυριο απο κοντα να δουμε.

Λιζακι μια συμβουλη κοπελα μου, για τις πεθερες. Ρωταμε και εμενα τι τραβω μαζι της και τι εχω να τραβηξω. Που με κατακρινει ότι ειμαι υπερ του αποκλειστικου θηλασμου και δεν θα δωσω στο μωρο ξενο γαλα, που με κατακρινει που δεν θελω να κανω αποστειρωση, που με κατακρινει οτι ο αντρας μου βαζει πανω απολα εμενα και το μωρο μας και οχι αυτη!!!

Κανεις κοπελα μου δεν θα σου πει, πως θα φροντιζεις το μωρο σου, απαντα κανονικα εκει που πρεπει. Την απολυτη ευθυνη για το μωρο σου την εχεις εσυ και ο αντρα σου, και η χαρα ειναι ολη δικια σας. Θα αγορασετε εσεις οτι θελετε, οπως τα θελετε και μην ακους κανενα. Κανεις δεν θα σου επιβαλλει τι θα αγορασεις ή πως θα ντυσεις το μωρο, ή που θα το βαλεις να κοιματε. Το μονο που καταφερνουν ειναι να μας αγχωνουν, τιποτα περισσοτερα!!! Την επομενη φορα που θα σου πει κατι, απαντα απλα "ευχαριστω μητερα για τις συμβουλες, θα τις εχω στο μυαλο μου" ή "ευχαριστώ μητερα για τις συμβουλες αλλά ξέρω εγω τι ειναι καλυτερο για το μωρο μου".

Εμας οταν ήρθε και ειδε τι αγορασαμε, γυρισε και μου ειπε πως ειναι εκανα περιττα εξοδα. Και της λεω τι ειναι τα περιττα εξοδα, το καροτσι; το κρεβατακι του μωρου ή το λικνο; Που μεχρι την βαλιτσα ανοιξε να δει τι εβαλα μεσα. Που πήρα φορμακια για το μωρο, και σεντονακια που φωναζε οτι εκανα περιττα εξοδα και δεν επρεπε να παρω τιποτα γιατι θα μου φερουν οι συγγενεις οταν ερθουν να με δουν. Και εγω απλα απαντησα, ναι μητερα, το μωρο θα κοιματε στο καναπε γιατι ειναι περιττα τα εξοδα το κρεβατι, και θα εχω και το μωρο χωρις ρουχα μεχρι να περιμενω να μου φερουν. Γι αυτο κοπελα μου, σου λεω μην χαλιεσαι!!! Κανε αυτο που εσυ νομιζεις ειναι καλυτερο και αστην να λεει οτι θελει. Ειναι απλα λογια!!! Το ξερω σε κανουν να νιωθεις ασχημα αλλα αυτος ειναι ο στοχος τους!!! (τα λεω για να τα ακουω και εγω, μην νομιζεις). Και δεν μας κουραζεις, οτι θελεις επι θεμα πεθερας εδω ειμαι!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Τι ακούς βρε Μαριγούλα; Να εχεις το ανχος να πανε ολα καλα με το μωρακι σου και να ακούς και αυτα; Εγω απλα οταν μου ειπε για το που θα βάλω το κρεβατι απλα εφυγα απο τι δωμάτιο και πηγα όπου ηταν ολοι στο σαλόνι, θα ρώταγε και αλλα γιαυτο εφυγα. Η αλήθεια ειναι δεν περιμένω να μου πει τόσες χοντράδες σαν τη δική σου γιατι ευτυχώς απο τον αντρα μου δεν εχει καθόλου θάρρος της το ξεκόβει γρήγορα χωρις να τπυ εχω πει κατι και γιαυτο οταν με βρίσκει μονη μου βρίσκει και την ευκαιρία. Μητέρα δεν μπορεσα να την πω μπορει πχ να πω στο πεθερο μου η μαμα τι κανει αλλα την ίδια να φωνάξω μαμα δεν μου βγαίνει, το ίδιο και για τον πεθερο μου που ειναι υπέροχος, και αυτός την βάζει στη θέση της οταν χρειάζεται λεει πχ μην ειςαι υπερβολική σε παρακαλω και τελειώνει εκει το θεμα.

Για τα σεμινάρια της nutricia με έστειλαν επιβεβαίωση και για τα 3 σεμινάρια τη πρωτο ειναι 3ωρο. Ελπίζω να βοηθάει να μην ειναι έμμεση προώθηση προϊόντων.

W0hvp2.png

Liza0 κι εγώ διαβάζω για πολλές περιπτώσεις που γύρισε το μωρό πιο αργά. Ελπίζω να τα καταφέρει. Όλη την εγκυμοσύνη προετοιμάζομαι για να γεννήσω όσο πιο φυσικά γίνεται και σήμερα ένιωσα λες και με χτύπησε νταλίκα στην ιδέα ότι μπορεί να μην πάει τίποτα όχι φυσικά, αλλά ούτε κολπικά. Άσε!

Για τις πεθερές, μάνες, θείες, γιαγιάδες, γειτόνισσες και για όλο τον κόσμο ισχύει το εξής. Κουμάντο στα δικά σου τα παιδιά έκανες. Στα δικά μου κάνω εγώ. Απλώς χαμογελάστε, πείτε ότι θα το σκεφτείτε και αφήστε το το θέμα εκεί. Αν επιμένουν ξανατονίστε ότι είπατε ότι θα το σκεφτείτε. Πάντως Liza0 λένε ότι καλό είναι να μην έχεις το κρεβάτι του μωρού δίπλα σε καλοριφέρ ή απέναντι ακριβώς από το κλιματιστικό και γενικά να μην είναι σε ρεύμα ούτε ζεστού ούτε κρύου αέρα. Marigula ακριβώς αυτό που λες. Θα το αφήσεις το μωρό γυμνό, χωρίς πάνες, χωρίς κρεβάτι, χωρίς καρότσι, γιατί μπορεί να σου φέρουν κάποιοι ότι τους θυμηθεί. Μην το ταΐζεις κιόλας, γιατί μπορεί να σου στείλει καμιά εταιρία κανένα δείγμα γάλα σε σκόνη και δε θες να το μπερδέψεις το μωρό με βυζιά και θηλασμούς και σαχλαμάρες. Επίσης ελπίζω να μην έχεις σκοπό να το παίρνεις το μωρό αγκαλιά, να το κοιμίζεις, να το αλλάζεις και τέτοια. Θα έρθουν άλλοι να στο νταντεύουν. Εσύ φτάνει να το γεννήσεις και να το χαρίσεις στον κόσμο να του κάνει ότι θέλει. Έχεις και απαιτήσεις! Ντροπή σου!

χαχαχαχαχαχα risoto μου, με εκανες και γελασα. Ετσι που ήμουν, με εκανες και γελασα.

Ντροπη μου καλε, τετοιο δωρο θα τους κανω, να εχω και απαιτήσεις. Τα δωρα δεν τα δωριζουν ουτε τα θελουν πίσω. Ελα μωρε!!! Μια κουκλα για παιχνιδι θα τους χαρισω!!! Ααα να χαθω!!!

Να σας κανω να γελασετε, προχθες, ερχετε σπιτι μου, ειχα ζυμωσει πατατοκεφτεδες και θα εφτιαχνα και κριθαρακι (δεν ξερω πως το λετε εσεις, το ζυμαρικο που φτιαχνουμε το γιουβετσι) και της ειπα να καθησει να φαμε για μεσημερι, ολοι μαζι. Θα τηγανιζα πατατοκεφτεδες και το κριθαρακι θα το εφτιαχνα με φρεσκα ντοματα στην κατσαρολα και οχι στον φουρνο.

Ερχετε που λετε η κυρια κουνιστη λυγιστη, αντις να πει να με βοηθησει, που γυρισα και εβαλα καρεκλα και καθομουν διπλα στην φωτια γιατι ειχα κουραστει, αρχισε να μου λεει, α) οι κατσαρολες σου δεν ειναι καλες, να αγορασεις αλλες, γιατι δεν καθονται καλα στην κεραμικη εστια που εχεις και δεν ψηνουν το φαγητο ομοιομορφα. (καγκελο εγω) β) δεν ξερω να τηγανιζω πατατοκεφτεδες γιατι δεν πρεπει να περνω το μιγμα απο το τρυπητο να φευγει το νερο, απο την πατατα, απλα να το βαζω με το νερο στο λαδι το ζεστο. (2ο καγκελο εγω) γ) το κριθαρακι ποτε μα ποτε δεν το κανουμε στην κατσαρολα γιατι δεν ειναι ωραιο, παρα μονο στον φουρνο, (3ο καγκελο εγω) δ) τις ελιες τις τσακιστες δεν τους βαζουμε λαδι και λεμονι γιατι πικριζουν (4ο καγκελο εγω).

Περιττο να σας πω, οτι εβαλα τραπεζι, εκοψα σαλατα, φαγαμε, ουτε ειπε ενα ευχαριστω, και ουτε σηκωσε το πιατο της. Ας ειναι καλα ο αντρας μου που σηκωσε το τραπεζι και επλυνε και τα πιατα. Ακομη απορω γιατι φανηκα ευγενικη και ειπα να μεινει να φαμε!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Ααααα Marigula μου φαίνεται πρέπει να σε γράψω σε υπερεντατικά σεμινάρια. Εμένα έπρεπε να έχει νύφη η πεθερά σου να σου έλεγα εγώ αν θα άνοιγε το στόμα της. Εμένα το κριθαράκι μου αρέσει πολύ περισσότερο στην κατσαρόλα. Και τώρα που το είπες, βράζω κρέας και έλεγα να το κάνω με πατάτες γιαχνί, αλλά έτσι όπως μου άνοιξες την όρεξη μπορεί να κάνω και καμιά μερίδα με κριθαράκι. Τους πατατοκεφτέδες πώς τους κάνεις; πες καμιά ιδέα.

Πωπω βρε Marigula χαρα στο κουράγιο σου! Εχεις τον πόνο σου με όσα συμβαίνουν στην εγκυμοσυνη, εχεις κ τη γλυκιά της την κουβέντα! Πολυ γλυκομιλητη η πεθερά σου! Πρέπει να εχεις ομως καλο άντρα κ αυτο βοηθάει πολυ σε αυτές τις περιπτώσεις.

Risoto κ εμένα η κορη μου η πρωτη γύρισε στις 35 εβδομάδες κ κόντεψα να τρελαθω! Στις 37 ομως οχι μόνο ξαναγύρισε αλλα κλείδωσε κ το κεφαλάκι της! Ο γιατρός μου έλεγε, αφού βρήκε χώρο να γυρίσει μια φορά, θα ξαναγυρίσει μην άγχωνεσαι! Πολυ περπάτημα κ ειχα διαβάσει κ κάτι άλλο, κρυες κομπρεσές η πάγο εκεί που ειναι το κεφαλάκι για να ενοχληθει κ να γυρίσει.

Άντε κοριτσια μπράβο σας, κουράγιο κ σχεδόν φτάσατε στο τέλος!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Risoto νομιζω οταν το μωρο κατεβαινει με τα ποδια μπορεις παλι να αποφυγεις την καισαρικη. Ασε που ακουσα το μωρο να γυρναει με το κεφαλι τελεφταια στιγμη λιγο πριν γεννηθει.

Marigoula τι να πω κοριτσι μου λιγο δεν ντρεπεται μεγαλη γυνναικα να κανει ετσι.... προσπαθησε να αποφυγεις λιγο να μεινεις ηρεμη τωρα το χρειαζεσαι. Περαστικα σου κι ολας.

Liza0 υπομονη κοριτσι μου βαλε τα πραγματα σ οπου θελεις δεν θα δωσεις λογαριασμο σε κανενα αλλωστε οτι σε βολευει θα κανεις.

Φιλια σε ολες καλυνηχτα!!!!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Ααααα Marigula μου φαίνεται πρέπει να σε γράψω σε υπερεντατικά σεμινάρια. Εμένα έπρεπε να έχει νύφη η πεθερά σου να σου έλεγα εγώ αν θα άνοιγε το στόμα της. Εμένα το κριθαράκι μου αρέσει πολύ περισσότερο στην κατσαρόλα. Και τώρα που το είπες, βράζω κρέας και έλεγα να το κάνω με πατάτες γιαχνί, αλλά έτσι όπως μου άνοιξες την όρεξη μπορεί να κάνω και καμιά μερίδα με κριθαράκι. Τους πατατοκεφτέδες πώς τους κάνεις; πες καμιά ιδέα.

xaxaxaxa risoto μου, ποτε αρχιζουν αυτα τα σεμιναρια; Πρωτη πρωτη να με γραψεις, γιατι ορκιστικα πως αυτη την κυρια καποια μερα θα την πεταξω και δευτερη φορα εξω απο το σπιτι μου!!! Ναι καλα διαβασετε δευτερη φορα!!! Βρε να της βρω κανενα να παντρευτει μηπως και ηρεμησω; 33 χρονια χηρα ειναι!!! Και ο αντρας μου ειναι το μοναχοπαιδι της!!! Καταλαβαινετε, της εκλεψα τον πριγκιπά της!!

Λοιπον παρτεν κολα, μολυβι, στυλο και γραψτε συνταγη για πατατοκεφτεδες:

Θα χρειαστουμε:

4 μεγαλες πατατες, καθαρισμενες, πλυμμενες, και περασμενες απο τον τριφτη. Απο το μεγεθος που περναμε και την μυζηθρα. Αν δεν καταλαβετε πειτε να μου σας στειλω καμια φωτο.

1/2 κιλο κιμα, προτιμηστε χοιρινο, ή μισο χοιρινο, μισο βοδινο. Εγω βαζω περισσοτερο χοιρινο και λιγο κιμα κοτοπουλο.

λιγο μαϊντανο ψιλοκομενο, λιγη φρυγανια ή μια φετα ψωμι 2-3 ημερων το απο μεσα μονο τριμμενη με τα χερια σας να γινει ψιχουλα, 1 ψιλοκομμενο κρεμμυδι, αλατι, πιπερι, κανελα (αλεσμενη), 1 αυγο,

1 κουταλακι Β.Ρ (προαιρετικα)

Εκτέλεση:

Περναμε τις πατατες απο το τρυπητο γιατι κατεβαζουν αρκετο νερο. Βαζουμε σε ενα μπολ, ολα τα υλικα και τα ανακατευουμε καλα να ενωθουν. Τα αφηνουμε στο ψυγειο, για λιγη ωρα. Οσο περισσοτερη τοσο το καλυτερο. (εγω κανω το μειγμα περιπου στις 10-11 το πρωι και τους τηγανιζω περιπου στις 1 το μεσημερι.)

Οταν θα τους τηγανισουμε, ξαναπερναμε το μειγμα απο το τρυπητο γιατι παλι η πατατα κατεβαζει αρκετό νερο. Κανουμε μικρα μπαλακια, οσο μεγαλα τα θελουμε, (προτιμηστε μετρια οχι πολυ μεγαλα ουτε πολυ μικρα) και τους τηγανιζουμε σε ζεστο λάδι, μεχρι να ροδισουν και απο τις δυο πλευρες.

Μπορειτε αν θελετε να παιξετε και να τους δωσετε διαφορα σχηματα. Εγω πχ φτιαχνω στρογγυλους και μακροστενους και οταν τρωμε με τον αντρα μου, κανουμε πλακιτσα ποιος θα φαει τους στρογγυλους και ποιος τους μακροστενους. (μηπως και εχουν διαφορα στην γευση, χαχαχαχαχα)

Συνιθως τους σερβιρω, με κριθαρακι, ή πιλαφι πνιγουρι, και πατατουλες τηγανιτες (αν και πατατα με πατατα στους κεφτεδες δεν πολυ ταιριαζει αλλα μας αρεσει). Τους παει πολύ το γιαουρτι.

Μπορειτε να κανετε τους πατατοκεφτεδες και με πατατα βραστη. Αν εχετε βραση πατατες ειτε για πουρε, ειτε για πατατοσαλατα και σας εχουν μεινει, μην τις πεταξετε, την επομενη γινονται τελειες πατατοκεφτεδες.

Ακολουθειτε την ιδια συνταγη με πιο πανω απλα με την διαφορα οτι την πατατα θα την λιωσετε με ενα πιρουνι οσο μπορειτε περισσοτερο. Στο μειγμα δεν θα βαλετε την φρυγανια ή το ψωμι και οταν θα τους τηγανισετε, την μπαλιτσα θα την περασετε απο αλευρι. Οπως τηγανιζουμε το ψαρι.

Αυτα!!! Ο,τι απορια εχετε εδω ειμαι!!!

Φιλακια!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Kidenio χαίρομαι που βλέπω ότι έβαλες τικεράκι. Σχεδόν 8 εβδομάδες. Τέλεια είναι. Επίσης μου δίνεις κουράγιο! Κατά βάθος πιστεύω ότι μου κάνει τσαλιμάκια, έτσι για να με έχει στην τσίτα. Αλλά με έπιασε και ένα άγχος. Γιατί από μια αρχή σκεφτόμουν τι να κάνω για μπορέσω να γεννήσω φυσιολογικά μιας και φοβάμαι τρελά, και πάνω που το πήρα απόφαση μού γύρισε η κοκόνα μου. Και θέλω να αποφύγω την καισαρική όπως ο διάολος το λιβάνι. Ελπίζω να είναι με το κεφάλι κάτω την άλλη Τετάρτη που θα πάω.

Chrisaki21 στις πρωτοτόκες δε νομίζω ότι θα βρεθεί γιατρός στις μέρες μας να κάνει φυσιολογικό τοκετό. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά γενικά. Όλες οι έρευνες δείχνουν ότι είναι πολύ περισσότερες οι επιπλοκές και οι κίνδυνοι αν βγει κολπικά από ότι αν βγει με καισαρική συμπεριλαμβανομένων των κινδύνων της καισαρικής. Στις δευτεροτόκες κοκ δεν υπάρχει πρόβλημα. Για το πρώτο είναι που φοβούνται. Θα δείξει.

Προς το παρόν το πλάνο μου είναι το εξής:

- Περπάτημα 2 φορές τη μέρα πρωί και απόγευμα από μια ώρα

- Ασκήσεις από το spinningbabies.com και το Mila's cirquit

- Παγοκύστες στον πυθμένα της μήτρας

- Αφωνία

- Μουσική χαμηλά στην κοιλιά

Θα σας πω τα αποτελέσματα την Τετάρτη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...