Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Είναι δύσκολο όταν το σκέφτεσαι ψυχολογικά...Πρακτικά όμως δεν αλλάζει κάτι...ζω 12 χρονιά με την ελπίδα αραααα.....Είναι καθαρά ψυχολογικό ,που υπάρχει η ελπίδα στο μυαλό σου....Για να καταλάβω αυτό που μου είπες καλύτερα να κάνω το χειρουργείο κ μετά δεν ζητάνε καμία εξέταση για επιτροπή;;;

Επισης να απαντήσω σε μια ερώτηση που έκανες σε κάποια άλλη κοπέλα διιατεταμένη σάλπιγγα ακόμη και υδροσαλπιγγα να μην είναι δεν είναι λειτουργικη .Αυτό μου είπε σήμερα ο γιατρός..Επίσης σε ποια περιφέρεια υπάγεσαι;;;Γιατί εγώ στη Θέσ/νίκη  και φοβάμαι την πολύμηνη αναμονή 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Απίστευτο αυτο που λες Risoto γιατι μια φιλη μου γεννησε δυο φορες με πρόκληση και για την πρωτη θυμαμαι πολυ καλα που μου ελεγε οτι η μαία την πατούσε την κοιλια γιατι ηταν το μονο πράγμα που πονούσε, ειχε κανει επισκληρίδειο. Και εγω εχω αρχιςει να σκεφτομαι τον τοκετό οχι τοςο σαν ανχος αλλα σαν αγωνία να πανε ολα καλα. Σε κλινική της Θεσσαλονίκης ειχε γέννησει δεν εχει αναφερθεί απο καμια σας. Για τα βλαστοκύτταρα να πω επιπλέον πτι το σίγουρο ειναι οτι θα σας ζαλίζουν και στην κλινική απο ιδιωτικές ειχε μια τέτοια εμπειρία φιλη μου στην Αθήνα.

Εγώ δεν εχω καταλάβει συσπάσεις μονο αυτην την εβδομάδα το μωρο κουνιεται πολυ λιγότερες ωρες απο τις προηγούμενες δυο καμια άλλη διαφορα δεν εχω νιώσει.

Δεν στεναχωριέμαι που θα τελειωσει η εγκυμοσύνη μου ανυπομονω να τον δω! Ο άντρας μου ομως στεναχωριεται χαίρεται τόση πολυ να χαϊδεύει την κοιλια μου που λέει οτι θα του φαινεται πολυ περίεργο μετα.

Risotto εννοείς αυτα τα λεπτα καλύμματα σαν πλαστικό κάπως που ειναι; Καλη ιδέα και δεν το σκέφτηκα καθολου βέβαια δεν ειναι σίγουρο οτι θα σπάσουν τα νερά αλλα κρίμα ειναι και το στρώμα. Για τα εσώρουχα που λες δεν εχω καμια ιδέα, δηλαδή οι σερβιέτες μονο δεν αρκούν;

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

risoto den kserw gia ta eswrouxa....nomizw oi megales serbietes tha einai mia xara...gia pio logo na mpeis se auth th diadikasia\/??? oses gnwstes mou gennisan den eixan thema me tis serbietes... twra h epilogh einai dikh sou!!! oso gia to kalima katw apo to sentoni kai apo rixtari kanape den einai kakh idea!!!! egw eimai sigourh oti den tha mou spasoun ta nera xxxx

fu9Ip3.png

Σας το λέω για τα εσώρουχα μια χρήσης, γιατί είμαι πολύ τεμπέλα και σιχασιάρα και δε θέλω να μαζεύω λερωμένα εσώρουχα στην κλινική. Ενώ με αυτά τα μιας χρήσης, το φοράς το βγάζεις το πετάς... Ε; Τι λέτε;

Πάντως για το κάλυμμα για την ακράτεια είμαι σίγουρη ότι θα πάρω. Δεν ξες, μπορεί να σπάσουν. Τουλάχιστον να μη λερώσω το σπίτι μου.

risoto στις 2 ώρες του μαθήματος τί να πρωτοπρολάβουν να πουν.εσύ μας ΄χεις ενημερώσει πολύ καλύτερα!!Αυτό που δεν περίμενα ήταν ότι επέμεναν πολύ για τον ποκλειστικό θηλασμό, δηλαδη την περισσότερη ώρα μας μιλούσε για τα ωφέλη στο μωρό κ σε εμάς κ μας διαβεβαίωσε ότι βοηθάνε πολύ.Μάλιστα στη ρεψεπτιον που πήγα για τις τιμές μου τόνισε ότι μπορώ να επιλέξω τον αποκλειστικό θηλασμό και μου ανέφερε και το rooming in που το παρέχουν πλέον σε όλα τα δωμάτια.Δεν το περίμενα γιατί είχα ακούσει κ διαβάσει άσχημες κριτικές για το γένεσις στο συγκεκριμένο θέμα.

Τώρα για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω rooming in, αλλά μάλλον θα προσπαθήσω τον θηλασμό, πραγματικά η μαία ήταν πολύ καλή, και κατάλαβα ότι είναι πολύ σημαντικό τελικά να σε βοηθάει μία σωστή μαία. Όσο για τις σερβιέτες που λες, εγώ είχα στο μυαλό μου να πάρω τις always της νύχτας, ποτέ δεν είχα αίμα στην περίοδο φορούσα μία πράσινη κ μετά σερβιετάκια. Χθες μας είπε οπωσδήποτε λοχείας και όχι της νυχτός, οπότε από τα λίγα που άκουσα αποφάσισα να πάρω τα tena pants κ όχι σερβιέτα και εσώρουχο μίας χρήσης, πιστεύω είναι πιο σταθερα. Μας έιπε ότι ακόμα κ μπυτζάμες να θέλουμε να βάλουμε ένα νυχτικό είναι απαραίτητο, οπότε δεν με φαντάζομαι με το εσώρουχο που είναι σαν χαρτί και την κουμούτσα σερβιέτα απο κάτω να κουνιούνται όλη την ώρα.

Τέλικα αποφασίσαμε να πάμε στο γένεσις αφού μου εξηγήθηκε τόσο καλά ο γιατρός την τελευταία φορά.Καλά δεν τρελάθηκα, δεν απογοητεύτηκα κιόλας.Στο τέλος μου είπαν να μου δείξουν τα δωμάτια κ τους είπα τί να τα δώ δωμάτια νοσοσκομείου είναι!

Liza κι εγώ θέλω να γεννήσω όμως να ετοιμάσω πρώτα τα πράγματά μου, να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι κ ύστερα!!

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπέρα! Risoto τα εσώρουχα μιας χρήσης ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ. ΓιαΤι σίγουρα θα λερωθειτε στην κλινική. Εγω αν θυμάμαι είχα πάρει απο τα mothercare. Κικη ούτως η άλλως θα αισθάνεσαι οτι φοράς pampers... Οι σερβιέτες ακράτειας ειναι πολυ χοντρές κ ενώ στην αρχή κ εγω νόμιζα οτι ειναι υπερβολή, στη διάρκεια ανακάλυψα οτι ειναι αναγκαίες. Φεύγει αρκετό αιμα στην αρχή κ αυτές οι σερβιέτες ειναι οτι πρέπει!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

kiki1986 το rooming in δε χρεώνεται. Απλά δεν το παρέχουν όλα τα μαιευτήρια. Όσο για τα εσώρουχα, η TENA έχει και πιο "σικ" εσώρουχα. Εδώ μπορείς να τα δεις.

Kidenio ευχαριστώ για την επιβεβαίωση :)

zoubik αυτό με το θηλασμό το έχουν στο γένεσις. Πάντως για το rooming in όλοι λένε ότι βοηθάει στο να εδραιωθεί ο θηλασμός. Μπορείς να το δοκιμάσεις και αν δεις ότι δε σου πάει, τους λες να το πάρουν το μωράκι μαζί με τα άλλα. Να δεις τι πλάκα έχει που πηγαίνουν μπύρα σε όλες. Λες και έχει Oktoberfest. Βέβαια δίχως αλκοόλ είναι, ντεμέκ για να κατεβάσεις γάλα. Δεν επιβεβαιώνεται 100% αυτό επιστημονικά, αλλά δε μας χαλάει κιόλας...

Καλησπέρα σας!

Δεν θυμαμαι σε ποια κλινική ειχα διαβάσει οτι χρεώνεται το rooming αλλα δεν ειμαι 100% σίγουρη θα το επιβεβαιώσω αυριο που θα παω στη Γαία για το Doppler. Αφου τα λέτε ετσι κορίτσια θα παω να παρω και σίγουρα αυτα τα Tena αφου λέτε οτι ειναι πιο βολικά καλα δεν καταλαβα; Να είστε καλα που μας ενημερώνεται.

Ήθελα να πω για τις πλύσεις η κουμπαρα μου θυμαμαι που οταν μπήκε στο μήνα της ο γιατρός την ειχε πει να κανει κατι πλύσεις με ιώδιο δεν ειμαι σίγουρη για να ειναι καθαρά για το μωρο ισως και σε έμας να μας ενημερώσουν οι γιατροί μας.

W0hvp2.png

Καλημερα ή καλησπερα :) 4 ξημερωματα

κοριτσια, επειδη αυτο το θεμα με τις σερβιετες και πανες για ακράτεια που είναι οπως το εσωρουχο (tena αν καταλαβα καλα ειναι η μαρκα του; ), ρώτησα την Μαια μου, μου ειπε:

Εαν θα γεννησεις φυσιολογικά θα σε βολέψουν οι σερβιετες γέννας, γιατι θα θελει καποια στιγμή να σε εξετασει ο γιατρος και θα ειναι δυσκολο με τις πάνες. Αντε μου λεει να μπει ο γιατρος στο δωματιο να θελει να σε εξετασει και εσυ να τρεχεις να βγαλεις την πανα να φορεσεις σερβιετα ή αυτες ευκολες βγαίνουν απο το πλευρο να λερωθεις μετα οταν θα θελεις να σηκωθεις για να αλλαξεις μετα την εξεταση του γιατρου. Επίσης εαν ειναι φυσιολογικα μερικες φορες θελουν να ελεγχουν την ροή του αιματος και οι πάνες δεν συνιστούνται.

Εαν θα γεννησεις με καισαρικη βολευουν αφανταστα οι πανες για ακρατεια. Γιατι οι ραφες της καισαρικης ειναι ψηλα δεν θελει να εξεταζει απο κατω ο γιατρος κτλ. Το μονο που θα θελουν να ελεγχουν την ροή του αιματος αλλά ενταξει η δικια μου δεν εχει προβλημα με αυτες.

Εγώ πήρα στην αρχη σερβιετες γέννα, ενα κουτι, όταν μου ειπε ο γιατρος οτι θα παμε με καισαρικη, πήρα ενα κουτι πάνες ακρατεια. Με τα μεγέθη προτιμηστε ενα πιο μικρο μεγεθος για να εφαρμοζει κανονικα για να μην εχει διαρροες. Εγω αν και ειμαι γεματουλα, πήρα το Large και οταν δοκιμασα μια, μου ήταν λιγο μεγαλη. Αυτές που πήρα δεν ειναι χοντρες αλλά ενταξει εχει την αισθηση οτι φορας pampers. Ο συζηγος μου με κοροϊδευει ότι θα κανε παρεα της κορης μου. Πανα η μάμα, πάνα και η κορη :) Στην βαλιτσα εβαλα και τα δύο. Και τις σερβιετες και τις πάνες και είπα ότι με βολεψει εκει την ωρα.

Αυτό που λετε για το κρεβατι ή τον καναπε, στο κρεβάτι εβαλα αυτο το σεντονι, πως το λενε, που είναι σεντονι απο την μια και ναϋλο απο την άλλη, εφαρμοζη τελεια γιατι εχει και λαστιχο γυρω. Το εχω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου όταν επαθα την μεγαλη αποκοληση και το αιμα ετρεχε ποταμι (συγγνωμη για την περιγραφη). Κάνει λιγο θορυβο όταν γυριζεις πλευρο αλλά το συνιθησαμε. Εννοειτε ότι απο πάνω εβαλα κανονικα και το σεντονι. Τώρα στον καναπε η αληθεια δεν σκεφτηκα τιποτα για εκει, αλλά αρχισε να χειμωνιάζει και ως συνηθως τυλιγομαι χοντρη κουβερτα οταν καθομαι στον καναπε.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Όταν κουραστείς το δίνεις το δικό σου πίσω, με της διπλανής τί κάνεις? Γιατί δεν ε΄μαστε για μονόκλινο, θα μου βγεί ο κούκος αηδόνι!

Πάλι μπερδεύτικα με τις πάνες.marigula μάλλον κι εγώ το ίδιο θα κάνω, θα πάρω κ απο τα δύο.

Φιλιά σε όλες

tt1a2b70.aspx

Καλησπερα Πώς είστε;

Βγήκαν κοριτσια τα αποτελεσματα της καλλιεργειας.

Βγήκε ενας μυκητας Candida Albicans. Οπως μου εξηγησε ειναι μυκητας που το εχουμε οι περισσοτεροι και αναπτυσετε οταν ο οργανισμος μας ειναι αδυναμος (ειτε απο εγκυμοσυνη ειτε απο καποια σοβαρη ασθενεια) ή παιρνει για μεγαλο χρονικο διαστημα φαρμακα.

Θεραπεια, Κολπικα υποθετα για 10 μερες.

Φιλια!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Αυτό ήταν, πήγα πήρα υποσέντονα και πάνες βρακάκια. Πήρα της ΤΕΝΑ τα βρακάκια, πήρα και σερβιέτες ακράτειας και ειδικών χρήσεων της SANI. Τα υποσέντονα είναι της Carrefour τα μεγάλα (90*180), γιατί εγώ στο κρεβάτι πάω και έρχομαι και ο καναπές μου είναι αρκετά μεγάλος. Παρήγγειλα και πάνες chicco για τη μικρή και ότι γίνει. Τελευταία με πιάνει ένα άγχος ότι θα έχω ξεχάσει τίποτα σημαντικό και δεν ξέρω πώς να το ξεφορτωθώ.

zoubik σκέφτομαι ότι της διπλανής μπορεί να κλαίει, αλλά αν δεν κλαίει το δικό μου δε θα μπορώ να κάνω και πολλά. Και στο κάτω κάτω θα είμαι τόσο πτώμα πιστεύω, που θα κοιμάμαι σαν το ζώο. Άσε που πιστεύω ότι θα μαθαίνω και πολλά από την άλλη. Δε θα έχει απορίες; Θα της τις λύνουν και έτσι θα καλύπτομαι κι εγώ. Προσπαθώ να τα σκέφτομαι όλα πολύ θετικά και πολύ ρόδινα τελευταία. Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του.

Κατά τα άλλα είχαμε μάθημα σήμερα στην Πυλαία και μου άρεσε αρκετά. Κάναμε εξάσκηση την εξώθηση, χωρίς φυσικά να σπρώχνουμε, και τις ανάσες. Αχ ρε κορίτσια, προσεύχομαι να τα καταφέρω χωρίς επισκληρίδιο. Επίσης για τώρα που η μέση μου πονάει ήδη αρκετά (νά 'ναι καλά και η δισκοπάθεια), οι ασκήσεις που μου είχε μάθει η φυσικοθεραπεύτρια και οι ασκήσεις που μας δείξαν στο Ιπποκράτειο (που είναι οι ίδιες ουσιαστικά), βοηθούν πάρα μα πάρα πολύ. Ασκήσεις ταυτόχρονα με ανάσες και νιώθω άλλος άνθρωπος. Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται, πείτε μου να σας βρω τα βιντεάκια να δείτε.

Risotto αν σου ειναι εύκολο θα ήθελα να τις δοκιμάσω αυτες τις ασκησεις. Ευχαριστω πάρα πολυ!

Σήμερα πήγαμε για το Doppler ολα καλα δόξα το Θεο ειναι 2089γρ το μωρακι μας μονο το αμνιακό υγρό ειναι στα ανώτερα φυσιολογικά όρια δεν ξερω τι σημαίνει αυτο θα μιλήσω με τη γιατρο μου γιατι αυτη πάντα απλα φυσιολογικό λεει.

Η μαία μου με πήγε στην αίθουσα τοκετού που θα είμαστε και εκει θα βλέπουν τους παλμούς του μωρού και τις συσπάσεις της μήτρας. Την ρώτησα για το rooming in μου ειπε οτι αν το θελω θα με βάλουν με κοπέλα που και αυτη φυσικα θα εχει το δικο της με ρωτηςε γιατι το θελω και την ειπα οτι θελω να προσπαθήσω αποκλειστικό θηλασμό και θα ήθελα να με βοηθήσουν απο την κλινική. Μου ειπε οτι θα με βοηθήσει αυτη και γενικα οποτε χρειάζομαι κάποιον θα ερχεται και οταν το μωρο ειναι για να φάει θα μου το φέρνουν, ηταν της άποψης να μην το ειχα συνέχεια γιατι μου ειπε καλο ειναι να ξεκουραστώ αυτες τις μερες που θα είμαστε μεσα. Μαλλον δεν θα διαλέξω rooming in. Ηταν πολυ όμορφα κορίτσια ηταν ήδη 3 κοπέλες ξαπλωμένες και αναμένανε και ενα μωρακι στην αίθουσα των βρεφών. Ο άντρας μου θα κατσει μέχρι να έρθει η ωρα διπλα μου και μετα θα βγει αν και σήμερα που είδε λιγο πως θα ειναι με ρωτηςε αν μπορει να ειναι μεσα. Δεν ήθελα να τον ανχωσω με αυτο και του ειχα πει οτι νιώθει να κανει. Χαρηκα που ειδα λιγο το περιβάλλον. Ρώτησα και τι χρειάζεται να εχω για το παιδι μονο ρούχα εξόδου ολα τα αλλα παρέχονται απο την κλινική, για σερβιέτες μου μίλησε και αυτη και μου ειπε οτι και αυτες δίνονται μονο πιτζάμες να εχω, επιθέματα, και σουτιέν θηλασμού και προσωπικά είδη υγιεινής. Τι να σας πω δεν μπορω να μπω στη διαδικασία μην ξεχάσω κατι θα ξεχάσω σίγουρα αλλα εκει θα ειναι ο άντρας μου θα παει να φέρει δεν θα με αφήσουν και στην κλινική ετσι.

W0hvp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα έκανα κι εγω το doppler, οπου μας είπε πως ήταν μια χαρα όλα, ομως μου ειπε πως το αμνιακό ειναι στα κατωτερα φυσιολογικα αλλά εντός ορίων. Ο γιατρός μου μου ειπε πως δεν χρειαζεται να ανησυχώ γτ ειναι μεσα στα ορια και το μωρό αναπτύσσεται φυσιολογικα.. Ομως ΚΛΑΣΣΙΚΑ εγω είμαι στεναχωρημένη μετά από αυτο.. Είναι να μη σου μπει η ιδέα.. Μακάρι να μην είναι κάτι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...