Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Κοριτσια ειμαι χαλια :(

γυρισα πριν λιγο απο τον γιατρο!!! Ειχα αιματακι!!!

Καναμε υπέρυχο και δόξα τω Θεω η μπέμπα μου είναι είναι μια χαρα και έτσι δεν δικαιολογει το αιμα που ειχα!!! Στην εξεταση του κόλπου ειδε πολλα υγρα και δεν του άρεσε και έτσι κάναμε καλλιεργεια κολπικού υγρού για τυχον μικρόβια ή καποια μόλυνση!!! :( :( :( :(

Αναμονη μέχρι την Παρασκευή το πρώι που θα βγουν τα αποτελεσματα της καλλιεργειας. Μου ειπε να ξαπλωνω, να ηρεμήσω, να σταματήσω να αγχονομαι με το παραμικρο και δεν είναι τιποτα.

Ελπιζω ρε κοριτσια να μην ειναι τιποτα! :( :( :( :( :(

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Marigula είναι πολύ εύκολο να αρχίσουμε να σου φωνάζουμε όλες εδώ μέσα να ηρεμήσεις και τέτοια, αλλά ξέρω πόσο δύσκολο είναι καμιά φορά αυτό στην πράξη. Θα σε ρωτήσω κάτι, όχι για να μου απαντήσεις, αλλά για να το σκεφτείς, αν δεν το κάνατε κουβέντα με το γιατρό. Παίζει να κάνατε σεξ με το σύζυγο; Καμιά φορά μετά από επαφή εμφανίζεται αίμα.

Κατά τα άλλα, προσπάθησε να αποφύγεις όσο γίνεται τον κόσμο και να περιοριστείς μόνο σε αυτά που σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και ήρεμα.

risoto μου, δεν εχω προβλημα, εδω ειμαστε και καταλαβαινουμε η μία την αλλη. Μεγάλες γυναικες ειμαστε!!!

Το σεξ ήταν το πρωτο πραγμα που μας ρώτησε ο γιατρος και το συζητησαμε αλλά δεν παιζει αυτό το ενδεχομενο.

Αγωνία τώρα μεχρι την Παρασκευή να δουμε τι θα δείξει η αναλυση. Και το μόνο ειλικρινα που δεν μου αρεσουν είναι η κολπικες πλυσης, τα τζελ οι αλοιφές ή τα κολπικα υποθετα κτλ. Οτι φοβομουν στην εγκυμοσυνη τα πήγαμε τελεια και οτι δεν ειχα στο μυαλο μου τα επαθα. Ελεος!!!

Ευχομαι να μην ήταν τιποτα, να ήταν κανενα σπυρακι κατι ρε παιδι μου. Ουφ!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Marigula ειλικρινά μακάρι να μην είναι τίποτα. Εμένα η γιατρός μου, μου είπε ότι μόλις μπω στο μήνα μου θα κάνουμε κολπική εξέταση για να δούμε αν υπάρχει κάτι να το θεαραπεύσουμε, γιατί αλλιώς ρισκάρουμε να το ξαναπάθω μέχρι να γεννήσω. Ελπίζω να είναι κάτι απλό και εντελώς άσχετο με την εγκυμοσύνη το αίμα που είδες.

Πάντως γενικά, δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα να ηρεμήσεις από όλους και να αποφύγεις την επαφή μαζί τους. Δεν ξέρω αν στο επιτρέπουν οι συνθήκες βέβαια. Αν μπορούσες, ας γεννούσες και ας το μάθαιναν όλοι πολύ αργότερα. Δεν είναι ανάγκη να πάτε με λεωφορείο στο μαιευτήριο. Και στο κάτω κάτω της γραφής ας σε αφήσουν ήσυχη ρε παιδί μου, σου έχουν πρήξει το συκώτι ολόκληρη την εγκυμοσύνη. Τι στον κόρακα δεν καταλαβαίνουν;

marigoula hremise kai mhn mou agxwnesai...elpizw na mhn einai tpt....k emena auto pou eipe h risoto mou perase apo to mualo otan diabasa gia aima ...egw to pathainw panta...!!!! ksekourasou k upomonh....

koritsia oses tha ginisete sto rea brika auto gia thn balitsa maieuthriou

http://www.reamaternity.gr/files/%CE%97%20%CE%92%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%A3%CE%91%20%CE%93%CE%99%CE%91%20%CE%A4%CE%9F%20%CE%9C%CE%91%CE%99%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%99%CE%9F.pdf

an kai ap oso kserw oti den parete kai sas to dwsoun xrewnetai!!! px babylino depon, gaza, serbieta, tha rwtisw omws otan paw gia doppler ...

mhpws kserete an theloume rooming in an xrewnetai????

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Marigula θα προσεύχομαι να μην ειναι τιποτα! Ποιοι ειναι οι αυτοί που σε έχουν κανει ετσι βρε κορίτσι μου; Δεν μπορει ο άντρας σου να τους βάλει στη θέση τους αν ειναι απο ρη δική του τη πλευρά; Εγω παντως εχω ενημερώσει τον αντρα μου οταν ο παμε στο μαιευτήριο δεν θα πει σε κανέναν τιποτα αν μας παρει κανενας τηλ ενταξει δεν θα πει ψέμματα αλλα εκει δεν θελω κανέναν, παρότι με κανέναν δεν εχω πρόβλημα.

Peka και εγω εθνική εχω αλλα πρεπει να δεις τι όρους εχεις και παιζει ρόλο και τι πληρώνεις καθε μήνα. Αν δεν ηταν τα πεθερικά μου δεν θα ειχα κανει ποτε. Ο άντρας μου εχει απο μωρο η πεθερα μου ειναι κάθετη σε αυτο όσο ανάγκη και να είχαν την ασφάλεια σεν σκέφτηκε ποτε να τη σταματήσει έχουν και οι ίδιοι τους. Οταν παντρευτήκαμε μας είπαν να κανω και εγώ και αν ποτε βρεθούμε σε δύσκολη θέση και δεν μπορούμε να την πληρώνουμε θα μας βοηθήσουν, να ναι καλα. Πχ η δική τους ασφάλεια ειναι πολυ παλιά και παρότι πληρώνουν τα μισα απο εμάς στους όρους τους δικούς τους έχουν τα πάντα πληρωμένα σε περίπτωση εγκυμοσύνης (ενταξει τωρα δεν παιζει για παλιότερα)Στη δική μου εχει 2000 και ειχα κανει τις πρώτες αιματολογικές εξετάσεις που πολλα δεν ηταν μέσω εοπυ. Γενικα ειμαι ευχαριστημένη γιατι εχει τύχει να κανω και μαγνητική παλιότερα και σε γιατρούς που πήγαινα στο metropolitan στην Αθήνα δεν πλήρωνα τιποτα, διαφορετικά η επισκεψη ηταν 60 ευρω. Και επιπλέον πέρα απο ασφάλεια ειναι και σαν αποταμιευτικό δηλαδή μετα τα 3 χρονια εχεις δικαίωμα να την σταματήσεις και σου δίνουν πισω οτι πλήρωσες μείον οτι έχουν ξοδέψει αυτοί για εσένα σε εξετάσεις και τα λοιπά.

W0hvp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Έχετε όλες συσπάσεις?εννοώ αυτές τις προπαρασκευαστικές.Χθες που πήγα στο μάθημα του γένεσις είπαν όλες οι κοπέλες πως τις έχουν και η μαία είπε πως είναι καλό αυτό γιατί ετοιμάζεται η μήτρα.

Εγώ δηλαδή που δεν έχω τίποτα θα κάνω κάνα 24ωρο να γεννήσω, γιατί με πληροφόρησε και για τους τεχνητούς πόνους?

Μέχρι τώρα χαιρόμουν που δεν έχω καμία ενόχληση και τώρα θα ανησυχώ που έχω τεμπέλα μήτρα?

Η αλήθεια είναι ότι η μαία μου είπε ότι μπορεί να έρθουν στον έννατο ή και καθόλου και να ξεκινήσουν κανόνικά οι ωδίνες του τοκετού.

Κατα τα άλλα συζητήσαμε πολλά θεματα, τα οποία τα περισσότερα είναι γνωστά, είτε τα έχουμε διαβάσει είτε μας έχει ενημερώσει η risoto. Πάντως ήταν ξεκάθαρο πως είναι υπέρ της επισκληρηδίου, ωστόσο αν μία γυναίκα το θέλει μας διαβεβαίωσαν ότι τη βοηθούν να γεννήσει χωρίς.

tt1a2b70.aspx

Zoubik ούτε εγώ νιώθω τίποτα προς το παρόν, οπότε δεν είσαι η μόνη! Το μόνο που νιώθω είναι οι κινήσεις του μωρού και αν καμία φορά κάνει κάποια απότομη κίνηση τότε νιώθω κάτι σαν "μάγκωμα" (δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλλιώς).

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και κάθε οργανισμός αντιδρά ξεχωριστά, οπότε ας περιμένουμε να δούμε!

cPtCp2.png

kale zoubik min agxonesai..... bebaia egw exw suspaseis apo thn 27 ebdomada k anishxousa ,alla eipe o giatros oti einai fusiologiko, opws sou eipan k oi maies!!!!alla ton parakalesa na mou dwsei magnisio mpas k hremisei ligo.... opws leei k h peka o kathe organismos antidraei diaforetika....mporei esu na genniseis pio grigora ap oles mas.... :P

fu9Ip3.png

Κορίτσια μου καλημέρα!

Πήρα τηλέφωνο την Τράπεζα Βλαστοκυττάρων του Παπανικολάου και με ενημέρωσαν ότι με το που μπω στο μήνα μου, πάω οποιαδήποτε μέρα 08:00-16:00 και παραλαμβάνω το βαλιτσάκι. Θα με ενημερώσουν εκεί για τα διαδικαστικά. Απλώς σας το αναφέρω, διότι έχουμε καιρό να το συζητήσουμε.

zoubik τελικά γένεσις θα πας ε; Σας είπαν κάτι που δεν έχουμε αναφέρει;

Τις προπαρασκευαστικές τις έχουμε όλες. ΟΛΕΣ όμως. Μη σας πιάνει πανικός. Απλώς δεν τις αντιλαμβανόμαστε. Και η αλήθεια είναι ότι τις έχουμε από την αρχή της εγκυμοσύνης, αλλά γίνονται όλο και πιο συχνές και έντονες προς το τέλος. Εξ ου και λένε ότι τις νιώθουμε στον τελευταίο μήνα. Το φυσιολογικό είναι να έχουμε 3-4 το πολύ το 24ωρο. Που σημαίνει ότι μπορεί να γίνουν 2 κατά τη διάρκεια του ύπνου και η 1 την ώρα που μαγειρεύουμε ή σκουπίζουμε ή περπατάμε. Είναι ανώδυνες και διαρκούν πολύ λίγο. Οπότε είναι πολύ εύκολο να μην τις πάρουμε χαμπάρι. Εγώ τις έχω αντιληφθεί 4-5 φορές μέχρι στιγμής σε ολόκληρη την εγκυμοσύνη.

Νομίζω αρχίζει να με πιάνει ένα μικρό άγχος. Πλησιάζει ο καιρός. Και βασικά με πιάνει ένα περίεργο συναίσθημα. Από τη μια χαίρομαι πολύ που θα γνωρίσω επιτέλους τη μικρή μας και θα την κρατάω και θα τη φιλάω και θα τη χαϊδεύω και όλα αυτά, και από την άλλη στεναχωριέμαι που τελειώνει η εγκυμοσύνη. Περνάω πολύ όμορφα σαν έγκυος και τρελένομαι από τη χαρά μου που όλη μέρα παίζω με τη μικρή. Θα μου λείψει η αίσθησή της στην κοιλιά μου.

Διαφημίσεις

kiki1986 κάτι που μας μάθαν στο Ιπποκράτειο είναι ότι όσο την πασπατεύουμε την κοιλιά μας, τόσο περισσότερο συσπάται. Όσο πλησιάζει επίσης ο καιρός να γεννήσουμε τόσο πιο συχνές γίνονται αυτές οι συσπάσεις. Οπότε πολύ πιθανό να τις έχω και πιο συχνά και να μην το έχω καταλάβει. :)

Α και κάτι σούπερ σημαντικό. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ! Υπήρχε κάποια φάση η αντίληψη ότι αν αργεί το παιδί να βγει, η μαία έπρεπε να πατάει την κοιλιά σας από το στομάχι προς τα κάτω για να σπρώξει το μωρό. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Απλώς η απαγόρευση δεν έχει φτάσει στα αφτιά όλων, οπότε να ξέρετε ότι αν πάει κανείς να σας κάνει κάτι τέτοιο, να τον διώξετε οπωσδήποτε. Μας το είπαν κι αυτό στα μαθήματα στο Ιπποκράτειο. Γενικά πάντως, ενημερωθείτε για τις απαγορεύσεις πρακτικών και για τα δικαιώματά σας. Όχι ότι θα σας κάνουν κάτι επειδή είναι κακοί ή επειδή είναι χαζοί, αλλά επειδή μπορεί να μην ξέρουν ή να βαριούνται. Ενημερωθείτε. Για το σώμα σας πρόκειται και για το παιδί σας. Από εσάς εξαρτώνται τα πάντα.

εμενα σιγουρα συσπαται επειδη δεν βαζω κωλο κατω... με το που παω να κανω δουλειες...τσουππππ!!!!!

αυτο με την πιεση της κοιλιας μια γνωστη μου μου ειχε πει οτι το εκανε ο γιατρος της στην πρωτη εγγυμοσυνη.... και μου το περιεγραφε λες κ ηταν υπερανθρωπος...ο σουπερ γιατρος που βρηκε την λυση ενω δεν κατεβαινε το μωρο....

fu9Ip3.png

kiki1986 για κανέναν λόγο. Απαράδεκτο! Θα βρω πιο μετά και κανένα paper να σας δείξω, αλλά γενικά είναι απράδεκτες αυτές οι τεχνικές της μαμής του 1500. Δε ζούμε στο μεσαίωνα! Όπως και νά 'χει, έχει απαγορευτεί από όσο μας είπαν και είναι επικίνδυνο. Έχετε το νου σας!

Θα σας δώσω δύο papers που βρήκα στο scholar, αλλά γενικά ψάξτε και μόνες σας.

Το ένα είναι αυτό και το άλλο είναι αυτό. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Στο θέμα που με απασχολεί τώρα. Να πάρω εσώρουχα μιας χρήσης της chicco και να τα φοράω με σερβιέτα ή να πάρω εσώρουχα μιας χρήσης για ακράτεια; Νομίζω να πάρω της chicco, αλλά δε μπορώ να βρω τι φάση παίζει με το μέγεθος.

Ακόμα: σκεφτήκατε να βάλετε στο κρεβάτι και στον καναπέ σας στρωματάκι αδιάβροχο; Αυτά τα βαμβακερά μικρά καλύμματα που βάζουν στους ανθρώπους με ακράτεια εννοώ. Γιατί αν σπάσουν τα νερά στο κρεβάτι ή στον καναπέ, το πιο λογικό είναι να ετοιμαστούμε για μαιευτήριο και όχι για πλύσιμο. Και δεν ξέρω αν ξέρετε, αλλά τα νερά αυτά μυρίζουν. Και μέχρι να καθαριστεί το κρεβάτι ή ο καναπές... τρέχα γύρευε. Λέω να πάρω και να τα έχω συνέχεια από κάτω εκεί που ξαπλώνω και κάθομαι. Μόλις μπω στο μήνα μου. Εσείς τι λέτε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...