Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Liza0 σχετικα με το χαρτί αν εννοείς αυτο για τις 56 μερες πριν τον τοκετό, απο το ΙΚΑ μου ειπαν πως χρειάζεται γιατρό δημοσίου. Νοσοκομείο κλπ. Εγω εκει το έκανα και το έχω ετοιμάσει. Απλώς είχα μαζί τον Β επιπέδου για να δει και αυτός την ΠΗΤ. Επιπλέον, θα δεις και πάνω θελει να συμπληρωθει και από τον εργοδότη και από εσένα.

Ναι γνωρίζω αυτό για τον εργοδότη. Πω ταλαιπωρία αν θέλει δημοσίου πρεπει να πάω στο ΙΚΑ στην περιοχή μου και μάλλον αύριο. Ευχαριστώ πολύ!

Κική δεν είδα το video θα το κοιτάξω και θα την ξαναρωτήσω για το πόσο ευχαριστημένη είναι1

W0hvp2.png

http://www.skroutz.gr/s/268193/BabyBjorn-Original.html ayto ennoeis kidenio? Πάντως δεν εχει τρομερη διαφορά η τιμη με αυτά από το αστεράκια όχι ring sling τα αλλά που έχουν 65. Σαν αυτά στα 65 είχε μια φίλη μου και ήταν πολύ ευχαριστημένη βέβαια ειχα τύχει πολλές φορες να τη βοηθήσω να το δέσει δηλαδή δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να το βάλεις αν είσαι μόνος σου. Σήμερα θα πάω στη γιατρό όχι για εξέταση μόνο θα γράψω τις εξετάσεις του μήνα και θα πάρω το χαρτί που χρειάζεται για το Ίκα. Να σας ρωτήσω μπορεί νομίζω αυτή να μου το δώσει δεν χρειάζεται να πάω σε γυναικολόγο του Ικά ετσι δεν είναι?

Δυστυχώς πρέπει να πας σε γιατρό του ΙΚΑ για να πάρεις την βεβαίωση ΠΗΤ. Εγώ είχα το β' επιπέδου για να τη βεβαιώσει. Απλό υπέρηχο από γιατρό δεν το δέχονται. Μετά απ' το ΙΚΑ παίρνεις την υπεύθυνη δήλωση που θα υπογράψει ο εργοδότης σου και εσύ ότι δεν θα δουλεύεις από...(56 ημέρες πρίν την ΠΗΤ) έως ... (63 ημέρες μετά την ΠΗΤ) και μετά με αυτά, βιβλιάριο τραπέζης με πρώτο δικαιούχο εσένα και φωτοτυπία της πρώτης σελίδας για να φαίνεται το iban, ένα λογαριασμό πρόσφατο στο όνομά σου ή εκκαθαριστικό εφορίας πας το νωρίτερο την 1η μέρα της άδειας στο ΙΚΑ στο τμήμα παροχών για να πληρωθείς σε κάποιο διάστημα την άδεια κυοφορίας.

2016.pnghHGHp3.png

Γεια σας κορίτσια κι από μένα,

Σας γράφω από Καβάλα. Είμαι στο πρώτο μου, περιμένω κοριτσάκι, με ΠΗΤ 10/12/2014, οπότε είπα να μπω κι εγώ στην ομάδα σας! :P

Ευτυχώς διάβασα τυχαία σ' αυτά που γράφατε ότι δικαιούμαι επίδομα κύησης από το ΙΚΑ. Δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτό το επίδομα!

Έτρεξα λοιπόν, σήμερα να κάνω τα χαρτιά. Τη βεβαίωση του γιατρού μου την έδωσε ένας γιατρός στο Κέντρο Μάνας και Παιδιού. Πήγα εκεί για να μη τρέχω στο νοσοκομείο, οπότε ούτε περίμενα σε ουρές, ούτε πλήρωσα τίποτα. Μου είπαν να πάω στη τράπεζα να πάρω τα χρήματα στις 4 Νοεμβρίου. Το ποσό που γράφει στο χαρτί είναι 1.132 ευρώ. Δε ξέρω αν θα το πάρω εφάπαξ ή σε δόσεις. :confused:

Τα χαρτιά που μου ζήτησαν ήταν μόνο:

Βιβλιάριο ΙΚΑ

Βεβαίωση γιατρού από το Κέντρο Μάνας και Παιδιού

Φωτοτυπία λογαριασμού τραπέζης

Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εργάζομαι, την οποία συμπλήρωσα εκεί.

Τίποτε άλλο.

Διαφημίσεις

Liza0 σου παραθέτω το εξής που είχα γράψει για το επίδομα όταν πήγα να το κάνω εγώ.

Πήγα σήμερα να τακτοποιήσω την υπόθεση με το επίδομα κύησης. Οπότε σας έχω νέα. Για να το πάρετε όσες το δικαιούστε ισχύουν τα εξής:

1. Να έχετε 200 ένσημα τα προηγούμενα 2 χρόνια πριν την ΠΗΤ. Δεν ενδιαφέρει αν εργάζεστε ή όχι τώρα.

. Αν σας παρακολουθεί ιδιώτης γιατρός: Να κλείσετε ένα ραντεβού με τον τοπικό Σταθμό Προστασίας Μάνας-Παιδιού της περιοχής σας. Για να μπορέσει να σας δει ο εκεί γιατρός θα πρέπει να προσκομείσετε το βιβλιάριο υγείας σας με εκτυπωμένη ενημέρωση της ασφαλιστικής σας ικανότητας. Επίσης θα πρέπει να έχετε ιατρική γνωμάτευση του ιδιώτη γιατρού που σας παρακολουθεί, στην οποία θα αναγράφεται η ΤΕΠ και η ΠΗΤ σας.

. Αν σας παρακολουθεί γιατρός συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΠΥ, τότε αρκεί η δική του γνωμάτευση.

3. Και στην α, αλλά και στη β περίπτωση του 2, θα σας δωθεί είτε από το γιατρό που θα σας δει στο Σταθμό είτε από το συμβεβλημένο, ένα έγγραφο το οποίο θα πρέπει να προσκομίσετε στο ΙΚΑ.

. Αν εργάζεστε, το έγγραφο που αναφέρω στο 3 θα το δώσετε να το συμπληρώσει και να το υπογράψει ο εργοδότης σας. Έπειτα το συμπληρώνετε εσείς και το πάτε στο ΙΚΑ, στις Παροχές/Επιδόματα.

. Αν δεν εργάζεστε, το έγγραφο που θα παραλάβετε το πάτε κατευθείαν στο ΙΚΑ και συμπληρώνετε μόνο τα δικά σας στοιχεία. Πηγαίνετε στο Παροχές/Επιδόματα.

5. Στο ΙΚΑ θέλουν τα εξής δικαιολογητικά:

. Βεβαίωση κυοφορίας. (Σας εξήγησα στα βήματα 1-4)

. Βιβλιάριο Ασθενείας (& Οικογενειακό αν ασφαλίζετε άλλα μέλη)

. Ταυτότητα ή Διαβατήριο & Άδεια Παραμονής

. Βιβλιάριο Τραπεζικού Λογαριασμού με πρώτο όνομα του δικαιούχου επιδόματος. (Δεν ξέρω αν πρέπει να είναι συγκεκριμένης τράπεζας)

. Αποδεικτικό κατοικίας (Λογαριασμό ή Εκκαθαριστικό εφορίας ή κάτι που να το αναφέρει. Αν δεν έχετε κάτι, πείτε μου να σας πω τι μπορείτε να κάνετε πολύ εύκολα)

5στ. Αν δεν μπορείτε να πάτε οι ίδιες, χρειάζετε εξουσιοδότηση.

Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να γίνει 56 μέρες πριν την ΠΗΤ σας. Καταθέσεις κάνουν κάθε 15 μέρες από ότι έμαθα, αλλά τα παίρνετε με την πρώτη κατάθεση που θα γίνει.

Αυτά. Αν θέλετε επιπλέον πληροφορίες, πείτε μου.

Elena2014 καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Elena2014 μου κάνει εντύπωση που σου δώσαν χαρτί με το ποσό που θα πάρεις. Και το ότι θα τα πάρεις τόσο σύντομα τα λεφτά. Το ποσό εξαρτάται από το εισόδημά σου, οπότε σε κάθε περίπτωση είναι διαφορετικό για την καθεμιά. Εμένα ούτε χαρτί μου δώσαν, ούτε και μου είπαν πότε θα τα πάρω. Μάλλον κατά το τέλος Νοεμβρίου θα τα πάρω όπως είπε η κυρία στο γκισέ. Πολύ νευρίασα τώρα. Θα κατέβω στο ΙΚΑ να μάθω. Βασικά τηλέφωνο θα τους πάρω αν έγινε σωστά η διαδικασία, γιατί δε γίνεται έτσι δουλειά.

Ρε κορίτσια τι θα κάνω με μάρσιπο; Αυτός που μου αρέσει καταπληκτικά είναι ένας της STOKKE, αλλά κάνει και 150?. Ούτε για πλάκα δε δίνω τόσα λεφτά για μάρσιπο. Οπότε λέω να πάω στα 50? που μου φαίνεται και πιο λογικό. Αυτό της chicco, το soft & dream μου άρεσε έτσι όπως το είδα, διότι έχει 3 θέσεις. Ξαπλώνει κιόλας. Αλλά δε μου αρέσει καθόλου που δε ρυθμίζεται το ύψος και το μωρό θα είναι ακριβώς στο στήθος. Πολύ χαμηλά και νομίζω δε θα με βολεύει ούτε εμένα, ούτε το μωρό, ούτε και τον άντρα μου.

Kidenio θυμάσαι ποιο μοντέλο είχες; Και μιας και έχεις εμπειρία, εσύ τι προτείνεις να κοιτάξω σε μάρσιπο;

kiki1986 αγόρασε μετά κανένα άλλο η κουνιάδα σου που να τη βόλεψε πιο πολύ;

risoto ths to eixan xarisei auto to marsipo kai etsi afou den thn bolepse den mphke sth diadikasia na parei allon.... alla opws eixa grapsei k paliotera mia filh mou phre to mei tai kai mou eipe oti htan to pio xrisimo pragma pou agorase afou genithike to mwro....ta monadika xrimata pou den eklapse...xxxx

h stokke exei wraia pragmata alla panakribh re koritsia....koitousame gia karotsi k eixe 1000???? eleos!!!!!

fu9Ip3.png

Γεια σας κοριτσια,

Εμενα η μαμα μου μου πηρε μαρσιπο 2 θεσεων babybjorn 30 eurw apo second hand στη Γερμανια σε τελεια κατασταση. Γιατι δεν βλεπετε κι εσεις σε τετοιο μαγαζακι; Καλως ηρθες Ελενα2014 !!!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια! Μεγάλος βραχνάς αυτοί οι μαρσιποι! Risoto το μοντέλο δεν το θυμάμαι, αλλα και να το θυμόμουν δεν νομίζω μετα απο έξι χρονια να υπάρχει ακόμα στην αγορά... Πάντως αυτο το προβλημα με το μωρό στο ύψος του στήθους το θυμάμαι κ εγω... Στην αρχή εκνευριζοταν γιατι δυσκολευόταν να γυρίσει το κεφαλάκι της. Ο δεύτερος μαρσιπος που πήρα, δηλαδή αυτο το πανί που εδενα γύρω μου ηταν τρομερά βολικό κ για μένα κ για το μωρό κ για τον άντρα μου, αλλα ηταν ενα θέμα μεχρι να το δέσω κ επιπλέον οταν άρχισε να βαραίνει το μωρό ηταν αρκετά δύσκολο, οπότε άρχισα να χρησιμοποιώ ξανά τον Chicco, ο οποίος ηταν μια χαρα για λίγο πιο μεγάλα μωρά! Σας μπέρδεψα; Ελπίζω οχι...

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Risoto ευχαριστώ πάρα πολύ! Άρα επειδή η γιατρός μου είναι συμβεβλημένη με το εοπυ θα μου δώσει αυτή τη χαρτί, θα το υπογράψει ο εργοδότης και μετά θα πάω στο ίκα με όλα τα άλλα, ευχαριστώ πολύ θα πάω σήμερα!

Ελενα καλως ήρθες! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!

Σήμερα έμαθα ότι ο αδερφος μου μεγαλύτερος από έμένα έκλεισε τα Χριστούγεννα να έρθει από το εξωτερικό στο μέρος που μένω είμαι μακριά από τους γονείς και χάρηκα πολύ που θα έρθουν όλοι! Νόμιζα ότι φέτος λόγω του μωρού θα είμαστε μόνοι μας!

W0hvp2.png

Liza0 πολύ ωραία, με το καλό να τους δεχτείς όλους!

Θα είναι απο τα πιο όμορφα Χριστούγεννα για όλες μας φέτος, αφου θα έχουμε τα μωράκια-δωράκια μας!! Όλα καλά να μας πάνε! <3

Καλημέρα. Πήγα σήμερα στην Πυλαία για μάθημα και ετοιμάζομαι να πάω και Ιπποκράτειο τώρα. Ίσα που θα προλάβω να φάω δηλαδή. Αυτό με το μάρσιπο μη σας πω ότι σκέφτομαι να γεννήσω πρώτα και να πάω με το μωρό να δω τι με βολεύει. Θα δείξει. Έχω πολλά να σας πω, αλλά ας πάω και στο μάθημα στο Ιπποκράτειο και θα σας ενημερώσω για όλα το βράδυ. Φιλιά πολλά προς το παρόν.

Risoto αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο ricardo.ch για τους μαρσιπους babybjφrn. Αν βρεις κάτι που σου αρέσει μπορω να στο πάρω εγω κ να στο φέρω τα Χριστούγεννα η να στο στείλω ταχυδρομικά.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...