Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα είχα γιατρό. Η μικρούλα μου νομίζω έχει τα πιο όμορφα μπουτάκια του κόσμου. Έχει μπει λίπος και είναι όλα πιο όμορφα. Γίνεται ζουμερή. Και αισίως έχει φτάσει 2230γρ. Δόξα τω Θεώ έχει το κεφαλάκι της προς τα κάτω και ελπίζουμε να μείνει εκεί. Αν μέχρι το επόμενο ραντεβού είναι ακόμα κάτω, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει εκεί. Είναι ένα τέλειο ζουζούνι. Και παίζει και με τα ποδαράκια της στο θώρακά μου και τρελένομαι. Ξανά γιατρό έχω στις 29 του μήνα. Κάθε φορά που πάω στη γιατρό μου νιώθω όλο και πιο ωραία. Της έχω πολλή εμπιστοσύνη και νομίζω ότι θα τα καταφέρω αρκετά καλά σε όλο τον τοκετό.

Πήγα και στα μαθήματα στην Πυλαία. Σήμερα το θέμα ήταν η εξώθηση. Όλα τα κορίτσια δοκιμάσαν μαζί με τη μαία τη στάση και την ανάσα κατά τη διάρκεια της εξώθησης. Είχε πολύ ενδιαφέρον. Την Τρίτη έχουμε ανάσες. Κορίτσια θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω.

Liza0 είχαμε πρόβλημα ανάπτυξης στα 2 μηριαία οστά (είχα ανοίξει σχετικό θέμα στην ενότητα Δύσκολες Στιγμές). Ο γιατρός βέβαια το είχε δει από πιο νωρίς γύρω στις 14-15 εβδομάδες, αλλά θέλαμε όλοι να βεβαιωθούμε.

Σίγουρα μέσα από τις άσχημες εμπειρίες βγαίνει πιο δυνατός ο κάθε άνθρωπος!

Πλέον περιμένουμε το μικρό μας θαύμα και γι' αυτό το λόγο δεν μπήκαμε στη διαδικασία να μάθουμε τι φύλο είναι παρά το μόνο που μας νοιάζει είναι να είναι γερό!

cPtCp2.png

Καλησπερα σε ολες.

Σήμερα καναμε μαθημα θυλασμου και περιποιησης του μωρου. Ειχαμε κούκλα και καναμε ολες εξασκηση. Ήταν ωραια εμπειρία. Μαθαμε πως να καθομαστε πως θα βαζουμε το μωρου (η κοιλια του να ειναι στην κοιλια μας). Μας εδειξαν διαφορες στάσης για θυλασμο ακομη και σε περιπτωση καισαρικης όπως η δικια μου, μου εδειξαν πως θα ειμαι ξαπλωμένη και εγώ και το μωρο για να θυλασω. Στην αρχη φοβηθηκα γιατι ειχα στο μυαλο μου την φραση "ποτε δεν τρώμε ξαπλωμένοι" αλλά με ηρεμησαν πως δεν εχει καμια σχεση αυτο με το θηλασμο. Μας εδειξαν και την στάση που πρεπει να θυλασουμε σε περιπτωση που πετρωση το στηθος μας απο το πολύ γαλά. Η σταση αυτη ειναι να κραταμε το μωρο στο πλευρο (δηλαδη ποδακια πισω, κεφαλακι μπροστα)

Μας εξηγησαν πως δεν υπαρχει δικαιολογια για τον θυλασμο (μονο σε ακρεες περιπτωσεις μια γυναικα δεν μπορει να θυλασει) καθως και δεν υπαρχει η δικαιολογια δεν εχουμε γαλα γιατι απο την στιγμή που θα ακουσουμε το κλαμα του μωρου ο οργανισμος μας ειναι τετοιος που απο μονος του θα αρχισει να παραγει γαλα. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι που η γιατρος μας ειπε πως μπορούμε να θυλασουμε μεχρι και ενα χρονο μετα την γεννα. Οπως επεισης πως το μωρο δεν αρρωστα καθολη την διαρκεια του θηλασμου καθως το γαλα μας εχει τα καλυτερα αντισωματα ακομη και για τις πιο δυσκολες ασθενειες οπως το AIDS.

Στην συνεχεια μας εδειξαν πως να αλλαζουμε πανα, να το ταϊσουμε με το μπιμπερο και πως θα το κανουμε μπανιο. Σε ποια σταση ειναι καλυτερα το μωρο να ειναι ξαπλωμενο. (παντα ανασκελα και απο μονο του ειναι τετοιο το κεφαλακι του που θα γυρισει πλευρο) Στο τελος καναμε εξασκηση παλι στις ανασες, αναλυτικοτερα, απο την πρωτη μεχρι την τελευταια. Μετα μας εκανα ξεναγηση στην κλινικη, στο δωματιο ωδινων και στην αιθουσα τοκετου. Μας εδωσαν δωρο τα καλλυντικα του μωρου. Μια σακουλιτσα που ειχε μεσα σαμπουαν, αφρολουτρο, κρεμμα για συγκαμα, πουδρα και ενυδατική. Γενικα την συγκεκριμενη την πηρα εγω και μου στοιχισε γυρω στα 45 ευρω. Τώρα εχω δυο :)

Ρωτησα για την καισαρικη ποτε βλεπεις το μωρο σου, αν ειναι ηπια η ναρκωση (ολικη) και ξυπνας στο χειρουργιο κτλ. Μου ειπαν πως αν δεν κανω επισκληριοδιο στην καισαρικη, το μωρο μου θα το δω μετα απο 45 λεπτα στο δωματιο μου. Συζητωντας με το συζηγο μου, αποφασισαμε οτι μαλλον θα προχωρησουμε σε επισκληριδιο στην καισαρικη, αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα και δεν θα μπορω να κανω.

Θα κανετε ολες doppler? Εμενα ο γιατρος δεν μου ειπε κατι και προχθες ο γιατρος το αναφερε ως εξειδικευμενη εξεταση που γινετε μονο οταν ειναι αναγκαιο, δεν πολύ εδωσε σημασία. Γενικα εγω εδω εμαθα για αυτη την εξεταση.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Γειά σας κορίτσια!

Σήμερα παρήγγειλα απο το ιντερνετ ενα μάρσιπο ring sling. Διαβάζω αρκετό καιρό σχετικα με αυτό, ειδα και βιντεάκια που έχουν στο site και πιστεύω οτι θα με βολέψει!

marigula εμένα μου είπε απλά να το κάνω, οπως και την πρώτη φορά. Μάλλον ειναι στις βασικές εξετάσεις εγκυμοσύνης για εκείνον.

Διαφημίσεις

kiki1986 ναι απο εκει! Η αλήθεια είναι οτι ημουν μεταξύ ring sling και mei tai και τελικα διαλεξα αυτό: http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/etoimoparadota_ringsling/marsipos_1726_b.jpg

Μαριαννα πολυ ωραιο με γεια ουδέτερο σαν χρώμα!

Και εγω σκέφτομαι αυτα στην άλλη κατηγορία, ειχε παρει μια φιλη μου καιτηβολεψε αρκετα. Βέβαια η μαμα μου λεει οτι μαθαίνουν στην αγκαλιά αλλα αμα δω οτι βολεύει θα το παραγγειλω.

Peka μπράβο για την δύναμη σου! Με το καλό να έρθει το θαυματακι σας!

W0hvp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ σκέφτομαι να πάρω το μάρσιπο της chicco soft & dream. Αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχει ρυθμιζόμενο ύψος στους ιμάντες. Οπότε το μωρό είναι αρκετά χαμηλά. Έχετε καμιά ιδέα από το συγκεκριμένο; Κανένα ζευγάρι φίλοι σας που να το έχουν; Ή γενικά κανένα τέτοιο με πολύ καλά reviews στο 50άρικο περίπου;

Διαφημίσεις

Πάντως κοριτσια εγω στην πρωτη είχα έναν Chicco (Δεν θυμάμαι πια ποιον) κ τον χρησιμοποίησα αρκετά. Εντάξει δεν ηταν κ οτι πιο βολικό αλλα τον χρησιμοποίησα. Στη δεύτερη πήρα κάτι σαν ring sling. Ηταν τρομερά βολικος όσο ηταν μικρούλα. Την είχα πάνω μου για ώρες. Αλλα καθώς μεγάλωνε κ βαραίνε ηταν αδύνατον να την εχω εκεί μεσα! Εδώ χρήσιμοποιουν πολυ τους babybjorn. Ειναι ακριβοί αλλα πρέπει να ειναι πολυ βολικοι. Ασε που εδώ τους βρίσκεις κ μεταχειρισμένος.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

http://www.skroutz.gr/s/268193/BabyBjorn-Original.html ayto ennoeis kidenio? Πάντως δεν εχει τρομερη διαφορά η τιμη με αυτά από το αστεράκια όχι ring sling τα αλλά που έχουν 65. Σαν αυτά στα 65 είχε μια φίλη μου και ήταν πολύ ευχαριστημένη βέβαια ειχα τύχει πολλές φορες να τη βοηθήσω να το δέσει δηλαδή δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να το βάλεις αν είσαι μόνος σου. Σήμερα θα πάω στη γιατρό όχι για εξέταση μόνο θα γράψω τις εξετάσεις του μήνα και θα πάρω το χαρτί που χρειάζεται για το Ίκα. Να σας ρωτήσω μπορεί νομίζω αυτή να μου το δώσει δεν χρειάζεται να πάω σε γυναικολόγο του Ικά ετσι δεν είναι?

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...