Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

liza sto rea tha to kaneis thumise mou.... to doppler einai ousiastika uperixos pou blepei an trefetai swsta to paidi mesw plakounta k egw mesw internet diabasa ti akribws einai...

http://www.reamaternity.gr/page.aspx?id=1059

emena tha mou pei aurio pote na thn kanw...

risoto diabasa tampelaki sto karotsi exei thn koupa me to xeri kai den grafei thermokrasia....ara tha to plunw sto plunthrio sto kryo oxi stous 30 pou mou eipan!!!

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Doppler δεν έκανα και ούτε θα κάνω λογικά. Κι αυτό επειδή δεν είναι υποχρεωτικό. Από τη στιγμή που όλες οι άλλες ενδείξεις είναι οκ, δε χρειάζεται να το κάνεις. Τουλάχιστον αυτήν την πληροφορία έχω από τους γιατρούς και από papers που έχω διαβάσει.

Στο χθεσινό μάθημα που πήγα στην Πυλαία, η μαία είπε ότι ο γιατρός μπορεί να υπολογίσει με μεγάλη ακρίβεια την πραγματική ημερομηνία τοκετού από το πότε νιώσαμε το μωρό αρχικά και από το πότε θα βγει ένα πράγμα σαν βλέννα. Στα αγγλικά mucus plug, αλλά δε θυμάμαι πώς το είπε η κυρία χτες στα ελληνικα. Θα ρωτήσω τη γιατρό μου, αλλά κάντε ένα κόπο κι εσείς όταν θα έχετε ραντεβού, για να δούμε αν ισχύει και τι ακριβώς παίζει. Μου φάνηκε λίγο hocus pocus αυτό, αλλά δεν είμαι και βεβαία.

Το καρότσι πάντως λέω να το περάσω ένα χέρι τελικά. Και ότι γίνει. Είμαι πολύ κατά των απολυμάνσεων γενικά με το παραμικρό, αλλά λέω να το τηρήσω μέχρι να κάνει εμβόλια. Μετά από εκεί και πέρα θα είναι πολύ πιο χαλαρά.

τα υφάσματα του καροτσιου(και τα 3 μέρη) θα τα πλύνω το άλλο σκ με τη γενική μαζί. Γιατί έτσι θέλω, δεν ξέρω αν είναι κακό.

Πάντως ούτε τη βαλίτσα θέλω να ετοιμάσω, ούτε τα πράγματα του μωρού, δεν θέλω να κάνω τίποτα απο αυτά. Δεν ξέρω γιατί.!Μάλλον φοβάμαι!!!

Και ποιος ψωνίζει τώρα νυχτικά?Τα σιχαίνομαι, αλλά πρέπει να πάρω ένα για την κλινική. Εγώ ούτε μπυτζάμες δεν φορούσα ποτε!

Και τα τεράστια σουτιεν που πρέπει να αγοράσω? Χάλια η ψυχολογία μου.

Είμαι πολύ γαϊδούρα τελικά!

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

xaxaxa zoubik klaiw me thn ekfrash.. giati etsi thelw....axaxaxax

e k egw fobamai den eixa skopo na kanw kati apo auta alla mou leei h pethera mou xtes pou mou efere kati rouxalakia plunta mes th bdomada gt an perimeneis to dekembrh pou exei kryo den tha stegnwnoun eukola....exei ligo dikio!!!! g auto lew na ta plunw na teleiwnei....polu to pirpilaw!!!!!

fu9Ip3.png

Ζούμπικ τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικό να κανεις, οτι νιώθεις εσυ και οποτε θελεις! Ούτε εγω εχω αγοράσει τιποτα απολύτως μονο οτι μου έχουν δωςει.

Κικη ειδα στο διαδίκτυο 390 οτι κανει το καροτσι ουσιαστικά περίπου όσο το graco και τα τρία.

Ειχα πληρώσει για όλες τις εξετάσεις 240 στο Γαία θα το κανω. Τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικό για εμένα οτι θελει η καθε μια κανει.

W0hvp2.png

Καλησπερα κοριτσια,

Εγω το καροτσι μαζι με το car seat τα πηρα 560 ευρω και με 20% εκπτωση ειναι και Ιταλικο που ακουσα οτι ειναι καλα. Ξερω ηταν σοκ αλλα δεν μου αρεσε κανενα αλλο καροτσι κυριολεκτικα αυτο ειναι τελειο για τις δικιες μου αναγκες. Αν και το βρηκα λιγο ακριβο. Το γκρακο μου αρεσει απο τις εικονες αλλα δεν το βρηκα για να το δοκιμασω πουθενα. Εγω το πηρα καφε σοκολα με μπεζ λεπτομεριες ωστε αν αργοτερα κανω και ενα κοριτσακι θα ταιριαζει με τα ροζ. Το κρεβατι μας ηταν καλο και φθηνο 260 με ανατομικο στρωμα πηρα και ενα καφεμπεζ με αρκουδακια παπλωμα και γυρω γυρω και κουνουπιερα και μου το αφησε 110 απο 150. Το καταχαρηκα παντως απο βδομαδα μας ερχονται κιολας!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Δεν ειναι ούτε ακριβό ούτε φτηνό Chrisaki και το inglesina σε αυτα τα λεφτα παιζει αν πάρεις και το κάθισμα του αυτοκινήτου. Κοιτούσα κάθισμα και προβληματιζομαι, πχ για το inglesina αυτο που ειναι για το σκελετό κανει 160 αλλα φτάνει για πιο λίγα κιλα απο αυτο που δεν κουμπώνει στο σκελετό και κανει 240.Δηλαδή δεν ξερω πιο συμφέρει αφου και με το κανονικό καροτσι μπορεις να το βγάλεις βόλτα.

W0hvp2.png

Στην αρχη λιζα μου νομιζω οτι χρηαζεται και το μικρο το καθησμα πιστευω ειναι ανατομικα πιο καλο για το βρεφος παρα να βαλεις ενα μαξιλαρι στο μεγαλο το καροτσι και να το ξαπλωσεις εκει. Και καλυτερα να ειναι αυτο που μπαινει πανω στο καροτσι σου γιατι εμενα θα μου φερει η μαμα μου και 2ο καρσιτ και ειναι καπως περριτο αφου δεν κουμπωνει με το καροτσι μου. Ηταν ο λογος που αναγκαστηκα πηρα και το καρσιτ του ιδιου του καροτσιου. Τωρα αν λες για το αυτοκινητο μονο το μεγαλο το καρεκλακι το χρησημοποιουν μετα απο κανενα χρονο. Αν καταλαβα καλα.

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Διαφημίσεις

Να εξηγήσω αυτο http://www.inglesina.gr/gr/product/marco-polo.html ειναι για μέχρι 18 κιλα δηλαδή αν συγκρίνω απο ενα κανονικό παιδι 3 και, ενώ αυτο http://www.inglesina.gr/gr/product/huggy-multifix.html ειναι για μέχρι 13 και ειναι το ίδιο απο το πακέτο που εχει με τα τρία. Καλαθουνα δεν θα χρειαστω σίγουρα άρα δεν θελω το πακέτο που ξεφεύγει αρκετα. Το καροτσι που λεω το εχει στην κατηγορία 0-36 μηνών και επειδη θα γεννηθεί Δεκεμβριο δεν θα το βαζω εκει για δυο τρεις μηνες σκέφτομαι οτι αν θηλάσω να παρω και ενα μαρσιπο. Μια φιλη μου εχει παρει στο δεύτερο παιδι της απο ενα σάιτ που λέγεται αστεράκι νομιζω και την ειχε βολέψει πολυ. Όπως καταλάβατε ειμαι περδεμενη!

W0hvp2.png

Ααα τωρα καταλαβα... και νομιζω μονο εσυ ξερεις πως θα σε βολεψει καλυτερα. Αν οδηγεις σε μεγαλη πολη εγω θα ελεγα το μεγαλο θα σε βολεψει καλυτερα απο θεμα ασφαλειας σε καλυπτει για πιο πολυ καιρο ετσι νομιζω δηλαδη. Ειναι οντως πολυ μπερδεγουει. Εγω πηρα ενα μαρσιπο για να το δοκιμασω στην πραξη οταν ερθει η ωρα, απο μικρη τα κοιτουσα τα μωρα που κρεμονταν εκει μεσα και παντα ηθελα κι εγω ενα :P

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Δεν το πιστεύω αυτό που μου συνέβη. Καθόμουν μια ώρα και σας έγραφα πράγματα και όταν πάτησα υποβολή σβήστηκαν έτσι απλά. Θα προσπαθήσω να σας τα ξαναγράψω και καλά να πάθω που δεν τα έγραψα πρώτα αλλού.

Λοιπόν, πήγα σήμερα στο 4ο μάθημα στο Ιπποκράτειο. Μας μίλησαν για τα είδη του τοκετού και μας είπαν πολλά πράγματα για την επισκληρίδιο αναισθησία. Μας είπαν για τις συσπάσεις και τον πόνο και γενικά πότε να πάμε στο μαιευτήριο και τι να περιμένουμε σε γενικά επίπεδα. Περισσότερα για τον τοκετό θα μας πουν στο επόμενο μάθημα. Μας εξηγήσαν πότε ενδείκνυται η επισκληρίδιος και πότε όχι και μας έδειξαν εξηγώντας μας ακριβώς τη διαδικασία.

Καπάκι πήγα στο Prenatal που είχε ενημέρωση από μία μαία. Είχε ψιλοπροωθητικό χαρακτήρα η ενημέρωση, αλλά όχι σε σιχαμερό βαθμό. Η μαία ήταν ευχάριστη και ήρεμη και προσπαθούσε να ενημερώσει όσο γίνεται καλύτερα για τη διαδικασία του τοκετού, το θηλασμό, την περιποίηση του νεογέννητου, την προετοιμασία της βαλίτσας για το μαιευτήριο και για το ρουχισμό του μωρού. Εγώ έχασα αυτό με το βαλιτσάκι και το ρουχισμό του μωρού και ένα μικρό μέρος του θηλασμού.

Θεωρώ ότι για κάποια κοπέλα που δεν έχει καμιά άλλη ευκαιρία να παρακολουθήσει κάποιο μάθημα ήταν καλό. Αν και μεταξύ μας, τα μαθήματα του Ιπποκράτειου είναι χρόνια μπροστά για την Ελλάδα. Θεωρώ ότι οι μαίες εκεί είναι απίστευτες. Σούπερ κατατοπισμένες και ενημερωμένες και με πείσμα να σου καρφώσουν τα δικαιώματά σου στο μυαλό σου ούτως ώστε να μη σε κοροϊδεύει κανένας. Είναι πραγματικά καταπληκτικές.

Στο Prenatal τώρα μας δώσαν 2 σακούλες με δείγματα. Η μία είχε ενημερωτικά φυλλάδια της Prenatal που είναι πολύ ωραία και είχα πάρει και την άλλη φορά που πήγα και μου άρεσαν πολύ, και επίσης είχε κουπόνια για αγορές από τα καταστήματα.

Επίσης μια σακούλα της chicco με τα εξής:

1. Ένα δείγμα αφρόλουτρο και σαμπουάν 2 σε 1

2. Ένα μικρό μπουκάλι αφρόλουτρο και σαμπουάν 2 σε 1

3. Ένα μικρό μπουκάλι μαλακτικό ρούχων για 2 πλύσεις

4. Δύο τμχ φυσιολογικό ορό

5. Ένα σετ επιθέματα στήθους

6. Μία πιπίλα 0+

Μας δώσαν ακόμα μία σακούλα Libero με τα εξής:

1. Ένα τρίγωνο αυτοκόλλητο για το αυτοκίνητο

2. Τέσσερα κουπόνια για έκτωση 1,5? για αγορές σε πάνες η μωρομάντηλα που ισχύει μέχρι 30.6.2015

3. Ένα κανονικό σε μέγεθος πακέτο μωρομάντηλα

4. Ένα πακέτο πάνες newborn με 5 τμχ Νο1 και 9 τμχ Νο2.

ΥΓ. Liza0 αν θες να πάρεις ξεχωριστά κάθισμα αυτοκινήτου και να μην το προσαρμόζεις στο καρότσι, να ξες ότι τα της chicco θεωρούνται τα καλύτερα σύμφωνα με τα reviews που κυκλοφορούν στα ξένα sites και fora.

Σας παραθέτω ένα ξένο site το οποίο κάνει θραύση εκεί στο εξωτερικό και έχει γενικές πληροφορίες για το τι είναι απαραίτητο και τι όχι για την αρχή της ζωής του νεογέννητου και όχι μόνο. Lucie's list λοιπόν.

Όποια κοπέλα θέλει επιπλέον πληροφορίες και έχει απορίες που μπορώ να απαντήσω σύμφωνα με αυτά που άκουσα, ας με ρωτήσει.

Μπράβο Risoto που ενημερώνεσαι! Μπορεις να μας πεις την γνώμη τους για την επισκληρίδειο; Δεν ειμαι πολυ φανατική αν γεννηςω φυςιολογικα αλλα σκέφτομαι θα αντέξω; Οο κοπέλες που γεννάνε στα δημόσια νοσοκομεία πως αντέχουν; Ευχαριστω για την πληροφορικη θα τα ψάξω όλα ειδικά για το κάθισμα που ειναι θεμα ασφαλείας δεν με ενδιαφέρει το οικονομικο.

Κορίτσια να σας ρωτήσω το μωρο σας κουνιεται αρκετα; Εμένα χθες κουνιοταν παρα παρα πολυ όλη η κοιλιά μου κουνιοταν για καποιες στιγμές δεν ξερω αν ειναι ανησυχητικό ή οχι γιαυτο ρωτάω.

W0hvp2.png

chrisa poio karotsi phres????

liza analoga me th xrisi pou thes na kaneis... egw an htan na dwsw polla lefta gia to karotsi kai alla 140 mono gia to amaksi autokinhtou to opoio tha mou xrisimeusei gia ena xrono den tha to ekana....tha epairna mia kai kalh to epomeno 0-18 h 0-25 ..twra katse kai den an sou fanei xrisimo to mikro...tha to bgazeis apo to amaksi h tha baretheis kai tha metaniwseis pou to phres.....kalaa kouragia..... k egw etsi eskaga olla empodia eblepa g auto to phra na teleiwnei xaxaxa

risoto skeftomai k egw na paw sthn enimerwsh sta prenantal afou den exw kati allo konta...pisteueis den aksizei ton kopo na mhn paw???

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...