Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Καλησπερα.

Lizaki, υπαρχει στην καισαρικη και η ολικη ναρκωση οπως παλια αλλα μπορεις να κανεις και επισκληριδιο τώρα και να τα βλέπεις ολα.

Για να ειμαι ειλικρινης, φοβαμαι λιγο το επισκληριδιο, αλλά και δεν θελω ολικη γιατι θελω να το ζησω. Αυριο που θα παμε να μας μιλησουν για ολα, θα τα μαθω καλητερα και θα σας ενημερωσω.

κοριτσια εγω παλι αυτο το μπανιο του μωρου το φοβαμαι αρκετα. Η μαμα μου μου λεει θα μαθεις απο μεσα στην κλινικη. Εγω πάλι της λεω δεν θα φυγεις απο κοντα μου στο λουσιμο μεχρι να νιωσω ανετα.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Risotto ετσι όπως ειναι τα πράγματα εχεις δικιο που νιώθεις άγχος. Θα ειναι σίγουρα μια περίοδος δύσκολη αλλα σκέψου μετα πτι θα είστε πολυ καλυτερα οταν βρει ο άντρας σου δουλεια να ειςαι δυνατή για να τον στηρίζεις. Δυστυχώς και τα πράγματα με τη δουλεια του δικού μου δεν ειναι σίγουρα μέχρι το τελος του μήνα θα ξερει αν θα εχει η οχι. Αλλα προσπαθω να τον εμψύχωνω ο Θεος δεν μας εχει αφήσει και πιστεύω πτι δεν θα μας αφήσει.

Μονο γέροι να είμαστε να εχουμε ο ένας τον άλλον και δεν με νοιάζει τιποτα αλλο. Γνώρισα ενα κύριο έχασε τη γυναίκα του 46 χρόνων με δυο παιδιά ανήλικα και το σπιτι του κάηκε τι να πω αε αυτόν τον άνθρωπο; Εχω εγω δικιωμα να γκρινιάζω; Αυτος θα έδινε τα πάντα να ηταν ζωντανή η γυναίκα του.

Κανε κατι που σου αρέσει πηγαινε με φίλες μου βόλτα με την μαμα σου ισως μιλα για οτι σε στεναχωρεί μην κρατάς τιποτα μεσα σου. Πριν 3 εβδομάδες έπαθα κρίση πανικού πρωτη φορα στη ζωή μου ο αντρας μου τρελαθηκε δεν ήξερα πως να ηρεμήσω δεν μπορούσα να αναπνεύσω, αλλα ειπα τελος εχω ενα αγγελούδι που πρεπει να το προσέχω γιατι εγω ειμαι υπεύθυνη γίαυτο.

W0hvp2.png

Καλησπερα κοριτσια,

Εγω ειμαι μια απο τα ιδια ψυχολογικα απλα προσπαθω να μην σκεφτομαι. Παιζω με τα καινουρια πραγματα του μωρου εκανα και την βαλιτσα και ψαχνω τετοια να απασχολουμαι λιγο και μου περναει. Σημερα παραγγηλα το καροτσι και το κρεβατι μας. Πηρα το per perego book plus σε χρωμα καφε μαζιμε το car seat. Νομιζω ειναι πολυ ομορφο και ευκολο πηρα και ενα μαξιλαρακι για ξαπλωνει μεσα στο καροτσι. Χαρηκα και νομιζω ειναι καλο το shoping therapy σε αυτη την φαση.

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Chisaki με γεια!! Ποσο βγήκαν και τα δυο μαζι; Εμεις μαλλον παμε προς inglesina trilogy οχι το τρίο μονο το καροτσι. Εγω κοιτούσα και το graco αλλα βλέποντας video με τον αντρα μου του αρεσε το inglesina γιατι μαζεύει μαζι με το κάθισμα σαν μπαστούνι και το αυτοκινητο μας δεν ειναι μεγαλο. Έχουν βέβαια μεγαλη διαφορα στην τιμη αλλα απο παντου ακούω οτι ειναι καλο. Μαλλον σε navy χρώμα το σκέφτομαι αλλα πρεπει να παω να το δω απο κοντα. Επειδη δεβ θα το χρειαστω αμεσως θα το αργησω να το παρω.

W0hvp2.png

Liza0 νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι να πας σε ένα prenatal να δοκιμάσεις όσα καρότσια σου αρέσουν. Και λέω σε prenatal, διότι είναι τα μόνα που βρήκα που έχουν ειδικά διαμορφωμένο διάδρομο, έτσι ώστε να μπορείς να το τεστάρεις το καρότσι σε όλες τις συνθήκες. Το graco κλείνει σαν βιβλίο και νομίζω ότι χωράει σε όλα τα αυτοκίνητα, αλλά μέτρησέ το για σιγουριά. Το inglesina που λες, να το μετρήσεις έτσι ώστε να είσαι σίγουρη. Πάντως και το graco διπλώνει με το κάθισμα. Αλλά αν θες τη γνώμη μου, να πάρεις αυτό που σου κόλλησε στο μυαλό, αρκεί να σε βολεύει σε όλα όσα χρειάζεσαι.

Διαφημίσεις

Τον εχω δεη αυτο τον διάδρομο! Πρεπει να παω αλλα πως να παω που χθες μας έβαλαν μια εργασία για να τη στείλουμε σήμερα και καθόμουν στον υπολογιστη σίγουρα 8 ωρες με διακοπή 2 ωρών. Πονάει απελπιστικα η πλάτη μου και η γιατρός δεν με αφήνει να φορέσω τιποτα μου ειπε οτι αποδυναμώνουν οι ιστοί κάπως ετσι.

Στα βίντεο που ειδα για το graco έβγαζε το κάθισμα και το δίπλωμε τον σκελετό οχι σαν μπαστούνι αλλα σαν βιβλίο όπως λες. Ελπίζω μετα που τελειωσει ο μήνας να ηρεμήσω λιγο και να χαρώ με την προετοιμασία.

W0hvp2.png

chrisaki me geia!!!!! ontws einai to teleio shopping therapy...xxxx

lisa simfwnw me risoto.... nomizw sto eixa ksanapei.... k egw gia to inglesina hmoun h to maclaren.... to ingglesina einai panemorfo kai kleinei mpastouni pou etsi to hthela.... alla otan to dokimasa ston diadromo phgene k erxotan....!!!!! exei kai to teleio xrwma pou hthela xaki gri....alla telika phra to greco kai lafry kai mikro.... mou to eixe proteinei h risoto kai o poliths mou eipe oti einai apo ta kalutera ....!!!! kai me epeisan!!!! twra k egw optika to inglesina tha epairna.....mhn se epireasoume omws epeidh phrame emeis auto:tongue: auto pou sou ekatse sto mualo....pantws apopsh mou na to testareis prwta!!!!

fu9Ip3.png

kiki1986 ούτε σε ρώτησα. Σε τι χρώμα το πήρες; Εμείς το πήραμε σε σκούρο ανθρακί και είμαι πολύ πολύ χαρούμενη. Άσε που το έχω στο πίσω το δωμάτιο στημένο και μπαίνω κάθε τόσο και το κάνω βόλτες σαν τη χαζή. Ευτυχώς δε με βλέπει κόσμος.

Διαφημίσεις

Καλά μην τρελαθείτε κιόλας με το στήσιμο. Εμείς που πήραμε το trio και είχε να ετοιμάσουμε και το port-bebe μας πήρε το πολύ κανένα δεκάλεπτο για όλο το στήσιμο και βγάζαμε και φωτογραφίες στο ενδιάμεσο. Είναι γελοία εύκολο. Το θέμα μου είναι να τα πλύνω τα υφάσματα ή όχι; Σοβαρά ρωτάω. Εσύ τι θα κάνεις; Γιατί σκέφτομαι ότι θα μπουν από κάτω σεντόνια και κουβέρτες ούτως ή άλλως. Από την άλλη έχω πλύνει ότι θα έρθει σε επαφή με το μωρό, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω με το καρότσι. Να το πλύνω ή να το περάσω με αντισηπτικά μαντηλάκια;

Ευχαριστώ πολυ για το video, εγω ειχα δει ενα που το έβγαζε και το μάζευε όπως εκανε αυτο στην αρχη. Με το inglesina εχω κολλησει απο το καλοκαίρι οταν πήγαινα βόλτα τη μικρούλα που κρατούσα ειχα γνωρίσει μια κυρία που ειχε μια μικρούλα με inglesina εχω ειχα maclaren αυτα τα καλοκαιρινά και η μικρούλα η δική μου ηταν 18 κιλα ειναι πολυ ψηλό παιδι. Εγω λοιπόν αγκομαχούσα να το σπρώχνω στις ανηφόρες και η κυρία δεν καταλαβαίνε τιποτα ηταν βέβαια πιο αδύνατη η μικρη αλλα και οταν πηγαινε στην λαϊκή και γυρνούσε και τις συναντούσαμε παλι τα κατάφερνε. Στο τελος με βοηθούσε και αλλάζαμε καρότσια στην επιστροφή ηταν απίστευτα εύκολο. Αλλα και για το graco διάβασα τα καλυτερα και στην Αμερική ειναι το πρωτο. Θα τα δω ολα απο κοντα θα βάλω και κάρι βαρύ στην τσάντα μου για να καταλάβω αν εχει βάρος πως πανε.

Εγω Risoto αν και δεν ειμαι υπέρ να ειναι τα πάντα αποστειρωμένα θα τα έπλυνα δεν εχεις τιποτα να χάσεις έστω μονο με νερό χωρις βεφρικο απορρυπαντικό.

W0hvp2.png

Ευχαριστώ πολυ για το video, εγω ειχα δει ενα που το έβγαζε και το μάζευε όπως εκανε αυτο στην αρχη. Με το inglesina εχω κολλησει απο το καλοκαίρι οταν πήγαινα βόλτα τη μικρούλα που κρατούσα ειχα γνωρίσει μια κυρία που ειχε μια μικρούλα με inglesina εχω ειχα maclaren αυτα τα καλοκαιρινά και η μικρούλα η δική μου ηταν 18 κιλα ειναι πολυ ψηλό παιδι. Εγω λοιπόν αγκομαχούσα να το σπρώχνω στις ανηφόρες και η κυρία δεν καταλαβαίνε τιποτα ηταν βέβαια πιο αδύνατη η μικρη αλλα και οταν πηγαινε στην λαϊκή και γυρνούσε και τις συναντούσαμε παλι τα κατάφερνε. Στο τελος με βοηθούσε και αλλάζαμε καρότσια στην επιστροφή ηταν απίστευτα εύκολο. Αλλα και για το graco διάβασα τα καλυτερα και στην Αμερική ειναι το πρωτο. Θα τα δω ολα απο κοντα θα βάλω και κάρι βαρύ στην τσάντα μου για να καταλάβω αν εχει βάρος πως πανε.

Εγω Risoto αν και δεν ειμαι υπέρ να ειναι τα πάντα αποστειρωμένα θα τα έπλυνα δεν εχεις τιποτα να χάσεις έστω μονο με νερό χωρις βεφρικο απορρυπαντικό.

W0hvp2.png

risoto egw pantws tha to plunw...k egw nasentonaki tha bazw alla proteimw na einai k auto katharo, den kserw poioi to epiasan oute pou htan....k mallista tha to kanw mia apo autes tis meres , sto plunthrio stous 30 xwris stipsimo etsi mou eipan apo to magazi oti plenetai, giati dekembrh mhna pou na stegnwsei etsi papariasmeno xxxx!!!!

liza afou to exeis dokimasei teleia....egw nomiza me to mati oti to eides sou arese kai tha to agorazes....alla mia xara....

fu9Ip3.png

Θα κοιτάξω ολα ξανα γιατι δεν θελω απλα να πληρώνω μάρκα θελω να ειναι κυρίως ελαφρύ και πρακτικό γιατι εχουμε ανηφόρα για το σπιτι και επειδη η πεθερα μου θα με βοηθάει δεν θελω να κουράζεται.

Κορίτσια να σας ρωτήσω έχετε κανει τον υπέρηχο Doppler? Μου το προγραμμάτισε η γιατρός μου για την άλλη εμβομαδα στην 32 γινεται γνωρίζεται τι ακριβώς ειναι; Το είχαμε πληρώσει στο αρχικό πακέτο μαζι με την αυχενικη το pappa και την β επιπέδου και δεν το ήξερα.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...