Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kidenio μεταξύ μας, δες τι γίνεται εδώ μέσα. Μπήκες και καταχαρήκαμε και άναψε το κέφι. Με τέτοια καλή διάθεση από όλες μας και με τόση θετική σκέψη για σένα, είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά αυτήν τη φορά. Να ενημερώσεις καλά τη γυναικολόγο για όλα και να της πεις να σε προσέχει πολύ πολύ.

Ο άντρας σου πώς αντέδρασε;

kidenio σήμερα διάβασα την δυσάρεστη ιστορία σου η οποία με συγκλόνισε και προχωρώντας παρακάτω είδα και τα ευχάριστα νέα! ΤΕΛΕΙΑ!! Προχώρα με αισιοδοξία, όλα θα πάνε καλά! Θα χαρώ πολύ να διαβάζω νέα σου!

Kidenio!!!! Και εκει που διάβαζα την ιστορία σου και στεναχωρηθηκα παρα πολυ διαβάζω για τεστ θετικό και λεω τι ευλογία!!! Μπράβο!!! Σίγουρα τα κοριτσάκια σου σε βοήθησαν και σε στήριξαν γιατι νομιζω θα ηταν ακομα πιο δύσκολο να μην υπήρχαν αυτα τα πλασματάκια! Φυσικα και θα μπαίνουμε πρώτα ο Θεος εμεις να λέμε για τον θηλασμό ( μακάρι να τα καταφερω και εγω το θελω παρα πολυ) και εσυ για το πλασματάκι που μεγαλώνει και κουνιεται!

Κουστουνι ευχαριςτουμε παρα πολυ για τα site θα τα ψάξω! Με το καλο και εσυ βλέπω οτι ειςαι νωρίτερα!

Χθες μια κοπέλα μου έδωσε ρουχαλάκια του γιου της που ειναι τωρα 1,5. Δεν ειναι οτι πιεζόμαστε πολυ οικονομικά απλα δεν εχω πρόβλημα να μου παίρνω καποια πράγματα γιατι σκεφτομαι οτι για ποσο λίγους μηνες ειναι αυτα τα πρώτα και προτείμω αυτα τα χρήματα να τα διάθεσω σε αλλα πράγματα για το μωρο. Τα πηρε ολα η πεθερα μου να τα πλύνει μονη της μου ειπε οτι θα πάρει ειδικό απορρυπαντικό αν δεν το είχατε κανει εσεις θεμα δεν θα το σκεφτόμουν εκεινη την ωρα.

Να ρωτήσω νομιζω Κικη πήρες το graco με τα δυο κομμάτια ε; Ποσο κόστισε αν επιτρέπεται;

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

liza mou kala ekanes kai phres rouxalakia... k egw den tha agorasw sxedobn tpt apo auta o anipsios mou einai 13 mhnwn kai mas erxontai olakouti.... isws parw makrua formakia 0 mhnwn gt ekeinos gennithike tetoia epoxh....tha dw.... den prolabaineis na tous ta foreseis... se mia bdomada theloun allo noumero....krima einai tosa eksoda gia liges mono meres..... to karotsi to phra apo ta prenantal pou exei prosfores mexri tis 25 oktobrh -50eurw sta metatrepsima(opws auto pou phra h triplo karotsi) alliws -15% se apla karotsia!!!! apo apo 349 to phra 299!!!!to psaksame kai htan h pio kalh timh... exei kathisma autokinhtou, kaluma broxhs, podosako-upnosako kai to karotosai peripatou kleinei biblio,eite monos tou o skeletos eite mazi me to kathisma peripatou!!!!

fu9Ip3.png

Ευχαριστω πολυ Κικη για την απάντηση! Ειναι πολυ καλη τιμη και η αρχική σαν τιμη καλη ειναι! Και εγω αυτη της άποψης ειμαι για τα ρούχα, πραγματικα κουτί σου ερχεται η διαφορα που εχει ο ανιψιός σου! Να τον χαίρεσαι!

W0hvp2.png

Τα laredoute θεωρούνται γενικά από τα πολύ αξιόπιστα ονόματα στο χώρο. Μου κάνει εντύπωση που προχωρήσαν σε ακύρωση δίχως να ενημερώσουν. Να τους στείλετε email να δείτε πώς θα σας απαντήσουν ή αν τους πάρετε τηλέφωνο να καταγράψετε τη συνομιλία. Θα λειτουργήσει σαν αποδεικτικό.

Το κακό είναι ότι μπορεί να την πάθεις από παντού. Θέλω να πω ότι μπορεί ένα κατάστημα είτε φυσικό είτε ηλεκτρονικό να το εμπιστεύεσαι χρόνια και ξαφνικά να σου προκύψει θέμα και να πέσεις από τα σύννεφα.

Στα Debenhams δε βρήκες τίποτα; Έχουν και προσφορές. Και έχουν ωραία κομμάτια. Κάνε μια βόλτα. Επίσης αν δεν βρεις κάτι, πάρε από το next από internet.

Ειχα παραγγειλει κι εγω απο το λαρεντιουτ εναν υπνοσακο και περιμενα ενα μηνα και τιποτα. Τελικα πηρα τηλεφωνο την Πεμπτη και μου ειπαν οτι κατι εγινε και ακυρωθηκε η παραγγελια καταλαθως.

Ξαναεβαλα την παραγγελια και για το λαθος τους δεν θα πληρωσω καθολου μεταφορικα, κατι ειναι κι αυτο :P

Απλα πρεπει να περιμενω παλι τελος του μηνα...

Βεβαια ειναι με αντικαταβολη οποτε ακομα δεν εχω δωσει λεφτα, θα τα δωσω οταν μου ερθει το προιον.

yixDp2.png

Κοριτσια, μιας και συνήλθα τώρα να σας πω τι μου συνεβηκε χθες και σημερα γιατι με κρατας απο την μύτη και παω να σκασω στην κυριολεξια.

Χθες το απογευμα, ήρθε η ξαδερφη του αντρα μου να μας δει. Μια μικρη κοπελιτσα 20 χρονων. Εγώ ήμουν μολις ειχα ξυπνησει, δεν ειχα σηκωθει απο το κρεβατι ακομη και ο αντρας μου καθοταν απεναντι μου. Ηρθε μπηκε απο την πορτα της κουζινας που ήξερε οτι ήταν ανοιχτα. Την καλως ορισαμε κτλ, και πριν καθισει ακομη στην καρεκλα, γυριζει και μου λεει, να χαϊδευψω λιγο την κοιλίτσα σου; Κοριτσια τα εχασα εγω. Της λέω γιατί; Μου λεει να νιωσω το μωρο. Αμεσως αντεδρασε ο αντρας μου και της ειπε οχι, δεν ειναι σωστο και αρχισανε να συζητανε γι αυτο το θεμα και αυτη να επιμένει να χαϊδεψει την κοιλια μου. Εγώ ειπα να μην ανακατευτω και εκανα να σηκωθω απο το κρεβατι, να φυγω απο εκει να ηρεμησει το κακο. Μαλιτσα ρε κοριτσια ειχα αγκαλιασει με τα χερια μου την κοιλια μου, γιατι δεν μου αρεσει να ακουει εντονες συζητησεις απο τώρα το μωρο. Ειμαστε σε μια περιοδο που ακουνε τα παντα.

Το πως μου πεταξε τα χερια μου μακρια απο την κοιλια μου και εβαλε τα δικα της, κοριτσια, δεν ξερω πως εγινε. Ειλικρινα εγινε σε κλασματα δευτερολεπτου. Αμεσως της τα εκανα πισω και σηκωθηκα και εφυγα.

Τοτε την ακουω να λεει στον αντρα μου, κοιτα την κοιτα την, ειναι ειπως το αγριμι. Εμεινα καγκελο. Πηγα στην αδερφη μου, κλαμενη, (μένει διπλα) και εκει ήταν και η μανα μου. Δεν τους ειπα τι εγινε, απλα ειπα ειναι διπλα η ταδε και θελω λιγο να ηρεμησω. Πήγε η μητερα να δει τι εγινε γιατι καταλαβε οτι κατι εγινε. Της μιλησε σαν να μην συνεβηκε τιποτε, ουτε καν οτι ελειπα απο εκει. Σε καποια φάση γυριζει και της λεει, "Συμπεθερα, στην κλινικη όταν θα γεννησει η Μαρια, θα πέσει πολύ γελιο" Απορημενη η μανα μου την ρωτησε γιατι. Και της λεει πως οι δικοι του αντρα μου θα λενε πως το μωρο μοιαζει του αντρα μου και οι δικοι μου θα λενε πως το μωρο μοιαζει σε εμενα. Η μαμα μου φυσικα νευριασε και της λεει, πως τα δικά ατομα της Μαρια δεν εχουν κανενα κοπλεξ ποιου θα μοιαζει το μωρο, παρα μονο θέλουν να γεννησω καλα και να ειμαι υγιεες τοσο εγω οσο και το μωρο μου. Μονο αυτο μας νοιαζει.

Τελος παντων, καθισε λιγο, πηγα και εγω διπλα μετα και με ρωτησε 2 φορες ποιος θα βαφτισει το μωρο. Την πρωτη φορα της ειπα ο κουμπαρος μας, που μας παντρεψε, εκανε πως δεν της αρεσε και την δευτερη τα πηρα και ειπα ακομη δεν γεννηθηκε. Μετα απο λιγο σηκωθηκε και εφυγε.

Γυρω στα 2 τα ξημερωματα κοριτσια ξυπνησα με δυσφορία. Δεν μπορούσα να αναπνευσω. Επερνα βαθιες ανάσες για να μπορέσω να παρω αναπνοη.

Βγηκα και καθισα στην βεραντα και ας εξω εκανε ψυχρα. Εμεινα στην βεραντα με τον αντρα μου μεχρι τις 4 το πρωι που με πήρε ο υπνος.

Σηκωθηκα το πρωι μετραμε πιεση 14/9. Σημειωτέο να ψηλωσει η πιεση μου εχει εδω και ενα μηνα και Δοξασαμε Θεω που σταθεροποιηθηκε στο 12/8 (αν θυμαστε εχω ηπια υπερταση). Πηρα διπλη δοση οπως μου ειπε ο γιατρος αλλα δεν επεσε οπως υπολογιζαμε. Πηγε στα 13,5/8,5.

Η δυσφορία χαλια. Δεν μπορούσα να αναπνευσω. Το μονο που παρακαλούσα ήταν να νιωσω το μωρο, για να ξερω ότι ειναι καλά το μωρο. Χαϊδευα την κοιλιτσα μου και της ελεγα, που εισαι μωρο μου. Ελεγα στον αντρα μου πως αν δεν την ενιωθα σε 10 λεπτα θα επερνα τον γιατρο τηλεφωνο. Ευτυχως κοριτσια που μολις με πηραν τα κλαματα, και δυσκολευουν να αναπνευσω ήρθε και η πρωτη κλωτσια. Εκει ηρεμησα. Απο εκεινη την ώρα μεχρι τώρα που συνηλθα, και μπορώ πλεον να αναπνευω κανονικα το μωρο μου ήταν διπλα μου. Την ενιωθα συνεχεια. Την ενιωθα ακρετα ψηλα και ετσι υπολογισαμε οτι γι αυτο ήταν και η δυσφορια και η δυσκολια στην αναπνοη.

Αυριο το πρωί έχω υπερυχο στον γιατρο.

Δεν ξερω τι να πω, αλλα τοσο φθονο τοση ζηλια... ειλικρινα θα σκασω.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Marigula πόσο σε καταλαβαίνω, αλλά μη σκας. Σοβαρά μην κάθεσαι και δίνεις σημασία σε αυτά. Θα σου πω τι μπορείς να λες σε όποιον επιμένει να χαιδευει την κοιλιά σου.

1. Δε θυμάμαι να βοήθησες να μπει το μωρό εκεί μέσα, οπότε δεν έχεις και κανένα δικαίωμα.

2. Αν δεν είχα το μωρό θα ήθελες να με χαϊδέψεις;

3. Με χάιδευες και πριν μείνω έγκυος;

Και αν δε σου έρχεται να πεις τίποτα από αυτά έχω και πράξη. Τη στιγμή που θα απλώσει το χέρι του κανένας, χτύπησέ το όπως μαλώναν παλιά οι γιαγιάδες τα άτακτα παιδιά και σήκωσε το δείκτη μπροστά τους και πες τους όπως στα νήπια "Όοοοχι!". Ή με το που αρχίσουν να χαϊδεύουν την κοιλιά σου ξεκίνα να χαϊδεύεις κι εσύ τη δική τους και κοίτα τους με σεξουαλικό ύφος στα μάτια μέχρι να σταματήσουν.

Κάνε κάτι από αυτά και θα δεις τι καλά στρώνει η κατάσταση. Άι σιχτίρ με τους ηλίθιους. Από την άλλη είναι και μωρό ρε συ αυτή. Είναι μόλις 20 χρονών. Δεν ξέρει πολλά πράγματα από τη ζωή.

Όσο για τα βαφτίσια και γενικά για σε ποιον θα μοιάσει και τέτοια απλώς μην απαντάς. Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν. Μπορείς να τους πεις ότι "εσύ πάντως δε θα το βαφτίσεις" ή "σε σένα σίγουρα δε θα μοιάσει". Αν θες να την πεις δηλαδή. Αλλιώς η καλύτερη απάντηση στο ποιος θα το βαφτίσει είναι "ο νονός του". Ε ποιος είναι ο νονός του; Αυτός που θα το βαφτίσει! Σε ποιον θα μοιάσει; Στους γονείς του. Και άσ' τους να κουρεύονται.

Πούλα τρέλα ρε και μη κάθεσαι και κλαις με το παραμικρό που σου κάνουν και σου λένε. Κερδίζουν έτσι. Δεν αξίζει να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου!

Διαφημίσεις

Μια χαρα τα λες Risotto! Ειναι πολυ εκνευριστικο ολο αυτο με τις χαζό συζητήσεις εχεις δικιο Marigoula αλλα θα φανώ η πονηρή μηπως αυτη η μικρούλα ζηλεύει; Εσένα τον αντρα σου την ευτυχία σου δεν ξερω αλλα απο αγαπη δεν συμπεριφέρεσαι ετσι. Εχω και εγω μικρη ξαδερφη και ο άντρας μου εχει μεγαλο σόι απο την μαμα του δεν νομιζω καμια να συμπεριφερόταν ετσι αυτη εχει παρει πολυ αέρα νομιζω. Εγω δεν εχω πρόβλημα να μου ακουμπήσουν την κοιλιά οποίος το εχει κανει νομιζω ηταν καλοπροαίρετα.

W0hvp2.png

Μου μείναν ακόμα 54 μέρες για την ΠΗΤ. Πλησιάζει ο καιρός. Κατέβασα το βαλιτσάκι για την κλινική. Έχω βάλει μέσα μια νυχτικιά και επιθέματα στήθους. Είπα να μη τα βάλω όλα μαζεμένα και με πιάσει άγχος. Σιγά σιγά θα βάλω και τα υπόλοιπα. Θέλω να πάω αυτήν την εβδομάδα στο ΚΕΠ να ζητήσω να μου φέρουν τα χαρτιά που θα χρειαστώ για τη γέννα. Παιδιά συγκεντρωθείτε, πλησιάζει ο καιρός.

Σας έχω πει ότι φοβάμαι πάρα μα πάρα πολύ; Τη μια είμαι άνετη ότι θα τα καταφέρω μια χαρά και την άλλη με πιάνει πανικός και παραλύω από το φόβο μου. Πρέπει να το συζητήσω με τη γιατρό μου. Πρέπει οπωσδήποτε να ηρεμήσω κάπως με αυτό το θέμα. Νομίζω ότι δεν θα είμαι ποτέ προετοιμασμένη. Και νομίζω ότι θα αποτύχω τελείως να γεννήσω. Μη με ρωτάτε πώς είναι δυνατόν. Απλά νομίζω ότι δε θα καταφέρω να γεννήσω. Ότι δε θα έρθει ποτέ η ώρα και όταν θα έρθει δε θα ξέρω τι να κάνω. Και ότι όλα θα πάνε στραβά. Αχ αχ αχ!

Γιατι βρε κοριτσια ειναι κακο να χαηδευουν τν κοιλιτσα μας; Εγω τους αφηνω ολους δεν το βλεπω κακο. εβαλα πλυντηριο τις πανες τα κουβερτακια και ολα αυτα και γεμισε ο τοπος και μυρησε νινι! Πηρα και ενα πραγμα που βγαζει τις μυξουλες και δεν εχει αναφερθει καθολου της chicco σας το λεω μηπως το θελετε και οι υπολοιπες μοιαζει πολυ χρησιμο. Οσο για τα σουτιεν του θυλασμου ειχαν λιγοτερο απο 4 ευρο το ενα στα τζαμπο και ειναι μια χαρα.

Καληνυχτα κοιλιτσες!!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Chrisaki21 δεν είναι ούτε κακό ούτε καλό αυτό με την κοιλιά. Κάθε άνθρωπος αντιδράει διαφορετικά. Μερικές από εμάς μπορεί να μην ενοχλούμαστε να μας πειράζουν και μερικές να έχουμε πρόβλημα. Στο κάτω κάτω είναι το σώμα της καθεμιάς για το οποίο μιλάμε. Δεκτή κάθε θέση.

Εμένα με ενοχλεί να με βλέπουν σαν σκεύος που μεταφέρει ένα μωρό. Δεν με πειράζει αν κάποιος με ακουμπάει γενικά, αλλά αν κάποιος δεν υπήρχε περίπτωση να με ακουμπήσει πριν και ξαφνικά επειδή η κοιλιά μου προεξέχει νομίζει ότι είναι οκ να την πασπατεύει, ε λυπάμαι, αλλά θα τα ακούσει και θα τα πάθει κιόλας. Επίσης είναι και η διάθεση με την οποία έρχεται ο άλλος. Τουλάχιστον αυτό είναι η δική μου στάση.

Να σου φέρω 2 παραδείγματα. Ξέρω μια κοπέλα η οποία για να μπορέσει να κρατήσει μια εγκυμοσύνη πέρασε πολλά. Πολλά χρόνια υπογονιμότητας και πολλές προσπάθειες εξωσωματικής, πολλές αποβολές και όλα αυτά τα "ευχάριστα". Όταν της έκατσε η εγκυμοσύνη και είδε ότι όλα πάνε εν τέλει καλώς, προστάτευε την κοιλιά της από όλους και από όλα. Γιατί ήταν ψυχολογικό.

Η άλλη κοπέλα που γνωρίζω μόνο που δεν παρακαλάει να της την χαϊδεύουν. Γιατί; Γιατί από την οικογένειά της κανείς δε χάρηκε με την εγκυμοσύνη. Ο πατέρας του μωρού την παράτησε και προσπαθεί μόνη της να ζήσει την εγκυμοσύνη της και να καταφέρει να ζήσει το παιδί της όταν με το καλό έρθει στον κόσμο. Η συγκεκριμένη έχει άνάγκη να την χαϊδέψουν και να χαρούν μαζί της. Να νιώσει ότι κάποιος χαίρεται και τη στηρίζει.

Επειδή δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξέρουμε ο καθένας τι τραβάει στην ψυχούλα του, άντε να βγάλουμε άκρη.

Καλή εβδομάδα!

Συμφωνώ με την Risotto. Το θεμα ειναι αν υπαρχει καλη πρόθεση και αν παρόλα αυτα δεν θελεις να σε χαϊδεύουν νομιζω θα το καταλάβουν αν σε αγαπάνε. Εγω δεν εχω πρόβλημα αλλα δεν θελω και εγω να με βλέπουν σαν σκέυος μεταφοράς!

Για την βαλίτσα εγω θα την κάνω οταν θα μπει ο Νοέμβριος στον μήνα μου μπαίνω 17 άρα κατα τις 10 θα αρχίσω. Να σας πω μονο πτι μια πιτζάμα μπορει να μην σας φτάσει, μου πήραν εμένα δώρο μια με κουμπιά και να πάρετε λιγο μεγαλύτερο νούμερο να ειναι άνετη. Σε αυτη που με πήραν μπαίνει άλλη μια αλλα το προτείμω. Μου την πηρε μαμα με 4 παιδάκια που πρόσφατα εκανε το 5 και αυτη μου ειπε οτι δε θα φτάσει μια!

Risotto και εγω ανχωνομαι θα σε βοηθούσε να μιλούσες με γυναίκες που έχουν περάσει απο την ίδια κατάσταση να μάθεις απο την εμπειρία τους. Εμένα η μαμα μου δυστυχώς δεν ειχε εύκολοθς τοκετούς και με ανχωνει αυτο. Αλλα επειδη τωρα εχω τόσα αλλα να σκεφτώ ευτυχώς ακομα δεν εχω ανχώθει.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...