Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kiki mou πηρα ενα μεγεθος μεγαλυτερο, και μου εδωσαν και ενα επιπροσθετο κλιπ για πισω που μεγαλωνει.

Το ασχημο πως το σάιτ το ξεραμε. Και διαβασαμε και σε διαφορα blog οτι ειναι καλο αλλά μαλλον πεσαμε εξω. Ο αδερφος μου λεει πως ευτυχως πληρωσαμε μεσω paypal μπορουμε να κανουμε claim και περνουμε τα χρηματα μας πισω.

Η&Μ δεν εχουμε στην κυπρο. Θα ριξω μια ματια στο σάιτ τους να δω τι εχει.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Τα laredoute θεωρούνται γενικά από τα πολύ αξιόπιστα ονόματα στο χώρο. Μου κάνει εντύπωση που προχωρήσαν σε ακύρωση δίχως να ενημερώσουν. Να τους στείλετε email να δείτε πώς θα σας απαντήσουν ή αν τους πάρετε τηλέφωνο να καταγράψετε τη συνομιλία. Θα λειτουργήσει σαν αποδεικτικό.

Το κακό είναι ότι μπορεί να την πάθεις από παντού. Θέλω να πω ότι μπορεί ένα κατάστημα είτε φυσικό είτε ηλεκτρονικό να το εμπιστεύεσαι χρόνια και ξαφνικά να σου προκύψει θέμα και να πέσεις από τα σύννεφα.

Στα Debenhams δε βρήκες τίποτα; Έχουν και προσφορές. Και έχουν ωραία κομμάτια. Κάνε μια βόλτα. Επίσης αν δεν βρεις κάτι, πάρε από το next από internet.

Απο τό laredoute εχω παραγγείλει αρκετές φορές και εδω και χρόνια. Εχω πουλοβερακια 5-6 χρόνων που ειναι ακομα σε καλη κατάσταση, και η μητέρα μου εχει παρει σουτιέν και επειδη της άρεσαν ξαναπήρε μετα απο 2-3 χρονια. Δεν πιστεύω οτι χάνεις τα λεφτα σου αλλα θυμαμαι ουι πλήρωνα με αντικαταβολή ειμαι σίγουρη γιατι τοςο παλιά δεν ειχα κάρτα.

Για τα hm και εγω απο εκει θα παω να παρω σουτιέν τα ειχα δει 15 ευρω και ηταν πολυ ωραια και τοςο ποιοτικά αν δεν ειναι δεν με πειράζει ετσι κςι αλλιως δεν θα ειναι και για παρα πολυ καιρο.

W0hvp2.png

Κοριτσια καλησπέρα! Μπαίνω που κ που κ διαβάζω τα νέα σας. Όλο λέω θα γράψω κ όλο το αναβάλλω... Χαίρομαι πολυ για όλες! Ο καιρός πλησιάζει κ εύχομαι με όλη μου την καρδιά όλα να πανε καλα!

Αυτο που συνέβη μ εμάς εχει ως εξής:

Στις 30/6 είχα ραντεβού με μια μαία στο νοσοκομείο για τυπικό έλεγχο. Βάρος πίεση ουρα. Προς το τέλος η μαία προσπαθεί με ενα φορητό μηχάνημα να εντοπίσει καρδιακους παλμούς του μωρού. Προσπαθεί για περίπου 7 λεπτά αλλα δεν ακούμε τίποτα. Μην ανησυχείς μου λέει, το μηχάνημα ανιχνεύει παλμούς απο την 16 εβδομάδα κ μετα. Εγω ήμουν 15 εβδομάδων κ 3 ημερών. Τότε γιατι το χρησιμοποιείς; Σκέφτομαι αλλα δεν της το λέω. Φεύγω λίγο μουδιασμένη αλλα δεν δίνω παραπάνω σημασία, κάτι παραπάνω ξέρει η μαία, σκέφτομαι.

Στις 8 Ιουλίου ειμαστε ήδη στην Ελλαδα κ έχουμε ραντεβού πριν φύγουμε για διακοπές ( ακριβώς την επόμενη μέρα) στον γυναικολόγο μας στη Θεσσαλονικη να το δει κ εκείνος το μωρό. Για να μην μακρηγορω, οταν άνοιξε τον υπέρηχο δεν υπήρχε καρδιακός παλμός. Το μωρό ηταν ακίνητο κ εμεις παγωμενοι. Η ανάπτυξη του είχε σταματήσει περίπου στις 14,5 εβδομάδες. Ένιωσα άδεια. Ενα τεράστιο κενό. Αδύνατον να το πιστέψω. Αφού όλες οι προηγούμενες εξετάσεις ηταν εντάξει τι συνέβη; Την επόμενη κανόνισαμε για προγραμματισμένο τοκετό γιατι δεν μπορούσε να γίνει απλή αποξεση. Το ποσο έκλαψα δεν περιγράφεται. Ήμουνα δώδεκα ώρες μεσα σε αίθουσα τοκετού με τον άντρα μου περιμένοντας το μικροσκοπικό πλασματάκι να βγει. Νομίζω πως αυτο που θα μου μείνει για πάντα ειναι η εικόνα του οταν γλιστρήσε απο μεσα μου. Σαν μου έφυγε ενα κομμάτι ζωής. Οι μερες που ακολούθησαν ηταν αρκετά δύσκολες. Αποφασίσαμε με τον άντρα μου πως έπρεπε να πάμε διακοπές για τα κοριτσια μας. Δεν έφταιξαν εκείνα σε τίποτα. Ασε που ένιωθα καλύτερα μόνο με τον άντρα μου κ τα παιδια μου χωρις πολλές πολλές κουβέντες με κανέναν άλλο. Αυτο που στριφογυρίζε στο κεφάλι μου ηταν γιατι μπορει να έγινε κάτι τέτοιο; Εκανα εγω κάτι;

Αφού γυρίσαμε απο τις διακοπές στη Θεσσαλονικη πήραμε τα αποτελεσματα απο την εξεταση πλακούντα, καμία ένδειξη όλα φυσιολογικά. Κάναμε καρυοτυπο, ο γενετιστής δεν κατάφερε να βρει τίποτα. Κοντευα να τρελαθω! Ο γυναικολόγος μου έλεγε, πως μια πιθανοτητα ειναι να εχω επίκτητη θρομβοφιλια κ πως ίσως χρειαστεί να κανω περαιτέρω εξετάσεις. Τελικά δόξα τω Θεω πήραμε απάντηση απο τον γενετιστή αφού κάναμε κ εξεταση μοριακού καρυοτυπου. 1 Αυγούστου κ ενώ έχουμε γυρίσει στην Ελβετία μου τηλεφωνεί ο γενετιστής κ μου λέει πως εντοπίστηκε τρισωμια 16. Πρόκειται για μια τρισωμια που δεν καθιστά βιώσιμο το έμβρυο. Συνήθως ενα έμβρυο με τρισωμια 16 δεν περνάει στο δεύτερο τρίμηνο, αλλα σε ορισμένες περιπτώσεις το έμβρυο προσπαθεί απο μόνο του να διορθώσει την ανωμαλία κ τελικα τα καταφέρνει να γεννηθεί χωρις κανένα πρόβλημα. Φαίνεται λοιπόν πως το μωράκι μας προσπάθησε, αφού πέρασε στο δεύτερο τριμηνο αλλα δεν τα κατάφερε. Αυτά έμαθα απο τον γενετιστή. Κ πρέπει να πω πως ενα κομμάτι μου ανακουφίστηκε, γιατι πάντα θα είχα την αίσθηση πως ευθύνομαι εν μέρει κ εγω.

Σημερα ειμαστε πολυ καλύτερα κ εγω κ ο άντρας μου. Ευγνωμονω την τύχη μας που έχουμε δυο υπέροχα παιδια κ αν αξιώθουμε να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας ακόμη ενα θαύμα θα ειμαστε ακόμη πιο τυχεροί. Αυτο το μικρούλι ομως πάντα θα το σκέφτομαι οτι κ να γίνει. Κοριτσια θα διαβάζω τα νέα σας κ εύχομαι σε όλες γερά μωράκια! Καληνυχτα

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

kidenio kalimeraaaa!!!!! mas eleipses.... se exw ferei arketes fores sto mualo mou kai xarika polu molis diabasa to onoma sou......ma molis diabasa to mnm sou h alitheia einai pws me ekanes kai anatrixiasa......trabikses polla auto to kalokairi alla simasia exei pws eisai kala....na skeftesai thetika ola ginan gia kapoio logo k auto pou sxoliazame to kalokairi , pisteuw oti o organismos mas panta kserei ti kanei kai na aminetai an kati den paeei kala.....afou to thelete toso polu gia akoma ena paidaiki elpizoume na exoume suntoma ta euxarista nea soy!!!!!

fu9Ip3.png

kidenio χάρηκα άπειρα που είδα ότι έγραψες. Να ξέρεις ότι στενοχωρηθήκαμε όλες με αυτό που σου συνέβη, αλλά τουλάχιστον γράφεις ότι τώρα είστε πολύ καλύτερα και χαίρομαι ιδιαίτερα γι' αυτό. Εύχομαι όλα να σας πάνε καλά από εδώ και μπρος.

Καλημερα σε ολες σας...εγω ειμαι του Νοεμβρη!!!

Διαβασα τις τελευταιες σηνομιλιες σας και οσο αφορα τα μπιμπιλινα εχω καλυτερη προσταση μπεστε https://www.welovesupermarket.gr/ και θα με θυμηθειτε εχει πολυ καλα πακετα μπιμπιλινα και εμενα μου το εχουν προτεινει και δεν ειχα κανενα προβλημα...

Για ρουχαλακια μωρου http://www.clothingattesco.com/homepage/page/home&log=4 πολυ καλες τιμες επισης...

και ακομα μια http://www.aliexpress.com/ ελπιζω να σας βοηθησα...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλημερα κοριτσια,

Kidenio σε ειχα στο μυαλο μου χαρηκα που εγραψες και που συνηλθες απο την περιπετεια σου σου ευχομαι οτι καλυτερο απο δω και περα.

Κουτσουνι ευχαριστουμε και με το καλο το νινακι σου. Ελπιζω να κανουν παραδωση και στην Κυπρο τα site θα μπω να τα τσεκαρω αργοτερα γιατι ειμαι απο το κινητο.

Σημερα θα παω να παρω τα πραγματα το μπεμπη μου!!! Επιτελους το περιμενα καιρο αυτο :)

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Κοριτσια καλημέρα! Δεν το πιστεύω.... Μόλις εκανα τεστ κ ειναι θετικό! Σαν να είχαν περάσει λίγο οι μερες για την περίοδο, αλλα επειδή δεν υπάρχει τίποτα σταθερό απο το καλοκαιρι δεν είχα στο μυαλό μου εγκυμοσυνη... Δεν ξέρω τι τρελή σύμπτωση μπορει να ειναι αυτή! Τι να πω ελπίζω η τριτη φορά να ειναι κ η τυχερή μας!

Ήθελα να σας πω και κάτι για τον θηλασμο. Εμένα προσωπικά με βοήθησαν πολυ τα μαθήματα τοκετου στο Ιπποκρατειο που γίνονται εθελοντικά απο τις μαίες. Risoto πηγαίνεις κ εσύ ετσι δεν ειναι; Ηταν για μένα το άνοιγμα σ έναν καινούριο κόσμο. Γιατι πάντα η γνώση ειναι δύναμη. Ετσι κατάφερα κ επέβαλα στο μαιευτήριο αποκλειστικό θηλασμο για το μωρό μου. Μου έμαθαν τα δικαιώματα μου κ τα διεκδίκησα. Οταν πήγα σπιτι μου μου έδωσαν απο το μαιευτήριο ενα κουτί βρεφικο γάλα ( δεν θυμάμαι τώρα πια ποιο αλλα θυμάμαι πως ηταν απο τα καλύτερα που κυκλοφορούσαν στην αγορά) κ ενα μπιμπερο. Σε περίπτωση που χρειαστεί μου είπαν... Εμεις δεν είχαμε πάρει τίποτα απο τα μαγαζιά. Ούτε μπιμπερο, ούτε βραστήρες, ούτε γάλα ΤΙΠΟΤΑ. Κ ομως εκείνο το ρημάδι το κουτί δεν ξέρετε πόσες φορές βρέθηκα στο Τσακ να το ανοίξω! Μόνο κ μόνο επειδή το είχα σπιτι μου. Δύσκολες στιγμές θα έρθουν σίγουρα με τον θηλασμο. Απλά μην το βάλετε κάτω. Θέλει ψυχραιμία κ επιμονή. Και υποστήριξη απο τους ανθρώπους γύρω σας. Πολυ με βοήθησαν και τα βιβλία της Πατσουρου. Δεν ξέρω αν τη γνωρίζετε, ειναι παιδίατρος κ σύμβουλος θηλασμου και εχει γράψει δυο βιβλία με οτι μπορει να χρειαστεί μια μαμα που θηλάζει για πρωτη φορά.

Σίγουρα θα ανταμειφθειτε απο τον θηλασμο, κ εσείς κ το μωρό.

Ειμαι τόσο χαρούμενη αυτή τη στιγμή... Αν δεν σας πειράζει θα μπαίνω να σας λέω τα νέα μου. Καλή Κυριακή σε όλες!

Διαφημίσεις

Ρε kidenio συγκινήθηκα πάαααρα πολύ. Συγχαρητήρια! Και μην τυχόν και δε μπαίνεις να μας τα λες. Πωπω τι χαρά! Οπότε λογικά είσαι 1 μηνός τώρα, στο 2ο ε; Καλή αρχή ρε κορίτσι και όλα καλά να πάνε.

Εγώ πάω στα μαθήματα του Ιπποκράτειου και μέχρι στιγμής είμαι σούπερ ευχαριστημένη. Ξεκίνησα και στην Πυλαία, αλλά εκείνα θα τα γράψω άλλη στιγμή. Δεν έχω πάρει ούτε μπιμπερό ούτε τίποτα για ξένο γάλα. Έχω σκοπό να θηλάσω και ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει απόλυτα σε αυτό και ξέρω ότι θα με βοηθήσει. Ούτε καν πιπίλες έχω πάρει. Μόνο μια έχω που μου δώσαν από ένα μαγαζί σαν δείγμα δώρο, αλλά δεν έχω σκοπό να τη χρησιμοποιήσω. Στο youtube έχει βιντάκια της Πατσούρου που μιλάει για το θηλασμό και είναι πολύ ωραία. Επίσης κυκλοφορούν πολλά βιβλία στην αγορά και νομίζω πως όποιος θέλει θα τα καταφέρει.

Αχ χάρηκα πάρα πολύ ρε kidenio. Περιμένω νέα σου με ανυπομονησία! :) :) :) :) :)

Risoto κ για μένα το μεγαλύτερο κ το πιο ακλόνητο στήριγμα στον θηλασμο ηταν ο άντρας μου. Αν σε στηρίζει ο άντρας σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρετε!

Αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ! Ποσο φοβάμαι να χαρώ! Αύριο θα τηλεφωνήσω σε μια γυναικολόγο που μου σύστησε μια φίλη εδώ. Τέρμα τα νοσοκομεία. Είπαμε με τον άντρα μου πως θα πάμε σε γυναικολόγο αυτή τη φορά για όλες τις εξετάσεις. Μόλις εχω νεότερα θα σας πω!

Απο δικούς μου υπολογισμούς στο Ίντερνετ ειμαι 5 εβδομάδων. ΠΗΤ σύμφωνα με την περίοδο εχω 12 Ιουνίου... Παναγία μου φοβάμαι κ να το γράψω... Πολλα φιλια κοριτσια Χριστουγεννιάτικα!

Διαβασα εψες τι εγινε kidenio μου, και συγκινηθηκα τοσο πολύ που δεν μπορούσα να γράψω κατι. Το μικρουλικο σου εχει παρεα το δικο μου μικρούλικο που μας αφησε πιο νωρις. Θα μας προσέχουν από εκει ψηλα.

Τώρα ειλικρινα κλαιω απο την χάρα μου. Μπραβο ρε κοπέλα μου. Περιμενουμε το νουμερακι της χοριακής και φυσικα θα μπαινεις και θα μας λες τα νεα σου!!! Αχ τι χαρα!!! Πολύ χαρηκα ειλικρινα!!!

Koutsouni22, ευχαριστούμε σίγουρα θα τα ψάξω. Το τελευταιο το ξέρω, Chrisaki νομιζω πως λιγο τα μεταφορικα του συγκεκριμένουν για Κυπρο ειναι λιγο ψηλα. Αν θυμαμαι καλα!!!

Φιλια.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...