Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι.

Εδώ και 2 μερες όταν χάιδευω την κοιλιτσα μου νιώθω την κοιλιά μου, κάπου στην μέση και λίγο ποτε δεξια και ποτε αριστερα, πιο σκληρη να πω, σαν πέτρα, ενω πιο ψηλα και πιο χαμηλα ειναι φυσιολογικα. Μάλιστα εκει νιωθω περισσοτερο και τις κινήσεις της.

Στην αρχή με επιασε πανικκος αλλά λεω μετα ισως να ειναι κανενα ποδακι, χεράκι. Συμβαίνει σε καμια αυτό;

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

xaxaxa καλα ρε Κικι μου, ολα τα σκεφτομου, ποδακια, χεράκια, αλλά κολαράκος ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο. χαχαχα

Και δεν μου φτάνει όταν νιωθω αυτο το "πετρωμα" δεν μπορώ να γυρισω και πλευρο για να κοιμηθω. Με εμποδιζει και ετσι σηκωνομαι και βολταρω στο σπιτι για να αλλαξουμε θεση. Αχ δεν το πιστευω εχουν μεινει μονο 8 εβδομαδες θα αντέξουμε.

Κικι μου, με γεια το καρότσι και καλές βολτιστες με το καλό.

Με το σκεφτεσαι για τον θυροειδη. Δεν πειραζει, να λες ειναι για το καλο.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά βλακείες σας έλεγα για το επίδομα κύησης και το πότε παίρνετε τα λεφτά. Σήμερα που πήγα να τα καταθέσω και ρώτησα πότε θα πληρωθώ και πόσο, μου είπε μια κυρία που είχε ψιλονευράκια ότι δε γνωρίζει πόσο θα είναι το ποσό και ότι θα πληρωθώ τέλος Νοέμβρη. Μήπως λέω να γεννήσω πρώτα καλύτερα και μετά; Και στο κάτω κάτω τι με φέρνετε εδώ 56 μέρες πριν αν είναι να τα πάρω τα λεφτά στη γέννα; Δεν υποτίθεται ότι είναι επίδομα κύησης; Αν είναι να το πάρω όταν γεννάω ας το ονομάσουμε επίδομα γέννας. Τα νεύρα μου!

Κατά τα άλλα τα νεύρα μου είναι ντιπ σπασμένα, κορίτσια. Έχω νεύρα με τα πάντα. Δεν ξέρω πώς και πού να ξεσπάσω. Ελπίζω να είστε σε καλύτερη κατάσταση από μένα.

Εμενα η κοιλιτσα μου εσφηξε τοσο πολυ κοριτσια που δεν νιωθω πλεον αυτο το πετρωμα που λεγαμε.. νιωθω σαν να μην χωραει αλλο να μεγαλωσει με το ζορι τεντωνεται ο καημενουλης. Πιανω κι εγω κωλαρακι οταν μου το τεντωνει :)

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Επιστρέψαμε από τη γιατρό! Όλα μια χαρά, 1840γρ και μια φατσουλά γλυκια! (χαζομαμά)! Κουνούσε το χεράκι του μπροστά από το πρόσωπο του! Για τα οικονομικά μόνο λίγο στεναχωρήθηκα είναι 2000 μόνο η αμοιβή της γιατρού με απόδειξη και 1000 ευρώ η κλινική σε δίκλινο ενώ κλείνεις τρίκλινο αυτό γίνεται επειδή είναι μέσω της γιατρού από ότι κατάλαβα. Μου φάνηκαν λίγα της κλινικής αλλά αρκετά της γιατρού αλλά νιώθω πολύ καλά με την συγκεκριμένη και σίγουρα στην Αθήνα είναι διαφορετικές οι τιμές.

Μαριγούλα και κική με γεια! Καλές βολτούλες με τα καρότσια σας! Εγώ έχω κολλήσει με το inglesina από παντού ακούω καλά σχόλια και επείδη καλαθούνα έχω και κάθισμα αυτοκινήτου θα πάρω από 0 αλλά για παραπάνω από ότι είναι αυτά στα σετ το σκέφτομαι σοβαρά. Βέβαια βγαίνει όσο το gravo με τα 3.

Rissotto για τα λεφτά που λες επειδή ο άντρας μου είναι λογιστής αλλά ασχολείται με εργατικά θέματα μου είχε πει ότι όταν μας δώσει η γιατρός το χαρτί ότι σταματας τάδε ημερομηνία 56 μέρες πριν πάς και σου δίνουν ένα μέρος του ποσού δεν θυμάμαι πως το υπολόγισε και μου είπε πόσο είναι και μόλις γεννήσεις σου δίνουν και το υπόλοιπο αν έχεις κάποια απόρία ρώτα με να τον πω.

Ευχαριστώ πάρα πολύ Peka για την ενημέρωση με τα κουπόνια θα τα ψάξω και εγώ να δω πότε θα βρω χρόνο.

Σήμερα μια φίλη μου είπε να μου δώσει θήλαστρο αυτό που συζητούσατε, αποστειρωτή και διάφορα τέτοια και χάρηκα πολύ γιατί τα σκεφτόμουν και αυτά τα μικροπράγματα θα μας κοστίζανε αρκετά. Μου είπε και για καρότσι αλλά αποφάσισα να αγοράσω.

Για την κοιλίτσα μας μου σήμερα η γιατρός μου την χάιδευε στην αρχή και μου είπε ότι θέλει να βλέπω κάτω δεξια και αριστερα αν πετρώνει γιατί δεν το θέλουμε αυτό. Αυτό που λέτε ότι νοιώθεται σε σημεία να εξέχει το νοιώθω και εγώ και μάλλον είναι διάφορα χεράκι όταν είναι μικρό και ποδοδάκι η κεφαλάκι όταν είναι κάτι μεγάλο. Το δικό μας το κεφαλάκι είναι 3 εβδομάδες μπροστά και μόνο το ποδαράκι του είναι πιο κοντά μια έβδομάδα μπροστά.

W0hvp2.png

LIZA ax megalwse to zouzouni sou liza mpravo!!!! anupomonw k egw na ton dw thn alh bdomada!!!!

oso gia to karotsi prin to agoraseis na pas se polukatastima na to kaneis bia bolta!!!! to inglesina einai paraaa polu wraio...emena to mono pou me problhmatise einai o skeletos tou pou kounietai polu(san pseutikos) ta megala katasthmata exoun idikous diadromous me anwmalous dromous(karotsodromo me ksula, petres kai blepeis poso stibaro einai...egw phga sta prenental stn agia paraskeyh exei kai prosfores twra, 15% sta karotsia peripatou kai -50eurw sta metatrepsima!!! to thulastro kai ta sxetika mia xara...einai akriba h alitheia kai einai mia lush na sou dwsei kapoios!!!

emena o giatros mou pairnei 1300 to Rea 1130 gia triklino kai h maia 200 egw tou eipa oti mallon den tha xreiastw mea kai mou eipe no problem....tha exw ton anta mou dipla!!!! twra den kserw an stin timh einai kai h episkliridios!!!! ayth den thn kanei anaisthisiologos? den nomizw na einai ttsampa!!! alla den to rwtisa....

fu9Ip3.png

Με το καλό με το δεις το μπουμπούκι σου Κικη! Απίστευτη εμπειρία ειναι τωρα που έχουν μεγαλώσει τόσο! Να εχεις στο μυαλο σου αν θα κανεις και τις εξετάσεις του παιδιού ή θα τα κανεις με τον γιατρο σου. Η δική μου με ενημέρωσε οτι κοστίζουν στο Γαία που θα γεννήσω 240 ή 320 μαζι με κατι ακομα δεν θυμαμαι. Θα παω κατα τις 20 κατι να κανω το Doppler και θα ρωτήσω λεπτομερειες. Η επισκληρίδειος μπορει να είναι στην τιμη της κλινικής αλλα δεν ειμαι σίγουρη θα το ρωτήσω και αυτο. Το γνωρίζω αυτο νε τον διάδρομο είχαμε παει μια φορα στη Πειραιώς στο prenatal αλλα απλα τα χάζεψαμε πρεπει να ξαναπάμε να τα δούμε πιο σοβαρά.

Χθες η γιατρός μου ειπε μπορω να τρώω άφοβα οτι θελω μετα που είδε την καμπύλη και στον αντρα μου έλεγα πτι έζησα να το ακουςω και αυτο! Γιατι γενικα δεν με ελεγες αδύνατη πριν, αυτη το μήνα έβαλα 2 κιλα! Και επειδη ο αιματοκρίτης μου ηταν χαμηλός παρότι παίρνω πρωι βράδυ σιδηρο μου έδωσε ενα ακομα χάπι για την απορρόφηση που δεβ πρεπει να το παίρνω κοντα με το μαγνήσιο.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

http://www.genna.gr/maieutirio-rea-times-gennas-timokatalogos-2014/

opoios endiaferetai brhka ayto!!!!

afou h glukozh sou htan mia xara trwge afoba !!!xxxxx polu xapi bre paidi!!!!! k egw stis 8.30 pinw xapi gia thuroeidh, stis 9.30 meta to prwino pinw asbestio stis 10.30 to magnisio sti 1.00 to sidiro stis2.30 to magnisio meta to faghto stis 7 to sidiro kai 8.30 magnisio!!!! pa pa pa ta bazw ola ta xapia ths hmeras se ena koutaki gia na mhn ksexnaw ti phra!!!!! pfffffffff

nai to karotsi thelei psaksimo.... phga thn proth fora na xazepsw k agxothika otan eida ti ginetai.... e to phra twra na feugei apo to mualo mou gt to eixa agxos!!!!tha plinw to dekembrh ta kalumata k etoimh,...ta ypoloipa meta th gena!!!! an exw xrono k den steilw kanenan!!!! phga zara home xtes kai eixe polu wraia pragmatakia....kai mia teleia tsanta eksodou....tha dw stis ekptwseis an einai na thn parw to dekembrh m e to kalo!!!!

fu9Ip3.png

Εκνευριστικά τα μάλα!!!!

ρε κοριτσια ειναι δυνατο τοση εκμεταλευση;

Πήγα και πήρα σουτιε θυλασμου και μου στοιχισαν 100 ευρω. Συγκεκριμένα 95 ευρω. Τι σκατα ρε γμτ; Επειδη ειναι θυλασμου πρεπει να ειναι στα 45 ευρω το ενα;;; Και γυριζει και η κοπελα μεσα στην αναιδια να μου πει... εε θα τα φορεις και μετα, θα τα δει κανεις και θα ξερει οτι ειναι του θυλασμου;

Και σας πληροφορω πως γυρισα 3 καταστηματα και στα 45 ήταν το πιο φθηνο!!!

Ειλικρινα μα ειλικρινα ελεος!!!

Παραπιπτωντος πιτζαμες δεν βρηκα!!! Οπου κι αν πηγα ήταν κλειστες μεχρι πανω και δεν ειχαν κουμπακια ετσι ωστε να βοηθουν στον θυλασμο. Ουφουυυ!!!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Σήμερα όλη μέρα σκεφτόμουν να φάω σοκολάτα. Έχω πάθει σας λέω. Τελικά πήγα σούπερ μάρκετ και πήρα. Όνειρο είναι.

Marigula δε θυμάμαι αν έχει H&M κάτω στην Κύπρο. Αν έχει πάντως, τα έχει 20? τα 2. Έχει και με 15? το ένα. Και μη σας πω ότι τα καλύτερα εσώρουχα είναι τα δικά τους. Εγώ έχω μερικά που τα έχω χρόνια πλύνε βάλε και είναι σαν καινούρια. Αν δεν έχει Η&Μ, καλύτερα να παραγγείλεις από το internet. Όσο για πυζάμες, πάλι internet θα πω.

Liza0 για το επίδομα κύησης ισχύει αυτό που έγραψα, απλώς στα δίνουν πιο αργά τα λεφτά. Όταν γεννήσεις σου δίνουν το λοχείας. Φαντάζομαι κι εκείνο αργεί κάπως. Η αλήθεια είναι ότι εξυπηρετήθηκα πολύ καλά, απλώς με τσάντισε το γεγονός ότι αργούν να μπουν τα λεφτά. Το χαρτί από το γιατρό, αν δεν είναι του ΕΟΠΠΥ, πρέπει να το πας σε ένα Σταθμό Προστασίας Μητέρας-Παιδιού. Αυτό χιλιοτσεκαρισμένο. Γενικά όταν έρθει η ώρα σου, αν θες πληροφορίες πες μου που τα έχω φρέσκα.

risoto μου, και απο το Internet για πυζιαμες ειμαι παλι ατυχη και εχει εδω μια ωρα που φωναζω.

Μου παραγγειλε μια ξαδερφη του αντρα μου, από την Ελλαδα απο το σάιτ LaRedoute. Το ξερει κανεις; Απλα για να παρω και την εκτπωση καθως για κύπρο δεν ειχε. Ειχε εκπτωση 20% και δωρεα μεταφορικα. Αν και μας φανηκαν λίγο ακριβες είπαμε αφου δεν βρήσκω εδω, στα τσακιδια τα 10 ευρω πχ περισσοτερο. Τις παρεγγειλε αυτη στο ονομα της κτλ, πριν 2 μερες.

Και σήμερα ελέγχουμε την παραγελία απο το σάιτ, να δουμε που βρισκετε το πακετο και απλα χωρις καν να ενημερωσουν ειτε σε τηλεφωνο ειτε με email λεει η παραγγελια ακυρωθηκε.

Εχει στειλει email η ξαδερφη αν δεν παρουμε μια απαντηση μεχρι αυριο, τουλαχιστο πως να παρουμε τα χρηματα μας πίσω, θα κανουμε καταγγελία.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

bre marigoula mhn kaneis agores apo internet an den ksreis to site....estw pariggeile me antikatabolh... na exeis to kefali s isuxo....k egw eixa brei ena karotsi polu oikonomiko gnwsths markas apo agnwsto katasthma k elege den einai dunath h antikatabolh kai den to riskara...elpizw na mhn se xrewsan touilaxiston.... sumfwnw me risoto ta hm exoun polu wraia eswrouxa...k egw apo kei tha parw otan plisiazoun oi meres!!!! kai prosoxh na pareis 1 noumero poio megalo...tha megalwsei to stithos...mia filh ou phre sto noumero ths apo to meeuthrio 45 to ena kai meta apo mia bdomada den ths ekane!!!!!

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...