Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Εγώ ξέρω ότι θα έχουμε πρόβλημα γιατί δεν είναι πολύ υπομονετικός ο άντρας μου και επειδή ήδη έχει τρελαθεί από τη χαρά του που θα κάνουμε παιδί φοβάμαι ότι θα τον θέλει δίπλα του. Αλλά μέτα θα χτυπάμε και οι δύο το κεφάλι μας. Ο αδερφός μου έχει σοβαρό πρόβλημα πρέπει κάποιος να ξαπλώσει δίπλα του μέχρι να τον πάρει ο ύπνος κα μετά αν ξυπνήσει και δεν είναι κάνεις πάει στο κρεβάτι των γονίων μου. Και τι δεν του έχουν πει τι δεν του έχουν τάξει. Για να γελάσετε η μαμά του τα Χριστούγεννα του έγραφε γράμματα σαν να είναι ο Άγιος Βασίλής. Μια δεν τον άφησε δώρο γιατί δεν τον βρήκε στο κρεβάτι του κλάμα ο μίκρός μεγάλη στεναχώρια αλλά του έλεγε αν είσαι σήμερα στο κρεβάτι θα σε αφήσω. Ε μια μέρα κοιμήθηκε πήρε το δώρο αλλά συνέχισε τα ίδια. Σε εμάς ο Άγιος Βασίλης ήρθε και την Άνοιξη γιατι για κάποιο καιρό κοιμόταν μόνος τους και η μαμά μου ήθελε να τον επιβραβεύσει. Είχαν έρθει και κάτι μεγαλύτερα παιδία και παίζανε στο δωμάτιο του και αρχίσανε να του λένε για φαντάσματα και ανοιγοκλείνανε τα φώτα και τρελάθηκε το παιδί, μετά κατάλαβε η μαμά μου τι κάνανε. Η μαμά μου τον πήγε και σε έναν πνευματικό του μίλησε ρώτησε και παιδοψυχολόγο αλλά γενικά ο καημενούλης έχει πολλούς φόβους.

Μου έβγαλε αυτό εδώ από κάτω αν καμία κοπέλα ενδιαφέρεται. http://www.mitrikosthilasmos.com/2014/09/programma-6is-imeridas-thilasmou.html

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Ξέρω ότι αναφέρεται στην αμερικανική οικογένεια, αλλά πολλά τα βλέπω κι εγώ εδώ στην Ελλάδα. Σας παραθέτω το παρακάτω άρθρο που βρήκα για να σας βάλει σε σκέψεις.

Πώς το να είσαι γονιός μπορεί να διαλύσει το γάμο. Είπαμε, αναφέρεται στους Αμερικάνους, αλλά ο κόσμος είναι μικρός και σε πολλά είμαστε όλοι ίδιοι. Μας αφορά όλους!

Καλημέρα! συμφωνώ απόλυτα ότι το μωρό δεν πρέπει να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τους γονείς του. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για αυτό. Ίσως πολύ παλιότερα που κοιμόταν όλη η οικογένεια σε ένα δωμάτιο να συνηθιζόταν αλλά αν έχει κάποια διαβάσει το "Αμάρτημα της μητρός μου" δεν χρειάζεται και κάτι παραπάνω για να πεισθεί!

Έτσι όπως το έχω τώρα στο μυαλό μου (για να μην λέω και μεγάλες κουβέντες) θα έχουμε το μωρό στην κούνια του τον πρώτο καιρό στο δωμάτιό μας και γύρω στο Πάσχα (λίγο πριν ή λίγο μετά, εξαρτάται και από τον καιρό για να δω πώς θα πάμε και από θέρμανση) θα του βάλουμε την κούνια στο δωμάτιό του. Βέβαια όπως είπα έτσι το έχω τώρα στο μυαλό μου, ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Liza η δουλειά μου είναι γραφείου οπότε δεν με κουράζει σωματικά. Απλώς είναι κάποιες ευθύνες που έχω αναλάβει που δεν μπορώ να τις αφήσω στα χέρια άλλου. Δεν με υποχρεώνει ο εργοδότης να συνεχίσω, από μόνη μου θα το κάνω (με την προϋπόθεση πάντα ότι αντέχω και σε συνεννόηση - αυστηρά το τονίζω- με το γιατρό μου). Μπορεί να πάρω κάποιες μέρες παραπάνω αφού γεννήσω να είμαι σπίτι με το μωράκι. Μου αρέσει εξάλλου η δουλειά μου και δεν είμαι καθόλου μαθημένη να μένω σπίτι ωστόσο δεν θα έκανα κάτι που θα έβλαπτε την υγεία του μωρού ή την δικιά μου (και για αυτό τονίζω ότι δεν θα πάρω μια απόφαση χωρίς να ρωτήσω ή να συμβουλευτώ τον γιατρό μου). Και όσο για το νομικό του θέματος αν υπάρξει έλεγχος από τη στιγμή που πάω με δική μου ευθύνη και χωρίς να με αναγκάζει κάποιος άλλος (αυτό δεν θα το δεχόμουν ποτέ) μπορώ να πω ότι πήγα για μία μέρα. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, τουλάχιστον στον κοντινό μου κύκλο. Σε γενικές γραμμές πάντως με το θέμα εργοδότη-αδειών ήμουν τυχερή και δεν χρειάστηκε ποτέ να διαπραγματεύομαι μία μέρα πάνω μία μέρα κάτω. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν κάνω και υπερωρίες όταν χρειάζεται ή δεν παίρνω δουλειά και στο σπίτι όταν υπάρχει.

Στο θέμα του θηλασμού τώρα και εγώ είμαι στη φάση που ψάχνω για θήλαστρα γιατί θέλω να δίνω στο μωρό δικό μου γάλα και μετά την επιστροφή στη δουλειά. Από φίλες και γνωστές μου είπαν ότι τα μεντέλα είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν αλλά επειδή υπάρχουν διάφοροι τύποι και μοντέλα λέω να κάνω την έρευνα αγοράς, να κατατοπιστώ και όταν θα κάνουμε το μάθημα θηλασμού με το καλό θα έχω μαζέψει τις απορίες μου να το συζητήσω και καλύτερα με την μαία. Πχ δείτε αν θέλετε και εδώ που τα κατηγοριοποιούν ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε κοπέλας:http://www.eimaimama.gr/2011/10/thilastra-kai-antliseis.html και εδώ http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_26.html

PmHlp3.png

Εγω συμφωνω με ολες σας για το θεμα υπνος του μωρου αλλα δεν ξερω τι θα γινει μεχρι να παμε σε δικο μας σπιτι (πραγμα που θα παρει καιρο) λογικα θα ειμαστε ολοι στο ιδιο δωματιο θα μενουμε με την γιαγια και τον παππου.

Σημερα εκανα την καμπυλη σε 2 μερες περνω αποτελεσματα και παω γυναικολογο. Wish me good luck!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Διαφημίσεις

Καλή αποτελέσματα κορίτσια! Ενημερώστε μας για νέα.

Εγώ αύριο θα πάω για εξετάσεις αίματος και ούρων και αγχώνομαι λίγο γτ την τελευταία φορά είχα ίχνη λευκώματος...

PmHlp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!! Τι κάνετε;;;;

Καλά αποτελέσματα σε όσες περιμένουν αποτελέσματα!!!

Ariam, πήρες τα αποτελέσματα για το λεύκωμα; Και εγω σε καποια φάση μου εβγαλε ιχνη λευκώματος και αγχωθηκα. Ειδικα ο γιατρος μου ειπε εγω που εχω ηπια υπέρταση ειμαι επιφοβη. Οταν μιλησα με τον γιατρο μου, μου ειπε πως ειναι συχνο φαινομενο να εχουμε ιχνη λευκώματος και δεν ειναι ανυσηχητικο. Μετά δεν ξαναεδειξε. Ευχομαι ολα να πανε καλα.

Αχ κορίτσια, ειμαι πολύ πολύ χαρουμενη. Ηρθαν τα πραγματα της μπεμπας. Το κρεβατακι, το λικνο, η μπανιερα, η αλλαξιερα, το καροτσι. Τα περιμέναμε τελος του μήνα αλλα το φορτηγο ηρθε πιο νωρις. Αχ ρε κοριτσια, γεμισε το σπιτι μωρουδιστικα που σε καποια φαση με πηραν τα κλαματα!!!

Που λέγατε για καροτσι, επειδη εγω δεν θυμομουν ουτε μαρκες ουτε τιποτα, ειλικρινα δεν πολύ κοιταω τετοια, το καροτσι που πηραμε εμεις ειναι το Cangarro Stephie 3 in 1. Το πήρα σε μπεζ χρώμα με αρκουδακια :) Ειναι αρκετα ελαφρυ, 9,5kg και ήταν μολις στα 250 ευρω. Βγαινουν ολα πλένονται και μας φανηκε αρκετα καλο. Στην χρήση θα δείξει!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Καλά αποτελέσματα και ελπίζω να μην έχετε άγχος!

Ρε Marigula πολύ όμορφο το καρότσι σας. Μπράβο. Και πρακτικό φαίνεται, αλλά όπως λες στην πράξη θα δείξει. Με γεια όλα τα μωρουδιακά. Άντε να έρθει και το μικρούλι να τα χαρείτε.

Πήγα σήμερα να τακτοποιήσω την υπόθεση με το επίδομα κύησης. Οπότε σας έχω νέα. Για να το πάρετε όσες το δικαιούστε ισχύουν τα εξής:

1. Να έχετε 200 ένσημα τα προηγούμενα 2 χρόνια πριν την ΠΗΤ. Δεν ενδιαφέρει αν εργάζεστε ή όχι τώρα.

. Αν σας παρακολουθεί ιδιώτης γιατρός: Να κλείσετε ένα ραντεβού με τον τοπικό Σταθμό Προστασίας Μάνας-Παιδιού της περιοχής σας. Για να μπορέσει να σας δει ο εκεί γιατρός θα πρέπει να προσκομείσετε το βιβλιάριο υγείας σας με εκτυπωμένη ενημέρωση της ασφαλιστικής σας ικανότητας. Επίσης θα πρέπει να έχετε ιατρική γνωμάτευση του ιδιώτη γιατρού που σας παρακολουθεί, στην οποία θα αναγράφεται η ΤΕΠ και η ΠΗΤ σας.

. Αν σας παρακολουθεί γιατρός συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΠΥ, τότε αρκεί η δική του γνωμάτευση.

3. Και στην α, αλλά και στη β περίπτωση του 2, θα σας δωθεί είτε από το γιατρό που θα σας δει στο Σταθμό είτε από το συμβεβλημένο, ένα έγγραφο το οποίο θα πρέπει να προσκομίσετε στο ΙΚΑ.

. Αν εργάζεστε, το έγγραφο που αναφέρω στο 3 θα το δώσετε να το συμπληρώσει και να το υπογράψει ο εργοδότης σας. Έπειτα το συμπληρώνετε εσείς και το πάτε στο ΙΚΑ, στις Παροχές/Επιδόματα.

. Αν δεν εργάζεστε, το έγγραφο που θα παραλάβετε το πάτε κατευθείαν στο ΙΚΑ και συμπληρώνετε μόνο τα δικά σας στοιχεία. Πηγαίνετε στο Παροχές/Επιδόματα.

5. Στο ΙΚΑ θέλουν τα εξής δικαιολογητικά:

. Βεβαίωση κυοφορίας. (Σας εξήγησα στα βήματα 1-4)

. Βιβλιάριο Ασθενείας (& Οικογενειακό αν ασφαλίζετε άλλα μέλη)

. Ταυτότητα ή Διαβατήριο & Άδεια Παραμονής

. Βιβλιάριο Τραπεζικού Λογαριασμού με πρώτο όνομα του δικαιούχου επιδόματος. (Δεν ξέρω αν πρέπει να είναι συγκεκριμένης τράπεζας)

. Αποδεικτικό κατοικίας (Λογαριασμό ή Εκκαθαριστικό εφορίας ή κάτι που να το αναφέρει. Αν δεν έχετε κάτι, πείτε μου να σας πω τι μπορείτε να κάνετε πολύ εύκολα)

5στ. Αν δεν μπορείτε να πάτε οι ίδιες, χρειάζετε εξουσιοδότηση.

Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να γίνει 56 μέρες πριν την ΠΗΤ σας. Καταθέσεις κάνουν κάθε 15 μέρες από ότι έμαθα, αλλά τα παίρνετε με την πρώτη κατάθεση που θα γίνει.

Αυτά. Αν θέλετε επιπλέον πληροφορίες, πείτε μου.

Καλησπέρα και από μένα! 29 εβδομάδων σήμερα το μικρό μας!

Πήγαμε στο γιατρό. Όλα προχωράνε καλά, έφτασε τα 1432γρ και επειδή σήμερα ήταν ανάποδα (με την μούρη προς τα κάτω) δεν μπορέσαμε να δούμε πολλά πράγματα (εμείς δεν είδαμε γιατί ο γιατρός αυτά που ήθελε να δει τα έβλεπε!). Το κεφάλι του το έχει προς τα κάτω και μας είπε ότι λογικά δεν θα γυρίσει και θα πάρει πιο εύκολα θέση (για να δούμε!). Κάποια στιγμη γύρισε το κεφαλάκι του στα πλάγια και το μόνο που προλάβαμε να δούμε και μας είπε είναι ότι έχει μαγουλάκια μπόλικα!

Μου είπε να κάνω υπομονή 3 εβδομάδες ακόμη και μετά την 32η ό,τι και να γίνει αντιμετωπίζεται και τα μωρά δεν έχουν προβλήματα! Πονάκια δεν έχω καθόλου οπότε δεν μου έκανε κολπικό υπέρηχο για να μετρήσει τράχηλο και μας είπε την επόμενη φορά θα το δούμε.

Επίσης, τον ρωτήσαμε για κόστος και ευτυχώς μας εξέπληξε ευχάριστα μπορώ να πω: φυσιολογικός τοκετός σε ιδιωτική κλινική σε δίκλινο δωμάτιο (επαρχία) + αμοιβή του = 1600 ευρώ! Αν προκύψει καισαρική μας είπε το κόστος θα είναι 2000 ευρώ. Εννοείται ότι στην τιμή της κλινικής έχει αφαιρεθεί το επίδομα τοκετού (ασφάλιση δημοσίου), το παίρνει η κλινική κατευθείαν (δεν μπλεκόμαστε εμείς πουθενά σε διαδικασίες).

Επόμενο ραντεβού μας είπε σε 4 εβδομάδες!

Τέλος, σήμερα παρέλαβα από το εξωτερικό μαξιλάρι εγκυμοσύνης + θηλασμού! Καλά είναι τέλειο, έχει μήκος 1μ 70εκ, μαλακό και δεν το έχω αφήσει από τα χέρια μου! Βασικά να δω αν θα με βολέψει στον ύπνο το βράδι γιατί βάζω ένα μαξιλάρι μέχρι τώρα ανάμεσα από τα πόδια μου.

Αυτά από εμάς! Καλό βράδι σε όλες!

cPtCp2.png

Γεια σας και πάλι!

Ενημέρωση για το μαξιλάρι: ο χθεσινοβραδινός μου ύπνος με βρήκε το πρωί να ξυπνάω με το μαξιλάρι αγκαλιά!!! Βολεύει πάρα πολύ, γιατί έχει αρκετό μήκος που φτάνει μέχρι τα πόδια κάτω! Επίσης, το χρησιμοποίησα στον καναπέ σαν κουλούρα γύρω από τη μέση και βολεύει πολύ (ειδικά αν σας πονάει η μέση)! Βάζω και το λινκ για να το δείτε (εγώ πήρα το κοραλί) http://www.babyinn.gr/v1/products/view/1347

Χθες γράφτηκα στο babyspace.gr και έχει ως δώρο ένα βαλιτσάκι της caredirect με διάφορα βρεφικά είδη για όποια ενδιαφέρεται! Δωρεάν το στέλνουν και σήμερα μου απάντησαν ότι θα το στείλουν αρχές του μεθεπόμενου μήνα!

Επίσης για όποια ενδιαφέρεται για απορρυπαντικά βρεφικά της Planet μπορεί να εκτυπώσει κουπόνια (έγχρωμα ή ασπρόμαυρα) από την σελίδα τους myplanetcoupon.gr

Αν κάποια άλλη κοπέλα έχει να μας προτείνει κάτι σε κουπόνια ή δώρα που στέλνουν οι εταιρείες ας ενημερώσει εδώ.

cPtCp2.png

Διαφημίσεις

kaloriziko peka mou....para polu wraio!!!! egw tha paw na parw aurio to karotsi graco evo duo pariggeila tlk......polu mou arese kai oikonomiko kai elauri teleio.....tha doume sthn xrisi bebaia....

oso gia kouponia ktl kukloforoun diafores listes an psaksete.... babyspace den zhtisa gt mou edwse ena o giatros mou(perieixe 1 mpimpero 1 pipila 1 epithema stithous ,kouponia gia paixnidia, sapouni gia euaisthiti perioxh,dettol mantilakia) k ena sto rea sth b epipedou(kremamustela afrolouteo 50ml mustela krema gia ragades 10 ml, epithema stithous, kouponia ga paixnidia, hmerologio thulasmou sudocream k dettol mantilakia) kai ntrapika na zhthsw trito.... graftika sti nutricia kai ou esteilan ena yfasmatino fakelo gia tis prwtes eksetaseis tou mwrou... k skeftomai na steilw inbox sto agnotis.gr gia digma pampers alla mhpws einai nwris...na gennithei prwta to mwro...ntepomai kiolas na pairnw me ti seira oles tis etairies kai na zhtaw....pampers marka tha mas dwsei logika kouti me deigmata sto meeuthrio me to kalo otan genisoume!!!!

fu9Ip3.png

Κανενα σαιτ που να κανει και για την Κυπρο δεν παιζει ρε κοριτσια ολα ελληνικα;

Πηρα αποτελεσματα καμπυλης μια χαρα. Αλλαξαμε ΠΗΤ και παμε 7 Δεκεμβριου. Σε 2 βδομαδες παλι εχουμε γιατρο. Την Κυριακη παω για ψωνια στα Τζαμπο!!! Απο ρουχακια ειμαστε φουλ αρα εμειναν τα υπολοιπα... τα παπμερς τα νουμερο ενα 7.50 ευρω τα 45 κομματια ΣΟΚ!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Εγω νομιζα ειναι μεγαλυτερη η διαφορα αλλα αν ειναι τοσο παλι καλα, ομως ειναι πανακριβα. Και τα proderm sensitive τα μωρομαντηλα 3και κατι το πακετο. Βεβαια για αρχη ολα αυτα μετα που δεν θα ειναι τοσο ευαισθητο θα κοιταξω για φθηνοτερες πανες και μωρομαντηλα.

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Chrisaki mou, μολις ειδα στην τv οτι εχει τα pampers προσφορα το Αlfamega, αν εισαι Κυπρο, κανε επισκεψη ή στειλε καποιον να σου παρει, αφου θελεις να παρεις pampers.

Εγώ πήρα τα nannys τα ειχε σε 4,50 και 5,50 ευρω τα 36 και 45 αντιστοιχα.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...