Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;Εχω να μπω πολυυυ καιρο.Δεν ξερω αν με θυμαται καμια οποτε ας ξανασυστηθω!Ειμαι η Γεωργια 18 χρονων και περιμενω το πρωτο μου παιδακι(κατα πασα πιθανοτητα αγορι απ'οτι μου ειπε ο γιατρος) με ΠΗΤ 23/12/2014.Δυστυχως χαθηκα γιατι μου επεσαν πολλα μαζι.Απ'την μια η σχολη μου απ'την αλλη το σπιτι που φτιαχνουμε με τον αρραβωνιαστικο μου και πολλα πολλα αλλα.Η εγκυμοσυνη κυλαει ομαλα και η κοιλια φουσκωνει.Επομενο ραντεβου στον γιατρο εχω 4/8 και εχω κλεισει την β επιπεδου για 26/8.

05cNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια. Εδώ κι εγώ, δεν μπαίνω συχνά αλλά οπότε μπορώ σας διαβάζω. Εμείς κάναμε την αυχενική όλα καλά δόξα το θεό τώρα ξανά έχω ραντεβού στις 29 Ιουλίου και β επιπέδου μετά της 18 Αυγούστου. Στην αυχενική είχε μια περιτύλιξη στον λαιμό το μωρό μου είπε είναι συχνό γιατί είναι μικρό και γυρίζει όλη την ώρα βέβαια εγώ κλασικά αγχωθηκα:?:-? Το φύλο δεν μας είπε γιατί δεν φαινότανε. Η κοιλιά εμένα φαίνετε αρκετά είναι και το δεύτερο για αυτό. Αυτά για την ώρα. Καλά να περνάτε.

YNnXp8.pnga7Txp8.png

Τζενη και γεωργια καλως τες!

Πως ειστε κοριτσια?εμενα με πιασαν οι ζεστες και δεν την παλευω!ολη μερα αιρ κοντισιον!τελικα ειναι πολυ κακο να μην εχεις δουλεια και να εισαι ολη μερα σπιτι γιατι το μυαλο παιζει περιεργα παιχνιδια!ολη μερα ειμαι στο ιντερνετ,και καθομαι και διαβαζω διαφορα και μαζι και δυσαρεστες ιστοριες για εγκυμοσυνες που δεν ειχαν αισιο τελος και μπαινω στη διαδικασια να πιστευω πως θα τα παθω σιγουρα ολα αυτα που διαβαζω!τελοςπαντων!

Τωρα στις εκπτωσεις θα ψωνισετε τιποτα ή ειναι νωρις ακομη?εγω με το ζορι κρατιεμαι,αλλα οι δικοι μου μου λενε μετα τον εβδομο να τα παρω ολα.εσεις τι λετε?

καλημερα ..τι κανετε?

εγω ειμαι στο χωριο μου και ειμαι ολο βολτες σε συγγενεις..

αν ηταν και ο αντρας μου εδω ακομα καλυτερα θα ηταν..τελος του μηνα παει γερμανια..

αυτα τα πονακια ποτε σταματανε?εμενα η κοιλια μου που ηταν πλακα φουσκωσε λιγο..θελω να φουσκωσει πολυ ομως..ποτε αρχιζει να φουσκωνει πολυ?

εγω πηρα μερικα εσωρουχακια και θα παρω και φορμακια..τα επιπλα και τα βαρια θα τα παρω οταν παω γερμανια απο εκει..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπερα κοριτσια!!! Εδω πλακωσε η ζεστη για τα καλα! Καθημερα με το κλιματιστικο!

Απορία εχω, κάθε ποσο πατε στον γιατρό, γιατι βλέπω κατι "μακρινές" ημερομηνίες!!! Καλά αντέχετε; Δεν εχετε αγωνία; Εμας μας ειπε καθε 10 ημερες!!! Ετσι εγω την Παρασκεύη εχω ραντεβου για υπερηχο!!!

Η κολλητη μου, εγκυος και αυτη επειδη δεν αντεχει από αγωνία, πάει σε 2 γιατρους, την μια εβδομαδα στον ενα και την αλλη εβδομαδα στον αλλο. Ετσι λεει ειναι ησυχασμένη οτι ολα κυλουν ομαλα. Εγω αυτο το θεωρω υπερβολή αλλα τελοσπαντων.

Επόμενη ερωτηση. Για την β επιπεδου χρειαζετε να κανουμε καποιες αναλύσεις πριν όπως ήταν στην αυχενική ή οχι; Εμενα μου ειπε οταν θα κλεισω 22 εβδομαδες, και 22 εβδομαδες κλεινω 13/8. Θα με πλακώσουν οι άδειες των γιατρών του καλοκαιριού και θα παραταθεί η αγωνία μου νομιζω...

Τώρα αν θα παρω κατι αποτις εκπτώσεις... ρουχισμό οχι. Αν και δεν σας το κρύβω ότι εκανα μία βολτα να δω τι εχουν, οτι εβγαλαν στις εκπτωσεις είναι καλοκαιρινα ή αρκετα λεπτα για Δεκεμβρίο που θα γεννησουμε. Για πιο μεγαλα, για μετα δεν λεει να παρω απο τώρα. Αρα απο ρούχα δεν θα παρω τιποτα. Από επιπλα βγήκα κοιταξα (αν και εδω 3 μαγαζια εχουμε) έχω καταληξη σε κρεβατάκι και σετ το καροτσι με τα υπολοιπα. Μου φανηκαν λογικές οι τιμές. Μου είπαν πως θελουν 3 μήνες να μου τα φέρουν. Ο γιατρος μου λεει πρεπει να τα εχω ετοιμα τελος του Σεπτεμβρη, αρα προλαμβαίνω και δεν προλαμβαινω. Αλλά για να ειμαι ειλικρινης θα μείνω μέσα του Αυγούστου. Ετσι θα τα έχω Οκτώμβρη-Νοεμβριο και ο Θεος βοηθος. Τα μονα που θα ετοιμασω τελος του Σεπτέμβρη ειναι την βαλιτσα για την κλινική

Αυτά από εμενα. Φιλια και καλο καυσωνα!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Αφόρητη ζέστη και εδώ! Λοιπον για τις αγορές εγώ δεν θα πάρω τίποτα τώρα θα έχω μια ιδέα να έχω καταλήξει σε κάποια και θα τα παραγγείλω πολύ αργότερα. Ίσως κρεβάτακι να μην πάρω έχω απο το μικρό μου αδερφο και γενικά με τις αγορές δεν τα πάω καλά κουράζομαι να γυρνάω στα μαγαζία.

Στο γιατρό εγώ πηγαίνω μια φορά το μήνα θεωρώ υπερβολή το κάθε εβδομάδα και δεν νομίζω να ειναι καλό και τόσο συχνά να κάνουμε υπέρηχο. Αυτή τη φορά καθυστέρησα λίγπ να πάω θα πάω την άλλη εβδομάδα.

Καλή σας μέρα!

W0hvp2.png

Καλημέρα!!

Στον γιατρό κι εγώ μια φορά το μήνα πηγαίνω.

Οσο αφορά τις αγορές, ειναι στα αμεσα σχέδια να αρχίσει να κοιμάται σε κρεβατι ο γιος μου οποτε μαλλον κουνια δεν θα αγοράσω. Καρότσι έχω, το μόνο που θα πάρω απο τα "χοντρά" ειναι συρταριέρα-αλλαξιέρα για το άλλο δωμάτιο.

Κατα τα άλλα όλα κυλούν ήρεμα.. Αλλα ΖΕΣΤΗΗΗΗ πολλή......

Σας φιλώ!

kalimera k apo mena....!!!

K EGW MIA FORA to mhna phgainw!!!! oson afora tis agores... den exw skopo na parw kati apo twra... teleutaia stigmh skeftomai noembrh isws....twra mhn lew kai megales koubentes... tha diksei!!! alla kai kati aproopto na ginei exw rouxalakia kai thn kounia ths adelfhs moy ara den me trwei kai polu na biastw!!!!

fu9Ip3.png

καλησπερα κοριτσια ..τι κανετε?

εγω χθες ειχα πονακια ολη μερα και χαμηλα και ψηλα στην κοιλια..μπορει να ειναι και το εντερο οπως συνηθως..παντως τωρα τελευταια παω καθε μερα τουαλετα..

ψωνια τα χοντρα θα τα κανω οκτωμβριο-νοεμβριο απο γερμανια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Αυτές οι επισκέψεις στο γιατρό μία φορά το μήνα είναι πολύ αραιές...:rolleyes: Υπομονή κορίτσια! Πολύ θα ήθελα να είχα την άνεση να μη δουλεύω...ή τουλάχιστον να έκανα αυτό που μου αρέσει...Σήμερα νυστάζω φοβερά γιατί η μικρή μας ήταν ξύπνια από τις ....04.00! Μας πάταξε....Εμείς μάλλον μαζί με τη γέννα θα έχουμε και μετακόμιση. Θα καλοπεράσουμε...:mrgreen: Όσο για επιπλάκια θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα πραγματάκια της μικρής μας. Μένει να μάθουμε με σιγουριά το φύλο για να δούμε εάν πρέπει να αγοράσουμε καινούρια ρούχα...Αχ και όσο σκέφτομαι σε πόσο καλή κατάσταση είναι αυτά που ήδη έχουμε... Και μια και μιλάτε κορίτσια για αγορές, ένα έχω να σας πω: να είσαστε συγκρατημένες ;). Οι ανάγκες μεγαλώνουν όσο μεγαλώνει το παιδάκι.... Βέβαια, θα χρειαστεί μία έξτρα πρόβλεψη για το γεγονός ότι θα μας έρθουν χειμώνα :D

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

Kalispera koritsia pos eiste?

Emeis eutixos kala afou xtes eixame episodio.

Eixa aima pali. Fovithika pira ton giatro m, kai eleipe.

Mou eipe k piga k me eide kapoios allos. To parakseno den vrike tin aitia apo to aima.

Ola itan mia xara alla ego eixa aimataki. Etsi mou eipe na pao spiti kai na ksaploso k simera

Tha pao na me dei o giatros mou. Tha pame stis 8. Eutixos to aima stamatise.

ante na to perasoume k auto.

Filia kali sinexeia.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

marigula σου εύχομαι να μην σου ξανατύχει!Να είναι το τελευταίο αυτό που είδες εχθές.Σήμερα θα στο σιγουρέψει κι ο δικός σου γιατρός ότι δεν είναι τίποτα.Αλλά το αίμα είναι τρομακτικό, αυτό που φοβόμαστε όλες!

Φιλάκια πολλά κ εύχομαι να το ξεχάσεις σύντομα.

tt1a2b70.aspx

Χαρηκα πολύ που σας βρήκα! Ειμαι και εγώ έγκυος 15 εβδ + 4 ημ στο πρώτο μου μωράκι και έχω ΠΗΤ 29 Δεκεμβρίου! Η γιατρός μου είναι στο Ρέα και το σκεφτομαι πολύ τελευταια να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο. Θα γεννήσει κάποια από εσας σε δημοσιο νοσοκομείο; Και αν ναι μπορει να μου στειλει σε πμ τα στοιχεια του γυναικολόγου; Ευκολή και τελειομηνη εγκυμοσύνη ευχομαι σε όλες μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...