Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Kidenio μπράβο χάρηκα παρα πολυ κυρίως που θα είσαι ήρεμη!!

Gloria και εγώ ούτε θα το σκεφτόμουν! Μια χαρα είναι τα αποτελέσματα τις αυχενικής! Γιατί να δώσεις τόσα χρήματα σε κάτι που δεν είναι τόσο απαραίτητο!

Κορίνα ολα μια χαρα θα πάνε στην αυχενικη! Είναι πολύ όμορφη εμπειρία!

Gloria78 ΠΗΤ 06/12

Risoto ΠΗΤ 07/12

Chrisaki21 ΠΗΤ 09 /12

Liza0 ΠΗΤ 12/12

Ariam ΠΗΤ 15/12

Μαριάννα85 ΠΗΤ 17/12

Marigula ΠΗΤ 17/12

Tzeni ΠΗΤ 20/12

Kidenio ΠΗΤ 22/12

Peka ΠΗΤ 27/12

Mylife10 ΠΗΤ 27/12

Panmarne ΠΗΤ 27/12

Kiki ΠΗΤ 27/12

Κορίνα ΠΗΤ 14/01

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως την πρώτη φορά είχα κάνει την αυχενική στο Αλεξάνδρα σε εξωτερικό ιατρείο και είχε διαρκέσει 10 λεπτά και τώρα την έκανα στο ΡΕΑ και πάλι διήρκησε 10 λεπτά....το χει η τύχη μου φαίνεται...αυτά τα τρία τέταρτα που έχουν βιώσει άλλες κοπέλες σε εμένα....δεν.....:roll:

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.. σημερα απόγευμα αυχενικη και εχω πολυ αγχος..μακαρι να ειναι ολα καλα και να μαθουμε και φυλο..

Μια κοπελα που μιλαμε εδω και εχουμε τον ιδιο γιατρο μου ειπε την προηγουμενη εβδομαδα που εκανε αυχενικη κρατησε 1 ωρα και της ειπε και φυλο..

Απο εχθες μαζευω τα πραγματα γιατι ο αντρας μου φευγει τελος του μηνα γερμανια και εγω θα παω στην μαμα μου μεχρι Οκτώβριο..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κορίνα όλα μια χαρα θα πάνε! Η ώρα εξαρτάται απο τη θέση του μωρού δεν πιστεύω οτι είναι κριτήριο αν ειναι καλός αυτος που στην κάνει η όχι. Πχ εγω την έκανα σε είκοσι λεπτα αλλά δεν σταμάτησε να λεει στη βοηθό του διαφορα που βλέπει και το μωρο ηταν σε καλή θέση.ε το καλό να πάει ο άντρας σου! Υπομονή για δυο μήνες και μετα θα είστε μαζι και πιστεύω πολύ καλύτερα από εδω!

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Κορίνα εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Που θα πάνε δηλαδή...

Πού πάτε στη Γερμανία? Εύχομαι να είναι καλά και να ενσωματωθείτε γρήγορα στους ρυθμούς και στον τρόπο ζωής εκεί. Στο μόνο μέρος που πήγα στη Γερμανία είναι το Βερολίνο και ήταν πραγματικά μία υπέροχη πόλη...από τις καλύτερες!

υγ: Τους θερμούς μου χαιρετισμούς στη Μέρκελ! Να της πείτε ότι αν θέλει ΠΟΤΕ, μπορεί να έρθει ΚΑΜΙΑ μέρα ΠΟΥΘΕΝΑ για διακοπές....:mrgreen:

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Καλησπερα κοριτσια!Πώς πατε?ολα οκ?

Χθες πηγα οδοντιατρο για ενα τσεκ απ στα δοντια μου.εκανα εναν καθαρισμο.

Μετα πηγα κομμωτηριο και εβαψα επιτελους τα μαλλια μου,με φυτικη βαφη και στη συνεχεια επειδη ο αντρας μου με βρηκε κουκλα με πηγε και για ενα ποτακι.εκει νομιζω κουραστικα λιγακι γιατι με πιασαν κατι πονακια στην κοιλια αριστερα και δεξια χαμηλα.δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου συμβαινει αυτο οταν κουραζομαι λιγακι.ηπια και μια μπυρα χωρις αλκοολ και νομιζω οτι με φουσκωσε και αρχισε να ποναει το εντερο.

Πηρα το γιατρο μου τηλ και δεν φανηκε να ανησυχει.μεγαλωνει η μητρα μου ειπε και μπορει να ειναι και το εντερο μου.αλλαζω και μηνα...παντως οταν ξεκουραζομαι δεν ποναω.αυτα τα νεα μου!

Ελπιζω να εχουμε ολες ενα καλο σαβ/κο!φιλια!

Καλησπέρα σε όλες. Εμείς πήγαμε στον γιατρό χθες. Τα νέα ήταν καλά. Το μωρό μεγαλώνει κανονικά, το ίδιο φαίνεται πως γίνεται και με τα οστά εφόσον όλες οι μετρήσεις είναι πάνω στις καμπύλες του μέσου όρου.

Το μωρό ήταν μπρούμυτα παρόλ' αυτά ο γιατρός μέτρησε και είδε τα πάντα.Μας το έδειξε και 3D το πίσω μέρος του κεφαλιού του και την πλάτη του. Μας είπε ότι ζυγίζει 122γρ και ότι είναι πάνω από το μέσο όρος το βάρος του για την εβδομάδα που είναι (μεγάλο μωρό μας είπε χαρακτηριστικά).

Ο γιατρός μου έγραψε εξετάσεις, μας είπε πως μίλησε με τον γενετιστή πάλι και με την καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Αθηνών και ότι οι απόψεις όλων είναι να το παρακολουθούμε υπερηχογραφικά για να δούμε πως μεγαλώνει, απλά το διάστημα παρακολούθησης θα είναι ανά 15 μέρες και όχι 1 φορά το μήνα όπως γίνεται συνήθως.

Έτσι μετά από 15 μέρες έχουμε πάλι ραντεβού. Μας είπε προς το παρόν να μην ανησυχούμε και ότι και αυτός δεν βλέπει κάτι το ανησυχητικό.

Μπάνιο επιτρέπει με τα γνωστά όχι το μεσημέρι, αλλαγή μαγιό, καθαρή πετσέτα στην ξαπλώστρα, καθαρά νερά και υψηλό δείκτη αντηλιακό. Επίσης μου επιτρέπει να πάω στον οδοντίατρο για καθαρισμό.

Τέλος τον ρώτησα αν είναι δυνατόν στην εβδομάδα που είμαι να νιώθω το μωρό γιατί προχθές το βράδι όταν ξάπλωσα ένιωθα ένα πράγμα να φέρνει γύρω-γύρω όλοι σαν βαρελάκι. Η απάντησή του ήταν ότι επειδή ο πλακούντας είναι οπίσθιος ναι είναι δυνατόν και μπορεί να ήταν αυτό και να έκανε καμιά μεγάλη τούμπα. Φυσικά επειδή δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία από την προηγούμενη κύηση αφού δεν το είχα νιώσει δεν ξέρω και πως να περιγράψω αυτό που ένιωσα ακριώς και αν όντως ήταν το μωρό. Χθες βράδι είχαμε πάει σε μια συναυλία και κοιμήθηκα αμέσως οπότε δεν έδωσα σημασία σε κάτι. Θα δούμε απόψε πάλι.

Αυτά από μένα και καλή συνέχεια σε όλες!

cPtCp2.png

καλησπερα κοριτσια ..ολα τελεια στην αυχενικη..ειδαμε ολα τα οργανα ,ρινικο οστο ορατο, αυχενικη 1,2..κουνιοταν σαν τρελο ..μου αλλαξε πητ 12/01/15 εχω..και μου ειπε μαλλον ειναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..εχω και βιντεο σε 4d..μου εδωσε σιδηρο, μαγνησιο,ασβεστιο..ειμαι πολυ χαρουμενη..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Gloria αφού δεν ανησυχεί ο γιατρός σου ηρέμησα και εσύ! Σίγουρα κάποια πονάκια θα έχουμε κατά καιρούς!

Κορίνα υπέροχα νεα μπράβο!! Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου! Εγώ δυστυχώς δεν πήρα video μάλλον δεν δίνουν.

Peka χαίρομαι και για εσένα! Έτσι θα συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα, τέλεια!

Καλό σ/κ σε όλες!!

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια..τι κανετε? Εγω ειμαι στο χωριο μου και κανω βολτες με την μαμα..

Κοριτσια σελινο τρωτε? Γιατι χθες εφαγα σε σουπα και σημερα διαβασα οτι δεν κανει γιατι διεγειρει την μητρα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπερα τι κανετε;;

Κορινα μου, τώρα που το ειπες το εψαξα και εγω και αυτο που διαβασα λεει:

Εγκυμοσύνη και θηλασμός Είναι γνωστό ότι ο καρπός του σέλινου επηρεάζει τον εμμηνορρυσιακό κύκλο. Επίσης, έχει αναφερθεί για το έλαιο του καρπού ότι διεγείρει τη δραστηριότητα της μήτρας, γι΄ αυτό και η χρήση του αντενδείκνυται κατά την εγκυμοσύνη. Αυτό δεν αναφέρεται στους μίσχους του σέλινου που προσλαμβάνονται με την τροφή. Ωστόσο, ιδιαίτερα υψηλή πρόσληψη θα πρέπει να αποφεύγεται .

Να σου πω πως και εγω εψες εφαγα spring rolls και ειχαν μέσα σελινο!!!

Ενταξει στο τέλος λεει να αποφευγετε η υψηλη προσληψη. πόσο θα φαγαμε και πόσο συχνα τρωμε; Δεν νομιζω να τρέχει τιποτα, μια φορα στο τόσο.

Εγώ σημερα πεθυμησα καλαμαρακια τηγανητα και δεν ήξερα αν τα μαλάκια επιτρεπονται. Ξέρω μόνο τα οστρακοειδη απαγορευονται αυστηρος. Τα μαλάκια;;;

Δεν μου απαντούσε και η διατροφολόγος μου να την ρωτησω, ετσι κατεληξα στα μακαρονια με κοτοπουλο

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σπουδαία νέα δεν έχω, εκτός από το ότι ανέβηκε ο αιματοκρίτης στο 34!!!Σας είχα πει οτι είχε πέσει στο 30,5.

Κατά τα άλλα τα ίδια, φουσκώνω αλλά όλοι μου λένε ότι δεν φαίνεται κ παίρνω θάρρος!έκλεισα και για β' επιπέδου στις 30 Ιουλίου!

Φιλάκια περίμένω νέα!!

tt1a2b70.aspx

Καλημερούδια!

Ζουμπικ μια χαρά είναι αιματοκρίτης σου! Αντε θα αρχίσουμε τώρα με την β επιπέδου!

Εγώ ακόμα δεν εχω παει στη γιατρο θα πάω την Πέμπτη, αλλα πια φαίνεται ειδικά με φορέματα οτι έχω κάνει κοιλίτσα!

Α το σημαντικότερο! Νομίζω οτι το νιώθω δεν γίνεται να είναι κατι αλλο σε εκείνο το σημείο!

W0hvp2.png

kalimera koritsia!!!!! zoubik o aimatokritis ok einai.... auto den einai tpt...

liza k emena fenete ligo ala mono me stena rouxa!!mh fantasteite tpt tromero...se kanena mhna tha fenete mia xara omws!!! auxainiki egw stis 27 augoustou....giatro tha paw ksana 24 iouliaou....ante na paw giati mou eleipse

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...