Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια ομορφα! Ειμαι τόσο χαρούμενη σήμερα κ τρομερά ανακουφισμένη! Πήρα τα αποτελεσματα της αιματολογικης εξέτασης κ ειναι όλα καλα! Κ εγω νόμιζα πως ήμουν ψύχραιμη! Πάτησα κάτι κλάματα οταν μου το ειπε η γιατρός!

Τώρα για το ζαχαρο αγχώνομαι κ εγω γιατι δεν περνάει μέρα που να μην φάω γλυκό... Κ στην προηγούμενη εγκυμοσυνη απο την καμπύλη ζαχαρου προέκυψε οτι ήμουν στο ανώτατο φυσιολογικό όριο...

Nikoula υπόμονη κ κουράγιο. Να μην στεναχωριέμαι κ να ξεκουράζεσαι! Όλα θα πανε καλα! Να μας πεις τι θα σου πει ο γιατρός.

Zoubik κ εγω σίγουρα δεν θα πήγαινα σε ενα τόσο επίφοβο περιβάλλον. Νομίζω πως καλα έκανες κ το απέφυγες.

Kiki αυτά που λες για το τόξοπλάσμα λίγο με τρομάξαν... Μόλις πάμε Ελλαδα θα ξανακάνω την εξεταση για να σιγουρευτω!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kideniooooo!!!!! Μπράβο για τα καλά σου νέα!!! Το ξέραμε όμως εεεεεε????? :wink: Άντε να ευχαριστηθείς το υπόλοιπο τώρα.

Όσο για το τοξόπλασμα ένα έχω να πω...οκ να προσέχουμε...αλλά 35 χρόνια τρώω απέξω ένα σωρό αηδίες...και δεν νομίζω ότι είμαι η μόνη (μην αναφερθώ στο πάσχα στο χωριό προ εικοσαετίας που έτρωγες το κατσικάκι όντας σε πλήρη επαφή με τη φύση) δηλαδή τώρα πρέπει να σκέφτομαι το χειρότερο δυνατόν???? Εντάξει φυσικά δεν θα φάμε κόκκινο - άψητο κρέας, προσέχουμε και το πλύσιμο χεριών, λαχανικών, επιφανειών... μέχρι εκεί...δεν μπορούμε να μπούμε σε γυάλα... Κι εγώ στην αρχή πήγα στη γιατρό πανικόβλητη και μου είπε "είναι δυνατοόόόόόν, δηλαδή αυτό που δε συνέβη ποτέ πρέπει να συμβεί τώρα?" :roll:

Και μετά ηρέμησα....

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Kidenio μπραβο για τα αποτελεσματα!παντα τετοια ευχαριστα να ακουμε!σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την κανω και γω αν και ο γιατρος μου λεει δεν χρειαζεται αφου η αυχενικη βγηκε καλη.αληθεια ποσο σου στοιχισε?

Zoubik και γω θα σου ελεγα να μην πας.

Κοριτσια μου δημιουργησατε πολλες ανασφαλειες με το τοξοπλασμα.και γω δεν εχω αντισωματα.και σκεφτομαι τοσα χρονια που μεγαλωσα με γατα και τρωγαμε ολες τις σαβουρες απο εξω,τωρα θα το παθουμε που προσεχουμε και παραπανω?να μου πεις οσα φερνει η στιγμη...

Εγω πηγα στο γιατρο την προηγουμενη βδομαδα.ειδαμε και τον παιδαρο μου και κοιμοταν.κοριτσια ακομη δεν ξεκινησα να παιρνω τιποτα,σιδηρο κτλ.τα αιματολογικα μου ηταν μια χαρα,ξεκινησα με αιματοκριτη 42 επεσε στο 36,5,σιδηρος και φεριτινη πολυ καλα.απλα βρε κοριτσια νιωθω φοβερη αδυναμια ειδικα τα πρωινα.ειναι και οι ζεστες...!

Πονακια και τραβηγματα εχετε ακομη?εμενα καλα κρατουν!

Αχ Panmarne μου αρέσει πολυ η αισιοδοξία σου! Να σαι καλα! Ετσι πρέπει να σκεφτόμαστε! Καλη επιτυχία κ σ εσένα με τα αποτελεσματα απο την εξεταστική! Τελειώσες ετσι δεν ειναι; Gloria αν η αυχενικη βγήκε καλη δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Εδώ ειναι πιο ακριβή αυτή η εξεταση αλλά στην Ελλαδα μου ειπε ένας φίλος γιατρός οτι κοστίζει γύρω στα 700 ευρώ.

Διαφημίσεις

Α και κάτι άλλο κοριτσια όσες γνωρίζετε το φύλο μπορείτε να το προσθέσετε στη λίστα με τις ΠΗΤ. Εμείς ερχόμαστε για διακοπές στην Ελλαδα το σαββατοκύριακο κ τη Δευτέρα έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο μου στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να μου πει κ εμένα αν ειναι κοριτσάκι η αγοράκι!

kideniooooooo mpravoooo ....euxarista nea mas eferes ola kala phgan...na hremiseis ligo twra k esy giati logiko htan hsoun stin piesh!!!! gloria afou sou eipe o giatro sou oti einai mia xara ti agxonesai?????

panmare exeis dikio...k emena ta idia mou eipe k o giatros mou.... tosa xronia den epathes tpt twra tha to patheis.... aplws na trws kalopsimena kreata.... tes pa oti egine egine... apo dw kai pera perissoterh prosoxh xwris isteries!!!!

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

Kidenio, παντα τετοια ευχαριστά!!! Συγχαρητήρια!!!

Κοριτσια οι δικιες μου τιμές τις αυχενικής είναι:

21 1:491

18 1:5794

13 1:13639

PAPP-A 1.532

Εντωμαξύ δεν ξέρω αν επαιξε ρόλο ότι εμεις ειχαμε κανει παλιοτερα και καρυοτυπο ζευγαριου για την τρισωμια.

Του ειπα και εγω για την αναλυση λόγω ηλικιας (ειμαι 33) μου ειπε δεν χρειαζετε. Μονο αυτο το adjusted risk ειναι στο 1:9753, που ούτε καν το ελαβε υποψη ουτε εγω ρωτησα τι ειναι. Ιδεα καμια τι ακριβως είναι;

Τωρα για το ζαχαρο, εγω αυτο περιμενω απο στιγμή σε στιγμή, αφου εχω αυξημενη κληρονομικη ινσουλίνη.

Ενα μυστικο... το ζαχαρο το ριχνει το φραγκοσυκο. Τώρα που ειναι η εποχη τους, αν σας αρεσει βαλτετα στην διατροφη σας. (οχι πολλα ομως γιατι φερνουν δυσκοιλιοτητα ή διαροια εξαρτατε από τον οργανισμο)

Τα φιλια μου σε ολες!!!

α... εμεις απο σημερα ξεκινησαμε και μαγνήσιο!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Gloria78 ΠΗΤ 06/12

Risoto ΠΗΤ 07/12

Chrisaki21 ΠΗΤ 09 /12

Liza ΠΗΤ 12/12

Ariam ΠΗΤ 15/12

Μαριάννα85 ΠΗΤ 17/12

Marigula ΠΗΤ 17/12

Tzeni ΠΗΤ 20/12

Kidenio ΠΗΤ 22/12

Peka ΠΗΤ 27/12

Mylife10 ΠΗΤ 27/12

Panmarne ΠΗΤ 27/12

Kiki ΠΗΤ 27/12

Κορίνα ΠΗΤ 14/01

fu9Ip3.png

Marigula η τιμή 1:491 ειναι η αρχική πιθανότητα για down ( τρισωμια 21) με βάση την ηλικια σου. Μετα την μέτρηση της PAPP A η πιθανότητα γίνεται 1:1532 που σημαίνει οτι βελτιώνεται. Η τελική πιθανότητα 1:9753 υποθέτω οτι βγαίνει μετα απο τη μέτρηση της αυχενικης. Πάντως ειναι πολυ χαμηλή η πιθανότητα, δηλαδή εξαιρετικά αποτελεσματα! Ευχαριστούμε κ για τη συμβουλή για τα φράγκοσυκα! Εγω συγκεκριμένα πρέπει να φάω παααααρα πολλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...