Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η κάμερα και ο καθετήρας για την λήψη υλικού είναι λίγο μεγαλύτερα από τον καθετήρα της έμβρυομεταφορας γιατί το συζήτησα με τον γιατρό αν θα έχω την ίδια εμπειρία στην ετ και μου είπε όχι, μου έδειξε τις διαφορές. Εγώ πάντως χωρίς μέθη δεν θα την έκανα την υστεροσκοπηση με τίποτα. Αν βρεθεί και κάτι να το κάνουν έπι τόπου να τελειώνουμε. Αλλά εμένα δεν το κάνει και ο γιατρός μου χωρίς μέθη. Μου είπε αν δεν θέλω έτσι να πάω αλλού. 

Η μαμά μου ακριβώς το ίδιο σενάριο στο πανεπιστημιακό στη Λάρισα, μπήκε-βγηκε σαν να μην έκανε τίποτα. Λιγο ο κολποδιαστολεας ήταν κρύος είπε 🤦‍♀️

Της το δίνω γιατί έκανε δύο παιδιά χωρίς επισκληρίδειο φυσιολογικό τοκετό 😂

Ναι όλα αυτά ρυθμίζονται πολύ εύκολα και γρήγορα με αγωγή και διατροφή, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Καλά αποτελέσματα! 

Κλαίω με τη μανούλα😂😂😂😂

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα πήγαμε για υπέρηχο, όλα καλά μας είπε ο γιατρός, μαλλον κοριτσάκι αλλά θα το σιγουρέψουμε την επόμενη φορά γιατί ήταν ο λώρος ανάμεσα στα πόδια! Τον ρώτησα αν μπορώ να πίνω μπύρα χωρίς αλκοολ και μου είπε ναι! Μου έχει κολλήσει τελευταία και τη θέλω καμια φορά!

Ηρέμησα λίγο που συνεχίζουμε καλά για την ώρα..:D Φιλία σε όλες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλήμερα κοριτσάκια! τι κανετε πως πάνε οι κοιλίτσες? κι εγώ η αλήθεια είναι ότι τα απ'εξω τα έχω κόψει και από φόβο αλλά γιατί στο κρεββάτι συνέχεια φοβάμαι ότι δεν θα χωνέψω τίποτα περισσότερο από γιαούρτι:D:D!! Ευτυχώς ως τώρα πήρα μόνο 2 κιλά ενώ πίστευα ότι με το που κάτσω στο κρεββάτι 5-6 κιλακια θα τα αρπαζα, ειμαι και ατυχη και μου παιρνω πολυ ευκολα κιλα.

Εγω κατα τα αλλα ειμαι στα ιδια στο κρεββατι με αιμα καφε καθημερινο και συσπασεις καμποσες μεσα στη μερα. Ευχομαι μονο να πανε ολα καλα. τωρα την Πεμπτη θα παω παλι στο μαιευτηριο να κανουμε επανελεγχο για το ρινικο οστο, γιατι ακυρωθηκε το ραντεβου το Σαββατο.

Marigula παντως κι εγω οχι εβαλα στο καπνιστρια γιατι το ειχα κοψει λιγο πριν μαθω για την εγκυμοσυνη. Παντως εμενα η αυχενικη εχει 4 αριθμους και τα λεει ετσι:

Τρισωμια 21: 1:540

Τρισωμια 18: 1:1125

Τρισωμια 13: 1:3916

Αυτοματος τοκετος πριν τις 34 εβδ.: 1:190

Συγχαρητηρια και για το κοριτσακι σου!! κι εμεις επιζω να το σιγουρεψουμε για κορτσι αυτη τη βδομαδα.

Μαριάννα85 κι εγω μια επιθυμια για μπυριτσα με τη τοση ζεστη πολυ μου ηρθε παντως αν επιτρεπεται μια χαρα!!

kiki1986 παντως ειδες όλο οι απέξω μας δημιουργουν τα αγχη σου ειπε η φιλη σου για τα αλλαντικα και αγχωθηκες, καλο θα ειναι να ακουμε τον γιατρο μας και κανεναν αλλο.Αν και εδω που τα λεμε τα αλλαντικα καλο ειναι να τα αποφευγουμε γενικως και χωρις εγκυμοσυνη γιατι δεν ξερουμε τι ποιοτητας κρεας χρησιμοποιειται!!

age.png

preg.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Όλα ok(θυμάστε που είχα αγχωθεί γιατι δεν καταλαβαίνω τίποτα?).Πήγα εχθές στο γιατρό και θα σας πω την συμβουλή που μου έδωσε:"Δεν θέλω να αγχώνεσαι για την εγκυμοσύνη, τώρα οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά ειναι σχεδον μηδεν".Δεν ακούγεται πολύ ωραίο?Αυτό να σκεφτόμαστε λοιπόν.

Αυτό που κοιτάει ο δικός μου πρώτα είναι τράχηλος, πλακούντας και απόσταση που έχουν μεταξύ τους.

Κατά τα άλλα μου είπε να κάνω ότι με ευχαριστεί.Από κιλά +6!!!!!Και φανταστείτε ότι εγώ δεν έπαιρνα γραμμάριο, ειδικά το καλοκαίρι.Πάντως δεν μου φώναξε.Είμαστε 180 γραμμ. δεν ξέρω αν σας το έχω ξαναπεί αλλά είναι αγοράκι.

Φιλάκια

tt1a2b70.aspx

Αχ μπράβο κορίτσι μου τι ωραία νέα!!!Πόσο μπορεί να σε χαλαρώσει αυτή η κουβέντα και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου χωρίς άγχος!! Με το καλό λοιπόν να έρθει το αγοράκι σου!!! Αααα και μην ακούς κανέναν μόνο τον γιατρό σου. Αλήθεια τον τράχηλο από τώρα τον μετράει γιατί δεν είναι νωρίς ακόμα?

age.png

preg.png

Ναι και δεν με φήνει να ουρήσω νωρίτερα για να βλέπει καλύτερα τον τράχηλο!

Σήμερα ήθελα να πάω στο νοσοκομείο(αντικαρκινικο), για να δω ένα συγγενικό πρόσωπο αλλά ο γιατρος ενώ δεν μου το απαγόρευσε μου είπε να είμαι μακριά από άλλους ασθενης. Ο δικός μας ξέρουμε ότι δεν έχει υποβληθεί ακόμα σε χημειοθεραπείες ή ραδιοισότοπα αλλά για τους υπόλοιπους στο δωμάτιο κ τον διάδρομο δεν το ξέρουμε.Οπότε αποφάσισα να μην το ρισκάρω(φωνεζε κ η μαμά μου).

Από την άλλη δεν μου αρέσει να είμαι κ υστερική...Μάλλον δεν θα πάω.

Εσεις τι λέτε?

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Εγώ θα πρότεινα να μην το διακυνδινευσεις πάντως βέβαια δεν ξέρω και πόσο κοντινό σου πρόσωπο είναι. Δεν νομίζω πως είσαι υστερικη με το να προσέχεις τον εαυτό σου και το μωράκι σου. Όμως δεν κατάλαβα η μαμά σου φώναζε για να πας ή για να μην πας?

age.png

preg.png

μην το διακυνδινευσεις ζουμπικ εδω στην πεθερα μου της βαλαν ενα φαρμακο για να κανει κατι εξετασεις και ο γιατροσ της ειπε να μην πλισιαζει στα 2 μετρα εγγυουσ και μωρα για 2 μερεσ οχι να πασ μεσα στν ραδιενεργεια που εχει το συγγεκριμενο νοσοκομειο...πιστευω οτι ο συγγενης σου θα σε καταλαβει!!!

fu9Ip3.png

Κορίτσια σήμερα ζυγίστηκα...είχα ένα μήνα να ζυγιστώ...Δεν πήρα καθόλου...Δηλαδή είμαι ακόμα 60,8 νούμερο που ισχύει από τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης που αν θυμάστε σας είπα ότι πήρα από τη μία μέρα στην άλλη 2 -2,5 κιλά. Μάλλον η αρχική κατακράτηση τώρα γίνεται κατακράτηση + κιλά και μάλλον με έχει σώσει το νερό....πολύ νερό...και πολύ καρπούζι....

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια..τι κανετε..

Αχ τι καλα που μαθαινετε το φυλο των μωρων σας..θελω και εγω ..μακαρι να δειξει στην αυχενικη την πεμπτη..

Εγω μαζευω πραγματα σε κουτες γιατι θα ξενοικιασουμε αλλα δεν κουβαλαω τιποτααα αυτα τα κανει ο αντρας μου..εγω το καλοκαιρι θα μεινω στους γονεις μου μεχρι να παω και εγω γερμανια στον αντρουλη..φευγει τελη ιουλιου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπέρα και από μένα. 15 εβδομάδες σήμερα ακριβώς!

Σήμερα είχα ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο. Μου έγραψε πάλι εξετάσεις για θυροειδή και μου είπε αν είναι πάλι χαμηλές δεν θα έχω πρόβλημα στην υπόλοιπη εγκυμοσύνη. +4 κιλά και γω σήμερα που με ζύγισε και μου είπε γενικά να προσέξω μην τυχόν κάνω σάκχαρο εγκυμοσύνης.

Την Πέμπτη έχουμε ραντεβού να πάμε να δούμε το μωρό και πως μεγαλώνει.

Kidenio βγήκαν τα αποτελέσματα που περίμενες? Ελπιζώ όλα καλά να είναι.

Καλή συνέχεια σε όλες!

cPtCp2.png

Καλησπέρα!

Οχι βρε zoybik γιατι να ρισκάρεις και μόνο να εχεις το μυαλό σου οτι μηπως δεν έπρεπε να πας. Και εγώ αγοράκι έχω!

Εγώ σήμερα το πρωι ζυγίστηκα 61,9 δηλαδή + 1,7 κιλά. Στη γιατρό κανονικά πρεπει να πάω αυτη την εβδομάδα αλλά μάλλον θα πάω την άλλη λέτε να μου πει τίποτα;

Να σας πω και κάτι αστείο! Εχω όπως είπα μικρο αδερφό δηλαδή πολύ μικρο 6 χρόνων οι γονεις μου τον έκαναν μετά απο 19 χρόνια από εμένα προέκυψε βασικά αλλά ήταν υπέροχο! Λοιπόν λεει χθες στη μαμα μου,μου είπαν οτι θα λέγομαι θείο θα μπορω όμως να παίζω με το μωρό της Λίζας; Δεν είναι υπέροχο τι σκέφτονται τα παιδιά; Και εχει αρχίσει να διαλέγει τι μπιμπίλες θα πάρει!

W0hvp2.png

Liza δεν κατάλαβα τί εννοείς "να μου πει κάτι ο γιατρός", μιλάς για τα κιλά?1,7 από την αρχή?πήρες κιλά δηλαδη?

Βρε κορίτσια μου κάνετε πλάκα?Εμένα ο γιατρος μου είπε μεχρι 12 κιλά, που σημαίνει για μένα μέχρι 61 κιλά.Μου ακούστηκε ιδανικό τότε.Μάλιστα μέχρι τη 12η που δεν είχα πάρει τίποτα ήμουνα σίγουρη ότι θα τα καταφέρω.Τώρα που κάθε φορά που πάω στο γιατρό είμαι και +3 γελάει!Εγώ αγχώνομαι πολύ περισσότερο για το ζάχαρο, το οποίο είμαι σίγουρη ότι είναι θέμα χρόνου να ανέβει!Δεν τρώω σαν βόδι!Σαν άνθρωπος!Δεν κάνω και διατροφή αλλά δεν ξεκινάω τη μέρα μου με πίτες και κακάο!Είμαι ήδη 55 κιλά και είμαι σίγουρη ότι θα πάαρω πολλά!Α, ΚΑΙ ΓΥΜΝΆΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ!

Καλημερα

tt1a2b70.aspx

Zoubik εχεις δίκιο για ζάχαρο. Για τα κιλά η γιατρός δεν με εχει ζυγίζει καθόλου μου ειχε κάνει μια συζήτηση για τη διατροφή μου και την τελευταία φορα μου ειπε θα αρχίσουμε να ζυγιζόμαστε. Αχ νομίζω χειρότερα και από το να πηγαίνω σε διαιτολόγο θα νιώθω! Για το οτι δεν θα πάω αυτη την εβδομάδα αλλά την άλλη. Σε ενα χάρτη βέβαια που μου έδωσε η τεταρτη συνάντηση γράφει οτι είναι στην 18-21 εβδομάδα.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...