Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Μπράβο Κικη υπέροχα νέα!!

Kidenio υπομονή άλλη μια μέρα όλα μια χαρά θα είναι!

Pan mare καλή επιτυχία αντε να χαρείς το καλοκαίρι!!

Εγώ κουραστηκα πολύ από την Παρασκευή. Φτιάχνω τούρτες και γλυκα για βαφτίσεις και είχα κάποια πράγματα να ετοιμάσω. Ευτυχώς με βοήθησε και ο άντρούλης μου και αύριο δεν δουλεύω! Φιλια!

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ ακόμα δεν έχω πρόβλημα με τη κοιλιά μονο που πάντα κοιμόμουν μπούμητα και τώρα στα πλάγια. Με βοηθάει ενα μαξιλάρι που εχω ανάμεσα στα πόδια. Διαφορα φτιάχνω Kidenio προφιτερολ, μιλφει, κεκακια με ζαχαρόπαστα, τούρτες με ζαχαροπαστα και σαντιγυ,μπισκότα, cake pops, μπεζέδες ή μαρεγκες όπως ο καθένας το λεει, γενικα οτι μου ζητήσουν. Ξεκίνησε απο τα γενέθλια του αδερφού μου που ήθελα να του κάνω εγω την τούρτα πριν 5 χρόνια και ετσι άρχισε να μου αρέσει. Ευτυχώς απο το φτιαξε φτιαξε πια δεν τα λιγουρεύομαι! Μόνο οταν αλλάζω συνταγες για να βελτιώσω κάτι που θέλω δοκιμάσω και βαζω τους γύρω να μου πουν τι γνώμη του.

W0hvp2.png

Καλησπερα κοριτσια πως είστε σήμερα;

Εμεις ξυπνησαμε χάλια μαυρα, ζαλαδες αδυναμία, αναγούλες + εμετος. Πήγαμε καναμε επαλανηπτικό τοξοπλασμα, ευτυχως όλα καλά και ειπαμε να παμε στον γιατρό να δουμε τι συμβαινει.

Αυτα μου λεει ειναι συμπτωματα για αποκοληση και ετσι με εξετασε. Δοξα τον Θεο ολα καλα. Καμια ενδειξη για αποκοληση και ετσι απλα και ωραια μου ειπε πως αφου αυτα τα συμπτωματα εγκυμοσυνης δεν τα ειχα στην αρχη της εγκυμοσυνης, υπαρχει περιπτωση να τα εχω τώρα. Αναποδη ειμαι και σε αυτο!!!! Ελεος!!! Μια χαρα θα παμε!!!

Και κοριτσια το μπεμπακι μου ήταν σε μία πολύ καλη θεση που ειδαμε πεντακαθαρα το φυλλο!!!! Είναι κοριτσακι!!! :D:D:D:D Ειχαμε μία υποψία, αλλά σημερα φανηκε πεντακαθαρα!!! Εγω πετω στα ουρανια, ο συζηγος μου ειναι καπως μουτρουμενος γιατι ηθελε αγορακι!!!

Καλο μωρό, υγιες μωρο να ειναι και ό,τι κι αν ειναι!!!

φΙΛΙΑ

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

kalispera k apo mena.... lizaki mpravo sou teleia glukakia giamiiii....

kidenio k egw sto plai panta koimomoun ara den exw thema me ton upno eutuxws....

marigoula mia xa ra ola eutuxws,... me to kalo to koritsaki sou...xxxx

auto me to toxoplasma to exw ena agxossss...papapapa..... xtes hmastan sth thalasa apo tis 11 to prwi mexri stis 7 to apogeuma agw enoeite sth skia den zestathika katholou eixe kai drosia mia xara kata tis 5 me epiase ponokefalos.... to prosperasa omws... meta phgame gia soublakia...efaga ena me kotopoulo kai to bradu me epiase anakatosoura....ax telos eipa den ksanatrww ap eksw... to idio thema kathe fora... uponisa gia toxoplasma.... phra ena depon kai ypno....shmera mia xara eime...se 20 meres tha kanw eksetaseis gia toxoplasma... re koritsia fenetai kateutheian an exeis kolisei....kapou diabasa fenetai meta apo ena mhna!!!!

fu9Ip3.png

kiki μου, αποσο γνωριζω αν κολλησεις (χτύπα ξυλο) τοξοπλασμα, φαίνετε μετα απο 5 μερες και κρατάει μεχρι 23. Για να το καταλαβεις πρεπει να ειναι οξύ και εχει συπτωματα γρίππης. Πυρετος, ριγος, ταχυκαρδια, και κλεινει ο λαιμος. Αν δεν ειναι οξύ, ουτε καν το καταλαβεις πως κολλησες και το περασες, παρα μονο απο την αναλυση αιματος.

Επίσης γνωριζω πως αν το κολλησης στο Α τριμηνο για το μωρο ειναι πολύ επιβλαβες και ο γιατρος αμεσως συστηνει για εκτρωση. Στο Β Τριμηνο ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα, εχει καποιες επιπτωσεις κυριως στο νευρικο συστημα. Ενω στο Γ τριμηνο οι πιθανότητες για να παθει κατι το μωρο ειναι γυρω στα 40%.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλησπέρα κοριτσια ..τι κανετε..

Μαριγουλα τελεια που ειδατε φυλο..αντε με το καλο το κοριτσακι σας..

Μην λετε για τοξοπλασμα και εγω το φοβαμαι πολυ ,ειχαμε παρει σουβλακια με φαγαμε και μετα ειδα οτι δεν ηταν πολυ καλοψημενο και φοβηθηκα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

αχ ρε κοριτσια φοβηθηκα πολυ!!! θα κανω τις εξετασεις σε 15 μερες μια βδομαδα πριν παω στο γιατρο για να ειναι φρεσκιες!!!χχχ η αληθεια ειναι οτι θελω να τις κανω αυριο αλλα θα κανω λιγο υπομονηηηη!!!! μου εχει δημιουργηθει ψυχολογικο με αυτο το τοξοπλασμα.... και αυτο μου το δημιουργησε μια φιλι μου που πηγα να φαω μια μπουκια ζαμπονοτυροπιτα απο τον αντρα μου και μου ειπε... τι κανεισ εκει....ποτε αλαντικα και κρεατα απο εξω.....χριστε μου....

fu9Ip3.png

Τι λες ρε κικι μου; Εγω αμαν θελω σάντουιτς επειδη εχει ενα μαγαζι που φταχνει τελεια, μεχρι τώρα επερνα απο εκει. Καλά και το αλαντικο που θα παρεις απο το supermarket δεν ειναι το ιδιο με το αλαντικο που θα βαλουν στην ζαμπουνοτυροπιτα (που αυτη ψηνετε κιολας) και απο το αλαντικο που θα βαλει η πιτσαρια πχ που θα φτιαξει το σάντουιτς ή την πιτσα;

Εγώ αυτα δεν μπορω να τα καταλαβω.

Και σουβλακια όταν θα παρω απο εξω τους λεω τα θελω καλοψημενα γιατι εχουμε λιγο προβλημα και σχεδον μου τα φερνουν καμενα!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

βρε το ξερω οτι και αυτο το τρεμουλο συνεχεια ειναι υπερβολικο αλλα να πως με καταντησαν...να τρεμει η ψυχη μου και οταν τρωω αθωο ψωμακι...αχ.... να ρωτησω κατι οποια θυματε γιατι με εβαλε σε σκεψεις ο αντρας μου και μια φιλη μου που βλεπαν τα αποτελεσματα της αυχενικης.

μου ειχαν δωσει ενα εωτηματολογιο και ειχε μια ερωτηση αν ειμαι καπνιστρια θυμαστε αν εννοουσε αν ειμαι η αν ημουν? γιατι ημουν καπνιστρια αλλα επειδη το εκοψα οταν εμαθα οτι ειμαι εγγυος( 5 τσιγαρακια που εκανα ολο κιολο απο τοτε δεν πιανονται) το εκοψα και εβαλα οχι!!!

fu9Ip3.png

Και εγώ κορίτσια εχω φόβο με το τοξόπλασμα. Απο έξω άποφευγω τις σαλάτες κυρίως το μαρούλι, ζητάω καλοψημένα και αλλαντικά δεν τρώω καθόλου. Προχθες διάβασα μια είδηση οτι ανακαλούν ζαμπόν που βρήκαν τόξου πλάσμα αλλα ηταν μια μάρκα που δεν την ξέρω.

Marigula μπράβο για τη μικρούλα σου! Ετσι ειναι οι μπαμπάδες θελουν γιο αλλα οταν ερχεται η κόρη τους ειναι η πριγκίπισσα τους! Απο οτι καταλαβαίνω τα κορίτσια πιο δύσκολα σιγουρεύονται για το φύλλο.

W0hvp2.png

Σ' εμενα Κικι μου, το συμπληρωσε ο γιατρος, καθως με ρωτούσε, και θυμαμαι πολύ καλα με ρωτήσε "Καπνίζεις;" Πιστεύω αν ήταν και επαιζε ρολο το παρελθον θα με ρωτούσα αν καπνιζα στο παρελθον.

Και τώρα που ειπες αυχενική, προχθες που ειπα να φυλαξω στο φαιλ την αυχενική ειδα ενα νουμερα και τρελλαθηκα. Ρε κοριτσια σας εδωσαν 2 νουμερα στην αυχενική; Για να καταλαβετε στην δικια μου λεει σε νορμαρ περιπτωσεις το ρισκο ειναι 1:53κατι αλλα σε υψηλο ρισκο (που δεν εχω ιδεα τι ειναι) γραφει 1:93κατι.

Οταν μας τα αναλυσε ο γιατρος, δεν αναφερε ποτε το 1:93 αλλα παντα μιλουσε με βαση το 1:53, και όταν πηγα στον γυναικολογο μου και τα ειδε και αυτος στο συστημα μου λεει ααα ωραια, 1:53 πολύ ωραια. Μηπως αυτο το υψηλο ρισκο ειναι όταν εισαι καπνιστρια ή πινεις ή εκτεθεσαι σε αλλους κινδυνους;;;

Εντομεταξυ ρε κοριτσια, ειμαι ακομη με την απορια ειλικρινα. Οποτε εχω υπερηχο ο γιατρος μου κανει ολες τις μετρησεις που εκανε και ο γιατρος στην αυχενική. Ρινικο οστο, κρανιο, αυχενα. σπονδυλο. Αφου αυτες οι μετρησεις γινονται καθε 15 μερες τι μας αγχωνουν με την αυχενικη;

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

ΕΜΕΝΑ ΔΥΟ ΑΡΙΘΜΟΥς ΕΧΕΙ στισ τρισωμιεσ για προεκλαμψια πριν τις 37 εβ. εχει ενα νουμερο και μαλιστα χαμηλο 1/99 προεκλαμψια πριν τις 34 εβ. 1/324 περιορισμος εμβρυακης αναπτυξης 1/222 και αυτοματοσ τοκετοσ πρισ τισ 34 1/120 ρωτησα τον γιατρο γιατι ειναι τοσο χαμηλα και μου ειπε μην ασχολξησε με αυτα... δεν ξερω μαριγουλα μου!@!!!

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...