Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Τι ζέστη και αυτη βρε κορίτσια! Χθες το βράδυ άναψα για πρωτη φορα το κλιματιστικό, όλη μερα ένιωθα αδυναμία. Εγώ τίποτα δεν νιωθω αλλα θα περιμένω 3 εβδομάδεςπου εχω διαβάσει οτι εμεις που ήμαστε στο πρωτο αργούμε να το καταλάβουμε.

Risotto τι όμορφη περιγραφή που κανεις για την κορούλα σου! Με το καλό να συνεχίσουν όλα ετσι γλυκά!

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μετά τη 18 εβδομάδα για τις πρωτότοκες. Στο δεύτερο μπορεί και απο την 14 εβδομάδα.

zoubik δεν θυμάμαι για ποιο λόγο ακριβώς αλλά μου είχε πει πως να σηκώνομαι και μου έδειξε το πως και μια μαια που έχει εκεί στο ιατρείο.

Λοιπόν κορίτσια καλησπέρα.

Το μωρό (μετά από ενδελεχή έρευνα μουάχαχα) το νιώθουμε από 16-23 εβδομάδες. Μέσα σε αυτό το διάστημα όσες γινόμαστε μάνες για πρώτη φορά. Είναι όμως φυσιολογικό να το νιώσουμε και λίγο πιο νωρίς ή λίγο πιο αργά. Μέχρι και την 25 εβδομάδα είναι φυσιολογικό. Όσες έχουν ήδη παιδιά, πάνε μέχρι και 2 εβδομάδες πιο νωρίς. Οπότε μην ανησυχούμε δίχως λόγο. Εγώ μάλλον ήμουν από τις τυχερές και την ένιωσα νωρίς. Πίστευα ότι θα είμαι από τις τελευταίες, τύπου στις 24 εβδομάδες. Αλλά μην αγχώνεστε γενικά. Για οποιαδήποτε ανησυχία ρωτάτε το γιατρό σας.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια εγώ πήγα εχθές στον γιατρό και είδαμε ότι είναι αγοράκι :) κοιμότανε και το ξυπνήσαμε για να το δούμε. Είμαστε μια χαρά υγιέστατοι :) τώρα παίρνω σίδηρο μαγνήσιο ω3 ασβέστιο με φυλικό οξύ και μια κρέμα για τις ραγάδες :) δεν έχω νιώσει τίποτα ακόμα από κινήσεις.

Μαριγούλα ο γιατρός λέγετε Μίτσιγγας είναι σε μία κλινική κοντά στα Λατσιά Λευκωσία.

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Κοριτσια τι κανετε??Την παλευετε τη ζεστη ??Ουφ!!!

Πολλά τα νεα σας,τι να πρωτοσχολιασω!! Για οσες τρελαινονται για τσιζκεικ παντως, παει αυτο!!! Εδωσα και στα πεθερικα για να μην πω οτι το εφαγα ολο, αλλά ουσιαστικα το εφαγα σχεδόν ολο!! Την άλλη φορα θα στειλω ταπερακι να μοιραστουμε τα κιλα τουλαχιστον:mrgreen:!!

Αρχιζω το σχολιασμο χιχι!!

Κορινα89, ενταξει με το αιμα τελικα, ωραια!

Κοριτσια τσιμπηματακια κ σουβλιες νομιζω νιωθουμε ολες. Υπομονη να νιωσουμε κ τις κλωτσιες μετα να ξεχασουμε σουβλιες!

Μαριγουλα, δε παν να λενε οι άλλοι!! Μονο να αγχωνουν ξερουν!! Ολες δηλαδη οι "κοντεσες" θυμουνται πριν 100 χρονια ποτε ακριβως ακουσαν το μωρο και το παιζουν ξερολες?? Πρεπει να δειξουν οτι ξερουν, καταλαβες?? Ακου κει μωρο τεμπελικο και μωρο δουλευτης!!Ο Χριστος και η Παναγια!! Τα πιστεουν αυτα που λενε:roll:??

Παντως κοριτσια, μη με κοροιδεψετε(ειδικα εσυ Kidenio χιχι που ειπες οτι δεν υπαρχει γυιναικα που ακουει το μωρο στις 14 εβδ.), νομιζω οτι το ακουω εδω και 2 μερες! Μια και ειναι το 2ο μου νιωθω οτι το ακουω! Βεβαια, δε νιωθω σαν τη risoto βαρελακια:D , αλλα να με χτυπαει με το χερακι ή το ποδαρακι του! θα φανει στη συνεχεια αν ηταν οντως αυτό ,αλλα επειδη αργησα να ακουσω το γιο μου(19-20 εβδομαδων) εχω την αισθηση οτι τωρα το ακουω νωριτερα.

Zoubic γελασα πολυ που περιμενες μεχρι τις 2 να το ακουσεις!! Υπομονη να εχουμε και θα το ζησουμε σε ολο του το μεγαλειο!!

Kidenio, οσο για τα γλυκα , φαν και εγω!! Υπερφαν δηλαδη, δεν μπορω αν δε φαω κατι γλυκαντικο μεσα στη μερα!! Πχ σημερα εκανα κρεμα αραβοσιτου βανιλια στιγμης και επειδη "λεει" δε μου φανηκε αρκετα γλυκο(γλυκο για μενα ισον η σοκολατα) ε εβαλα και λιγη μαρμελαδα μηλου που ειχα φτιαξει για να το γλυκανω! Ενταξει, καλο ηταν,τρωγόταν:tongue:.

Liza καλη συνεχεια στο φουσκωμα!! Μα δεν ειναι μαγευτικο να μεγαλωνει η κοιλια?? . Και μενα φαινεται η κοιλια μου απο την αρχη σχεδον. ε κοριτσια ειμαστε στα μισα, σκεφτειτε το!!

Νικουλα, καλη ξεκουραση και ολα θα συνεχιζουν να πηγαινουν καλα!!

Κοριτσια σας αφηνω , να εχετε ολες ενα υπεροχο ηρεμο βραδυ!!

Καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε!!! Πω πω τι δύσκολη μέρα χτες με τόση ζέστη!! Ελπίζω να είναι λίγο καλύτερα σήμερα!! Τι τυχερές που είστε που νιώθετε τα μωράκια σας, εμένα αν και το δεύτερο ακόμα τίποτα δεν έχω καταλάβει, αν και μάλλον έχει σημασία και η οπίσθια κλίση της μήτρας στον γιο μου θυμάμαι 16 με 17 εβδομάδων τον είχα νιώσει θα ήθελα πολύ να την νιώσω τη μπουμπού να μου φεύγει και το άγχος αν είναι όλα καλα. Η ακινησια συνεχίζετε και πραγματικά έχω δει τοση τηλεόραση για το υπόλοιπο της ζωής μου:-) . Πάντως εγώ επιθυμία για γλυκά δεν έχω όσο έχω για αλμυρά! Ειδικά πατατακια θα μπορούσα να τρώω όλη μέρα μόνο αυτά!!!!!!! Αλλά προσπαθώ να τα αποφύγω, βασικά τρώω μια φορά τη βδομάδα η του φούρνου η αυτά με το λιγότερο αλάτι να αντισταθώ τελείως δεν μπορώ.

age.png

preg.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετες;

Εμεις εδω ζεστενομαστε!!! Παρα πολυ!!! Ειμαι με το κλιματιστικο απο τις 11 το πρωι.

Σημερα πήγαμε για ενεση προγεστερονης και δεν τολμουσα να βγω απο το αυτοκινητο και να κατεβω στην κλινική. Υπομονηηηηη.

Χθες ετρεχε η μυτη μου, ειχα ενα πονοκεφαλο, ευτυχως ο γιατρος με αφησε και πήρα 2 panadol και συνηλθα γιατι θα ήμουν κρεβατομένη σημερα.

Ρε κοριτσια να σας πω τι παρατηρησα. Ασε που το ειπα στην μανα μου και ξεραθηκε στο γελιο. Ρε κοριτσια, πιανει καμία σας ο λοξυγγας; Χθες ειχα μετρηση μόνο 5 φορες και αλλες τοσες προχθες. Σήμερα ειναι μεσημερι και μετραμε μολις 3 φορες. Ακουσα για λοξυγγα στο μωρο αλλα πιο μετα, στην μαμα ομως, και τοσο συχνα οχι.

Και το αλλο ρε κοριτσια, απο συπτωματα τελος, μας τελειωσαν (εκτος απο λιγη ζαλαδα το πρωι και κουραση και ενα στηθος τουμπανο) τα υπολοιπα, αναγουλες, πονακια, μας τελεψαν τελειως. Εκτος απο την κοιλητσα που πεταχτηκε, σαν να μην ειμαι εγκυος. Νιωθω πολύ καλα. Εσεις πως τα πατε; Βρε να αρχισω να φοβαμαι μήπως κατι συνέβει. Την αλλη Παρασκευη θα παω στον γιατρο.

Φιλια σε ολες!!!

Υ.Γ. Chisaki ακουστα τον εχω τον γιατρο σου, ακουσα παρα πολλα καλα λογια!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλησπερα κορίτσια..

Και εγω μονο αλμυρα θελω να τρωω ενω πριν ημουν πολυ του γλυκου..

Αχ μακαρι να δω φυλο στην αυχενικη την πεμπτη..

Μαριγουλα και εγω εκτος απο μερικα πονακια δεν εχω αλλα συμπτωματα τωρα σταματησαν..

Κοριτσια μεχρι ποτε μπορουμε να ταξιδεψουμε με αεροπλανο?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Πω πω κοριτσια λέτε για ζέστη κ ούτε να το φανταστώ δεν θέλω! Εδώ σ εμάς εχει ενα ωραίο δροσερό καλοκαιράκι κ σκέφτομαι πως οταν κατέβουμε Ελλαδα θα ψηθουμε!

Marigula καλωσηρθες στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης! Εκεί που όλα ειναι τέλεια απλά κ μόνο φουσκώνει η κοιλίτσα! Σε μια εγκυμοσυνη που όλα βαίνουν φυσιολογικά το δεύτερο τρίμηνο ειναι η απόλαυση της εγκύου! Κανένα άσχημο σύμπτωμα, καλη διάθεση κ μια κοιλίτσα που σου υπενθυμίζει το δώρο που κουβαλάς μεσα σου! Όλα να πανε καλα λοιπόν απο εδώ κ μπρος!

Κορινα επίσης σε μια εγκυμοσυνη χωρις προβλήματα οι αεροπορικές εταιρίες συνήθως επιτρέπουν στην έγκυο να πετάξει μεχρι την 36η εβδομάδα. Ωστόσο αυτο μπορει να διαφέρει απο εταιρία σε εταιρία κ καλο ειναι να το ελέγξεις για να είσαι σίγουρη. Με το καλο λοιπόν η αυχενικη κ σε σένα!

Εγω κοριτσια προχθές έπαθα μια πλάκα! Πηγαίνω να κοιτάξω το ταχυδρομείο, ανοίγω το κουτί κ βλέπω ενα φάκελο με το όνομα μου... Απο πίσω ηταν το λογότυπο του εργαστηρίου που εκανα την papp A κ την b hcg. Άρχισα να τρέμω, κόντεψα να λιποθύμησω! Νόμιζα η χαζή πως ειναι τα αποτελεσματα της αιματολογικης! Φυσικά δεν ηταν δυνατόν κάτι τέτοιο, πρώτον γιατι χρειάζονται δεκαπέντε μερες κ δεύτερον γιατι η εταιρία που κάνει την εξεταση ουδεμία σχέση εχει με αυτο το εργαστήριο! Τον εκανα τον φάκελο χίλια κομμάτια απο τη βιασύνη μου! Τελικά ηταν ο λογαριασμός απο την προηγούμενη εξεταση που πρέπει να στείλουμε στην ασφάλεια μας... Τώρα περιμένω την επόμενη εβδομάδα να πάρω επιτέλους τα αποτελεσματα. Άντε να δούμε. Ελπίζω να είστε όλες καλα. Καλο βράδυ κ να έχετε ενα όμορφο Σαββατοκύριακο.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Όσο για τα γλυκά και τα αλμυρά, εγω δεν έχω κανέναν περιορισμό! Τα τρώω όλα με μεγάλη λιγουρα! Ελπίζω μόνο αυτή τη φορά να μην βάλω όσα κιλά είχα βάλει στα κοριτσια!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Ααα σε ευχαριστώ Κidenio!!! Ηξερα πως καποια στιγμή τα συπτωματα φευγουν αλλα δεν ήξερα πως φευγουν ετσι αποτομα. Εχω πεθυμήσει το μπεμπακι μου. Αντε να ερθει η Παρασκεύη!!! Την αλλη Παρασκευη που θα παμε, θα ειμαστε και 16 εβδομαδες... μας υποσχεθηκε στις 16 εβδομαδες να μας πει και τι ειναι.

Τώρα απο φαγητα... αλμυρα + γλυκα δεν εχω καποια προτιμησει, αλλα αυτο που μου εγινε εμμονη ιδεα ειναι τα γεμιστα!!! Θελω μεχρι και 2 φορες την εβδομαδα γεμιστα!!!

αα και οταν εχω πατατα στο πιατο, θελω επειγοντος κέτσαπ κατι που εγω δεν ετρωγα με τιποτα. Μα με τιποτα!!! Προχθες μεχρι στα μακαρονια με μυζυθρα εβαλα

κέτσαπ!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Κορίτσια καλημέρα!! Έχω χαθεί και δεν προλαβαίνω να σας γράψω και πολλά. Διάβασα λίίίγο τα νεάκια σας και βλέπω ότι όλα πάνε καλά. Nikoula άντε να τελειώσει η καθιστική ζωή εύχομαι σύντομα. Kidenio ελπίζω να σου έρθουν τα αποτελέσματα τη Δευτέρα...καταλαβαίνω το άγχος σου, αν και το ξέρεις ότι θα είναι όλα σούπερρρρρ!!

Επίσης, να πούμε και αυτό: είναι νωρίς για να το αισθανθούμε το πιτσιπωπάκι οπότε δεν αγχωνόμαστε....Δεν θυμάμαι πότε ένοιωσα το Νεφελάκι μου αλλά όταν το ένοιωσα...αααααααχχχχχχ:rolleyes:

Επίσης να σας πω ότι έκανα και εγώ την αυχενική και πήγαν όλα καλά! Ο άντρας μου όπως και στην Νεφέλη, εντόπισε πρώτος το φύλο.....μάλλον είδε τσουτσουνάκι....χαχα! Του λέει ο γιατρός..."μπράάάβο παρατηρητικότητα"...

Ωστόσο μας είπε ότι θα το πούμε με σιγουριά λίγο αργότερα...δύσκολο όμως να αλλάξει δεν νομίζετε?:roll:

Σας φιλώ....έχω διάβασμα...τελευταίο μάθημα εξετάσεων...τι πήξιμο!!!!

iOBZp3.png

IYXNp2.png

koritsia kalimera se oles..... nikoula kai apomena ligo upomoni akoma sou euxomai na ksemperdepseis grhgora apo thn kathistiki sou zwi..... korinaki plisiazei k esena h mera sou....mhn agxonesai ola kala tha pane.... kidenio plisiazei h mera twn eksetasewn....mhn agxonesai sou stelnoume oles thetiki energeia kai ola tha pane teleia.... emena bgikan kai ta apotelesmata tou papp a 16.000 gia trisomia 21 kai apo 20.000 gia 18 kai 13.... o giatros eipe teleia kai proxorame sto 2 trimino....rantebou telj iouliou kai auxeniki teli augoustou... filia se oles!!!!

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...