Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κατια μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!

Δεν έχω νέα, αλλά πολύ χαμένο χρόνο στο γραφείο σήμερα(περιμένω κάποιον που με έστησε).Ο χθεσινός μου πόνος ηρέμησε, σχεδόν εξαφανίστηκε.Τώρα έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω αισθανθεί τίποτ ακόμα, αλλά δεν ανησυχώ, ο γιατρός μου είπε στι 18 με 20 εβδομάδες να περιμένω.

Δεν μπορω να βάλω το ticker.!Κάνω copy αλλά στην επικόλληση μου βγάζει το link.

zoubik to eixe balei kai h panmare to videaki auto paliotera des mipws se bohthisei

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=51738

fu9Ip3.png

Κορίτσια μου Καλημέρα επιτέλους μετά από τόσο καιρό επανέρχομαι με καλά (σχεδον) νέα. Επιτέλους σταμάτησε εντελώς η αιμορραγία, μετά από 2 βδομάδες ακινησια. Βέβαια το πρόβλημα παραμένει, κι ετσι κι εγω ειμαι ακομα κρεββατι αλλά τουλάχιστον το μωράκι μου είναι μια χαρά και μεγαλώνει. Το Σάββατο θα πάω πάλι στο γαια για υπέρηχο να δούμε και το ρινικο οστο γιατί στην αυχενική δεν φαινόταν, στον υπέρηχο στο ιατρείο του γιατρου μου το είδαμε όμως. Αυτά και έχω και ανανεωμένη πήτ 30-12-14. Ελπίζω όλες οι εγκυουλες να είστε καλά!! Χαίρομαι πολύ που σας ξαναβρισκω:P

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Μπράβο Νίκη χαρηκα που είσαι καλά! Να προσεχείς τον εαυτό σου!

Εγώ χθες πήγα στον αιματολόγο εχω μια ήπια πηκτικότητα στο αίμα μου και απλα αντί Σαλοσπίρ των 80 θα παρω των 100 και θα ξαναπώ στις 24 εβδομάδες.

Να σας ρωτήσω αμα ξερει καμια θελω να γίνω εθελόντρια μυελού των οστών αν με χρειαστούν παιζει ρόλο που ειμαι εγκυος; Δεν γνωρίζω καθολου θα ρωτήσω βέβαια τη γιατρο πρώτα.

W0hvp2.png

Καλησπερα τι κανετε;

Λιζακι μου, επειδη εγω ειμαι εδω και καιρο, ναι παιζει ρολο! Αν μας χρειαστουν τώρα που εγκυμονούμε, αποσα γνωριζω δεν μπορούμε. Φυσικα αν ερθει αυτη η ώρα και σε/μας χρειαστουν θα μιλήσεις με τον γιατρο σου και θα παρεις την αποφαση που πρεπει.

Εγω θα σε συμβουλευα - και σε όλες κοριτσια αν μπορειτε - αν το θελεις πραγματικα να παεις να δώσεις αίμα για να εχουν τα στοιχεια σου μέσα. Καθε φορα που χρειαζονται σε τετοιες περιπτωσεις ελεγχουν πρωτα τα στοιχεια που εχουν και μετα να ζητησουν και αλλα.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Πολύ καιρό έχω να μπω να σας δω. Ελπίζω να είστε καλά.

nikoula ηρέμησα που είσαι καλά. Διάβαζα διάβαζα και δεν έβλεπα πουθενά το όνομά σου και αγχώθηκα. Ευτυχώς στα τελευταία σε βρήκα. Πολύ χαίρομαι που είσαι καλά.

Η κοιλιά μου εμένα φαίνεται πεντακάθαρα εδώ και αρκετό καιρό. Σήμερα πήγα και στη γιατρό για να δούμε την εξέλιξη και η μικρή μου είναι μια χαρά. 16+3 σήμερα. Μεγάλωσε αρκετά. Επιβεβαιώσαμε το φύλο. Ήταν πολύ καλή. Πιπιλούσε το δάχτυλό της. Μας κουνιόταν, μας χόρευε. Ήταν πολύ όμορφη.

Εδώ και κανά 4ήμερο έχω αρχίσει και τη νιώθω. Το επιβεβαίωσα κι αυτό με τη γιατρό. Είμαι τρελά χαρούμενη. Άρχισα να της διαβάζω και ιστοριούλες και να της τραγουδάω. Δεν περιγράφεται η φάση. Και ήμουν σίγουρη ότι θα αργούσα πολύ να τη νιώσω, καθώς είμαι κάπως μπαμπάτσικη. Αλλά δεν παίζει ρόλο, γιατί στη μήτρα τη νιώθουμε αρχικά. Τώρα για να φανεί και στην κοιλιά και να τη νιώσει και ο άντρας μου, μάλλον θα περάσει καιρός, αλλά τουλάχιστον τη νιώθω εγώ.

Marigula που πήγα κι εγώ στο χωριό το Σ/Κ που μας πέρασε, δεν φαντάζεσαι τι σαχλαμάρες άκουσα. Απλά ότι και να σου πουν κουνάς το κεφάλι και από το Μπενάκη στο Βγενάκη. Σιγά και μη σκάσω. Δηλαδή δεν ξέρει ο γιατρός που μας παρακολουθεί και ξέρουν όλες οι θείτσες. Επίσης κάτι που έχω μάθει να μην κάνω και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα, είναι το εξής: Δεν ανακοινώνω ποτέ τα σχέδιά μου. Ούτε σημαντικές πληροφορίες που με αφορούν. Οπότε και κανείς δεν μπορεί να με πρήξει αν είναι καλά ή όχι αυτά που σκέφτομαι και με αφορούν. Θα μου πούνε τα δικά τους, θα κουνήσω το κεφάλι και από εδώ πάν' κι άλλοι.

Mylife10 να σας ζήσουν τα παιδιά!

risoto το ένιωσες ε? το ήξερα ότι αυτή είναι η εβδομάδα αλλά εγω μάλλον τίποτα. Μπορεις να μου πεις τι ένιωσες ακριβώς?Θα αργήσω να πάω και στον γιατρο και αγχώνομαι...Έχω να πάω από την αυχενική!

tt1a2b70.aspx

zoubik να σου περιγράψω. Φαντάσου να έχεις ένα βαρελάκι στην κοιλιά σου. Δεν το νιώθεις κανονικά. Ξαφνικά αυτό το βαρελάκι κάνει μια σβούρα. Εγώ ένιωσα σαν να έκανε κωλοτούμπα μέσα μου. Πολύ στιγμιαίο είναι, αλλά είμαι πλέον σίγουρη ότι είναι η μικρή μου. Στον άντρα μου το περιέγραψα ως εξής: Πώς είναι όταν έχει κρυώσει η κοιλίτσα σου και όλα στο έντερό σου πάνε πιο γρήγορα και νιώθεις τα πάντα να κατεβαίνουν και σου έρχεται να πας να κάνεις υγρά κακάκια μετά από λίγο; Σαν εκείνη την κίνηση, αλλά σε συγκεκριμένο σημείο και πολύ στιγμιαία. Αυτό νιώθω. Αλλά έχω ακούσει από άλλες σαν να είναι πεταλούδες μέσα τους. Μάλλον η καθεμιά μπορεί να το νιώθει κι αλλιώς. Ελπίζω να μη σου αργήσει :)

Διαφημίσεις

risoto κορίτσι μάλλον είμαι πολυ αναίσθητη, έχω και θέμα με το έντερο εδω κ πολυ καιρο και μάλλον δεν μπορω να καταλάβω τη διαφορα.Αλλα αυτο που μου περιγραφεις θα το ένιωθα, ΕΙΠΑΜΕ!

Όχι τίποτα, αλλά νιώθεις μία σιγουριά όταν το νιώθεις!Το βράδυ θα ξαπλώσω λίγο πριν κοιμηθώ γιατι άκουσα ότι ξαπλωμένη το νιώθεις στην αρχή.Έχω και τον ακάθιστο όλη μέρα!!!Πάντως μόλις το καταλάβω θα σας ενοιμερώσω.Τώρα αν αρχίσετε όλες να το καταλαβαίνεται πριν απο μένα θα γελάσω πολυ!

Φιλάκια

tt1a2b70.aspx

zoubik εγώ καθιστή τη νιώθω. Πολύ πιο έντονα καθιστή παρά ξαπλωμένη. Ξαπλωμένη λένε στα πλάγια το νιώθεις πιο εύκολα. Τώρα δοκίμασε και έτσι κι αλλιώς και ελπίζω να γίνει κάτι. Αν και η γιατρός μου όταν της είπα ότι μάλλον τη νιώθω μου είπε ότι συνήθως στις 17-18 εβδομάδες το νιώθεις. Μετά βέβαια που της εξήγησα τι ένιωσα, μου είπε ότι σχεδόν βέβαια το μωρό είναι. Και επειδή δεν προκύπτει καμιά τουαλέτα ή καμιά άλλη ανάγκη μετά από αυτά που νιώθω... Άλλωστε το σιγούρεψα και μόνη μου και επειδή την ένιωθα αφού είχα πάει ήδη τουαλέτα και ήμουν οκ.

Καλημέρα σε όλες,

χθες κοιμήθηκα στις 2.Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Καθιστή, ξαπλωμένη ανάσκελα, ξαπλωμένη στο πλάι η απόλυτη ηρεμία.Επειδη είναι νωρίς, το έχω πάρει λίγο στην πλάκα(γιατίι πέταξα και ένα στρογγυλό πεπονακι για κοιλίτσα), αλλά είμαι σίγουρη οτι θα αργήσω να καταλάβω κίνηση.

Φιλιά

tt1a2b70.aspx

Καλημέρα κορίτσια μου! Πως πάτε με τη ζέστη;;;;;

risoto η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα για το πως νιώθεις το μωράκι σου, "βαρελάκι που γυρνάει", αυτό αισθάνομαι κι εγώ!! Εχω ένα άγχος πώς να κοιμηθώ, πώς να γυρίσω, να μην σφίγγω τους μυς της κοιλιάς όσο μπορώ μου είχε πει και ο γιατρός..:-D

Μαριαννα85 μήπως σου είπε ο γιατρος σου γιατί να μην σφίγγεις τους μυσ την κοιλιάς?

Μην αρχίσεται τώρα όλες "το ίδιο νιώθω κι εγω!!" Μέχρι τη δευτέρα που θα πάω στο γιατρό, να δω αν είναι καλά και μετά ασ μη νιωθω τίποτα!!

Χα, χα!Φιλάκια

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...