Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

Καλημέρα κορίτσι μου !! Μην με παρεξηγείς μόλις ξύπνησα και νόμιζα απανταγα στο μήνυμα της @Katiamaxiking!!! Χίλια συγνώμη αλήθεια τώρα το είδα ότι μου είχες γράψει εσύ 🫠 

λοιπόν Μαρία μου και εγώ εκεί θα την κάνω αλλά εφόσον πονάει τόσο πολύ και εκείνη την ώρα και την επόμενη μισή ώρα γιατί δεν μας ναρκώνουν ρε γαμωτο και πρέπει να το ζητήσουμε εμείς ;;; Εμένα μου είπε λόγω του κόστους αλλά προτείμω να δώσω λίγα παραπάνω και να κοιμηθώ ήσυχη χαχα !!!

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

bre marigoula xalarwse kathese kai akous ton kosmo pou o kathenas to paizei giatros.... to paidi to akous apo thn 18 ebdomada kai meta ales to akous stis 23 mhn se problimatizoun logia kai logia.... kai ton tetarto den ton exeis kleish eisai arxes me mesa tou tetartou mhna...xalarwse ligo kai to agxos kalo den kanei...ase ton giatros sou na se sumbouleuei kai oso gia tous allous aplws kouna to kefali kai lege nai nai....

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα βρε Μαριγούλα με την κάθε θείτσα κάθεσαι και ασχολείσαι, σε καταλαβαίνω βέβαια. Έχουν παιδιά οι συγκεκριμένοι και έχουν εγγόνια; Αμάν πια απο τη ζήλεια δεν ξέρω τι βλακεια να πουν. Αυτό που θέλανε πέτυχαν να σε στεναχωρήσουν μην τους κάνεις την χάρη.

Mylife εγώ πίνω καθε μέρα ενα ελληνικό, στην αρχή έπινα γαλλικό και είχα ρωτήσει στη γιατρο και μου είπε 1-2 φλυτζανια επιτρέπονται. Φραπέ αμα πιω θα τρέμω ολόκληρη μάλλον μου έρχεται δυνατός.

W0hvp2.png

Γεια σας και από μένα! Εμείς πήγαμε θάλασσα χθες. Μπάνιο δεν έκανα (ήταν λίγο κρύα η θάλασσα), αλλά έβαλα τα πόδια μου και κάθισα στην ξαπλώστρα με το μαγιό μου!

Κατά τ' άλλα προχωράμε κανονικά και περιμένουμε το επόμενο ραντεβού στο γιατρό περίπου σε 2 εβδομάδες! Αύριο 14 εβδομάδες είμαι!

Μια συμβουλή προς όλες: μην ακούτε τον κάθε άσχετο σχετικά με την εγκυμοσύνη σας είτε είναι δικός σας άνθρωπος είτε ξένος! Ευτυχώς η πληροφόρησή μας πλέον είναι υπεραρκετή και η καθεμιά μας ξέρει τι είναι το σωστό! Μην χαλιέστε άδικα για κανέναν λόγο, όταν εσείς ξέρετε ότι όλα είναι καλά!

cPtCp2.png

Marigula εγω και τα δυο μου τα κοριτσια άργησα να τα νιώσω. Μετα τη 18η εβδομάδα. Ειναι σήμερα δυο υγιέστατα παιδιά μεσα στη ζωντάνια! Τώρα που ειμαι στο τρίτο κ υποτίθεται το νιώθεις νωρίτερα αμφιβάλλω πολυ αν όντως συμβεί! Θεέ μου πραγματικά απο την κακιά κ τη ζήλεια τους δεν ξέρουν τι βλακεία να πουν! Όπως το λέει η Λιζα! Πρωτη φορά ακούω οτι αν αργήσεις να νιώσεις το παιδί μπορει να εχει πρόβλημα! Ασε που δεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που πραγματικά το ενιωςε στις 14 εβδομάδες! Κ όσες νομίζουν οτι το νιώθουν, στην πραγματικότητα ειναι το έντερο μας κ οχι το μικρούλι μας! Αδιαφορία κ αναισθησία!

Peka κ εγω αύριο κλείνω τις 14 εβδομάδες! Και σε 10 περίπου μερουλες θα έχω τα αποτελεσματα της εξέτασης.

Ρε κοριτσια απορώ πραγματικά πως τα καταφέρνετε κ δεν τρώτε καθόλου γλυκά! Εγω αν δεν φάω κάθε μέρα το κάτιτις μου δεν μπορώ! Μα ενα μπισκότακι, μα ενα σοκοταλακι, μα ενα παγωτακι... Δεν κρατιέμαι!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Mylife να σας ζήσουν οι νιόπαντροι! Εύχομαι τα καλύτερα!

Marigula τι θες και ακούς τον κάθε άσχετο να το παίζει γιατρός? Αν ήταν κάτι δεν θα σου το έλεγαν οι γιατροί? Και έπειτα δες και το άλλο: Είμαστε τόσα κορίτσια εδώ μέσα, παλιές και νέες μαμάδες, διαφόρων ηλικιών και από όσο διαβάζω, όλες λίγο πολύ έχουμε τα ίδια συμπτώματα (με τα πονάκια μας, με τα τραβήγματα). Αν και το ξέρω πως όλες λαχταράμε να νιώσουμε το bebe να κινείται, είναι νωρίς ακόμα.

Εσείς οι πιο έμπειρες μαμάδες ας καθησυχάσετε το κορίτσι μας που το άγχωσαν!

Korina τι έγινε τελικά με το αίμα? Ελπίζω να ήταν απλώς από το ξύρισμα και όχι τίποτα άλλο.

Για τον καφέ ο γιατρός μου είπε ότι και ένα καφέ την ημέρα δεν βλάπτει. Τον είχα κόψει για 1-2 εβδομάδες αλλά τώρα που τρέχω και δεν φτάνω στο γραφείο και έχω και τις ημικρανίες άρχισα πάλι να πίνω ένα φρεντάκι την ημέρα (σε κανονικές συνθήκες έπινα συνήθως και ένα 2ο το απόγευμα).

Zoubic και εγώ πρόβλημα με γοφό και μέση. Αν μείνω κιόλας κανά 10λεπτο σε ορθοστασία με ταράζει ο πόνος στην χαμηλά μέση που χτυπάει και γοφό.

Kidenio προσωπικά δεν μπορώ να το ράψω – τα τρώω και τα γλυκάκια μου και τα αλμυρά μου (βέβαια με μέτρο). Μερικές φορές πιέζομαι να προτιμήσω το φρουτάκι αντί για γλυκό (ροδάκινα, μπανάνες κτλ)

Αυτό το Σαββατοκύριακο κουράστηκα πολύ… Μία το barbecue που κάναμε για τα γενέθλια του συζύγου, μία κάτι άλλες υποχρεώσεις, δεν ξεκουράστηκα καθόλου. Πώς ήρθε πάλι η εβδομάδα ούτε που το κατάλαβα. Περάσατε καλά εσείς το σαββατοκύριακο?

ΥΓ: Με λιγώσατε με τα γουβερλάκια και τα τσιζκέικ! Στείλτε και κανένα ταπεράκι! χαχααχχ

PmHlp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια σήμερα βρήκα χρόνο και σας διάβασα!! Σας στέλνω πλέον από Κύπρο :) είναι τέλεια εδώ! την τετάρτη θα πάω και στον γιατρό ξανά άντε να δούμε! ελπίζω να είναι όλα καλά! Θα σας στείλω εξελίξεις. πονάει μερικές φορές η μέση μου κι εμένα και πέρα από τα μικρά πονάκια κατά τ'άλλα όλα μια χαρά βλέπω είμαστε όλες και χαίρομαι πολύ :)

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

ααα ρε κοριτσια σας ευχαριστω!!! Τα εβαλα και με τον εαυτο μου μετα, που καθομουν και αγχωνομουν για λόγια του αερα. Τοση ζηλεια!!!

Chrisaki μου καλως ορισες στα μερη μας. Σου ευχομαι να περασεις τελεια. Ποιος γιατρος θα σε βλέπει εδω;

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

kalhmera koritsakia!!!

niki kai mylife teleia ta nea saw gia auxeniki teleia koritsia sxedon oles oloklhrwsame ton prwto kuklo eksetaswn me euxarista nea....

korinaki min agxonesai me ts tsimpimatakia....to polu poly opws eipe k h marigoula pare to giatrosou.... k egw eixa xtes olh mera...kai diapistwsa oti otaan kourazomai to pathainw....ara ksekourasou kai ola kala...thn prohgoumenh fora pou to epatha aplws hthela toualeta.... dwkimase kai ta dio ka n den ginei tpt pare to giatro sou na se kathisixasei!!!!logika shmera tha eise mia xara tha perasan ola!!!!

Kiki σημερα δεν με πονουσε μονο που και που ειχε κανα πονακι..θελω να πιστευω η κρυωμα ηταν η ενερο που χθες επιτελους πηγα και τουαλετα και ετσι δεν πηρα τηλ. Τον γιατρο μου..

Αriam το αιμα μαλλον απο κατι τετοιο θα ηταν δεν ξαναειδα ουτε εκεινη τη μερα που το ειχε δει ειδα τιποτα στο σκουπισμα ασε που ηταν και προς τον πωπο αρα δεν πιστευω να βγηκε απο μπροστα..αλλιως δεν θα εβλεπα και πιο μπροστα στο εσωρουχο κατι?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Τι κανετε κορίτσια? Εγω το πρωι πηγα οαεδ για ανανεωση καρτας ανεργιας ,μετα jumbo και μετα βολτες στην πολυ..μετα πηγαμε φαγαμε στην συνηφαδα μου ηπιαμε και καφε εκει ( εγω χυμο ) και γυρισαμε βραδακι..κουραστηκα αλλα ηταν ωραια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Marigula συγχαρητήρια για την αυτοσυγκράτηση. Πώς κοπέλα μου δεν είπες καμιά βαριά κουβέντα? Και εγώ μπορεί σε πολλά άλλα θέματα να μην μιλάω, αλλά σε θέματα υγείας....γκρρρρρ

Αν και ξέρω ότι δεν θέλουμε και πολύ οι μανούλες για να αγχωθούμε, δεν πρέπει να στενοχωριόμαστε για τέτοια....Καλημέρα!!!!

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Χαίρομαι που όλες είστε μια χαρά! Έχετε αρχίσει σίδηρο, μαγνήσιο και ασβέστιο; Εγώ σήμερα θα πάω στον αιματολόγο να δούμε τι θα μου πει. Α πέταξα και κοιλίτσα! Ο άντρας μου λεει επιτέλους! Τωρα δηλαδή και το πρωι ειναι φουσκωτή ενώ παλιότερα το βράδυ φούσκωνε!

Αύριο θα πάω να παρω δυο παντελόνες ποστεύω θα με βολέψουν το καλοκαίρι και θα μπορω να τις φοράω και του χρόνου!

Κορίνα και εγώ χθες πήγα σε jumbo!

W0hvp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Χαίρομαι που όλες είστε μια χαρά! Έχετε αρχίσει σίδηρο, μαγνήσιο και ασβέστιο; Εγώ σήμερα θα πάω στον αιματολόγο να δούμε τι θα μου πει. Α πέταξα και κοιλίτσα! Ο άντρας μου λεει επιτέλους! Τωρα δηλαδή και το πρωι ειναι φουσκωτή ενώ παλιότερα το βράδυ φούσκωνε!

Αύριο θα πάω να παρω δυο παντελόνες ποστεύω θα με βολέψουν το καλοκαίρι και θα μπορω να τις φοράω και του χρόνου!

Κορίνα και εγώ χθες πήγα σε jumbo!

Liza κι εγώ έχω πετάξει κοιλίτσα.. Ξεκινούσα με ίσια πλάκα το πρωί και το βράδυ ήμουν 5 μηνών έγκυος...ε τώρα ξεκινάω με φουσκωμένη κοιλίτσα τη μέρα μου ;) Είχα βρει στο h&M κάτι πολύ φθηνά παντελόνια εγκυμοσύνης -10 ευρώ το 1 (ήταν τελευταία νούμερα) - και είχα πάρει δύο...Σήμερα όμως κι επειδή δεν το έχω ανακοινώσει στη δουλειά φόρεσα φόρεμα....αλλά πάλι φαίνεται...

άσχετο: χτες έφτιαξα και φάγαμε μπάμιες. Είχα να φάω μπάμιες από τότε που έφτιαχνε η γιαγιά μου- πάνε 10 χρόνια- και τις ήθελα τόσο πολύ!!! Περίεργες ορέξεις!....

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Δεν έχω νέα, αλλά πολύ χαμένο χρόνο στο γραφείο σήμερα(περιμένω κάποιον που με έστησε).Ο χθεσινός μου πόνος ηρέμησε, σχεδόν εξαφανίστηκε.Τώρα έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω αισθανθεί τίποτ ακόμα, αλλά δεν ανησυχώ, ο γιατρός μου είπε στι 18 με 20 εβδομάδες να περιμένω.

Δεν μπορω να βάλω το ticker.!Κάνω copy αλλά στην επικόλληση μου βγάζει το link.

tt1a2b70.aspx

kalimera koritsia!!!! xathikame.... pws pane oi koilitses? k emena ta idia einai 3 meres peripou pou sikonomai me ligo fouskomenh koilitsa apo kei pou fouskone to bradu ksefouskwne to prwi... kala min fantasteite polu...san na paxuna fenetai!!!! xxxx aurio tha paw sto giatro na me dei .... agonia!!!!!

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...