Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Marigula πολύ πιθανόν να είναι το κλιματιστικό χωρις να το καταλάβεις πιάνεσε, ένιωθες τόσο ζέστη;

Λιζακι μου, ειχαμε 39 βαθμους, δεν αντεχα με τιποτα. Ειδικα το μεσημερι ασε.

Ευτυχως σημερα επεσε κατακορυφα στους 20 και ήταν τελεια. Δεν εβαλα κλιματιστικο και ηρεμήσαμε λιγο. Ωραια αν μας πειραζει το κλιματιστικο, με βλεπω απο εβδομαδας να μετακομιζω στον Βόρειο Πολο, που θα εχουμε παλι αυξηση θερμοκρασίας. Εχουμε τρελλα νουμερα σε θερμοκρασια εδω!!!

Mylife, να χαιρεσαι το ζευγαρι. Να ειναι παντα ευτυχισμενοι!!!

Και εγω το περασμενο Σαββατο στον γαμο του αδερφου μου, εβαλα το ριχτο μου, οσοι το ηξεραν το μονο εκνευριστικο που εκαναν ήταν να μου θυμωνουν γιατι δεν καθομαι να ξεκουραζομαι. Οι αλλοι ουτε καν με ρωτησα και καλα εκαναν.

Φιλια και καλο βραδυ σε ολες.

Πεθυμησα κινεζικο εγω σημερα και εστειλα τον αντρουλη μου να φερει!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια..

Χθες πηρα μια τρομαρα..εκανα μπανιο ξυριστηκα και εκατσα καιμια ωρα εξω γιατι ηρθαν οι κουμπαροι μου, παω μετα τουαλετα και βλεπω γραμμες αιματακι στο εσωρουχο προς το πλαι αλλα προς τον πωπο πιο πολυ..εγω δεν πολυπροσεξα και τρομαξα ,το εδειξα στον αντρα μου και μου λεει απο το ξυρισμα θα ειναι καπου,αλλιως θα ηταν πιο μπροστα..αλλα δεν βλεπω καπου να κοπηκα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Mylife να ζήσουν η αδερφή σου κ ο άντρας της! Η αυχενικη σου ειναι απλά τέλεια! Συγχαρητήρια! Όσο για τους κακεντρεχείς στο γάμο που σχολίαζαν το βάρος σου, τέτοιοι θα υπάρχουν πάντα κ απλά αδιαφόρησε! Να έχετε όλες μια όμορφη Κυριακή κοριτσια!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Καλημέρα σε όλες!

Σήμερα δε μπορώ να συνέλθω νυστάζωωω!!

Κορίνα κι εγώ πιστεύω είναι απο το ξύρισμα όπως το περιγράφεις, μην ανησυχείς!

Θα βγάλω μια βολτουλα τον μικρό μου μπας και συνέλθω λίγο!

Καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Κορινα γραμμές δεν ειδες; Σίγουρα ειναι απο το ξυρισμα. Δεν μπορεί να βγαίνει αίμα σε γραμμές... Όλα καλα! Μην άγχωνεσαι!

Γραμμουλες ναι και μια μικρη στρογγυλη κουκιδα οπως οταν εχεις σπυρακι και σταζει τοσο μικρο..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κορινα πιο πιθανόν να ειναι απο το ξύρισμα αλλα αν δεν νιώθεις καλά να πάρεις το γιαυτο σου για να σε καθυσηχάσει!

Mylife παρέληξα να πω να ευχηθώ για την αδερφή σου, να είναι ευτυχισμένοι και οτι επιθυμούν να το πραγματοποιήσουν!

W0hvp2.png

Κοριτσια τι κανετε σήμερα??

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές!! Να είστε και σεις ευτυχισμένες!!

Σήμερα έκανα μια αμαρτία!Ενώ έχω κόψει τον καφέ από την αρχή,έφτιαξα φραπέ. Μισο κουταλακι καφε βεβαια! Ε εκανα ενα γλυκο και τον ηθελα και τον καφε μου!Λέω αφου δεν πηρα κιλα στο πρωτο τριμηνο να το γιορτάσω:P! Κερνάω τσιζκέικ , ελάτε:tongue:!! Εσεις πινετε καφέ? Από συμπτωματα πώς πατε?Δεν αρχιζουν να υποχωρούν(επιτελους) σιγά σιγά?

Καλή κυριακη να εχετε!!

Τι κανετε..

Αχ τρελενομαι για τσιζκεικ mylife..

Εμενα απο το πρωι με ποναει στο πλαι δεξια η κοιλια..ο αντρας μου λεει θα κρυωσα γιατι χθες εκανα μπανιο και βγηκα κατευθειαν εξω στον αερα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα, πως είστε;;

Τι κανετε..

Αχ τρελενομαι για τσιζκεικ mylife..

Εμενα απο το πρωι με ποναει στο πλαι δεξια η κοιλια..ο αντρας μου λεει θα κρυωσα γιατι χθες εκανα μπανιο και βγηκα κατευθειαν εξω στον αερα..

Κορινακι μου, αν διαβασεις πιο πανω το περασα και εγω για 2 μερες. Ο πονος ήταν πλαι δεξια στην κοιλια και λιγο χαμηλα σε εμενα. Ειχα πανικοβληθει. Μεχρι στον γιατρο κατεβηκα να δω οτι ειναι οκ το μπεμπε. Οπως ήρθε ο πονος εφυγε. Πρεπει να ειναι κρύωμα, ή μυικο κατι.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλησπερα, πως είστε;;

Κορινακι μου, αν διαβασεις πιο πανω το περασα και εγω για 2 μερες. Ο πονος ήταν πλαι δεξια στην κοιλια και λιγο χαμηλα σε εμενα. Ειχα πανικοβληθει. Μεχρι στον γιατρο κατεβηκα να δω οτι ειναι οκ το μπεμπε. Οπως ήρθε ο πονος εφυγε. Πρεπει να ειναι κρύωμα, ή μυικο κατι.

Το διαβασα μαριγουλα μου..και εγω σκεφτηκα να παρω τηλ. Το γιατρο αλλα λεω δεν θα ειναι κατι σοβαρο και δεν παιρνω..και εμενα φτανει μεχρι χαμηλα..σαν τσιμπηματα κανει..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

kalhmera koritsakia!!!

niki kai mylife teleia ta nea saw gia auxeniki teleia koritsia sxedon oles oloklhrwsame ton prwto kuklo eksetaswn me euxarista nea....

korinaki min agxonesai me ts tsimpimatakia....to polu poly opws eipe k h marigoula pare to giatrosou.... k egw eixa xtes olh mera...kai diapistwsa oti otaan kourazomai to pathainw....ara ksekourasou kai ola kala...thn prohgoumenh fora pou to epatha aplws hthela toualeta.... dwkimase kai ta dio ka n den ginei tpt pare to giatro sou na se kathisixasei!!!!logika shmera tha eise mia xara tha perasan ola!!!!

fu9Ip3.png

Καλημέρα κορίτσια κ καλή εβδομάδα!

Εμένα εχθές με επισκέφτηκε ένα νέο πρόβλημα της εγκυμοσύνης:"πόνος στο γοφό", και είναι ακόμα εδώ.Είμαι λίγο καλύτερα σήμερα αλλά το νιώθω όταν περπατάω.Ξέρω τί είναι αλλά είναι λίγο νωρίς να με πιάσει απο τώρα.

Ελπίζω να κρατήσει λίγες μέρες.Προς το παρόν προσπαθώ να πάρω μαγνήσιο μέσω διατροφής κι άμα δω ότι δεν περνάει θα το πάρω σε συμπλήρωμα.

Φιλάκια

tt1a2b70.aspx

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

Εγώ απο το πρωί που κλαιω. Και φοβαμαι για την πιεση από το κλαμα και το αγχος μου!!!

Πήγα το πρωι στην μανα μου και ήταν κατι συγγενεις εκει. Εκεινη την ωρα εμαθαν για την εγκυμοσυνη κτλ συγχαρητηρια ολα καλα και ερχετε και η απλη ερωτηση - ποσο μηνων εισαι; Τους λεω και εγω 14 εβδομαδες και κατι δηλαδη κλεισαμε τους 4 μήνες. Και ερχετε και η καυτη ερωτηση - Ακουσες το μωρο; και εγω απαντηση στο υπερηχο την καρδουλα του φυσικα. Οχι μου λενε εσύ το ενιωσες; Μεσα στην κοιλια σου σαν ενα σκουλικη να ανακατεύεται.

Τι ήθελα ρε κοριτσια και ασχοληθηκα. Του ειπα πως επειδη ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ξερω απο τετοια, εχω καθε τοσο κατι πονακια, ισως να ειναι και αυτο που λετε. Δεν ξερω.

Και αρχισαν. Αν δεν ενιωσες το μωρο - Ο Χριστος και η Παναγια - ισως να εχει καποιο προβλημα (χτύπα ξυλο). Αν δεν ενιωσες το μωρο στον 4ο μηνα θα βγει τεμπελικο, αν το νιωσεις στον 4ο μηνα θα ειναι δουλευτης. Αλλα επρεπε να το νιωσεις, αλλιως μπορει να εχει κατι. Δεν δικαιολογουνται τα πονακια στους πρωτους μηνες. Πονους εχεις μετα απο τους 7 και πανω. Τους ειπα ηρεμα ηρεμα πως καναμε ολες τις εξετασεις και το μωρο μου ειναι μια χαρα και μεγαλωνει φυσιολογικα και ο γιατρος ειπε τα πονακια ειναι δικαιολογιμένα.

Σηκωθηκα και εφυγα αλλα ρε κοριτσια με πειραξαν ολα αυτα!!! Εκλαψα αρκετα!!!

Ο Χριστος και η Παναγία και η Αγία Μαρίνα μου, να ειναι καλα το μωρο μου, να εχω μια καλη εγκυμοσυνη, ενα υγιεστατο μωρακι και απο ματι και φθονο αλλο τιποτα.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...