Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Καλησπερα εγκυουλες!!! Πως είστε;;

Λιζακι συγχαρητηρια για την αυχενικη σου, δεν θυμαμαι αν σου ειπα. Εχω λιγες μερες να γραψω.

Τα δικα μου νεα. Εψες κοριτσια πονουσα κατω χαμηλα δεξια, δεν μπορούσα να σηκωθω απο το κρεβατι. Φοβηθηκα και πηρα τον γιατρο και μου ειπε και πηρα δυο παυσιπονα Panadol. Ηρεμησα λιγο αλλα σημερα το πρωι παλι τα ιδια. Επειδη ειχα να βαλω ενεση, ευτυχως εκεινη την ωρα εβγαινε ο γιατρος μου απο το χειρουργιο και του ειπα και με εξετασε. Ευτυχως ολα καλα. Τελεια ειπε.

Μονο απο το αγχος μου μου βρηκε λιγη πιεση ψηλη και ετσι με εστειλε σε γιατρο για πιεση. Με εβαλε να καταγραφω την πιεση για 10 μερες, πρωι και βραδύ και να παω να με δει.

Να σας πω ο πονος δεν υποχωρησε. Ο γιατρος ειπε μαλλον ειναι η μητρα που μεγαλωνει ή κανενα πιασιμο απο το κλιματιστικο, αφου δεν βρησκει κατι αλλο.

Αυτα απο εμενα φιλεναδες.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Πόνους είχα κ εγώ αρκετους που έμοιαζαν με πόνους περιόδου και με άγχωναν. Τώρα εδω και 2 εβδομάδες υποχώρησαν κάπως κ επιστρέφουν όταν πιέζομαι ή κουράζομαι. Οι προσφατες ενοχλήσεις μου έχουν να κάνουν με πόνους στη μέση και ανυπόφορες ημικρανίες. Εσείς έχετε ημικρανίες?πώς τις αντιμετωπίζετε?

Από ρουχα πήρα ένα τζην από h&m και ένα από ένα site που παραγγέλνω συχνά και έχουν σειρά εγκυμοσύνης. Αυτο τπο το h&m μου πέφτει και σακουλιάζει στην κοιλιά(έχω ακόμα μέχρι να το γεμίσω εκεί) ενώ το άλλο με παχαίνει λιγάκι... από μπλουζες πηρα διαφορες φαρδιες απο ζαρα και μπερσκα. Τώρα το καλοκαιράκι λέω να το γυρίσω σε χαλαρές και αέρινες παντελόνες και κανένα φορεματάκι.

Και επειδη διάβασα για γκρίνιες και τσακωμούς με συζύγους έχω να σας πω μια από τα ίδια καινεδώ... λίγο οι ορμόνες, λίγο το άγχος μου φαίνεται ότι γίνομαι πολύ γκρινιάρα..χαχα. υπάρχει καμια συνταγή για αυτό πέρα από βαθιές ανάσες?

PmHlp3.png

Marigula υπομονή με τους πόνους.. να προσέχεις να μην αγχώνεσαι και να μην κουράζεσαι. Προσωπικά όταν πονούσα στην κοιλιά και μου έλεγαν ότι είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα, αυτό που με χαλάρωνε λίγο έστω και προσωρινά ήταν ένα ζεστο ντουζάκι. Ας μας πουν και τα άλλα κοριτσια πώς το αντιμετωπίζουν αν έχουν παρόμοιες ενοχλήσεις

PmHlp3.png

Μια απο τα ιδια και εδω.περιμενω να ερθει ο αντρας μου απο τη δουλεια για να καυγαδισουμε.νιωθω συνεχεια παραμελημενη και δεν με ευχαριστει τιποτα.ισως φταιει και το οτι δε δουλευω...

Δυο μερες τωρα με εχει πιασει ενα πραγμα σαν ψυξη στη δεξια πλευρα του λαιμου μου και μου εχει προκαλεσει μεγαλο εκνευρισμο!:( .δεν μπορω να γυρισω το κεφαλι μου και εχει σκληρηνει ο μυς σε εκεινο το σημειο.δεν μπορω ουτε να τον ακουμπησω.ξερω οτι αντιφλεγμονωδη δεν κανει να παρω και δε νομιζω το ντεπον ή παναντολ να μου κανει τιποτα.

Φοβαμαι οτι ολα αυτα τα αγχη μου τα ακουει το μωρακι μου...οταν ηρεμω παντως του μιλαω,του βαζω μουσικη και χαϊδευω την κοιλιτσα μου για να νοιωσει οτι τον αγαπαω!

κοριτσια δεν ειναι πονοι περιοδου. αυτους τους ειχα συνεχως και μας τελεψαν, ο πονος ειναι διαφορετικος. Δεν ξερω τι στο καλο ειναι. Παντως ο υπερηχος εδειξε ολα φυσιολογικα. Ισως ειναι επειδη παντα πεφτω απο την δεξια πλευρα; Θα αλλαξω για λιγο καιρο πλευρο να δουμε. Ή ειναι απο το κλιματιστικο!!! ΧΘες και σημερα το εβαλα και απο τα χθες αρχισε ο πονος.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ζήλεψα που έχετε όμορφα τικερ και προσπάθησα να το κάνω και εγώ. Για να δω θα βγει μαζί με το μήνυμά μου ή θα σας ζαλίσω με τα δοκιμαστικά μηνύματα που θα στέλνω?

FMwpp3.png

PmHlp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Εγινε και η αυχενικη σημερα (πφ εφυγε και αυτό) και όλα πηγαν πολύ καλα! Ογιατρος μας ειπε όλα φυσιολογικα, το μωρακι μας ηταν πολύ ζωηρο γυρναγε συνεχεια (ειπε ο γιατροσ ότι εφτιαγε το πρωινο που ειχα φαει πριν παω) και μας πηρε λιγη ωρα να το μετρήσουμε!

Σχετικα με τα καυγαδακια που λεγατε εμενα απλα δεν τολμάει να μου πει κατι και βαζω κατευθείαν τα κλαματα, τι είναι αυτό που με εχει πιασει, με βλεπει που κλαιω σταματάει και δεν προλαβαινει να γινει ο καυγάς! Νευρα δεν εχω αλλα πολύ συγκινηση βρε κορίτσια το δακρυ είναι παντα ετοιμο (ελπιζω να φυγει με τα την εγκυμοσυνη)!

Πονακια εχω και εγω δεξια και αριστερα και μου ειπε ο γιατρος μεχρι 4 μηνων θα τα εχω δεν είναι ανησυχητικο!

Εσεις όλα καλα;

GWPop2.png

Άντε μπράβο Νίκη για τα καλά σας αποτελέσματα! Έτσι να συνεχίσετε!

Βλέπω σιγά σιγά τελειώνουμε με αυχενικές... Να μας φύγει και αυτό το άγχος! Ποια έμεινε τώρα?

Και εγώ έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη με την εγκυμοσύνη, μερικές φορές βουρκώνω μέχρι και με διαφημίσεις. Άτιμες ορμόνες

Καληνύχτα κοριτσάκια! Πάω να φάω κάτι (πάλι). Φιλιά!!

Αααα και ξεκινήσετε και τις κρεμούλες να αποφύγουμε τις ραγάδες!

PmHlp3.png

Γεια σας κορίτσια! Και εγω έχω τρελές ημικρανίες. Η γιατρός μου ειπε οτι επιτρέπεται το ντεπόν αλλα δεν βοηθάει. Κάνω κάνενα μπανακι αλλά και πάλι. Είναι φυσιολογικές αυτες οι ημικρανίες; Με τα δάκρυα και τη συγκίνηση μια από τα ίδια και εγώ, και δεν αντέχω να ακούω τίποτα αρνητικό.

Νίκη μπράβο για την αυχενική! Σας είπε καμια πιθανότητα για φύλλο;

Marigula πολύ πιθανόν να είναι το κλιματιστικό χωρις να το καταλάβεις πιάνεσε, ένιωθες τόσο ζέστη;

Καλη σας νύχτα!

W0hvp2.png

Καλημερα κοριτσια..

Νiki μπραβο για τα τελεια νεα..

Και εμενα χθες πονουσε ολη μερα η κοιλια αλλα ηθελα να παω και τουαλετα και δεν μπορουσα αρα πιστευω ειναι απο την δυσκοιλιοτητα.. εχετε και εσεις τετοιο προβλημα?

Εφαγα χθες αποξηραμενα δαμασκηνα και πηρα και συκα θα τα φαω σημερα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα, τι κανετε?? Επιτελους σας διαβασα τώρα!! Καλωσοριζω τα νεα μελη και με το καλο να γεννησουν!! Ειμαι μεταξυ υπνου και ξύπνου αυτη τη στιγμη, ερχομαι απο ευχαριστο ξενυχτι , το γάμο της αδερφης μου! Τελειωσα κα ιτη δουλεια χτες και ετσι ειμαι λιγο πιο ελευθερη! Μια και διαβασα για σχολια, φορεσα και γω χτες το ριχρο μου το φορεμα, άλλοι εριχναν αδεια για να πιασουν γεματα και άλλοι με ρωτουσαν ευθεως!Και μολις ελεγα οτι ειμαι έγγυος η καλη απαντηση ητα νμπραβο συγχαρητηρια!Η εκνευριστικη απαντηση ηταν :Μα λεω κ γω ποσο παχυνες πια?? Αντε να εξηγω τωρα οτι δεν εχω παρει κανενα κιλο, απλα 4 μηνες μηνες πριν μεινω εγγυος πηρα και τα 10 κιλα που εχασα στη διαιτα! Εριξα τους χορους μου , ολα ενταξει, απλα εξακολουθω κ εχω ζάλη, αν και φταιω εγω που δεν ειμαι συνεπης στο σιδηρο.Μα και μπηκαμε στον 4ο ελαττωθηκαν οι ολοημερες ανακατωσουρες, απλα αξακολουθυον να υπαρχουν, αντε με το καλο να εξαφανιστουν και αυτες!! Εκανα και γω την ευχανικη μου στις 12/6, αλλα μου εδωσε το papp-a η μικροβιολογος και δεν μου ειπε πολλα!

Συνεχιζω.. Η αυχενικη μου βγηκε 1,5, κινδυνος για τριωμια 18 1:13492 και τρισωμια 21 1:3305. Βεβαια, ο προυπαρχον κινδυνος σε συνδυασμο με την ηλικια μου(35) ειχε πολυ μικροτερα ποσοστα , δηλ κινδυνος για τρισωμια 18 1:675. Θα περιμενω στις 24 στο ραντεβου μου να μου εξηγησει ο γιατρος. Ε ρωτησα κα ιγια το φυλο, αλλα ειπε οτι δεν εχει διαμορφωθει ακομα και ετσι εγω το εδεσα οτι ειναι κοριτσι, αφου στο γιο μου το ειχαμε δει:P! Η πητ αλλαξε υποτιθεται απο 27/12 σε 25/12, αλλα πητ ειναι και αλλαζουν! Αυτα τα νεα μου προς το παρον! Θα αρχισω απο σημερα να σας διαβαζω κανονικα. Περιμενω κ γω πώς και πώς να ξανανιωσω τα χτυπηματακια του μωρου! Αλλα ειναι νωρις ακομα! Εντωμεταξυ, εχει πλακα να ακους απο ολους καλη λευτερια συνεχως! Βρε δε θελω να ελευθερωθω λεμε:mrgreen:!!

Mylife μπράβο μια χαρά τα νέα σου!! Αν θες κορίτσι στο εύχομαι!! Ο σίδηρος σε εμένα είναι υγρος και τον διαλύω σε νερό πολύ χάλια είναι πίνω ένα ποτήρι νερό για να φύγει η γεύση του.

Μια φίλη μου πρότεινε αυτό το site και μου άρεσε πολύ, ρίξε μια ματιά είναι για το βάρος. http://www.baby2see.com/pregnancy_weight_calculator.html

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...