Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

lizaki tha sou deiksw mia eniktiki mera opws les an kai mou exei 7 epiloges gia kathe geuma na dialeksw egw pote tha to faw ... prwi ena potiri gala me ena koulouri thesalonikis. dekatiano ena frouto. mesimeriano ntomatosalata me 2k.g ladi h prasini salata me 2 k.g ladi me mosxaraki(200gr) h kokkinisto i mprizola i mpifteki mazi me 1 flitzani manestra h makaroni i rizi h 200gr patata h 1,5 fetes pswmi h 3 fruganies . apogeumatino 1 frouto . bradino 2 kalamakia kotopoulo me 1 feta pswmi h mia pita aladwti bazw kai moustarda pou einai aperioristh...kai salata prasini me 1 k.g ladi prin ton upno 1 giaourti 2% h ena flitzano gala!!! kai aperiorista olo mera laxanika px aggouraki mprokolo kolokithakia manitaria ktl... nomizw einai yper arketa kai den exw parei tpt bebaia tha faw kai kamia sokolata giati mou hrthe pali i oreksooula ... tha paw na me metrisei thn pempth... A to agaphmeno mou bradino einai duo mpales pagwto me ena frouto..... giammmmm!!!!!

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι απλά αρκετα μια χαρα ειναι! Εγώ το μονο παραπάνω που τρώω απο αυτα ειναι το φρούτο που στο δεκατιανό και απογευματινό τρώω παραπάνω απο τη ποσότητα φρούτων που ειναι κανονικα, δηλαδή 3 νεκταρίνια αντί 2 και ισως και 1-2 βερίκοκα. Ευχαριστω πολυ για το κόπο να τα γράψεις!

W0hvp2.png

kale mia xara einai etsi k alliws apoti diabazw stis odigies 1 frouto isodinamei me 3 berikoka h 150 gr rodakina i nektarinia h 20 megala kerasia h 250 gr peponi h 250 gr karpouzi .... kai ths eixa pei an uparxei problima na trww parapanw kai mou eipe mporw kai 3 frouta thn mera ama thelw no problem...

fu9Ip3.png

Χαχαχαχαχα!! Αυτό ήταν κλαυσίγελος μη γελιέστε.... :( Εγώ τρώω πολύ λιγότερο από αυτό... και όμως έχω πάρει ήδη 3 κιλά (μπορεί και 4 αλλά δεν τολμώ να ζυγιστώ)... από τις 5 και μετά δεν κατεβαίνει σχεδόν τίποτα...άντε με το ζόρι λίγο καρπούζι... . Ξέρω ότι τα 2-2,5 πρώτα κιλά ήταν κατακράτηση γιατί ήρθαν μπόνους από τη μία μέρα στην άλλη παρ' όλα αυτά πολύ φούσκωμα βρε κορίτσια. Σήμερα με το που με είδε η μικρή μου ήρθε και μου χάιδεψε την κοιλίτσα....τόσο πολύ πετάγεται...του έκανε εντύπωση του παιδιού...:roll::mrgreen:

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Liza τώρα είμαι στην 14η εβδομάδα (και 4 ημερών).

panmarne και εγώ 3 κιλά έχω βάλει από την αρχή της εγκυμοσύνης. Ο γιατρός μου είχε πει ότι μέχρι 1 κιλό το μήνα είναι στα λογικά πλαίσια. Η αλήθεια είναι ότι και η αποκόλληση που με είχε καθηλώσει στο κρεβάτι και μετά μου περιόρισε κάθε κίνηση (απαγορευμένο περπάτημα, δουλειές στο σπίτι, σεξ!) δεν βοήθησε και πολύ στο θέμα των κιλών. Τώρα ίσως ο κάθε γιατρός να είνιαι περισσότερο ή λιγότερο αυστηρός (λογικά εξαρτάται και από τα κιλά μας πριν την εγκυμοσύνη ή εάν υπάρχουν και άλλοι λόγοι υγείας).

Πάντως νιώθω την κοιλιά μου να έχει φουσκώσει αρκετά και ότι πλέον έχει αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη. Εσείς πώς τα πάτε με τις κοιλίτσες? Εννοείται φυσικά ότι τα παλιά μου ρούχα (παντελούνια κυριώς) έχουν αποκλειστεί από τις επιλογές του καθημερινού ντυσίματος.

Από συμπληρώματα τι σας έχουν δώσει? Εγώ ξεκίνησα από την Δευτέρα σίδηρο, ενώ από τις αρχές παίρνω μαγνήσιο και φυλλικό οξύ.

Συμπλήρωσα και την ΠΗΤ μου στη λίστα μας:

Ariam ΠΗΤ 15/12

Gloria78 ΠΗΤ 06/12

Risoto ΠΗΤ 07/12

Chrisaki21 ΠΗΤ 09/12

Liza ΠΗΤ 15/12

Marigula ΠΗΤ 17/12

Tzeni ΠΗΤ 20/12

Kidenio ΠΗΤ 22/12

Kiki ΠΗΤ 22/12

Peka ΠΗΤ 27/12

Mylife10 ΠΗΤ 27/12

Panmarne ΠΗΤ 27/12

PmHlp3.png

Καλησπέρα!

Εγω έχω ηδη αρκετα κιλά οποτε ειμαι εκτός συναγωνισμού! Το θετικό για την ώρα είναι πως δεν έχω πάρει.

Απο φάρμακα παίρνω salospir, filicine, μαγνήσιο και το χάπι του θυρεοειδή που επαιρνα ουτως η άλλως. Αύριο θα κάνω νέες εξετάσεις για να πάω στο γιατρό μου και θα δείξει αν θα χρειαστώ σίδηρο..

Να βάλω κι εγώ την ΠΗΤ μου:

Μαριάννα85 17/12

Ariam ΠΗΤ 15/12

Gloria78 ΠΗΤ 06/12

Risoto ΠΗΤ 07/12

Chrisaki21 ΠΗΤ 09/12

Liza ΠΗΤ 15/12

Marigula ΠΗΤ 17/12

Tzeni ΠΗΤ 20/12

Kidenio ΠΗΤ 22/12

Kiki ΠΗΤ 22/12

Peka ΠΗΤ 27/12

Mylife10 ΠΗΤ 27/12

Panmarne ΠΗΤ 27/12

Gloria78 ΠΗΤ 06/12

Risoto ΠΗΤ 07/12

Chrisaki21 ΠΗΤ 09/12

Ariam ΠΗΤ 15/12

Liza ΠΗΤ 15/12

Μαριάννα85 17/12

Marigula ΠΗΤ 17/12

Tzeni ΠΗΤ 20/12

Kidenio ΠΗΤ 22/12

Kiki ΠΗΤ 22/12

Peka ΠΗΤ 27/12

Mylife10 ΠΗΤ 27/12

Panmarne ΠΗΤ 27/12

Σας έβαλα τις ΠΗΤ με ημερολογιακή σειρά.

Τι κάνετε κορίτσια; Εγώ πέρα από τη ζέστη είμαι υπέροχα. Θα πάω σε λιγότερο από μια εβδομάδα να δω το μπουμπούκι μου και δεν κρατιέμαι. Καλά αποτελέσματα σε όσες περιμένουν και καλές εξετάσεις σε όσες έχουν ακόμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Καλημέρα κορίτσια.. τι κανετε?

Εγω εχθες ολο το πρωι μαλωνα με τον αντρα μου με συγχισε πολυ μεχρι που εκλαιγα και τα βρηκαμε ..μαλωναμε για χαζο λογο..ειναι και οι ορμόνες..

Κοριτσια δεν κουραζομαι αλλα ημουν μονη στο σπιτι και επρεπε να μαζεψω τα νερα..

Βαλτε με και εμενα στην λιστα δεν ξερω πως να βαλω πητ εχω 14/01/15..

Δηλαδη κορίτσια συμφωνα με την πητ ειμαι στον 3 ?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Κορινάκι μην στενοχωριέσαι....από νεύρα ουυυυυυ....Εγώ προχτές έκλαιγα στη δουλειά από το άγχος μου....:roll:

Σήμερα έχω τη γιορτή του σχολείου της μικρής και μετά τη δουλειά διάβασμα στο σπίτι γιατί γράφω την Τετάρτη και μετά πάλι την επόμενη Τετάρτη και μετά ελπίζω πάπαλα - αν έχω πάρει καλούς βαθμούς...Και όμως μέσα σε όλα αυτά αυτό που περιμένω είναι η αυχενική στις 26 και τίποτε άλλο....:rolleyes:

Btw κανονικά κι εγώ ΠΗΤ έχω 7/1/2015, αλλά λόγω καισαρικής πάω 2 εβδομάδες σχεδόν νωρίτερα οπότε 27/12/2014. Καλημέρα σε όλες!!!!

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Gloria78 06/12

Risoto 07/12

Chrisaki21 09 /12

Liza 12/12

Ariam 15/12

Μαριάννα85 17/12

Marigula 17/12

Tzeni 20/12

Kidenio 22/12

Kiki 22/12

Peka 27/12

Mylife10 27/12

Panmarne 27/12

Κορίνα 14/01

Κορίνα σε έβαλα! Ναι στο τρίτο είσαι! Είναι το ανχος που έχουμε πόσα θα αλλάξουν λογικό να υπάρξουν εντάσεις αλλά να μην στεναχωριεσαι τόσο είναι κρίμα για το μωράκι σου.

Panmare καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου! Να χαρείς και τη μικρή σου!

Εγώ τα βράδια ζεσταίνομαι κυρίως! Χθες ένιωσα δυο-τρεις φορές κάποια τραβήγματα ελπίζω να είναι φυσιολογικά. Αλλαξα την Πητ μου σύμφωνα με την αυχενική.

W0hvp2.png

Καλημέρα κοριτσια! Πήγα χθες στο Η&Μ κ πήρα ενα παντελόνι καλοκαιρινό κ ενα φόρεμα μακρύ. Με το τζην έχω αρχίσει κ σκάω! Πάντως αφού έκανα την εξεταση κ μετα νιώθω τρομερή ανακούφιση! Ακόμη κ η αναμονή για τα αποτελεσματα δεν ειναι τόσο βασανιστικη!

Panmarne ρωτήσες πόσο κόστισε η αιματολογικη εξεταση κ αν την καλύπτει η ασφάλεια. Δυστυχώς δεν την καλύπτει κ το κόστος ηταν κάτι που μας έκανε να την σκεφτόμαστε... Κοστίζει 1350 φραγκα που μεταφράζεται περίπου σε 1100 ευρώ... Ωστόσο απο την στιγμή που όλα τα υπόλοιπα τα καλύπτει η ασφάλεια κ ειναι εντελώς δωρεάν, το αποφασίσαμε.

Κορινακι μη σκάς! Τα νεύρα κ οι καυγάδες ειναι κ αυτά μεσα στο προγράμμα, είτε είσαι έγκυος είτε οχι... Το θέμα για μένα ειναι να συζητιούνται όλα και να διευθετούνται. Γεια σας κοριτσια! Να έχετε μια όμορφη μέρα!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ξύπνησα πολύ καλά!Η κοιλίτσα σα να μίκρυνε και είπα να μετρήσω:

20/05-20/6 +2 πόντοι στην κοιλιά (κατς σπο το αφαλό μετράω, στο πιο προεξέχον σημείο)

Θα μου πείτε τώρα "γιατί χαίρεσαι?"

20/04-20/05 +12 πόντοι στην κοιλια!!!!Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη, γιατί συνέβη πολύ απότομα κάπου στην 11η με 12 εβδομάδα.

Τα κιλά μου δεν τα μέτρησα αυτό το μήνα καθόλου γιατί και τον προηγούμενο που πήρα 3!!! το κατάλαβα αμέσως!

Δεν σας λέω τις διαστάσεις μου γιατί θα με κοροϊδεύται, πάντως πολλά μπλουζάκια μου ακόμα δεν με μαρτυράνε(τα παντελόνια τα έχω αλλάξει από τον προηγούμενο μήνα), και επίσης ακόμα δεν έχω φτάσει τις διαστάσεις των φιλενάδων μου που είναι κανονικές στα κιλά τους.

Φιλάκια σε όλες,

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...