Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Μετραω αντιστροφα για την αυχενικη που είναι την Παρασκευη και εχω αγχωθεί τοσο πολύ...χαρηκα πολύ με τα δικα σας αποτελέσματα από τις αυχενικες! Αληθεια εσεις που τις κανατε; Εγω θα την κανω στο Ρεα αφου εκει είναι ο γιατρος μου και από ότι εχω ακουσει δεν την καλυπτει καμια ασφαλεια;

Μεχρι στιγμης εχω ΠΗΤ 28/12!

Ασχετο αλλα ο γιατρος μου απαγορευσε τελειως τα μπανια στην θαλασσα...στην αρχη στενοχωρηθηκα αλλα ειπα ας πανε όλα καλα και δεν με νοιαζει! Εσας σας επιτρεπει;

GWPop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν εχει καμια σχέση η ομάδα αίματος. Και οι δυο είμαστε με ρέζους θετικό, η θρομβοφιλια ειναι οτι κανει θρομβώσεις το αίμα, έκλεισα ραντεβού για την Τριτη.

Νίκη νομίζω καμια ασφάλεια δεν την καλύπτει απλά ρωτα αν εχει κάποιο πακέτο που αν πληρώσεις απο τωρα τη β επιπέδου εχεις κάποια έκπτωση. Εμένα δεν μου ειπε κατι για τη θάλασσα δαν ξέρω πως θα αντεχα να μην κανω. Γενικά διάβασα διάφορες απόψεις για αυτό το θέμα.

W0hvp2.png

Ναι εχεις δικιο Liza0 με ενημερωσαν από το Ρεα όταν πηρα τηλεφωνο να κλεισω το ραντεβού, ότι αν γινουν εκει η αυχενικη και η β επιπεδου υπαρχει καποια εκπτωση στο dopller από τα 100 ευρω στα 40 ευρω! Κατι είναι και αυτό!

ΑΧκαι εγω το ιδιο σκέφτομαι για το θεμα της θαλασσας θα την εχω ολο το καλοκαιρι μεσα στα ποδια μου και δεν θα μπορω να βουτήξω! Αλλα όπως ειπε και ο γιατρος υπομονη ένα καλοκαιρι είναι!

GWPop2.png

Καλησπερα κοριτσια..

Κικη μπραβο για την τελεια αυχενικη..

Κιντενιο ολα θα ειναι σουπερ..

Σημερα εδω εριξε ενα χαλαζι αλλο πραμα αρχισε να βρονταει κατατρομαξα ημουν μονη..αρχισαν να μπαινουν νερα ετρεξα πηρα την σφουγγαριστρα μαζεψα τα νερα ,εσκυψα εβγαλα τις μπριζες απο χαμηλα να μην πανε νερα, το σαλονι και το μπαλκονι εγιναν χαλια..τωρα ποναει η μεση μου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

ax nikaki me to kalo thn paraskeuh, k egw shmera sto rea hmoun. ston 2 orofo ginontai ta yperixografimata...

gia mpanio o giatros mou eipe oti an thelw mporw na kanw mpanakia alla otan tou eipa oti stin athina panta kati kollaw mou eipe asto kalitera den theloume tetoia sthn eggumosunh...an den hmoun euaisthiti pantws tha ekana...

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Νίκη κ εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το αγχος μου όταν ήταν να κάνω την αυχενική. Και όλο διάβαζα διάφορα και όλο αγχωνόμουν πιο πολύ. Όλα καλά θα πάνε, πάρε βαθιές ανάσες και χαμογέλα στο μωράκι σου..

Τώρα για τα μπάνια που λέτε, ρώτησα τον γιατρό μου και δεν τα απαγόρεψε. Το μόνο που μου είπε να προσέχω ειναι να μην είναι κρύα τα νερά. Ήδη έκανα και την πρώτη μου βουτιά την Κυριακή που πέρασε

Κορινακι και εγώ θα σε μαλώσω.. με το μαλακό οι δουλειές στο σπίτι. Θέλει λιγο παραπάνω προσοχή τωρα. Το λέω αυτό γιατί στην ένατη εβδομάδα έπαθα αποκόλληση και έμεινα ξάπλα μια εβδομάδα με χάλια ψυχολογία. Τουλάχιστον όταν έκανα την αυχενική μου είπαν ότι απορροφήθηκε αλλά μου έγινε μάθημα ότι δεν πρέπει να το παρακάνουμε. Δεν το γράφω αυτό για να σας τρομάξω,έγκυες είμαστε εξάλλου όχι ευθραυστες, αλλά νομίζω ότι καλό είναι να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας για να βοηθάμε όπου και όσο μπορούμε η μία την άλλη.

Αρκετά σας κούρασα. Σας φιλώ και χαίρομαι που σας γνωρίζω σιγα σιγα!

PmHlp3.png

Και εγώ ετσι μετράω το μήνα τωρα δηλαδή λεω οτι είμαι στον τέταρτο. Όπως είπαν και τα κορίτσια ξεκουράσου Κορίνα! Και εγώ δεν προσέχω ιδιαίτερα και ο άντρας μου με μαλωνει μην σκυβεις πες μου τι θες να σου δώσω. Δικιο εχει αλλα ξεχνιέμαι.

Ariam σε ποια εβδομάδα είσαι; Δύσκολη η αποκόλληση κυρίως ψυχολογικά.

Κική εγώ δεν εχω τέτοιο θέμα αλλα καποιες φορές νιωθω οτι δεν μπορω να χωνέψω. Με βοηθάει μια σόδα που υπάρχει σε μαστίχα Χίου! Εγώ απο εχθές ειμαι χαλια με πονοκέφαλο δεν εχω κουράγιο για τίποτα.

Ζυγίστηκα σήμερα απο τις αρχές Μαιου που ζυγιάζομαι καθε εβδομάδα πήρα ενα κιλό πως το βλέπετε για την εβδομάδα που είμαι; Η γιατρός μου ειπε απο την αλλή φορα θα με ζυγίζει και ανχωθηκα. Δεν τρώω περισσότερο γενικα προσέχω φρούτα, σαλάτες αλλά δεν εχω κουραγιο να πάω έστω για περπάτημα.

W0hvp2.png

Καλημέρα! Liza μια χαρά είσαι με ενα κιλό. Αλλά θέλει πολλή προσοχή! Σκεφτόμουν αυτο που είχε γράψει η κικη νομίζω για τα κιλά. Ενα αυστηρό προγράμμα διαιτολογίου. Κανένα κιλό στο πρώτο τρίμηνο, 3-4 κιλά μέχρι τον έβδομο μήνα αν δεν κάνω λάθος κ μετα δεν θυμάμαι ποσά. Το έχω στο μυαλό μου σαν μπούσουλα αλλά φυσικά ειναι πολυ δύσκολο! Κ εγω έχω βάλει ενα κιλό, αλλά δεν μπορώ να πω οτι δεν τρώω... Η οτι προσέχω... Τέλος πάντων θέλει προσπάθεια κοριτσια!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Lizaki τέλεια τα νέα της αυχενικής. Kidenio δεν ανησυχούμε και συνεχίζουμε...είπαμε θα έχεις τέλεια νέα! Και δεν θα αγχωνόμαστε και με το βάρος...ό,τι μπορούμε κάνουμε. Δηλαδή χτες που είχα μακαρόνια με κιμά δεν θα τρωγα? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ :wink::tongue::tongue:

Εγώ έχω αυχενική στις 26/6 και έχω σκάσει....Και εγώ στο Ρέα θα την κάνω....το ραντεβού μου το έκλεισε η γιατρός μου, οπότε δεν έχω ιδέα πόσο θα στοιχίσει. Ξέρει καμία πόσο πάει?.. Την πρώτη φορά τα έκανα όλα σε δημόσιους φορείς και στο σύνολο - μαζί με τη γέννα- πρέπει να μου στοίχισαν όλα μαζί 2.000 ευρώ (μην μπω σε λεπτομέρειες). Τέλος πάντων να πάνε όλα καλά αυτό έχει σημασία...τίποτε άλλο...

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Καλησπερα!κικη,αυτο με το ρεψιμο το εχω και εγω!γενικως με εντερικα και στομαχικα θεματα αστα να πανε...και πονοκεφαλο εδω και κανα τριημερο λογω πιασιματος στον αυχενα.πηγαμε τις προαλλες σε κανα δυο μαγαζια και σουπερ με τον αντρα μου και η διαφορα θερμοκρασιας μεσα με εξω μου εκανε τη ζημια!η δικη μου αυχενικη ειχε διαρκεια ενα μισαωρο μαζι με τη συζητηση που καναμε στην αρχη για να μου εξηγησει τι ειναι αυτη η εξεταση.

Για μπανακι λεμε να δοκιμασουμε και μεις αυτο το σκ,αν και μου ειπαν οτι η θαλασσα ειναι ακομη κρυα.

bre koritsia min agxoneste gia ta kila.... etsi k alliws sigoura kapoies tha ksefugoume kai alles tha baloun polu ligotera.... h mana mou as poume se mena ebale 9 kila kai sthn adelfh mou 18...ta exase me perissoteri prospatheia alla ok... phga kai sthn endokrinologo mou prin mia bdomada pou einai kai diatrofologos ola ok mou eipe tis ediksa thn diatrodh pou mou edwse h diaitologos kai einai polu polu kali mou eipe...egw mporei na sou ebaza kai ligoterh posotita...(mou eipe) kai otan tis eipa gia ta kila pou mou proteine i diaitologos oti einai ta idanika na parw mou eipe oti einai mia xara... egw apo tote pou phga sth diaitologo prin ena mina den phra gramario pantws...twra den tha katsoume na skasoume kiolas....k egw mporei na ksefugw pou exw kai programma etsi k aliws fumizomai gia tin latreia mou gia ta glyka!!!! xaxaxaxa xaxaa (sorry gia ta oruografika einai logw biasunhs)

fu9Ip3.png

Τα κιλά κορίτσια δεν με ανχωνουν για το πως θα τα χάσω αλλα επειδή εχω πρόβλημα με τη μέση μου και εχω ύπαρξη 10 κιλα πάνω και δεν αντεχα για αυτο φοβάμαι. Δεν θελω τον Νοέμβριο να νιωθω δυσφορία μονο για αυτο με νοιάζει. Να πανε βέβαια ολα καλα μέχρι τότε!

Κική τι διατροφή σου έδωσε η διαιτολόγος; Αν μπορεις να μας πεις μια ενδεικτική μερα για να καταλάβω ποσότητες.

Panmare όλα μια χαρα θα πάνε μην ανχωνεσαι!!

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...