Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

koritsia kalispera.....

kidenio kala ekanes kai phges gia thn aimatologiki toulaxiston na sou fugei to agxos..... na deis ola kala tha pane... kala apotelesmata sou euxomai kai koita na eisai hremh gt einai to poio simantiko auto.....

korinaki me to kalo kai i diki sou auxainiki...

twra oson afora thn dikh mou auxeniki....... phga shmera to prwi.to mikroulaki mou htan xalaro kounouse ligo xeria ligo podia alla den gurnouse pou thelame....o giatros me pieze mhpws kai gurisei egw ebixa kai telika oup.... erxete sth swsth thesh .....kai metrithikame mia xara... oles oi metriseis htan polu kales ....riniko osto eidame mia xara, auxeniki diafania 1,8 kai auth fusiologikh mas eipe.... 155 palmous ... o giatros omilitikos mas eksigouse ta panta ti blepoume kai tetoia...h eksetasi bebaia den kratise panw apo 15 lepta...

gelasa me ton antra mou , otan fugame, pou mou leei...neuriasa me to giatro pou sou ekane apotomes kiniseis me to matzaflari sthn koilia gia na gurisei....to kahmeno giati to enoxlouse....

auta koritsia...rwtisame gia filo... mas eipe den einai sigouros kai na min to poume paraeksw, tha sigoureutoume stin b epipedou thn 20 ebdomada!!!! kata 60% pantws einai agoraki...

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kidenio ολα καλά θα είναι! Όπως είπαν και τα κορίτσια δεν είναι μεγάλο ποσοστό! Ο Θεός μαζι σας!

Κική τι ωραια νεα μπράβο!!! Και εμένα με εκείνο το ματσαφλαρι με χτύπησε κανά δυο φορές για να κουνηθεί το μωρο! Εγω παρασύρθηκα που μας είπε για αγόρι αλλά μονο τους ρωτήσει αν μας ειπε για φύλλο, το εχω πει οτι μάλλον ειναι αγόρι αλλα το μετάνιωσα.

Κορίτσια εγώ απο την εξέταση Doppler που είχα κανει μαζι με την Papp-a

η γιατρός μου ειπε να πάω σε αιματολογο. Την ζήτησα να μου προτείνει αυτη αιματολογο και θα κλείσω ραντεβού. Εχει πάει ποτε καμια; Διάβασα οτι κάνουν μια εξέταση θρομοελαστόγραμμα και για τον συγκεκριμένο που μου πρότεινε διάβασα τα καλυτερα ελπίζω να βρω κοντα ραντεβου.

W0hvp2.png

kiki1986 μπράβο τέλεια η αυχενικούλα σου...τελικά βρε κορίτσια πόση είναι η διάρκεια της αυχενικής? Νομίζω ότι και στην δική μου πρώτη εγκυμοσύνη δεν πρέπει να κράτησε πάνω από 10-15 λεπτά αλλά άλλες κοπέλες έχουν κάνει πολύ περισσότερη ώρα...

iOBZp3.png

IYXNp2.png

panmpare kanonika lene oti i eksetash prepei na diarkei panw apo 30 lepta...twra ti na sou pw....ti na elega sto giatro koita me alo ena tetarto? xxxx esy pote exeis auxeniki? rwta prin pas posi wra diarkei.....

liza egw papp A apotelesmata tha parw thn paraskeuh kai tha einai ta apotelesmata sundiastika me ths auxenikis...shmera den mas edwse noumera alla mas eipe oti einai polu kala... se aimatologo giati sou eipe na pas h giatros sou? doppler eksetash pote ekanes/? auth den thn kanoume stis 32 ebdomades?

fu9Ip3.png

Μπράβο Κικη! Συγχαρητήρια! Τι ωραία όλες οι μανούλες να έχουμε καλα νέα! Panmarne ποτε έχεις εσύ αυχενικη;

Λιζα δεν έχω καταλάβει τι είδους εξεταση θα κανεις στον αιματολογο. Όσο για τη διάρκεια της αυχενικης φάνταζομαι οτι εξαρτάται απο τη θέση του μωρού. Αν εχει καλη θέση κ διευκολύνονται οι μετρήσεις, μάλλον κρατάει λιγότερο. Αν κοιμάται η προσπαθεί ο γιατρός να του αλλάξει θέση θα παίρνει προφανώς περισσότερη ώρα.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Κιδενιο σε ευχαριστω πολυυυυ!!!! αντε καλα αποτελεσματα σου ευχομαι.... να δουμε και τα δικα μου τα υπολοιπα μεθαυριο !!!

Η αληθεια ειναι πως δεν ενοιωσα οτι μασ ξεπεταξε σημερα... εβλεπε ξανα εβλεπε μετρουσε το γυριζε ξαναμετρουσε... εχεις δικιο δια την ωρα...λογικα θα παιζει ρολο η θεση.... θα μασ απαντισουν ριζοτο και λιζα που τις κρατισε μια ωριτσα αν θυμαμαι καλα!!!!!!!

fu9Ip3.png

Εμένα κανένα εικόσαλεπτο κράτησε και τι μωρο ειχε καλη θέση γιατι μια φορα μονο με ειπε να βήξω. Τα αποτελεσματα απο το papp-a ολα ειναι πάνω απο 1:20000 για τις τρισωμιες. Μου έδωσε τα χαρτια απο το pappa και εκει λεει doppler υπερηχογραφια PI αριστεράς 2.15 και PI δεξιάς 2.22, και ειναι στο ανώτατο όριο. Μαλλον η εξέταση που θα κανω ειναι για θρομβοφιλια.

W0hvp2.png

Αχ κοριτσια λίγο αναθάρρησα σήμερα! Λίγο αυτά που μου ειπε η γιατρός, λίγο τα καλα σας λόγια, λίγο τα καλα νέα της κικης κ όλων των κοριτσιών που έκαναν αυχενικη... Άντε τώρα σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσια καλη επιτυχία κ γράψτε κ εσείς κοριτσια, που δεν έχετε γράψει ακόμα, την ΠΗΤ σας. Να είμαστε όλες μαζί στη λίστα!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Risoto ΠΗΤ 07/12

Chrisaki21 ΠΗΤ 09/12

Liza ΠΗΤ 15/12

Marigula ΠΗΤ 17/12

Tzeni ΠΗΤ 20/12

Kidenio ΠΗΤ 22/12

Kiki ΠΗΤ 22/12

Peka ΠΗΤ 27/12

Mylife10 ΠΗΤ 27/12

Panmarne ΠΗΤ 27/12

έβαλα κι εγώ την ΠΗΤ μου μαζί σας. Κοριτσάρες να ξέρετε σας διαβάζω κάθε μέρα αλλά δεν έχω τι να γράψω. Θέλω να πω στην Kidenio να μην στεναχωριέται και εύχομαι να είναι καλά το μωράκι. Όσο για τον αιματολόγο που είπες Liza0 (νομίζω ότι κάτι λάθος έχω στο μυαλό μου) έχει σχέση και με την ομάδα αίματος που όταν είναι αρνητικό της μαμάς και ο μπαμπάς έχει θετικό κάτι γίνεται στον τοκετό αν το μωρό είναι με θετικό? Εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία γιατί έχω 0 αρνητικό και ο μπαμπάς έχει Α θετικό. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Kidenio μπράβο όλα καλά θα πάνε! Πότε θα πάρετε αποτελέσματα και πόσο κόστισε ή σας την κάλυψε η ασφάλεια???

Kiki1986 μπράβο και για τα δικά σου αποτελέσματα και καλή συνέχεια!

Η αυχενική κρατάει συνήθως 30-45 λεπτά ανάλογα την θέση του μωρού και τον γιατρό. Φυσικά και λιγότερο να κρατήσει δεν σημαίνει ότι ο γιατρός δεν έκανε σωστά τις μετρήσεις. Παίζει ρόλο και η εμπειρία και η συχνότητα που κάνει ο γιατρός αυχενικές.

Από σήμερα μπήκα στον 4ο μήνα άντε να δούμε μήπως σταματήσουν οι ανακατωσούρες!

cPtCp2.png

Χρισακι εχουμε το ιδιο θεματακι με τισ ομαδεσ αιματοσ...εχω 0- και ο αντρας μου α+ νομιζω τουσ τελευταιουσ μηνες κανεις κατι ενεσουλεσ προλhπτικα και τωρα καθε μηνα την εξέταση coombs ...... αυτο που θα κανει η λιζα δεν εχει νομιζω σχεση με το θεματακι μασ...

fu9Ip3.png

Kidenio καλα αποτελέσματα να έχετε.. λίγο θετική σκέψη και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι συνέχεια τώρα μέχρι τα αποτελέσματα (το ξέρω είναι δύσκολο.....)

Kiki μπράβο για τα αποτελέσματά σας!!!

Η δική μου αυχενική κράτησε κανένα 20λεπτο το πολύ. Μας είπε ο γιατρός ότι είχε καλή θέση το bebe... Μας έδωσε και πιθανότητα 80% ότι θα είναι αγοράκι... Ας περιμένουμε να δούμε αν θα πέσει μέσα.

Η ΠΗΤ μου είναι 15/12. Μέχρι τότε, φουσκώνωωωω

PmHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...