Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Εμένα στην αυχενική μου είπε αγόρι ήμουν ακριβώς στην 13 εβδομάδα αλλά δεν ρώτησα πόσο σίγουρος ήταν αλλά με ενδιέφεραν και δεν το σκέφτηκα. Οι παλμοί του ήταν 154 αλλά και εγώ δεν νομίζω οτι ισχύουν.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα στην ομορφη παρεα.

Αυτο με τους παλμους, ο γιατρος μου ουτε καν να το ακουσει. Ο γιατρος που μου εκανε την αυχενικη, μετρησε 154 και παλι δεν μας ελεγε. Οταν τον πιεσαμε μας ειπε μαλλον κοριτσακι αλλα μην το δεσετε 100%.

Σε μια φιλη μου που εκανε διδιμακια (δυο υπεροχα κοριτσακια) το ενα ειχε 153 παλμους και το αλλο 167. Αρα ποτε δεν ξερεις με τους παλμους!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Γεια σας κοριτσια! Έχω αρκετές μερες να μπω αν και σας διαβάζω.

Nikoula πραγματικά εύχομαι να ειναι πέραστικη η αιμορραγία κ όλα να πανε καλα απο εδώ κ μπρος! Να προσεχείς πολυ τον εαυτό σου κ να σκέφτεσαι θετικά!

Marigula να ζήσει οι αδερφός του κ η γυναίκα του! Να ειναι πάντα ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά τους γεράματα!

Όσο για το βάρος.. Το τσίμπησα κ εγω το κιλό! Ξεκίνησα 56 κ τώρα ειμαι 57 ακατεβατα. Όσο για την κοιλιά μου μοιάζει σαν ειμαι 5 μηνών!

Τα νέα μου τώρα λίγο με ανησυχούν... Πήρα τα αποτελεσματα απο papp A κ b hcg κ πρέπει να πω πως δεν ηταν κ τα καλύτερα.. Η τελική συνδυασμένη πιθανότητα για τρισωμια 21 ειναι 1:884. Για τις τρισωμιες 13/18 τα αποτελεσματα ηταν πολυ καλα. Αλλά αυτο για το σύνδρομο down δεν μου άρεσε κ πολυ... Έχω να κοιμηθώ καλα σχεδόν πέντε μερες. Μ εχει φάει η αγωνία κ σκεφτόμαστε να κάνουμε την αιματολογικη εξεταση για τις τρισωμιες. Έχω ξεσκονισει όλο το Ίντερνετ διαβάζοντας κ προσπαθώντας να βρω μια άκρη. Φυσικά όσο διαβάζω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι! Εσείς τι λέτε βρε κοριτσια ποια ειναι η γνώμη σας;

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Κορινα89 εμένα ο γυναικολόγος σε προηγούμενη εγκυμοσυνη μου είχε δώσει duphalac. Φυσικά αυτή η λύση ειναι προσωρινή κ δεν λύνει το πρόβλημα απλά σε ανακουφίζει! Εμένα γενικά με βοηθάνε πολυ τα ακτινίδια κ τα ξερά δαμάσκηνα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και πάλι! Εμένα τελικά σήμερα το πρωί μου έδωσε πολυβιταμίνη ο γιατρός που περιέχει και σίδηρο να δούμε αν θα με πειράξει. 1/100 μου είπε προκαλεί διάρροια! Αλίμονο του λέω αυτό με το 1 το έχουμε!

Liza0 το είχε δει στην αυχενική που είχαμε κάνει. Δεν μας είπε τίποτε τότε γιατί ήθελε να βεβαιωθεί και μας είπε να πάμε 2 εβδομάδες αργότερα πάλι γιατί ήθελε να ξαναμετρήσει. Επειδή όμως ψυλιαστήκαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά κλείσαμε ραντεβού σε εμβρυολόγο στην Αθήνα ο οποίος μας επιβεβαίωσε το πρόβλημα και η πρώτη του κουβέντα ήταν ότι ήταν σα να είχαμε πιάσει το τζόκερ για να μπορέσει να μας εξηγήσει τις πιθανότητες του προβλήματος. Επιστρέφοντας μιλήσαμε με τον γιατρό μας λέγοντάς του βέβαια ότι είχαμε πάει στην Αθήνα και μας είπε και αυτός ότι το είχε δει απλά ήθελε να σιγουρευτεί πριν μας μιλήσει.

Kidenio όντως το νούμερο για τρισωμία 21 μπορεί να ακούγεται κάπως. Έχω βέβαια ακούσει και πολύ χειρότερα. Στη θέση σου αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά θα έκανα την εξέταση αίματος (NIFTY νομίζω λέγεται) η οποία είναι και εντελώς ακίνδυνη για το μωρό! Από την άλλη να πω στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα κάνει άμνιο αλλά επειδή ξέραμε ήδη ότι υπήρχε πρόβλημα πήγα χαλαρή και δεν είχα τόσο άγχος. Βέβαια ο γιατρός που την κάνει παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα! Ούτε πόνο πριν ούτε μετά ούτε ξάπλα με έβαλε που λένε! Σκεφτείτε ότι έφυγα από το ιατρείο και μου λέει πήγαινε για καφέ και έλα σε 2 ώρες να σε ξαναδώ! Και μετά που γύρισα και συζητήσαμε τον ρώτησα για αυτά που λένε για την άμνιο και η απάντησή του ήταν ότι έχω κάνει καμιά 300αριά και δεν είχα καμία αποτυχία αλλά και καμία δεν μου παραπονέθηκε για το οτιδήποτε! Τι να πω μάλλον είναι τυχερός!

cPtCp2.png

Ariam kalws mas hrthes,.... kidenio mhn agxonesai na kaneis oti sou proteinei o giatros sou.... egw teleutaia fora pou phga sto giatro mou kai tou eipa oti thelw opws dhpoten na kanw aminio h an proteimaei na kanw thn aimatologikh kai ti gnwmh exei mou apantise oti auth thn eksetash den tha mou thn proteine giati dixnei 95% akribia kai einai polu akribh... mou eipe giati na thn kanw na dwsw tosa lefta kai na mhn eimai 100% sigourh? afou kai h auxainiki ta idia pososta dinei... otan pali tou eipa gia amnio mou apantise mhn protrexeis katse na doume ta apotelesmata kai blepoume...an mou leei einai polu kala giati na riskareis 1% na apobaleis? den kserw kidenio.... kane oti nomizeis esu gia na niwtheis kala kai na eisai hsuxh!!!

fu9Ip3.png

Kiki1986 το κόστος της εξέτασης με το αίμα είναι ίδιο με αυτό της άμνιο! Βέβαια εξαρτάται και από το γιατρό το κόστος της άμνιο. Πάντως αυτή με το αίμα κάνει περίπου 600 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Οπότε εφόσον και οι δυο εξετάσεις σου δίνουν το 95% ακρίβεια πλέον αποφασίζει ο καθένας τι κάνει. Πάντως η αιματολογική δεν έχει τουλάχιστον καμία πιθανότητα αποβολής!

cPtCp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Kidenio το 1:884 είναι πολύ λίγο. Η πιθανότητα υπάρχει, αλλά εγώ τουλάχιστον θεωρώ ότι είναι αμελητέα. Ειδικά σε σχέση με το 1:100 για αποβολή της αμνιοπαρακέντησης. Αν η αιματολογική που θες να κάνεις καλύπτεται από την ασφάλειά σου, κάν'την για να ησυχάσεις, αλλά θεωρώ ότι τζάμπα ανησυχείς. Οι πιθανότητες αυξάνουν και με την ηλικία. Οπότε μην τρελένεσαι. Υποθέτω ότι και ο γιατρός σου τα ίδια θα σου είπε. Εγώ από PAPP-A μόνο που είχε ο γιατρός στα χέρια του πριν κάνουμε την αυχενική νομίζω ήμουν γύρω στο 1:597, αλλά μετά και με την αυχενική πήγε στο 1:6093. Θέλω να πω ότι και με το 1:597 που είχε στα χέρια του πριν το δούμε, μου είπε ότι η πιθανότητα αυτή είναι πάααρα πολύ μικρή και δεν αξίζει να προχωρήσουμε σε καμία περαιτέρω εξέταση αν δεν δείξει κάτι παθολογικό και η αυχενική. Εγώ δεν θα την έκανα την εξέταση με το ποσοστό αυτό. Επειδή όμως είναι πιο σημαντικό να νιώθεις ήρεμη και καλά, αν νομίζεις ότι θα ηρεμήσεις πλήρως, να πας να την κάνεις!

Κοριτσια καλημέρα. Τελικά πήγα σήμερα το πρωί κ την έκανα την εξεταση. Σας ευχαριστώ πολυ όλες για τις απαντήσεις. Peka όντως η γιατρός μου ειπε οτι το τεστ εχει ακρίβεια 99,5%. Οπότε περιμένω τώρα σε δυο βδομάδες τα αποτελεσματα.

Risoto ετσι μου ειπε κ η γιατρός οτι τα αποτελεσματα ειναι μια χαρά κ πως σημαντικό ρόλο παίζει η ρημάδα η ηλικια. Ελπίζω να ηρεμήσω μετα απο αυτο.

Κοριτσια καλημέρα. Τελικά πήγα σήμερα το πρωί κ την έκανα την εξεταση. Σας ευχαριστώ πολυ όλες για τις απαντήσεις. Peka όντως η γιατρός μου ειπε οτι το τεστ εχει ακρίβεια 99,5%. Οπότε περιμένω τώρα σε δυο βδομάδες τα αποτελεσματα.

Risoto ετσι μου ειπε κ η γιατρός οτι τα αποτελεσματα ειναι μια χαρά κ πως σημαντικό ρόλο παίζει η ρημάδα η ηλικια. Ελπίζω να ηρεμήσω μετα απο αυτο.

Άσε Kidenio...κι εγώ μία από τα ίδια με την ηλικία. Μας ανεβάζει τις πιθανότητες ένα νουμεράκι;)...όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη. Μην αγχώνεσαι καθόλου. Και εγώ αυτή την εξέταση θα έκανα στη θέση σου.... Πλησιάζει και ο δικός μου ο καιρός για την αυχενική και έχω τρομερή ανυπομονησία...Αχ τα μπεμπινάκια μας!!!:roll:

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...